3 jaar geleden

5 factoren die te snel klaarkomen bevorderen

Te snel klaarkomen gaat nog sneller vanwege deze 5 factoren

Te snel klaarkomen is een groot probleem onder de mannen. Vooral mannen die last hebben van premature ejaculatie ofwel voortijdige orgasmes komen te snel klaar en dat drukt een stempel op het seksleven en de relatie. Daarom is het belangrijk om de problemen rond het orgasme zo snel mogelijk aan te pakken.

TIP: Bekijk eerst deze korte video waarin ik je een effectieve tip geef om je orgasme dezelfde avond al met 30 minuten uit te stellen.

Normaal gesproken vind je tips en manieren rond het orgasme uitstellen op mijn website, maar vandaag wil ik het eens andersom doen. In dit artikel vind je 5 factoren die ervoor zorgen dat je te snel klaarkomt. Dit zijn de factoren die je zou moeten vermijden, maar je kunt het ook zien als 5 situaties waarin juist veel meer mannen te snel klaarkomen.

Adrenaline

Wanneer je net een spannende wedstrijd gewonnen hebt, of je hebt een te snel klaarkomen adrenalinemegaslag geslagen op de beurs en je hebt veel geld verdiend, dan zit je lichaam vol met adrenaline en het gevoel van euforie is niet stop te zetten. Je voelt je geweldig en heel jouw lichaam staat nog helemaal strak van de spanning. Seks lijkt een geweldig manier om de overwinning te vieren.

Deze situatie schreeuwt om een voortijdig orgasme om meerdere redenen. Allereerst zitten je hersenen en lichaam vol met adrenaline. Dat zorgt ervoor dat je het point of no return niet zal kunnen herkennen, want er gebeurt veel te veel in je hoofd om de signalen correct te kunnen vertalen.

Daarnaast heb je al een aantal stappen richting het orgasme gezet zonder seks te hebben. De spanning en adrenaline hebben ervoor gezorgd dat je een verhoogde spierspanning hebt, en dat je ademhaling stukken sneller zal zijn dan normaal, wanneer je ontspannen zou zijn. Deze twee factoren zorgen ervoor dat jouw lichaam veel sneller over kan gaan tot ejaculatie.

Wanneer je vol met adrenaline zit, is te snel klaarkomen zeer waarschijnlijk. Dit gebeurt veel meer mannen en betekent niet direct dat je last hebt van premature ejaculatie. Dat is pas het geval wanneer je in nagenoeg alle situaties niet in staat bent om het orgasme uit te stellen.

Eerste keer sinds lange tijd

Wanneer je een lange tijd geen seks gehad hebt, heb je aanzienlijk meer druk op de ketel staan dan wanneer je wel regelmatig seks hebt. Als je na een lange tijd zonder seks ineens wel weer seks kunt hebben met een partner, dan zorgt dat voor veel extra spanning en opwinding, waardoor te snel klaarkomen vaak onvermijdelijk zal blijken.

Dat is vervelend, maar het gebeurt veel mannen. Wanneer je wekenlang geen seks gehad hebt, is de opwinding vele malen groter wanneer de kans zich voordoet. De prikkels komen dan vele malen harder binnen dan alle andere keren, en dat zorgt ervoor dat je lichaam in een stroomversnelling naar ejaculatie wil gaan. Het zorgt er tevens voor dat je het point of no return niet kunt herkennen, omdat de gevoelens te heftig en te intens zijn.

Hier is een oplossing voor, al moet je dan van tevoren weten dat het op seks uit zal draaien. Door van tevoren even te masturberen om te ejaculeren, kun je het lichaam helpen om de druk wat lager te maken. Wanneer het echter heel lang geleden is dat je seks gehad hebt, zal het alsnog lastig worden om het orgasme uit te stellen tijdens de seks. Dit is vervelend, maar het gebeurt de meeste mannen, dus echt vreemd is het niet.

Het beste wat je kunt doen in deze situatie, is het vertellen tegen je partner na de seks. Wanneer het een nieuwe partner is, zal ze het ook nog eens zien als een pluspunt.

Als jij zelf problemen hebt met vroegtijdige ejaculaties, en je hebt het gevoel dat dit je relatie in gevaar brengt, bekijk dan snel mijn videotip en leer het minimaal 30 minuten volhouden.

De eerste keer met een vrouw

te snel klaarkomen met een nieuwe partner in bedDeze reden sluit deels aan bij de vorige reden, maar is toch anders, omdat je ook een lange tijd geen seks gehad kunt hebben met je eigen partner. Deze factor gaat echter om de eerste keer seks met een vrouw waar je niet eerder seks mee gehad hebt. Ook hier is de kans op te snel klaarkomen groot, en wel om de volgende redenen.

Elke partner is anders in bed. We doen andere dingen tijdens de seks, de ervaring is anders en ook de manier van stimuleren is anders. De hele sensatie rond de seks met een nieuwe partner is uniek. Dat is op zich nog geen probleem, maar tel de spanning erbij op en je komt erachter dat het orgasme uitstellen bijzonder onwaarschijnlijk is.

Alle zintuigen draaien namelijk net even iets harder, en je wilt heel graag goed kunnen presteren om de nieuwe partner te overtuigen van jouw kunsten in bed. Omdat er spanning is, en omdat je wilt presteren, en omdat de ervaring van de seks volledig anders is, is een voortijdige zaadlozing meer dan aannemelijk.

Dit is niets om je voor te schamen, en je kunt jezelf er prima uit redden door te zeggen dat ze gewoon veel te goed is in bed. Voor mannen met premature ejaculatie werkt dit excuus natuurlijk niet. Wanneer je alle volgende keren ook te snel klaarkomt, weet zij ook wel dat jij een probleem hebt en dat de complimenten een manier zijn om jezelf in te dekken.

TIP: Wil je leren hoe je het orgasme drastisch kan uitstellen? Bekijk dan deze video die ik speciaal hiervoor heb opgenomen.

Angst

Angst is een slechte raadgever, en in bed kan het zorgen voor veel grotere problemen. Als je in het verleden meerdere malen te snel klaar gekomen bent, is het aannemelijk dat je voor de volgende keer seks bang bent. Je wilt niet weer een voortijdig orgasme beleven, je wilt presteren, je wilt laten zien dat je het wel kan! Helaas werkt dit in je hoofd anders. Je hersenen merken de angst op en gaan daarmee aan de slag, in plaats van dat zij gaan werken richting het goede voornemen.

Het gevolg is dat de hersenen druk zijn met de angst en de prestatiedruk. Dit betekent direct dat je het point of no return wel kunt vergeten, en dat is een groot probleem. Om het orgasme uit te stellen, heb je het point of no return juist hard nodig, maar de angst gaat in de weg zitten.

Bij angst hoort ook een hogere spierspanning, stress en natuurlijk gaan de hersenen aan het werk om een uitweg te verzinnen, om je uit de situatie te redden. Al deze factoren leiden tot te snel klaarkomen en daar krijgen jij en jouw partner onder te lijden.

Wanneer je merkt dat je angst hebt voor een voortijdig orgasme, moet je aan het werk met deze angst. Het beste dat je kunt doen, is op zoek te gaan naar een oplossing voor je probleem. Wat voor veel mannen ook goed werkt, is meditatie en yoga. Op die manier kom je veel meer ontspannen de slaapkamer in. Bedenk je goed dat je bij deze factor zelf de drempel opwerpt die ervoor zal zorgen dat het orgasme versneld wordt.

Experimenteren

Experimenteren in de slaapkamer is leuk en spannend. Er zijn tegenwoordig tal van manieren en producten die je kunnen helpen om een beter seksleven te hebben, met meer spanning en veel meer genot voor beide partners. Dat is natuurlijk een groot voordeel voor de gemiddelde partner, maar je moet er niet van opkijken wanneer de eerste keer eindigt met een voortijdig orgasme dat sneller gekomen is dan alle andere orgasmes ooit.

Deze factor heeft ook te maken met de spanning en de ervaring tijdens de seks, maar er speelt nog een reden mee. Wanneer je als man bezig bent met het orgasme uitstellen, dan vermijd je bepaalde houdingen en posities. Je zorgt er eigenlijk constant voor dat de eikel zo min mogelijk gestimuleerd wordt, omdat je zo makkelijker het orgasme uit kunt stellen.

Daardoor maak je het steeds moeilijker om de stimulans te kunnen verwerken op het moment dat de eikel wel eens volop gestimuleerd wordt. Tijdens het experimenteren in de slaapkamer is het echter nauwelijks te vermijden. Nieuwe standjes en speeltjes zorgen voor meer spanning en meer stimulans. Aangezien jij jezelf ontwend hebt om volledige stimulatie te accepteren, is te snel klaarkomen niet te vermijden.

Mannen die geen last hebben van premature ejaculatie zullen ook te snel klaarkomen door experimenten in de slaapkamer, maar hier zal het steeds langer duren voordat zij een orgasme beleven tijdens de volgende keren. Voor de mannen met premature ejaculatie is experimenteren in de slaapkamer zo goed als uitgesloten. Zij kunnen er niet voor zorgen dat zij minder gestimuleerd worden, met als gevolg dat zij constant te snel klaarkomen.

Voor deze mannen is slechts één oplossing beschikbaar. Zij moeten aan het werk met het probleem om ervoor te zorgen dat zij in de toekomst wel gewoon seks kunnen hebben met hun partner, zonder zichzelf beperkingen op te leggen die de seksuele horizon aanzienlijk smaller maken. Wil je meer informatie over de manieren om de problemen op te lossen, dan raad ik je mijn gratis videocursus aan waarin ik je graag verder help in de richting van een oplossing. Want te snel klaarkomen is een straf die geen enkele man zou mogen accepteren.

Kijk hieronder voor de gratis cursus.

Orgasme onder controle

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: