6 jaar geleden

5 onzekerheden in de slaapkamer die je direct weg moet nemen

0
(0)

Haal deze 5 onzekerheden in de slaapkamer vanavond nog weg en merk direct het verschil in je seksleven!

Goede seks heeft veel te maken met vertrouwen en ontspanning. Wanneer je tijdens de seks onzeker bent over je lichaam, over je prestaties of over je partner, dan kun je je nooit zover laten gaan dat je ook echt goede seks kunt hebben. Hetzelfde geldt uiteraard voor je partner. Daarom is het belangrijk om de onzekerheden de slaapkamer uit te halen.
Ik heb daarom in dit artikel vijf verschillende onzekerheden in de slaapkamer gekozen en direct beschreven hoe je deze het beste aan kunt pakken, zodat deze zo snel mogelijk de slaapkamer uit zijn.

Uiteraard kun je zelf een andere invulling geven aan deze tips, zolang je de onzekerheden maar laat staan, want die moeten zeker aangepakt worden om de seks beter te kunnen maken.

Onzekerheid over je penis

Mannen hebben het graag over de lengte van hun penis, en onzekerheden in de slaapkamer over penisgroottescheppen daar regelmatig over op. In de slaapkamer gaat het er net even anders aan toe. Dit komt vaak door bepaalde onderzoeken die op het internet geplaatst zijn, over de gemiddelde lengte van de penis.

Besef je goed dat er geen drie onderzoeken op rij te zetten zijn waarin de gemiddelde lengte van de penis gelijk is. Daarbij is de lengte van de penis totaal niet relevant voor het hebben van goede seks. Voor een vrouw is de beste seks een avond met een lang voorspel, met veel tong en veel vingerwerk. Hoe doet de lente van de penis ertoe op dat moment? Daarnaast zitten de meeste zenuwen die zorgen voor seksueel genot bij vrouwen in de opening van de vagina.

Het is zelfs beter om een penis te hebben met een minder dan gemiddelde lengte. Wanneer je een bijzonder lange penis hebt, heb je namelijk veel meer problemen. Het penetreren doet zeer bij je partner, en bij orale seks moet er constant opgelet worden. Het is immers niet de bedoeling dat jouw partner over haar nek gaat tijdens het pijpen?

Het gaat er niet om hoe groot jouw penis is. Het gaat erom wat je ermee doet, wat je voor de rest in de slaapkamer doet en hoe jouw instelling is. Wanneer je constant denkt dat je penis veel te klein is, dan creëer je zelf een onzekerheden in de slaapkamer waar je partner het niet mee eens kan zijn. Geef jezelf een schop onder je kont en zorg ervoor dat jouw partner helemaal wild wordt, ongeacht de grootte.

Ik ben bijzonder slecht in seks

Deze vlieger gaat op voor de mannen en vrouwen. Er zijn veel mensen die halverwege een keer de hoop opgeven. Zij vinden dat zij slecht zijn in seks en stoppen met het zoeken van tips en informatie. Ze leggen zich erbij neer dat ze er niet goed in zijn en daar laten ze het bij. Dat is jammer, want niemand is slecht in seks.

Waar komt deze onzekerheid vandaan? In de meeste gevallen vergelijken deze mensen zich met pornoacteurs, of geloven ze de verhalen van vrienden die de hele nacht door zijn gegaan in de slaapkamer. Op die manier word je wel onzeker, want deze graadmeters zijn volledig onbruikbaar. Waar gaat het nou eigenlijk om?

[stextbox id=”info”]Tijdens de seks staat het genot van jou en jouw partner centraal, en dat is alles.[/stextbox]

Ga eens samen in de slaapkamer experimenteren. Probeer elkaar een beetje uit, en help elkaar bij het vinden van de manieren die jullie helemaal geweldig vinden. Mannen die slecht zijn in beffen, hebben gewoon meer sturing nodig van hun partner de eerste keer. Vrouwen die slecht zijn in pijpen, hebben wat assistentie nodig bij de volgende keer.

Niemand is zo slecht in seks dat het niet te redden is. De moed opgeven lijkt de makkelijkste weg, maar daarmee vergooi je de goede seks voor de rest van je leven. Recht je rug, en neem het initiatief in de slaapkamer en blijf je partner vragen om hulp de eerste keren. Daarna weet je precies hoe je het aan moet pakken en ben je een expert in bed.

Voor de mannen is er nog een manier om ervoor te zorgen dat deze onzekerheden in de slaapkamer volledig verdwijnen:

  • Zet in op haar orgasme door een lang voorspel met tong en vingers
  • Vraag haar om hulp om zo de goede plekjes te vinden
  • Stop niet bij het eerste orgasme, zorg dat ze nog een keer klaar weet te komen
  • Begin vervolgens direct met penetratie, de kans is groot dat ze klaar blijft komen

De seks is saai en dat ligt aan ons

Voor veel stellen neemt de kwaliteit van de seks af naar mate ze langer een relatie hebben. Je hebt het wel een keer gezien en daarmee komt de sleur de slaapkamer in. Daar ligt direct de oplossing voor het oplossen van deze onzekerheid. De sleur heeft onder andere te maken met de plaats waar jullie seks hebben.

Dat heeft te maken met de routine. De meeste mensen werken overdag, eten ’s avonds en drinken een borreltje, om vervolgens naar bed te gaan. Daar is dan een kans op seks. Dat is constant hetzelfde en dat is dodelijk voor de passie. De oplossing: Doorbreek de routine.

Ga eens uit eten met zijn tweetjes en wind haar op de terugweg naar huis al op. Zet haar vervolgens op het aanrechtblad of de keukentafel en scheur haar kleren van het lichaam. Daarna kun je gerust naar de slaapkamer gaan om het daar af te maken, maar de kans bestaat dat jullie de slaapkamer niet eens zullen halen.

Ze vindt zich alles behalve sexy

onzekerheden in de slaapkamer vanwege uiterlijkVrouwen en onzekerheid gaan goed samen. Vrouwen zijn vaak ontevreden over hun eigen lichaam en leggen daarbij bijzonder veel focus op de punten die zij niet mooi vinden. Het gevolg is dat zij alleen maar aan haar dikke bovenbenen denkt terwijl jij druk bent met haar te likken, en dat zorgt ervoor dat zij zich niet kan laten gaan.

Daarom moet je ervoor zorgen dat zij zich ineens bijzonder sexy gaat voelen. Waarschijnlijk weet jij al welke gebieden zij onzeker over is, dus die sla je even over. Leg de aandacht op de onderdelen die jij bijzonder aantrekkelijk vindt en maak vooral complimenten buiten de slaapkamer. In de slaapkamer betekenen de complimenten voor haar niet meer dan ‘Ik wil seks’, maar buiten de slaapkamer doen ze veel meer.

Stuur haar overdag eens een berichtje over hoe mooi haar ogen zijn, of hoe het haar zat vanmorgen. Ze voelt zich daardoor direct een stuk meer gewild en dat draagt bij aan de seks. Ze kan zich makkelijker laten gaan. Dat betekent ook dat zij eerder het initiatief zal nemen tijdens de seks, omdat ze gezien wil worden.

Heb je een partner die zo onzeker is dat het maanden gaat duren voordat er vaart inzit, dan kun je er altijd voor kiezen om seks te hebben met kaarsen aan in de slaapkamer. Seks in het donker werkt niet bij aan een oplossing, en seks met volle lampen aan is onprettig voor haar. Steek een paar kaarsen aan, je zal merken dat de seks daar heel bijzonder van wordt.

Er zijn problemen die de seks onmogelijk maken

Wanneer er sprake is van slechte of matige seks, dan is er in de meeste gevallen sprake van een onderliggend probleem dat de seks moeilijker maakt. Een aantal van deze problemen zijn ejaculatio praecox en erectiele dysfunctie. Voor deze onzekerheden zijn geen gemakkelijke oplossingen die voor de hand liggen. Dat kan ook niet, want dit zijn grotere problemen die een echte oplossing verlangen.

In veel gevallen hebben deze problemen eigen oorzaken. In het geval van ejaculatio praecox of te snel klaarkomen kan dit een aangeleerde routine zijn die je in de weg komt te zitten. Wanneer je te lang door blijft lopen met premature ejaculatie, dan nemen de angst en stress de rest voor hun rekening. Je komt steeds sneller klaar, en daarmee is het niet langer mogelijk om goede seks te hebben.

Het gevolg is dat je uiteindelijk niet meer opgewonden kunt worden. Je hersenen berekenen de kans op voortplanting en genot, en wanneer alle keren dat je seks gehad hebt, uitgemond zijn in een teleurstelling, dan gaan jouw hersenen je beschermen tegen het falen.

Daarom is het belangrijk om vandaag nog naar een oplossing te zoeken voor dit probleem. Hoe eerder je in kunt grijpen, hoe beter het zal zijn.

De 5 onzekerheden moeten de slaapkamer uit

Waarom is het nou zo belangrijk om de onzekerheden de slaapkamer uit te krijgen? Seks is een samenspel tussen twee partners. Het is het hoogtepunt van de relatie voor veel mensen, omdat zij kunnen versmelten tijdens de seks die passioneel kan zijn. Wanneer dit element uit de relatie valt, komen andere problemen naar boven.

Daarbij is het goed om te weten dat een onzekerheid tijdens de seks alleen maar kan leiden tot andere onzekerheden, die er uiteindelijk voor zorgen dat seks niets meer waard is. Een goed moment om ermee aan de slag te gaan dus!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: