5 manieren om haar over het randje van een orgasme te helpen

0
(0)

Vijf tips om haar wel klaar te laten komen

Je hebt ongetwijfeld gehoord over het grote aantal vrouwen dat een orgasme ‘faket’. Vaak doet ze dat om jouw gevoelens niet te kwetsen, want hoe dicht de meeste mannen ook bij een orgasme van hun partner kunnen komen, de laatste drempel is vaak net een stap te ver.

Daarom is het hoog tijd voor wat tips waarmee je het voor haar onmogelijk maakt om het orgasme nog een keer te faken. Deze tips gaan jou helpen om haar over de laatste drempel van het orgasme te krijgen en haar heerlijk en intens klaar te laten komen door jouw stimulatie!

Stimulatie achterlangs

Plaats een flink aantal kussens tegen de rand van het bed en ga daar tegenaan zitten. Laat haar zo zitten dat ze met haar gezicht van je af zit, maar wel tegen je aan kan leunen. Vervolgens stimuleer je haar met je vingers en handpalm door bewegingen te maken van links naar rechts en van boven naar beneden. Ook kun je achtjes draaien.

In deze positie kan zij zich volledig ontspannen en jij hebt een extra hand vrij om haar lichaam aan te raken. Daarbij is hier nog een voordeel. De

vingeren klaarkomen vrouw
Laat haar met haar gezicht richting jou zitten

stimulatie is precies zoals zij zelf zou doen, en wanneer ze bijna klaarkomt, is de kans groot dat ze je hand vast zal grijpen om je te helpen.

Houd één beweging vast

Wanneer je verschillende vormen gaat maken met je tong of je vingers, en je blijft variëren, dan is de kans dat zij een orgasme zal hebben erg klein. De meeste vrouwen hebben namelijk eenzelfde beweging herhaaldelijk nodig om klaar te kunnen komen.

Waarschijnlijk heb je de tip over het alfabet likken wel eens ergens gelezen. Dat kun je gebruiken, maar merk je dat ze richting een orgasme gaat, kies dan een makkelijke letter zoals de O A of I en herhaal die totdat ze klaarkomt.

Ja-Nee vragen

Mannen zijn niet zo zeker in bed wanneer zij proberen een vrouw klaar te laten komen. De verhalen over dat vrouwen bijna nooit klaarkomen hebben daar zeker aan bijgedragen. Het gevolg is dat veel mannen vragen stellen tijdens de seks, om te weten wat zij nou precies wil.

Vragen stellen kan nodig zijn om haar klaar te kunnen laten komen, maar zorg ervoor dat ze alle vragen met ‘ja’ en ‘nee’ kan beantwoorden. Een vrouw is emotioneel tijdens de seks en staat geheel open voor haar gevoelens.

Hoe meer je van haar hersenen vraagt, des te meer ze afgeleid raakt en hoe meer moeite ze zal hebben zich tot haar eigen gevoelens te richten om zo ja nee vragen seksover de drempel van het orgasme te komen.

Neem de tijd

Om een vrouw klaar te kunnen laten komen, moet ze het idee hebben dat ze een hele avond heeft om te genieten van de seks.
Dat geldt ook voor de manier van stimuleren. Wanneer je ineens in haar tepels knijpt, bereik je niets dan irritatie.

Masseer je eerst zachtjes haar borsten, om vervolgens met de wijsvinger en duim de tepel te plagen, dan zorg je dat de opwinding toe zal nemen, en dat was het idee.

Denk aan wat je zegt

Vrouwen zijn tijdens de seks volledig emotioneel geladen.

Dat betekent dat ze vlak na de seks ook nog gevoelig zijn.
Een man die direct in slaap valt is net zo erg als een man die zegt dat dit zijn beste orgasme ooit was. Een emotionele vrouw kan dat namelijk heel anders oppakken dan dat het bedoeld was.

Gevolg: De aankomende maand geen seks.

Hoe los je dat op?
Simpel. Verleg de aandacht naar iets dat zij enorm goed gedaan heeft.

Zeg haar bijvoorbeeld dat je het enorm opwindend vond hoe zij in jouw ogen bleef kijken terwijl ze een orgasme had.

Een vrouwelijk orgasme is geen mythe

Wil je een vrouw klaar laten komen, dan zouden de vijf bovenstaande tips je een aardig eind in de richting moeten kunnen helpen.
Ze zal het in ieder geval al direct waarderen dat je aandacht voor haar genot zal hebben.

Wil je de kans nog verder vergroten, laat haar dan op geen enkel moment weten dat je haar klaar wilt laten komen. Hoe groter de druk is, hoe moeilijker het voor haar zal zijn om tot een orgasme te komen.

Zorg dat ze ontspannen is, geen druk voelt, en probeer de vijf tips hierboven eens. Wedden dat ze niet meer zal faken en haar dank zal laten blijken?

 

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Ejaculatio Praecox 60% effectiever bestrijden met NLP

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Beste Mark, je schrijft zeer verhelderende artikelen, dank je wel voor al deze informatie

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in