6 manieren om een einde te maken aan te snel klaarkomen

0
(0)

Te snel klaarkomen bestrijden met 6 sterke tips

Ongeveer 40% van de mannen heeft geregeld een moment dat te snel klaarkomen onvermijdelijk is. Wanneer dit incidenteel gebeurt, is er weinig aan de hand.
Teveel spanning, teveel opwinding of een te lange tijd geen seks, het kan allemaal reden zijn voor een keer te snel klaarkomen.
Wanneer het echter zeer regelmatig gebeurt, dan is er meer aan de hand. Dan is er sprake van premature ejaculatie in een kwalijke vorm.

Te snel klaarkomen op regelmatige basis legt een bom onder je seksleven. Je zal zelf een stuk onzekerder worden in bed en ook voor je partner zal het geen pretje zijn.

Wanneer je een keer zegt dat ze gewoon te goed is, dan zal het een compliment zijn. Zeg je het vier keer in de week, dan is het een slappe manier om je probleem te ontwijken als gespreksonderwerp.

Daarom moet je zelf aan de slag gaan met je probleem.
Je bent zelf verantwoordelijk voor het zoeken naar een oplossing voor je probleem.

In dit artikel zal ik zes manieren laten zien waarop je te snel klaarkomen aan kunt pakken.

Update: ik heb een video opgenomen met een tip waarmee je direct 30 minuten langer door kan gaan. Bekijk hem eerst.

Te snel klaarkomen oplossen door ontspanning

Vaak wordt het probleem van te snel klaarkomen gerekend tot problemen met een genetische oorzaak, of een medische verklaring.
Het eerste is onwaar en het tweede is zeer onwaarschijnlijk: Er zijn bijzonder weinig mannen die een medische aanleiding hebben voor het probleem van premature ejaculatie.

Er is een oorzaak die voor veel meer mannen opgaat, en dat is stress.

Dat kan stress zijn van het werk, maar vaak is het zo dat mannen die te snel klaarkomen de vorige ervaringen meenemen naar bed.

Zij zijn bang dat ze weer te snel klaar zullen komen en daarom zijn zij gespannen.
Die extra spanning en de focus op het niet te snel klaarkomen zorgen er uiteindelijk voor dat je alleen maar sneller klaar zal komen. Je richt je zo op het orgasme dat je het veroorzaakt.

Probeer je daarom rustig te houden tijdens de seks.
Verlaag de snelheid van je ademhaling, houd het tempo tijdens de seks laag. Het is ook verstandig om voor de seks al te ontspannen door een bad te nemen, een lange wandeling te maken of je te laten masseren.

Tip: wil je meer tips en leren over technieken om je orgasme mee uit te stellen? Bekijk dan mijn gratis videotip.

Hoe meer ontspannen je bent, hoe makkelijker het zal zijn om het orgasme uit te stellen.
Te snel klaarkomen komt vaak door stress en spanning, dus probeer daar zoveel mogelijk aan te doen om je kansen in bed aanzienlijk te vergroten.

Gezond eten en de effecten op premature ejaculatie

Gezond eten en drinken is belangrijk voor je gezondheid.
Vet eten en ander fastfood is slecht voor je prestaties in bed. Maar weet je ook wel dat koffie en thee ervoor zorgen dat te snel klaarkomen kan plaatsvinden tijdens de seks?

Al het slechte eten en slechte drinken kan ervoor zorgen dat je lichaam niet functioneert zoals je zelf wilt.

Hetzelfde geldt overigens voor alcohol. Wanneer je teveel alcohol gedronken hebt, krijg je zeker problemen in bed.

Ook voor te snel klaarkomen is alcohol beroerd. Om te snel klaarkomen te voorkomen, moet je namelijk het point of no return goed kunnen herkennen.
Wanneer de alcohol je zenuwen en je hersenen beïnvloedt, is de kans aanzienlijk kleiner dat je opmerkzaam genoeg bent om op tijd in te kunnen grijpen wanneer het point of no return zich aankondigt.

Probeer zo gezond mogelijk te eten en drink genoeg water. Dat is niet alleen goed voor je gezondheid, het zorgt er ook voor dat je langer vol kunt houden in bed, op meerdere manieren.

Wissel de standjes af

Veel stellen kiezen al snel voor de missionaris positie met de man bovenop, maar voor te snel klaarkomen is dit standje niet zo prettig.seksposities te snel klaarkomen

Dit is voordelig omdat je als man dan controle hebt over de snelheid van stimulatie. Je kunt er in deze positie ook voor kiezen om de stoten van je penis wat korter te maken zodat jij minder heftig gestimuleerd wordt.

Wanneer de stimulatie een stuk minder is, is te snel klaarkomen al voor een groot gedeelte aangepakt.
Probeer ook de standjes te wisselen tijdens de seks. Aangezien je dan elke keer een korte pauze hebt, zal je al snel langer vol kunnen houden.

Heb je het orgasme beter onder controle en kun je de tijd van het orgasme steeds verder rekken, ga dan eens op zoek naar een uitdagend standje, om te zien of je echt vooruitgang geboekt hebt.

Wanneer je dat ook lukt, dan zal het zelfvertrouwen al snel een stuk groter worden. De nadelige gevolgen van vroegtijdige ejaculatie zijn dan al grotendeels uit je leven verbannen.

Verdiep je in het voorspel

voorspel te snel klaarkomenHet grootste probleem bij te snel klaarkomen is dat je partner niet aan het genieten toekomt.
Om dat gedeelte van het probleem aan te pakken, is het goed om je eens te verdiepen in het voorspel.

Voor vrouwen is seks iets wat lang mag duren zonder dat er gepenetreerd wordt.
Geef haar eens een uitgebreide massage, verhoog de spanning voor haar en verdiep je eens in de beste manieren om een vrouw te beffen.

Door haar de aandacht te geven die zij verdient, wordt het een stuk leuker in bed.
De kans is groter dat zij een orgasme zal beleven en het is zeker dat zij meer plezier en genot zal hebben tijdens de seks, waardoor het probleem van te snel klaarkomen naar de achtergrond verschoven wordt.

En hoe minder focus er ligt op het probleem van te snel klaarkomen, hoe minder moeite je gaat hebben om het orgasme uit te stellen.

TIP: Als jij zelf problemen hebt met vroegtijdige ejaculaties, en je hebt het gevoel dat dit je relatie in gevaar brengt, bekijk dan snel mijn videotip en leer het minimaal 30 minuten volhouden.

Train jezelf met de start-stopmethode

Je hebt ongetwijfeld gehoord van de start-stopmethode.
Bij deze methode stop je met penetreren wanneer je het orgasme aan voelt komen, maar echt handig is deze techniek niet tijdens de seks.

Je moet constant stoppen wanneer je echt opgewonden raakt en daarnaast moet je het point of no return bijzonder goed aan voelen komen. Ga je iets te lang door, dan ben je al te laat.

Daarom is het handig om deze techniek te gebruiken tijdens het masturberen. Vaak is het masturberen de oorzaak van het probleem, maar het kan ook een deel van de oplossing worden door deze techniek te gebruiken:

 • Maak het jezelf comfortabel en begin met masturberen
 • Wanneer je merkt dat je het point of no return nadert, stop je
 • Onthoud goed hoe het moment voelt en hoe het point of no return begint
 • Wanneer de opwinding gezakt is, ga je verder met masturberen
 • Herhaal dit een paar keer voordat je jezelf toestaat om klaar te komen
 • Zorg dat het de volgende keer langer duurt voordat je klaar mag komen

Het leuke aan deze techniek van trainen is dat je het niet alleen hoeft te doen. Je kunt er ook een spel van maken met je vriendin, zodat het voor haar ook leuk wordt. Als jij klaarkomt, heeft zij immers gewonnen. Waarom zou je er niet een etentje op inzetten om het echt leuk te maken?

Bekkenbodemspier trainen tegen te snel klaarkomen

Om tot een orgasme te kunnen komen, zal je lichaam een aantal stappen moeten ondernemen. bekkenbodemspier te snel klaarkomen
De versnelling van de ademhaling en de hartslag is één van de eerste dingen en het aanspannen van de bekkenbodemspier is één van de laatste stappen die gezet moet worden om klaar te kunnen komen. Zonder het aanspannen van deze spier kan het sperma het lichaam namelijk niet uit.

Wanneer je genoeg tijd neemt om te trainen, kun je de spier bewust ontspannen wanneer je lichaam tot klaarkomen wil overgaan. Die oefening kun je nu al doen, terwijl je dit leest:

 • Doe alsof je je plas ophoudt
 • Je merkt dat de bekkenbodemspier zich aanspant
 • Houd dit tien seconden vast
 • Ontspan de spier vervolgens tien seconden
 • Herhaal dit een aantal keer

Het belangrijkste is dus dat je jezelf aanleert hoe je de spier na het aanspannen bewust kunt ontspannen.
Het is de ontspannen toestand die je wil bereiken.
Dat gedeelte wordt op het internet regelmatig vergeten waardoor mannen denken dat de techniek niet werkt. Wanneer je alles goed uitvoert, is het echter een prima techniek om te snel klaarkomen mee aan te pakken.

Te snel klaarkomen permanent verbannen en van klaarkomen een keuze maken?

Heb je last van de beschamende momenten waarop je tijdens seks moet toegeven dat je klaar bent gekomen.
Heb jij het idee dat je partners soms niet zo blij is met jou als bedpartner en denk je soms dat haar ex-vriendjes misschien langer door konden gaan dan dat jij dat kunt?

Is dit probleem je al langer een doorn in het oog? En zou jij bereid zijn wat energie te stoppen in het voorgoed oplossen er van?

Met deze video leer je stap voor stap hoe jij volledige controle over je orgasme kunt uitoefenen.

Begin direct: bekijk de video! 

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Langer volhouden in bed op 10 manieren

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. Beste Mark,

  Ik heb dat probleem nogsteeds te snel klaarkomen, ik ben 41 jaar houd, 12 jaar samen met me vriendin ik heb een dochter en zei is mijn 3e serieuze relaties, verder had ik vroeger altijd scharreltjes, maar ik kom snel klaar dus hooguit 5 minuten, ik doe wel aan voorspel en zo, beffen etc maar toch. Vroeger dacht ik van als ik overdag masturbeer, dan kan ik in de avond langer gaan, maar nee hoor soms lukt het, soms weer niet. Wat kan ik doen, behalve die video heb je geen lezingen waar ik kan bijwonen? Ik wil dit oplossen zonder dat mijn vriendin het weet, zodat ik eraan kan werken. Tot nu toe heb ik geen negatieve opmerking gekregen van niemand (omdat ze zelf ook snel klaarkomen bij penetratie), maar voor mezelf heb ik het gevoel dat ik het beter wil doen. Ik hoor het wel van je

 2. Hoi Randy,
  Erg vervelend dit te horen! Ik help je graag!
  Je vertelde me dat je de videotip al gezien hebt? Bedoel je daarmee deze link? (klik hier)
  In deze video deel ik namenlijk de gevarendriehoek techniek waar veel mannen mee geholpen zijn.
  Ook geef ik in die video meer informatie over het eBook “Eindeloze Ejaculatie Controle”, mijn nieuwste eBook met 19 technieken om je orgasme direct uit te stellen.

  Als je op mijn e-mail lijst staat dan kun je binnenkort een uitnodiging verwachten voor een webinar (online seminar) waarin ik dieper op het onderwerp inga.
  Hopelijk kun je hiermee vooruit!

  Mark

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in