De 9 beste tantra sekstips om te beginnen

0
(0)

Beste tips voor tantra seks Er wordt vaak lacherig gedaan over tantra seks. Dat is niet zo vreemd, de meeste mensen denken dat dit een beweging is die pas onlangs opgekomen is en dat het vooral draait om seks hebben met je kleren aan, waarbij geen van de partners een orgasme mag hebben, omdat de energie dan verloren zou gaan.

Tantra seks is echter veel meer dan dit. Het is een manier van liefhebben die lang geleden opgezet is en die nog altijd interessant kan zijn voor veel stellen. Het gaat om emotioneel en geestelijk liefhebben, waarbij het vleselijke een veel kleinere rol speelt dan tijdens de seks die je nu wekelijks hebt.

Om je een kijkje te geven in de wereld van tantra seks, heb ik de 10 beste tantra sekstips op een rijtje gezet waar je direct mee kunt beginnen. Op die manier kom je er namelijk direct achter wat het is, en of het iets is voor jou en je partner.

Maak een planning

Wil je beginnen aan een betere manier van liefhebben, maak dan een planning. Plan een wekelijkse sessie en laat niets in de weg staan. Afspraken kun je verzetten, en wanneer je moe bent, kun je gewoon met je partner aan tantra seks doen. Eens per week is een prima planning.

tantra seks beginnen

Het lijkt vreemd om seks te plannen, maar tantra seks is geen standaard manier om seks te hebben. Het is een date met je partner en jezelf waarbij je de tijd neemt om dichter bij jezelf te komen, en je relatie met je partner verder te ontwikkelen zonder gestoord te worden. Dat betekent dat er geen mobiele telefoons aan mogen staan, de computer moet uit staan en de deuren moeten op slot zitten.

Sta open voor iets nieuws

Wanneer je in het begin al lacherig doet over de tantra seks, dan geef je het geen eerlijke kans. Probeer open te staan en schuif je vooroordelen opzij zodat de kans van slagen ook daadwerkelijk bestaat. Het is immers belangrijk dat de opties open blijven staan om zo te zien wat er kan gebeuren.

De meeste mensen die aan tantra seks begonnen zijn, deden in het begin lacherig en vonden het maar zweverig. Het grootste gedeelte van de mensen heeft achteraf toe moeten geven dat er toch wel veel meer inzit dan zij in eerste instantie dachten. Het is namelijk veel meer dan seks en alleen wanneer je het eerlijk een kans geeft, heeft het een kans van slagen.

Zorg voor een fijne omgeving

Je kunt niet midden in de rommel gaan zitten om een band te creëren. Daarom is het goed om de omgeving aan te passen aan de doelstelling. Steek lekker ruikende geurkaarsen aan, ruim de ruimte op waar je de sessie plaats wilt laten hebben, en zorg voor een aangename temperatuur.

De ruimte moet ook een beetje strategisch gekozen worden. Je wilt minstens twee uur de tijd hebben waarin niemand je kan storen. Het is dus verstandig om ergens te gaan zitten waar niemand jullie kan zien, of kan bereiken.

Neem een bad van tevoren

Stress en haast passen niet bij tantra seks. Daarom is het goed om van tantra sekstips neem een bad van tevorentevoren een bad te nemen, en dat kunnen jullie natuurlijk ook gewoon samen doen. Ontspan, laat het genot door je lichaam gaan en schenk jezelf wat lekkers te drinken in. Het draait al met al om geestelijk en lichamelijk genot en dit is een perfecte eerste stap.

Maak je lichaam los

Voordat je een sessie ingaat, is het handig wanneer je lichaam helemaal los is. Ga ergens staan en schud een paar minuten met je armen en je benen. Laat je nek rollen en zorg ervoor dat alle knooppunten verdwenen zijn voordat je met de tantra seks begint.

Dit is niet alleen handig om meer genot te ervaren, het gaat ook kramp en pijnen tegen wanneer je er eenmaal voor gaat zitten.

Vertel je partner waarom zij zo leuk is

Neem plaats tegenover elkaar en vertel de ander waarom je van haar houdt. Dit doe je door verschillende zinsconstructies te gebruiken die allemaal uit een bepaald gevoel of verlangen spreken. Een aantal voorbeelden: ‘Ik houd ervan wanneer je… Ik vind het geweldig wanneer… Ik word helemaal verliefd wanneer je…’

Wanneer je de zin uitgesproken hebt, vraag je jouw partner om hetzelfde te doen. Wanneer zij vertelt waarom ze van jou houdt, bedank je haar en ga je verder met de volgende reden. Op die manier voel je jezelf meer geliefd, en zij ook, maar meer dan dat heb je eens hardop uitgesproken waarom je zo van haar houdt.

Kijk elkaar diep in de ogen

De manier om jezelf veel meer verbonden te voelen met je partner, is door elkaar lang in de ogen te blijven kijken. De eerste keer kan dit bijna een kwartier duren. Synchroniseer de ademhaling met de ademhaling van je partner en kijk door haar ogen naar haar ziel.

Deze oefening vergt geduld, maar het is één van de beste manieren om tantra seks te ervaren. Zonder elkaar aan te raken kun je namelijk een diepere bewustwording krijgen van je partner. Tijdens deze oefening, die grenst aan meditatie, kom je overigens ook sterk tot rust. Je krijgt namelijk geen signalen of prikkels binnen, behalve het uitzicht op de ogen van je partner, en de gesynchroniseerde ademhaling.

beginnen met tantra seks - tips

Een tantrische kus

Bij deze oefening is de aanraking het belangrijkste, tantra sekstips tantrische kusmaar deze aanraking is direct ook een hoogtepunt. Het is een lange en sensuele kus. Er wordt vaak gezegd dat je hierbij de ziel van de ander moet kussen, maar dat is een onhaalbaar en zweverig streven.

Wat je beter kunt doen, is al je gevoel voor je partner in een kus verwerken. Kus je partner met je hart en al je liefde. Maak er een lieve, sensuele en lange kus van, zodat je partner aan jouw kus kan voelen hoeveel je van haar houdt. Een echte tantrische kus aan het einde van een sessie kan je tranen in je ogen brengen.

Het afsluiten van de sessie

Het afsluiten van de sessie is een belangrijk punt van de tantra seks. Het is de afsluiting die het geheel afrondt namelijk. Doorgaans wordt ervoor gekozen om lepeltje-lepeltje te gaan liggen met je partner. In deze positie kun je opnieuw de ademhaling synchroniseren, en nagenieten van het genieten van elkaar.

Tantra seks, 9 tips om te beginnen

Tantra seks is een unieke manier om seks te hebben met je partner, zonder dat daar seks in voortkomt. Het is een unieke manier om tijd voor elkaar vrij te maken en te genieten van elkaar. De aanwezigheid van je partner, de liefde die je voor je partner hebt en de cumulatie van de gevoelens krijgen allemaal ruimte tijdens deze manier van genieten van elkaar.

Tijdens de seks die je nu hebt, krijgen deze gevoelens de ruimte niet. Daarom is het goed om eens per week tijd te geven aan het ontwikkelen van jouw tantra sessie, al zou het alleen maar zijn om eens echt tot rust te komen en de tijd te hebben voor jezelf en je partner.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

De nadelen van tantra seks

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. ik kon de webcan vanavond niet vinden maar mijn vraag was hoe krijg ik weer een erectie na 3jaar zonder heb moeten doen leeftijd speelt geen rol 1keer per week is genoeg vgr jan

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in