8 manieren om hardere erecties te krijgen

0
(0)

De manieren om te zorgen dat jouw penis net iets meer doet.
Mannen zorgen graag goed voor hun gereedschap, maar wanneer het om de penis gaat, doen we eigenlijk veel teveel verkeerd.
Vanaf de puberteit maken we keuzes die niet echt bevorderlijk zijn voor onze geslachtsorganen en vaak kan het falen ervan daaraan liggen.

Daarom heb ik vandaag 8 tips op een rij gezet die er voor zorgen dat je een sterkere erectie kunt krijgen.
Alle tips zijn direct toe te passen in je eigen dagelijkse routines, zodat er merkbaar verschil kan komen op korte termijn. Ook jij kan een harde erectie behouden!

Update: Als je meer zou willen weten over het effectief bestrijden van erectieproblemenVolg dan de training…

Stop met roken

Roken is ongezond. Ik heb het al meerdere malen vermeld. In het geval van erectiestoornissen is het roken extra schadelijk.stoppen met roken erectie
Regelmatig roken vanaf jonge leeftijd beïnvloedt de ontwikkeling van de penis en kan er voor zorgen dat deze minder groot groeit. Dit heeft te maken met belemmering van testosteron door roken.
Daarbij is roken ook slecht voor de huid, en jawel, ook je penis heeft huid.

Deze kan minder elastisch worden, waardoor er al snel minder ruimte is voor een grotere erectie. Zijn er betere redenen om te stoppen met roken?

Overweeg sterilisatie

Wanneer je geen kinderen meer wilt, of helemaal niet aan kinderen wilt beginnen, dan is sterilisatie een minder vreemde of heftige overweging dan je zou denken.

Vooral wanneer je je realiseert dat je erectie door sterilisatie kan verbeteren. De reden hiervoor heeft waarschijnlijk te maken met een stukje zorgeloosheid.
Wanneer we zekerheid hebben dat bevruchting niet kan optreden, dan valt er een stukje spanning weg. In sommige gevallen kan het angst voor ongewenste zwangerschap zijn.

In andere gevallen, waarbij juist problemen met het verwekken van kinderen een rol hebben gespeelt, biedt het zekerheid over het afsluiten van dit hoofdstuk.

Bij gesteriliseerde mannen rapporteerden 13% verbetering van de kwaliteit van hun erecties.

Geen actie naast je vrouw

schuld tweede lover erectieWanneer je als man naar een dokter gaat om hulp te vragen bij het kunnen krijgen van erecties, terwijl je daar in het verleden geen problemen mee had, dan is de kans groot dat hij zal vragen of je een buitenechtelijke vriendin hebt.

Schuldgevoelens zijn de nummer één reden dat erecties uitblijven. Wanneer jij er een tweede lover op nahoudt dan is de kans groot dat dit de onbewuste reden van je weigerende penis is bij je oorspronkelijke partner.

Overgewicht

Niets is zo slecht voor je seksleven als overgewicht.
Allereerst zullen je aderen dichtslibben, waardoor minder bloed naar de penis kan stromen. Tegelijkertijd wordt je zelf minder mobiel en zeker minder aantrekkelijk, waardoor ook de kans op seks flink af zal nemen.

Zorg ervoor dat je genoeg blijft bewegen. Houd je bloedsuiker in de gaten en zorg ervoor dat je er een gezond dieet op nahoudt.

Wil je een goed seksleven en een gezonde erectie hebben, dan moeten je hier soms wat offers voor maken.

Opmerking: Als je zelf kampt met de confrontatie van een uitblijvende of slappe erectie, start dan hier…

Voorkom ongelukken

Een penis breuk kan optreden wanneer de penis ombuigt (knakt… ik weet het! Klinkt erg naar!) tijdens seks. Dit komt vaak voor!penisbreuk
Vaak is de schade slechts gering. Een lichte buiging in je penis tijdens erecties.
Soms echter, kan een penisbreuk zo heftig zijn dat weefsel beschadigt raakt en de erectie minder gemakkelijk optreedt.

Zaken om in gedachten te houden:

  • Een penisbreuk treedt vooral snel op als zij bovenop zit
  • Wanneer je je penis bij iedere stoot ver terugtrekt, dan kan het voorkomen dat deze uit haar vagina schiet tussen twee stoten, een misplaatste stevige stoot kan dan fataal zijn. Trek dus niet al te ver terug!

Geen lift, geen taxi

Bloedcirculatie wordt enorm bevorderd door lichaamsbeweging.
Er is veel minder voor nodig om deze circulatie in stand te houden dan je zou denken.

Een wandelingetje na het eten. Het nemen van de trap in plaats van de lift. Of een keer op de fiets naar de supermarkt.

Een gezonde bloedcirculatie zorgt er voor dat je penis tijdens een erectie gemakkelijker volstroomt met bloed. Hierdoor bereikt je erectie gemakkelijker zijn maximale hardheid. Onthouden dus!

Veel gapen

Gapen en een erectie krijgen zijn voor het lichaam twee bijna identieke gebeurtenissen.

Gapen verrijkt het zuurstof niveau in het bloed. Ook komt er een ontspannende stof vrij. Deze ontspannende stof heeft invloed op de zwellichamen in de penis. Deze vullen zich nu gemakkelijker.

Misschien is het geen aanrader om continu in het gezicht van je partner te gapen voor je een begint met het voorwerk. Maar af en toe een gedekte gaap kan voor je erectie wonderen doen!

Genoeg slapen

slapen erectieJe hebt ongetwijfeld wel eens gemerkt dat je ’s morgens vroeg een flinke erectie hebt wanneer je wakker wordt.
Dat komt niet door stoute dromen of een partner die alvast begonnen is aan iets stouts zonder je te wekken.
Het is de manier van onderhoud plegen voor het lichaam.

Door regelmatige erecties in je slaap, worden de aderen en de penis onderhouden en klaar gemaakt voor nieuwe actie.

Dat kun je niet beïnvloeden, maar je kunt de kans erop wel flink vergroten door ervoor te zorgen dat je genoeg slaapt.

Dat is overigens een aanrader voor alles wat met gezondheid te maken heeft, dus dat het ook goed is voor een gezonde erectie, dat mag eigenlijk geen verrassing zijn.

Om zelf je problemen met een uitblijvende of slappe erectie tegen te gaan zonder heftige erectiemiddelen volg je deze training

Erectiepillen

Sommige mensen raden erectiepillen aan als oplossing om een stevigere, hardere erectie op te wekken. Door de jaren heen zijn een aantal van deze middelen doorontwikkeld tot een punt waarop ze veilig te gebruiken zijn door de meeste mannen.
Wat echter vaak de moeilijkheid is, is het vinden van een betrouwbare bron van erectiepillen. Er zijn namelijk helaas ook een hoop nep-middelen in omloop. Deze link kan uitkomst bieden, maar vraag wel altijd eerst eventjes je arts om raad voordat je aan dit soort middelen begint!

erectiestoornis oplossen

 

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: