3 jaar geleden

De 10 beste technieken om te beffen

Zorg er voor dat ze geniet tijdens het beffen

Orale seks is één van de meest intieme manieren om seks te hebben. De gever en de ontvanger genieten er doorgaans beiden van, maar dan moet je het wel goed doen. Voor mannen is dat nog niet zo makkelijk, want hoe moet je een vrouw beffen om haar echt goed te kunnen laten genieten?

Om je op weg te helpen, heb ik tien tips onder elkaar gezet. Zo bef je haar het beste, en weet je direct waar je op moet letten. Misschien denk je dat je gewoon op je gevoel af kunt gaan om zo een vrouwelijk orgasme te schenken aan je partner, maar na dit artikel weet je dat beide uitgangspunten verkeerd zijn.

Begin niet direct

Een vrouw heeft een aanloop nodig om op te warmen. Ook wanneer langzaam beffenje enorm zin hebt om haar te beffen, is het verstandig om langzaam te beginnen. Streel haar, kus haar en wind haar op, nog voordat je begint met het beffen. Op die manier kunnen haar lichaam en hersenen even wennen aan het idee dat er seks aankomt.

Vrouwen zijn namelijk niet zoals mannen. Wij kunnen met een vingerknip opgewonden raken. Een vrouw heeft meer nodig en hoe meer aandacht je daar aan besteedt, hoe makkelijker het wordt om je partner echt te laten genieten in bed.

Gebruik je hele tong tijdens het beffen

Tijdens het beffen is de clitoris het centrale aandachtspunt, maar het is niet het enige punt dat je zou moeten stimuleren. Gebruik je meestal het puntje van de tong om haar clitoris te likken, dan ben je niet aan het beffen. Zo eet je misschien een ijsje, het is in ieder geval niet de manier om een vrouw goed te beffen.

Wil je een vrouw beffen op een goede manier, dan is het een goed begin om je hele tong te gebruiken. Het centrale punt is uiteraard de clitoris, maar stimuleer ook de schaamlippen en het gedeelte om de clitoris heen. Op die manier krijgt ze veel meer prikkels binnen en dat zorgt voor veel meer genot, en meer kans op een orgasme als dat jouw insteek is.

Stel niet teveel vragen

Wil je een vrouw laten genieten, dan moet ze de ruimte hebben om te kunnen genieten. Als jij om de twee minuten vraagt of je het goed doet, en of ze wat anders wil, dan haal je haar uit het moment. Ze moet nadenken, raakt de opwinding kwijt en daardoor reageert ze geïrriteerd.

In plaats van het stellen van vragen is het verstandiger om te kijken hoe ze reageert op jouw acties. Wanneer ze niet stil kan blijven liggen, of haar vuisten balt, dan ben je goed bezig. Ben je te onzeker om dit op deze manier te doen, dan moet je haar van tevoren vragen om je te assisteren tijdens het beffen. Ze kan bijvoorbeeld iets meer geluid maken wanneer je het goed doet.

Focus je niet op het orgasme

orgasme beffenAls man is het logisch dat je op het orgasme focust. Mannen werken tijdens de seks immers naar een hoogtepunt toe en dat is het toppunt van genot. Voor vrouwen is het anders. Het hoogtepunt is slechts een piek in het genot, en is zeker niet het enige moment waarop je partner geniet. Maar wanneer je teveel aandacht op het orgasme legt, zorg je er wel voor dat zij niet kan genieten. Je geeft haar een doelstelling, dus zal ze onzeker worden.

Richt je op haar genot. Vrouwen hebben seks om te genieten. Het orgasme is vaak bijzaak, en wanneer zij geen orgasme heeft, kan ze alsnog de beste seks van heel haar leven gehad hebben. Het orgasme is een leuk extraatje, maar is echt geen verplichting, zoals het wel is bij een man.

Oogcontact

Vind jij het opwindend wanneer je partner je af en toe aankijkt tijdens het pijpen? Jouw partner heeft precies hetzelfde verlangen. Kijk daarom een paar keer op tijdens het beffen om oogcontact te maken. Dit werkt niet bij alle vrouwen, een groot gedeelte houdt de ogen namelijk dicht, maar de meeste vrouwen merken heel goed wanneer je naar ze kijkt.

Tongzoen haar

Heb je geen idee hoe je goed moet beffen, maar wil je jouw partner echt laten genieten? Doe dan net alsof je haar clitoris aan het tongzoenen bent. Het grootste gedeelte van de vrouwen wordt hier namelijk helemaal gek van.

Op die manier pak je het grootste gedeelte van het gebied dat je zou moeten stimuleren, en omdat je de hele tong gebruikt, zorgt dit voor een grote sensatie bij jouw partner.

Weet wat je doet op welk moment

Een vrouw wil graag verrast worden tijdens de seks. Dat betekent dat je de technieken af moet wisselen. Gebruik verschillende manieren om haar te beffen, en zorg dat je altijd een extraatje houdt, zoals een van de volgende tips. Maar weet ook wanneer je het tempo vast moet houden.

Wanneer jouw partner aan de rand van een orgasme komt, moet je vooral precies zo door blijven gaan als je op dat moment doet. Wanneer je op dat moment een ander ritme aan gaat houden, of op een andere manier gaat likken, dan is de opmars naar het orgasme verstoord. Merk je dat ze klaar gaat komen, houd dan de manier en het tempo vast.

Werk aan je beftechniek

Ben jij een van de mannen die het idee heeft dat beffen alleen maar te maken heeft met het likken van de clitoris? Dan heb je het mis, er zijn veel meer dingen die je kunt doen tijdens het beffen, en die je eigenlijk ook zou moeten doen om je partner te laten genieten.

Een aantal van die manieren heeft niets te maken met het likken. Zo kun je zachtjes sabbelen aan de clitoris, of een vinger de vagina in laten glijden om op zoek te gaan naar de G-spot. Hoe beter je haar kunt stimuleren, hoe meer ze zal genieten tijdens de seks. Het maakt de kans op een orgasme ook groter, omdat ze veel meer verschillende prikkels binnen krijgt.

Gebruik je handen

Je kunt je handen gebruiken om haar benen vast te houden, maar als dat het enige is dat je met je handen doet, dan doe je je partner tekort. Streel haar lichaam, masseer haar borsten of speel met haar billen en de vaginamond. Het vergt soms een beetje lenigheid, maar voor jouw partner betekent dit dat zij nog veel meer kan genieten. Daarbij is het een meer volledige manier van beffen, want waarom zou je je handen eigenlijk niet gebruiken?

Probeer eens andere houdingen

Vind je het moeilijk om haar te beffen omdat je vaak kramp hebt, of omdat je er net niet lekker bij kunt? Dan is het een goed moment om eens te kijken naar andere manieren om haar te beffen. Er zijn namelijk meerdere houdingen, standjes en plaatsen waar je haar kunt beffen. Heb je er wel eens aan gedacht om haar op het aanrecht te tillen, of op de keukentafel? Ook onder de douche is het prima mogelijk, er zijn speciale handgrepen die je in de douche kunt gebruiken.

Wil je het liever gewoon in de slaapkamer houden, dan raad ik je aan om vanavond eens een kussen onder haar billen te leggen. Je merkt namelijk direct dat het een wereld van verschil biedt, zeker bij de stellen die een te zacht matras hebben.

Orgasme onder controle

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: