Te Snel Klaarkomen Verbannen

Te snel klaarkomen oplossen? Bekijk de video

 

Van mannen die voor het eerst seksueel actief worden in hun leven, tot mannen die al met tientallen partners het bed hebben gedeeld.
Zo goed als geen enkele man gaat zijn leven door zonder ook maar 1x last te hebben van te snel klaarkomen.

Te snel klaarkomen, ofwel vroegtijdige ejaculatie, is een vervelend probleem wat naast de nodige twijfel bij de man zelf, ook lastig kan zijn voor de partner van de man die het ondervindt.

De methode “Orgasme Onder Controle” is een eenvoudige 3-stappen oplossing die iedere man direct kan toepassen. Het bevat een krachtige techniek waarmee je direct, vanavond nog, je orgasme minimaal 30 minuten kunt leren uitstellen!
Verder bevat de methode een handleiding waarmee iedere man het te snel klaarkomen voorgoed kan verbannen en van klaarkomen een keuze kan maken.

Je kunt deze methode nu vrijblijvend proberen!

Ik heb een uitgebreid artikel voor je geschreven over het probleem van te snel klaarkomen. Hierin geef ik je alvast wat handige informatie over hoe vroegtijdige ejaculatie ontstaat en wat je hier tegen kunt doen.

Onder aan de pagina vind je een overzicht met informatieve artikelen vol tips en technieken tegen het te snel klaarkomen.
Ik hoop dat je met deze informatie geholpen bent!


Klik hier om het volledige artikel te lezen

In dit artikel behandelen we waarom we te snel klaarkomen. Om dit uit te kunnen leggen moeten een aantal zaken worden aangestipt.

te snel klaarkomen

Waarom overkomt mij dit?

  1. Hoe werkt het orgasme
  2. Welke vormen van te snel klaarkomen bestaan er?
  3. Wat gebeurd er precies wanneer we te snel klaarkomen?
  4. Wat hebben externe factoren voor invloed op te snel klaarkomen?
  5. Wat vinden vrouwen precies lastig aan een man die te snel klaarkomt?
  6. Wat kunnen we doen om het te snel klaarkomen tegen te gaan?

Begrijpen hoe het orgasme precies werkt is erg belangrijk bij het begrijpen waar te snel klaarkomen vandaan komt.

Hoe werkt het mannelijke orgasme?

Het mannelijk orgasme is benaming voor niet één maar een aantal processen die zich na elkaar afspelen in het mannelijk lichaam. Het zijn zowel fysieke als mentale processen die samen zorgen dat een man gaat van seksuele opwinding, naar het hebben van een zaadlozing.

Het proces “klaarkomen” begint niet meteen zodra een man seks heeft. Er moeten aan een aantal voorwaarden worden voldaan voordat het daadwerkelijke klaarkomen in werking treedt, maar vergis je niet. Het proces waardoor een man klaarkomt, is niet alleen de laatste paar seconden waarbij hij zijn sperma uitdrijft.

De eerste voorwaarde waaraan moet worden voldaan om het proces tot klaarkomen in werking te stellen is seksuele opwinding. Zonder seksuele opwinding kunnen 2 dingen namelijk niet gebeuren.

  1. Het krijgen van een erectie
  2. Het krijgen van een zaadlozing

Zodra een man seksueel geprikkeld raakt, bijvoorbeeld door het zien van seksueel stimulerende beelden, dan stijgt het niveau van testosteron in zijn bloed.
Als een bepaalde hoogte van seksuele stimulering is bereikt, dan treedt een erectie op.

Als seksuele stimulering aanhoudt door bijvoorbeeld een seksuele handeling (dit kan daadwerkelijke seks, maar ook masturbatie zijn), dan wordt een volgend niveau van opwinding bereikt.
Dit nieuw behaalde niveau is wat lastiger uit te leggen.
Mannen zullen het zeker herkennen. Het is het gevoel dat je niet meer zomaar opgewonden bent geraakt, maar het gevoel hebt dat je echt midden in de seks zit.

Het plezier hormoon dopamine wordt in hogere mate aangemaakt in de hersenen en een spanning begint zich op te bouwen.

Deze spanning heeft als uiteindelijk doel, het brengen tot een zaadlozing van de man. Maar de reden dat deze spanning eerst moet worden opgebouwd, voordat we klaarkomen, heeft een evolutionaire oorsprong.
Voordat ons sperma het lichaam verlaat, maken wij ons er onbewust zeker van dat de omstandigheden hiervoor ideaal zijn.

Het opbouwen van de spanning zonder onderbreking, verteld ons lichaam dat we daadwerkelijk seks hebben met een partner, en dat zich een kans voordoet tot voortplanten (Bij masturbatie houden we onszelf eigenlijk voor de gek op dit punt).
Ons lichaam laat ons een tijdje doorgaan om er zeker van te zijn dat ook de partner de juiste is, en er toe in staat is ons gedurende een langere periode opgewonden te houden.

In deze fase reageert ons lichaam fysiek op de omstandigheden. Het maakt zich als het ware klaar om tot ejaculatie te kunnen komen.

te snel klaarkomen anatomie

De anatomie van het mannelijk geslacht

Dit klinkt misschien overbodig, maar de realiteit is dat sperma ons lichaam niet zomaar kan verlaten.
Ons geslachtsorgaan moet zich hier voor klaarmaken.
De huid rondom het scrotum trekt zich strak en de testikels komen dichter tegen ons lichaam te zitten.
De spier welke verantwoordelijk is voor de uitdrijving van het sperma, de bekkenbodemspier, spant zich langzaam steeds meer aan. Ook de prostaat komt in actie. Deze zorgt er voor dat urine en sperma niet vermengt raken, en dat tijdens het ejaculatie proces, alleen sperma langs de urinebuis naar buiten kan.

Stijgt de opwinding na deze periode nog altijd, dan wordt de laatste barrière overschreden. Ons lichaam krijgt het signaal dat de kans op voorplanten zich heeft voorgedaan en dat het tijd is om in actie te komen.

Het ejaculeren, waarmee het volledige proces van klaarkomen eindigt, komt op gang. De bekkenbodemspier spant en ontspant zich, en tegelijkertijd worden de in de bijballen opgeslagen gerijpte zaadcellen via de urinebuis naar buiten gewerkt. Hier wordt prostaatvloeistof aan toegevoegd. Het zijn overigens de zaadcellen die uit de bijbal in het mengsel terecht komen, die het zijn herkenbare wittige kleur geven.

 

Welke vormen van te snel klaarkomen zijn er?

Te snel klaarkomen kan vanwege een aantal redenen voorkomen.
Als een man sporadische een keer te snel klaarkomt dan is er over het algemeen niets aan de hand. Dit betekend niet dat er iets mis is, het kan dan gewoon liggen aan overmatige opwinding, of een enkel onoplettend moment waarop hij de teugels iets te veel laat vieren.

Echt te snel klaarkomen waarbij we spreken van structurele vroegtijdige ejaculaties, zijn een aandoening waarbij er wel degelijk iets aan de hand is.

De eerste grove scheiding in manieren van te snel klaarkomen maken we in een medische en niet-medische indeling.

De medische vorm, ookwel premature ejaculatie of ejaculatio praecox genoemd, is een fysiek probleem bij de man.
De niet-medische vorm komt echter veel vaker voor. Deze kan met een aantal redenen voorkomen. De meest gebruikelijke is een gewenningsproces waarbij de man een lange periode regelmatig snel naar een hoogtepunt is gebracht.

 

Laten we beginnen bij de ernstigere vormen van te snel klaarkomen.

Te snel klaarkomen door de aandoening Ejaculatio Praecox

In dit geval gaat het niet om een gewenningsverschijnsel, maar om een hardnekkige vorm van te snel klaarkomen waarbij de man structureel klaarkomt kort na aanvang (meestal binnen 1 minuut) van seksuele handelingen.

Het is niet gelimiteerd aan seks met een partner, waar dit bij de andere vormen van premature ejaculatie vaak wel zo is.

Deze vorm van te snel klaarkomen kent zijn oorsprong in de hormonale balans in onze hersenen, welke zorgen voor de hiervoor beschreven signalen aan het lichaam, waardoor het lichaam “klaar is om tot ejaculatie te komen”.

Deze signalen worden geregeld door onder anderen testosteron en oxytocine en dopamine. Deze stofjes zorgen er voor dat het proces van komen tot een orgasme geleidelijk verloopt.
Wanneer in deze hormonen een onbalans in de hersenen ontstaat, dan kan het zo zijn, dat de seksuele signalen tijdens de opbouw fase, harder binnenkomen in ons “seksueel centrum” in de hersenen. De hormonale onbalans zorgt er als het ware voor dat ons lichaam niet meer kritisch kijkt of het moment om klaar te komen voor voortplanting wel daar is.

Het probleem is herkenbaar aan het feit dat een man bijna zonder uitzondering te snel klaarkomt en geen soms geen enkele vorm van controle op zijn orgasme kan uitoefenen.

Omdat de hormonen zoals oxytocine en dopamine ook een rol spelen in onze gemoedstoestand, zien we wel dat artsen medicatie voorschrijven die er om bekend staan de gemoederen te beïnvloeden. De zogenaamde anti-depressiva.
Anti-depressiva kunnen remmend werken op de prikkels die in onze hersenen binnenkomen. Dit zorgt er bij mensen met een aanleg voor depressies voor dat zij niet de negatieve kant op schieten, maar dit kan er bij mensen met de medische vorm van te snel klaarkomen dus voor zorgen dan zij ook wat minder snel de controle verliezen.

De niet-medische vorm van te snel klaarkomen

Te snel klaarkomen wat zijn oorsprong niet heeft in een hormonale/chemische onbalans in onze hersenen, is in te delen in 3 categorieën.

Te snel klaarkomen in de eerste categorie

Mannen komen soms te snel klaar. Het orgasme overvalt ze dan. Ze gaan voorbij het mentale point of no return en kunnen hierna het ejaculatieproces niet meer tegenhouden. Het gebeurd echter niet altijd. Ongeveer 1 op de 3 seksuele activiteiten eindigt bij hen met te snel klaarkomen.

Te snel klaarkomen in de tweede categorie

In de tweede categorie gaan de meeste mannen het te snel klaarkomen als een zorgelijk probleem beschouwen. Ze komen vaker (4 van de 5 keer) te snel klaar, en zijn zich hier al tijdens de seks van bewust. Ondanks dit bewustzijn komen zij toch te snel klaar, wat voor een gevoel van onmacht zorgt.
Deze onmacht kan op den duur gevolgen hebben voor het welzijn van deze mannen, omdat zij zich zorgen gaan maken over hun seksuele relaties, hun rol als partner, en fysieke gezondheid en hun seksuele toekomst.

 

altijd te snel klaarkomen

Te snel klaarkomen in de derde categorie

Te snel klaarkomen in de derde categorie

Deze vorm kan ontstaan wanneer te snel klaarkomen in de tweede categorie onbehandeld blijft.
De man ontwikkeld een negatieve associatie met seks, omdat hij structureel te snel klaarkomt. Schaamte tegenover zijn seksuele partner(s) zorgen er voor dat hij seks uit de weg gaat, of niet langer als plezierig ervaart. De bijkomende spanningen en stress hebben op diverse aspecten in het leven hun invloed, één hiervan is de vicieuze cirkel dat het klaarkomen door deze spanning en door het verwachtingspatroon nog moeilijker te controleren is.

 

Wat gebeurd er tijdens deze vormen van te snel klaarkomen?

In de hiervoor beschreven niet-medische vormen van premature ejaculatie, is in 90% van de gevallen sprake van een gewenningspatroon bij de man.
De meeste mannen worden in hun vroege pubertijd seksueel volwassen. Ze raken in staat een orgasme te krijgen, en krijgen voor het eerst erecties. Dit gebeurd bij de meeste jongens tussen het 13e en 17e levensjaar.

De eerste seksuele gemeenschap laat echter vaak nog de nodige jaren op zich wachten. Dit is misschien maar goed ook, maar het is niet alleen maar positief.
Wanneer jonge mannen seksueel actief worden zonder gemeenschap te hebben, dan uit de seksuele drang zich in masturbatie.

Dit is een gezond, normaal fenomeen. Het heeft echter als nadeel dat masturbatie zich slechts op 1 ding richt.

te snel klaarkomen masturbatie

Masturbatie. Niets mis mee als je er goed mee om gaat!

Het kwijtraken van deze seksuele frustratie en het verlagen van de seksuele spanning.
Dit klinkt onplezierig, en dat is het in geen geval. De meeste jonge mannen genieten op een gezonde, normale manier met enige regelmaat van masturbatie.

Het nadeel zit hem in het feit dat het een één-mans spelletje is. Er hoeft bij masturbatie geen rekening gehouden te worden met een partner. Er is (zeker op jongere leeftijd) geen bewustzijn van realistische seks. Het remmen van de lusten wordt niet geoefend, en het verkrijgen van een orgasme, is het hoofddoel van de activiteit.
Omdat de beloning, klaarkomen, een zeer positieve is, werken we als mannen dus maar wat graag om ons deze beloning toe te eigenen. Dit heeft op lange termijn het gevolg dat we steeds sneller een orgasme weten op te wekken.

Wanneer nu enkele jaren later de eerste partners in het spel komen, verandert er veel voor de man.

Plotseling is het wenselijk dat hij een tijdje door kan gaan met seksuele handelingen na penetratie van zijn partner. En dat is niet alles. Bij echte seks zijn de stimuli heftiger en wordt ons brein dus extra snel in “ejaculatie modus” gebracht.

De lange jaren van gewenning voordat de eerste seksuele partners hun intrede doen in zijn even, hebben nu als gevolg dat de jonge man te snel klaarkomt.

De externe factoren

Bij het klaarkomen speelt, zoals je hebt kunnen lezen, de spanning op de bekkenbodemspier, en de spanning op de huid van het scrotum een belangrijke rol.

Deze spanning ontstaat, zoals omschreven, door seksuele prikkeling.
Maar de seksuele spanning die zich op het moment van de daad opbouwt, is niet de enige spanning die in ons lichaam aan het werk is.

Wat wij in ons dagelijks leven meemaken heeft ook zijn invloeden.
Alle factoren die in het dagelijks leven een portie van onze mentale energie opeisen, zoals een baan, een opleiding, een gesprek, maar ook problematiek, ruzie of juist liefde en plezier, bouwen ook een spanning op in ons lichaam.
Al deze spanning hangen we onder een zeer bekende noemer. Stress

Stress en verhoogde spierspanning bij te snel klaarkomen

te snel klaarkomen stress

Stress en spierspanning

Stress is niet per sé negatief. Het is zelfs heel normaal. Pas wanneer er te veel stress in ons leven is, zorgt het voor negatieve effecten.
Een aantal hiervan zijn erg bekend. Sommige mensen raken vermoeid, andere krijgen concentratie problemen of last van stemmingswisselingen. Een neveneffect van stress wat echter veel minder bekend is, is verhoogde spierspanning.

Ben je ooit wel eens wakker geworden met stijve kaakspieren. Heb je na een lange werkdag wel eens gemerkt dat je in het stuur van je auto knijpt, of continu je been beweegt?
Dit soort voorbeelden komen ook voor uit stress. De signalen die onze spieren aan het werk zetten zijn in een periode van stress in grotere mate aanwezig.

Als een dergelijke periode niet te lang aanhoudt is dit niet zo erg voor onze gezondheid, maar al vanaf moment één heeft het wel degelijk een nadelig effect op de controle van het mannelijk orgasme.

Het point of no return

Mannen die te snel klaarkomen, omdat zij in één van de drie bovengenoemde categorieën vallen, hebben over het algemeen moeite met het aan voelen komen van het zogenaamde point of no return. Het point of no return is zoals we omschreven, het moment waarop de man het orgasme niet langer kan tegenhouden.

Een man die geen last heeft van vroegtijdige ejaculatie, voelt in een ontspannen, seksuele situatie, het point of no return gestaag naderen. Wanneer hij het gevoel heeft dat dit punt dichtbij is gekomen terwijl hij nog niet wenst klaar te komen, dan kan hij er voor kiezen zijn seksuele handeling te veranderen, stoppen of aanpassen.

De man die echter last heeft van stress voelt door de hoeveelheid prikkels dit moment wat minder goed aankomen. Plotseling is het dan te laat, het ejaculatie proces is in gang gezet en er is geen weg meer terug.

De verhoogde spierspanning heeft als extra nadeel, dat de bekkenbodemspier, welke gedeeltelijk verantwoordelijk is voor het point of no return, op een hogere spanning staat door stress.

Dit maakt dat een man in deze situatie nog gemakkelijk over het randje gaat. Laat hij de teugels maar iets te veel vieren, dan kan het orgasme direct inzetten, en raakt opnieuw teleurgesteld.

Externe factoren die voor deze stress kunnen zorgen, dienen daarom uit de weg gegaan te worden als men in de niet-medische categorie van te snel klaarkomen valt.

Wordt te snel klaarkomen als problematisch ervaren door vrouwen?

In de meeste gevallen zijn vrouwen die in een relatie zijn met een man coulant. Op dit onderwerp ga ik dieper in in het artikel: De vergeving van vrouwen.

In het geval van een stabiele relatie hebben veel vrouwen geduld met de problemen van hun partner. Het hangt er echter wel grotendeels van af of het probleem bespreekbaar is, en of de man er op een goede manier mee om gaat.

te snel klaarkomen vrouw

Ook haar geduld heeft een grens

Een man die zich gedraagt alsof er helemaal geen probleem is, en zich na een korte sekssessie omdraait en in slaap valt, test natuurlijk het geduld van iedere vrouw.

Het vervelende is, dat bevredigende seks voor vrouwen op de lange termijn een zeer belangrijke rol speelt.
De relatie kan erg sterk zijn en het geduld van de vrouw kan eindeloos lijken, maar wanneer er geen vooruitgang in de situatie zit, en de vrouw niet het vooruitzicht heeft op een beter seksleven, dan raakt het geduld uiteindelijk op.

Dit is iets waar veel mannen die kampen met te snel klaarkomen zich in meerdere of mindere mate van bewust zijn. Dat is een beangstigende gedachte, en deze toegevoegde druk maakt de zaken er vaak niet beter op in bed.

Wat de zaak nog lastiger maakt, is dat veel mannen de neiging hebben om zich as alfa man te gedragen in een relatie met de vrouw. Dit is mannelijk gedrag wat zelfvertrouwen en stabiliteit uitstraalt. Het is deze uitstraling wat hen aantrekkelijk kan maken voor hun partner.

In sommige relaties verandert het alfa gedrag van de man, wanneer hij in een positie terecht komt waarbij zijn partner hem iets “te vergeven heeft” zoals te snel klaarkomen.
Niet alle mannen kunnen goed omgaan met het feit dat hun relatie draait op het geduld en medeleven van hun partner.

Het kan er voor zorgen dat zij zich onderdaniger gaan gedragen dan ze normaliter zouden doen. Dit is voor sommige vrouwen minder aantrekkelijk, en het is deze situatie die vaak de dooddoener is in relaties waarin te snel klaarkomen voorkomt.

 

Wat kan ik doen om te snel klaarkomen op te lossen?

te snel klaarkomen oplossen

Te snel klaarkomen, je kunt het oplossen

Zoals eerder verteld, heeft het te snel klaarkomen alles te maken met verkeerd aangeleerde seksuele routines die de man te snel naar het orgasme brengen en zijn controle hierover ondermijnen.

Het eerste antwoord wat mannen vaak krijgen wanneer ze op zoek gaan naar een oplossing, is die van verdovende crèmes zoals Emla Crème, of condooms met een dergelijk verdovend middel er in.
Dit heeft echter als nadeel dat niet alleen het eigen geslachtsdeel verdoofd raakt, maar dat ook de vagina van de vrouw verdoofd kan raken, waardoor seks voor beide partijen onplezieriger wordt.

Helaas helpt de verdoving van de eikel in veel gevallen ook niet afdoende. Het orgasme kan er vaak niet veel langer mee worden uitgesteld, omdat het point of no return de man nog altijd overvalt.

Mannen die kampen met te snel klaarkomen, dienen dit probleem bij de kern aan te pakken. Verkeerde seksuele routines moeten worden afgeleerd.

De methode “Orgasme Onder Controle” is één voorbeeld van een manier waarop dit kan worden aangepakt.
Deze methode is specifiek ontwikkeld voor mannen die last hebben van de veel voorkomende vorm van te snel klaarkomen, waarbij zij door het “point of no return” worden overvallen.

In de methode wordt het probleem aan de hand van een aantal stappen aangepakt.
In eerste instantie, wordt gekeken naar snelle, korte termijn technieken om de man zijn plezier in seks zo snel mogelijk terug te geven. Hiermee wordt voorkomen dat de situatie verder verergert.

De volgende stap is het leren herkennen van de verschillende mentale en fysieke fasen van het orgasme. Iedere fasen heeft enkele zeer herkenbare punten, waardoor een man zich kan oriënteren en er achter kan komen hoe ver hij van zijn point of no return verwijderd is.

De laatste fase is het toepassen van mentale sturing waardoor de man niet langer steeds verder afdwaalt richting het point of no return, maar volledige controle verwerft over zijn orgasme. De man leert nu hoe hij in de fase van het orgasme kan blijven zonder dichterbij het point of no return te komen tot hij dit zelf verkiest.

Deze methode heeft zich keer op keer bewezen als zeer succesvol bij het oplossen van premature ejaculatie bij mannen.

U kunt de methode “Orgasme Onder Controle” nu vrijblijvend proberen, klik hier!


 Artikelen over vroegtijdige ejaculatie


te snel klaarkomen communicatie

Praten tijdens de seks als oplossing voor te snel klaarkomen? Te snel klaarkomen is een probleem dat vaker voorkomt dan gedacht en meestal wordt het onderschat. Iedere man kan het wel herkennen, het moment dat je lang geen seks meer gehad hebt, of het moment dat de opwinding gewoon te groot is waardoor je te […]

klaarkomen uitstellen tips

Zelf het klaarkomen uitstellen Mannen vergeten nog wel eens dat er trucjes zijn om klaarkomen uitstellen gemakkelijk te maken. Zeker de mannen die al langer in een relatie zitten willen dit nog weleens vergeten. Er zijn echter genoeg bewezen technieken die klaarkomen uitstellen gemakkelijker maken dan je denkt. Voor volledige controle over het orgasme is […]

roken te snel klaarkomen

Te snel klaarkomen en de invloed van roken Dat roken een negatieve invloed heeft op veel verschillende aspecten van onze gezondheid is bij de meesten van ons bekend. Maar wist je dat roken ook invloed heeft op het te snel klaarkomen? Het is geen nieuw onderzoek dat hier aangehaald wordt, maar het is een nieuwe […]

te snel klaarkomen bekeken

Te snel klaarkomen oplossen Wil je beginnen met een oplossing voor het te snel klaarkomen, dan zal je moeten startten met het leren kennen van je eigen lichaam en de signalen die jouw lichaam je geeft tijdens seks. Om je hierbij te helpen, zal ik vandaag uiteenzetten welke stappen ons lichaam neemt om tot een […]

te snel klaarkomen medicatie

Te snel klaarkomen oplossen met medicijnen Veel mannen mailen mij regelmatig met vragen over medicatie om te snel klaarkomen op te lossen. Zij willen graag weten of er goede medicijnen bestaan tegen premature ejaculatie en of deze medicatie echt een oplossing kan bieden voor de problemen waar zij regelmatig tegenaan lopen. Om te snel klaarkomen […]

te snel klaarkomen angst

Dacht je dat te snel klaarkomen en angst niets met elkaar te maken hadden? Dan had je het fout! Van alle emoties die wij als mensen hebben, is angst één van de meest krachtige ervaringen. Misschien herinner je het verlammende effect van echte angst nog wel wanneer je terugdenkt aan de laatste keer dat je […]

te snel klaarkomen relatie

Te snel klaarkomen en het effect op de relaties tussen mannen en vrouwen In de jaren dat ik me bezig heb gehouden met het probleem van te snel klaarkomen bij mannen, heb ik vaak van te horen gekregen dat zij zich zorgen maken over hun relatie. De gedachte dat te snel klaarkomen een negatief effect […]

voortijdige ejaculatie evolutie

Wat evolutie te maken heeft met te snel klaarkomen Waarschijnlijk heb je al eerder gezien dat ik voortijdige ejaculatie in verband gebracht heb met evolutie. Het is een logische ontwikkeling bij het mannelijk geslacht dat ze snel en gemakkelijk klaarkomen. Een soort waarbij de overleving afhangt van voortplanting, zal evolutionair gezien altijd ontwikkelen naar het […]

orgasme uitstellen knijptechniek

Het orgasme uitstellen door de druk te verlagen In de eerdere artikelen uit deze reeks van tips tegen te snel klaarkomen behandelde ik al het leren kennen van de mentale stappen van het orgasme en een krachtige fysieke tip. In dit artikel kijken we naar een techniek die ik “de knijptechniek” noem. Met deze techniek […]

voortijdig orgasme uitstellen

Techniek om het orgasme uit te stellen Dit is de eerste techniek om een orgasme uitstellen succesvol te maken. In totaal zal ik de komende dagen drie technieken gaan behandelen om jouw seksleven te verbeteren door een voortijdige ejaculatie oplossing te bieden die echt werkt. Je kunt deze technieken zien als een voorproefje van de […]

voorgoed orgasme uitstellen

Hoe kun je het orgasme uitstellen en voortijdige ejaculatie voor eens en altijd overwinnen? Dit artikel zal gaan over hoe je als man je orgasme uitstellen kunt en hoe je een blijvende oplossing kunt vinden voor voortijdige ejaculatie. Voortijdige ejaculatie is een groot probleem bij mannen die tijdens de seks eerder klaarkomen dan gewenst is. […]

te snel klaarkomen prestatiedruk

Prestatie druk, stress en te snel klaarkomen Prestatiedruk is voor veel mannen een bekend gevoel tijdens seks. Wij mannen zijn van naturen competitieve wezens. Wij willen graag het idee hebben dat onze partner tijdens seks van ons onder de indruk is. Het probleem hiervan is dat we onszelf hiermee soms onnodig veel druk opleggen. Te […]

vroegtijdige ejaculatie tips

Tips tegen vroegtijdige ejaculatie In dit artikel geef ik je enkele effectieve tips tegen vroegtijdige ejaculatie. Vroegtijdige ejaculatie is een vervelend probleem waarbij wij mannen eerder klaarkomen dan wij of onze partner zouden willen. De meeste van ons mannen komen te snel klaar omdat we nooit goed hebben geleerd de fasen van het orgasme te […]

vroegtijdige zaadlozing medicijn

Het “Vroegtijdige Zaadlozing Medicijn” Paroxetine De vroegtijdige zaadlozing is een probleem waarbij mannen structureel sneller klaarkomen tijdens seks dan gewenst door henzelf of door hun partner. In de meeste gevallen is een medicijn tegen vroegtijdige zaadlozing niet nodig, omdat het vaak samenhangt met gewenning. In dit artikel gaan we in op verschillende oplossingen voor vroegtijdige […]

vroege zaadlozing voorkomen

Vroege zaadlozing voorkomen Zoals je weet heb ik het op deze site regelmatig over premature ejaculatie, ofwel het te snel klaarkomen van mannen tijdens seks. Ik behandel met regelmaat tips en adviezen om het langer uit te houden in bed zonder je ejaculatie controle te verliezen. Ook deel ik vaak tips waarmee je seks gevarieerd, […]

ik kom te snel klaar

De gedachte “Ik kom te snel…”, en hoe je deze kunt verbannen   Het te snel klaarkomen bij mannen is een lastig probleem wat vaak de oorzaak is van een problematisch seksleven. Het probleem is beter bekend als vroegtijdige ejaculatie en het kan om verschillende redenen de kop opsteken. In dit artikel een korte uitleg […]

bekkenbodem spier

De Kegelspier of bekkenbodemspier en zijn rol bij premature ejaculatie Een zeer belangrijke speler bij seksualtiteit is de bekkenbodemspier, ookwel bekend als de kegelspier, naar de gyneacoloog Arnold Kegel. Deze bekkenbodemspier is verantwoordelijke voor een aantal taken. Deze taken zijn verschillend bij mannen en vrouwen, al zijn er wel overeenkomsten. Zo heeft bij beiden de […]

orgasme uitstellen

Orgasme uitstellen, waarom het niet lukt Veel mannen krijgen tijdens hun seksuele leven te maken met het te snel klaarkomen tijdens seks. Dit betekend dat we als man structureel eerder klaarkomen dan gewenst is door onszelf of onze partner. Het orgasme uitstellen is niet voor alle mannen even gemakkelijk. In dit artikel duiken we in […]

retrograde ejaculatie

Retrograde ejaculatie Wanneer er bij een mannelijk orgasme geen of zeer weinig sperma vrijkomt, dan kan er sprake zijn van retrograde ejaculatie. Retrograde Ejaculatie is een aandoening waarbij het sperma door de uitdrijvende beweging van de bekkenbodemspieren, de blaas in wordt gestuwd in plaats van uit de penis via de urinebuis. In dit artikel vindt […]

ejaculatie controle

Wat veroorzaakt verminderde ejaculatie controle? Waar zit hem nu eigenlijk het verschil tussen mannen met veel, en mannen met weinig ejaculatie controle? Wanneer wij als mannen last hebben van verminderde ejaculatie controle dan kan dit erg vervelend zijn. We voelen ons er onzeker over, en het heeft invloed die tot ver buiten de slaapkamer merkbaar […]

voortijdig klaarkomen

Gedragsverandering tegen voortijdig klaarkomen Het is waarschijnlijk het oudste trucje ter wereld om er voor te zorgen dat je tijdens seks geen last krijgt van voortijdig klaarkomen. Het inbeelden van iets anders dan je partner. Meestal iets saais, of a-seksueels. Voortijdig klaarkomen, kan effectief worden tegengegaan door middel van het bewust verleggen van je aandacht […]

vroegtijdig klaarkomen

Vroegtijdig klaarkomen, twee essentiële tips In dit artikel wil ik dieper ingaan op een techniek die je er als man toe in staat kan stellen je orgasme een periode uit te stellen. Veel mannen lopen tegen problemen aan in hun seksleven wanneer het te snel klaarkomen ze er van weerhoud om hun partners in voldoende […]

vroegtijdige ejaculatie

Hoe kunnen mannen vroegtijdige ejaculatie overwinnen en hun orgasme uit leren stellen? In dit artikel wil ik graag met je delen wat je als man kunt doen wanneer je kampt met vroegtijdige ejaculatie. Vroegtijdige ejaculatie is het structureel krijgen van een orgasme voordat dit tijdens seks gewenst is. Bij mannen betekent klaarkomen en een ejaculatie […]

te snel klaarkomen

Te snel klaarkomen, oorzaken en oplossingen Premature Ejaculatie ofwel het te snel klaarkomen, is in onze medische wetenschap al geruime tijd bekend. Wetenschappers hebben zich lang gebogen over het vraagstuk of PE een lichaamlijke of mentale aandoening is, en of het op te lossen is. Het heeft lang geduurd voordat de eerste succesvolle stappen naar […]

Te snel klaarkomen oplossen? Bekijk de video   Van mannen die voor het eerst seksueel actief worden in hun leven, tot mannen die al met tientallen partners het bed hebben gedeeld. Zo goed als geen enkele man gaat zijn leven door zonder ook maar 1x last te hebben van te snel klaarkomen. Te snel klaarkomen, […]

Te snel klaarkomen porno

Het gevaar van porno bij te snel klaarkomen Veel mannen hebben tegenwoordig een probleem in de slaapkamer, niet alles werkt tijdens de seks precies zoals zij zouden willen. Nu hoeft dat natuurlijk niet altijd aan de man te liggen, maar er zijn bepaalde problemen die te herleiden zijn naar duidelijke oorzaken. Te snel klaarkomen bijvoorbeeld, […]

Medicijnen om vroegtijdige ejaculatie te voorkomen

Vroegtijdige ejaculatie en medicatie? Het zijn wonderlijke tijden waarin we leven. Ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Dit geldt ook zeker voor de farmaceutische industrie. Met welk psychisch of lichamelijk ongemak wij als mensen ook maar te maken kunnen krijgen in het leven, de laboratoria van de farmacieconcerns draaien onafgebroken op volle toeren en staan klaar […]

te snel klaarkomen tegenhouden

Hoe voorkom je te snel klaarkomen tijdens orale seks? Te snel klaarkomen is onder mannen een vaak voorkomend probleem. Voor vrouwen is veelal minder problematisch. Ook tijdens orale seks zijn er veel mannen die vroegtijdig ejaculeren. Dit kan gebeuren doordat de man over een langer periode geen geslachtsgemeenschap heeft gehad, of puur door opwinding. Er kunnen […]

emla-crème

Emla crème Vandaag de dag hoeft een vroegtijdig orgasme geen problemen meer op te leveren. Er is overal wel een pilletje, een drankje of een zalfje voor te krijgen. Toch is het wel jammer dat veel mannen dit toch vaak voorkomende probleem verschuilen. En dat terwijl het zo eenvoudig te verhelpen is. Maar naast al […]

klaarkomen uitstellen

Klaarkomen uitstellen lastig? Waardoor komt dat? Hierop is geen eenduidig antwoord te geven; het is een combinatie van factoren. Spierspanning, geconditioneerd gedrag, overmatige opwinding en mentale spanning zijn allemaal dingen die meespelen. Al deze factoren zullen moeten worden bekeken voor het succesvol overkomen van het te snel klaarkomen. Het vermoeden is dat de te snel klaarkomen evolutionair […]

langere seks in bed

Snel Klaarkomen Oplossen Mannen die snel klaarkomen. Het is een onderwerp dat veel besproken wordt, maar waar altijd nog een laagje schaamte overheen gedrapeerd is. Jammer en volledig onterecht natuurlijk, aangezien veel mannen hun orgasme gewoon niet uit weten te stellen. Omdat snel klaarkomen de boel aardig kan verpesten tijdens seks, en omdat veel mannen hier […]

orgasme tegenhouden prikkels

Het Orgasme Tegenhouden Met Andere Prikkels We hebben het regelmatig over het te snel klaarkomen bij mannen en vooral over wat we kunnen doen om het orgasme tegen te houden. Voortijdige ejaculatie (wetenschappelijk: Ejaculatio praecox), is een conditie, waarbij het orgasme tegenhouden onmogelijk is bij een man waardoor hij keer op keer vele malen sneller klaarkomt […]

invloed van roken te snel klaarkomen

Invloed van roken op premature ejaculatie Zoals op zo veel dingen, heeft recent onderzoek aangetoond, dat tabaksrook een negatieve werking heeft op onze ejaculatie controle. De ontdekking gaat niet over nieuwe data, maar een nieuwe conclusie getrokken uit eerder onderzoek waaruit duidelijk werd dat serotonine productie in de hersenen door sigarettenrook vertraagd wordt. Serotonine en […]

Niet snel klaarkomen

Niet snel klaarkomen door gebruik van homeopathische middelen. Normaal gesproken ben ik een voorstander van het proberen van natuurlijke middelen om onze gezondheidsproblemen aan te pakken voor het grijpen naar heftige medicatie. Te snel klaarkomen is echter geen gezondheidsprobleem. Welke producten zijn er? Er bestaan een aantal natuurlijke producten die zijn ontwikkeld voor mannen zodat […]

voortijdig ejaculeren voorkomen

Voortijdig ejaculeren voorkomen met gecombineerde training Mannen hebben vaak het probleem dat het orgasme ze tijdens seks overvalt. Dit is niet vreemd. De meeste mannen hebben zich namelijk gedurende de periode van hun leven dat ze seksueel actief werden, aangeleerd om naar het te snel ejaculeren toe te werken. Laat me dit uitleggen. Gewenning van […]

Verdovende crème emla crème

Vroegtijdige zaadlozing voorkomen met verdovende crème In dit artikel wil ik de voor en nadelen op een rijtje zetten over het gebruik van verdovende crème om het orgasme uit te stellen. Waarom een vroegtijdige zaadlozing voorkomen? Te snel klaarkomen is een confronterende gebeurtenis tijdens seks. Als mannen doen we er vaak alles aan om juist […]

  • 1
  • 2