Speciale techniek die het verschil maakt tijdens beffen

5
(1)

Klein geheimpje voor ultiem genot tijdens beffen

 

In dit artikel deel ik een klein effectief geheimpje met je wat zelf maar weinig vrouwen tijdens seks hebben meegemaakt.

Het is een soort multiplier van het orgasme van de vrouw.
Zoals je weet wordt bij een zogenaamd clitoraal orgasme (een orgasme wat teweeg wordt gebracht door stimulatie van de clitoris), de vulva en vooral de clitoris zelf tijdelijk zeer gevoelig.
De clitoris raakt bij veel vrouwen zelfs OVERgevoelig, waardoor wrijving niet meer plezierig aanvoelt en ze eventjes een moment van rust nodig hebben om bij te komen.

Op zich is het clitoraal orgasme al een fijne ervaring voor je partner, maar om hier écht iets spectaculairs van te maken, zou je dit techniekje eens toe moeten passen.

De ‘stille tong’ techniek voor fantastisch orgasmes tijdens het beffen

De opbouw naar een vrouwelijk orgasme gaat geleidelijk. Veel geleidelijker dan bij ons mannen. Wanneer je tijdens seks de tijd hebt genomen om haar ‘seksuele motor warm te laten draaien’, dan is de weg naar een heerlijk orgasme bij je partner vaak het snelst af te leggen wanneer je haar oraal bevredigd ofwel, beft.

Wat er gebeurt tijdens beffen heeft alles te maken met de techniek die ik hierna met je deel.

Tijdens het beffen worden de zenuwuiteinden in de vulva en voornamelijk de clitoris op een continue manier gestimuleerd. De maximale en minimale druk die jij met je tong kan zetten, liggen vele malen dichter bijelkaar dan de maximale druk die jij met bijvoorbeeld je vingers, of zelfs penis kunt uitoefenen.

De continuïteit tijdens beffen zorgt er voor dat de vrouw zichzelf langzaam aan verliest in seksuele prikkels. Dit zorgt er voor dat de zenuwuiteinden in de clitoris alsmaar gevoeliger worden voor aanraking.

Vanwege de zachte aard van het beffen is dit echter zelfs op het meest gevoelige moment voor het orgasme, nog altijd zeer plezierig.
Wanneer nu het vrouwelijke orgasme intreedt, trekken haar spieren ritmisch samen en worden de zenuwuiteinden nog een stuk gevoeliger.
Zelfs bewegingen van de tong worden nu te veel.
Wanneer je nu echter je tong stil houdt, dan worden haar zenuwen nog een stukje zachter gestimuleerd.

Hierdoor overschrijd je de grens die het beffen onplezierig maakt niet en kan je haar orgasme een langere periode laten voortduren.

We werking van de stille tongtechniek

Om deze techniek op een goede manier uit te voeren is het belangrijk dat jij op het juiste moment stopt met het bewegen van je tong tijdens het beffen.
De reden hiervoor is dat het orgasme van de vrouw erg fragiel is. Vrouwen hebben geen ‘Point of no return’ en haar orgasme kan zelfs wanneer het al is begonnen, net zo gemakkelijk weer stoppen.
Een vrouw echt laten genieten van het klaarkomen doe je door het orgasme voort te laten duren.

Vergelijk het met een glas wat je langzaam vol laat lopen met water.
Wanneer je heel langzaam blijft schenken, dan kun je er meerdere minuten over doen om het glas vol te krijgen. Schiet je echter per ongeluk uit, dan stroomt het glas over en mors je op de vloer.

Het uitschieten geldt op dezelfde wijze tijdens het beffen. Wanneer je tijdens het intreden van het orgasme iets te veel druk of wrijving veroorzaakt, dan stroomt haar glas als het ware over en komt haar orgasme ten einde.

Houd zodra haar lichaam aangeeft dat het op het punt staat om klaar te komen je tong volledige stil. Oefen alleen nog een klein beetje druk uit.
Wanneer de ritmische schokkende bewegingen inzetten weet je dat je voorzichtig moet zijn. Varieer nu alleen maar met de druk van je tong op haar clitoris, maar zorg dat er geen wrijving meer plaatsvindt.

Het wrijven voelt voor haar nu niet meer plezierig aan omdat de clitoris overprikkeld is.

Goed leren beffen van een vrouw?

Deze vraag wordt mij zeer regelmatig gesteld.
Daarom heb ik in 2011 een project opgestart samen met mijn partner Eveline de Bruin (net als ik, is ze sekscoach van beroep).

Eveline heeft zeer openhartig met mij gedeeld wat vrouwen het meest waarderen tijdens seks. Deze informatie kwam niet alleen van haar persoonlijke ervaringen, maar ook van die van meerdere honderden vrouwelijke cliënten waarmee zij dit onderwerp besprak.

Wij hebben onze kennis en ervaring gebundeld om een handleiding te ontwikkelen voor mannen, om het goed leren beffen van een vrouw voor iedere man haalbaar te maken.

De methode die we ontwikkelden, is een simpel te volgen stappenplan wat bij orale seks kan worden gevolgd. Ook staat de methode boordenvol tips en techniek om je partner tot de meest heftige orgasmes te brengen die ze ooit heeft gevoeld.

De methode is getiteld ‘De Ultieme Befmethode’. Klik op de link voor meer informatie.

Als je een vraag hebt over dit onderwerp, dan mag je deze gerust stellen door een reactie achter te laten. Eveline en ik zullen ons best doen alle vragen te beantwoorden.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in