Hoe kun je het beffen leuker maken voor jezelf?

5
(1)

Beffen leuker makenAls het beffen leuker gemaakt zou worden, zou het een stuk makkelijker zijn om je partner te bevredigen. Ben je het daar mee eens, dan is dit zeker een artikel dat je moet lezen. Er zijn namelijk genoeg manieren om het beffen leuker te maken voor jou als man. Daardoor kun je jouw partner een stuk makkelijker tevreden houden tussen de lakens.

Vrouwen vinden het geweldig om oraal bevredigd te worden, maar voor mannen is het niet altijd een plezier. Dit kan ermee te maken hebben dat zij zelf iets verkeerd doen, maar het kan ook te maken hebben met externe factoren. Deze vijf tips kunnen echter alle problemen oplossen die jij tegenkomt tijdens het beffen.

Bouw het beffen op

Wil je het beffen leuker maken voor jezelf? Dan is het goed om de kans op beffen leuker maken door op te bouwensucces groter te maken. Dat is makkelijker dan het klinkt. Wanneer je direct haar ondergoed uittrekt om haar vervolgens te gaan beffen, dan is er weinig kans op slagen. Ze is namelijk nog niet opgewonden en daarom zal het erg lang duren voor ze richting een orgasme kan komen.

Het is beter om de spanning op te bouwen voor haar. Begin met knuffelen, strelen en kleed haar langzaam uit. Op die manier stijgt de spanning en neemt de opwinding toe. Geef haar vervolgens kusjes terwijl je langzaam naar haar middel gaat. Daar blijf je kusjes geven op haar onderbuik, schaambeen en bovenbenen, om vervolgens daarna pas met het echte werk te beginnen.

Op die manier is ze al opgewonden op het moment dat je met het beffen begint. Dit heeft als voordeel dat de kans op een orgasme veel groter is, en dat maakt het beffen leuker voor jou.

Leer nieuwe technieken

Wil je beffen echt leuker maken voor jezelf? Dan moet je eerst een bedenken waarom je het op dit moment niet zo leuk vindt. Voor de meeste mannen zijn de oorzaken hetzelfde. Zij kunnen hun partner niet goed laten genieten tijdens het beffen, of hebben letterlijk geen idee wat ze nou eigenlijk aan het doen zijn.

Ik heb ook een apart artikel met de beste technieken voor tijdens het beffen voor je online gezet.

Nieuwe bef-technieken toepassen

Daar kun je natuurlijk zelf verandering in brengen. De oorzaken hebben namelijk sterk met elkaar te maken. Wanneer je geen idee hebt wat je aan het doen bent, dan is de kans klein dat je jouw partner kunt laten genieten. Je moet op zoek naar een aantal technieken die je kunt gebruiken.

Hierbij kun je denken aan de bewegingen die je maakt tijdens het beffen, maar je kunt ook je handen gebruiken tijdens het beffen. Je kunt technieken ook in een bredere zin van het woord oppakken en op zoek gaan naar speeltjes om te gebruiken tijdens het beffen. Een vibrator is bijvoorbeeld een makkelijke manier om het beffen leuker te maken, en de kans op een orgasme voor je partner wordt er ook een stuk groter door.

Hoe meer verschillende technieken je beheerst, hoe groter de kans is dat jouw partner veel meer gaat genieten van de orale seks, en dat betekent automatisch dat het leuker wordt voor jou.

Verander je instelling

Jouw ‘mindset’ heeft ook veel te maken met de manier waarop je het beffen zelf beleeft. Wanneer je van tevoren denkt dat het maar vervelend en vies is, dan gaan je hersenen in jouw nadeel werken. Elke keer dat je een positieve ervaring hebt, wacht je namelijk op het negatieve dat moet volgen. De negatieve aspecten krijgen meer aandacht, omdat je je richt op het vervelende van het beffen.

De instelling die je hebt, bepaalt grotendeels de ervaring. Dat is jammer, want je maakt het voor jezelf al moeilijk om te genieten van het geven van orale seks. Probeer je eens over de aanname heen te zetten dat het vies en vervelend is. Bedenk je dat de tips die je hier krijgt ervoor gaan zorgen dat het spectaculair zal worden. Grote kans dat het dan ook inderdaad veel leuker gaat worden.

Sterke smaken

Rare smaken tijdens beffen

Onze geslachtsdelen zijn niet de meest frisse onderdelen aan het lichaam. We kunnen niet vermijden dat er af en toe wat vervelende geurtjes en smaken aan zitten. Je kunt je prima goed verzorgen, en een uur later een naar geurtje ontwikkeld hebben. Dat kan er voor zorgen dat orale seks een vervelende ervaring kan worden.

Wanneer jouw partner zich goed verzorgd, is de kans groot dat het geurtje of de smaak uit een kleine klier of porie komt. Dit kun je makkelijk overstemmen door een sterke smaak in je mond te nemen vlak voordat je begint met beffen. Dat kan een pepermuntje zijn, of een slok whisky om maar iets te noemen. Het moet een sterke smaak zijn die een langere tijd blijft hangen.

Op deze manier wordt de bron van het geurtje of de smaak al snel overstemd en dat maakt de ervaring een stuk prettiger voor jou. Een handige tip om het beffen leuker te maken als je gevoelig bent voor smaken en geurtjes dus!

Denk aan je houding

beffen leuker maken door betere positieDit punt heb ik al eerder behandeld op mijn website, maar het blijft belangrijk. Veel van de mannen die hun partner willen beffen, doen dit niet. Zij kunnen het niet lang genoeg volhouden om hun partner een orgasme te geven en wanneer zij constant halverwege moeten stoppen, dan wordt het een vervelende ervaring voor beide partners.

Dit heeft te maken met verkramping, meestal in de nekspieren. Dit betekent niet dat deze mannen niet genoeg getraind zijn, het betekent doorgaans dat zij een verkeerde houding aannemen waardoor zij eerder vermoeidheidsverschijnselen krijgen. Daarom is het goed om eens na te denken over de houdingen die je kunt gebruiken.

Wanneer zij op haar rug ligt op een zacht matras, dan ben je ontzettend in het nadeel. Je moet een zeer onnatuurlijke hoek maken om haar te kunnen beffen, en die houding kun je niet een langere periode volhouden. Je moet de situatie veranderen zodat het makkelijker voor je wordt. Dit kan al door een kussen onder haar billen te leggen, zodat haar vaginastreek meer toegankelijk wordt.

Je kunt er ook voor kiezen om de situatie volledig te veranderen. Zet een stoel in de slaapkamer neer, of leg haar op de keukentafel en ga zelf op een stoel zitten. Hoe rechter de lijn tussen jouw rug, nek en hoofd is, hoe langer het duurt voordat je verschijnselen van kramp of vermoeidheid krijgt.

Vijf tips om beffen leuker te maken

Met deze vijf tips wordt het beffen een stuk leuker. Je merkt vanzelf dat je er meer plezier in krijgt wanneer je er beter in wordt en je partner meer kan genieten dankzij jouw inspanningen. Wanneer het doel van de orale seks bereikt wordt, is de weg er heen namelijk ook een stuk aantrekkelijker!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

4 manieren om de seks beter te maken

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in