Beffen, zo doe je dat.

0
(0)

Goede orale seks is een vak apart. Dat geldt evenzeer voor orale seks bij de man (pijpen), als orale seks bij een vrouw (beffen). Een goede uitvoering valt of staat bij het toepassen van de juiste techniek. Daarom loont het de moeite om de juiste techniek te leren. Beffen is namelijk één van de beste manieren om een vrouw te laten genieten en haar hoogtepunt te laten bereiken. Er zijn maar weinig vrouwen die goede orale seks niet weten te waarderen. Daarom volgen hieronder enkele gouden tips waarmee je kunt uitgroeien tot een volleerd beffer.

  1. De juiste motieven.

Deze eerste tip is gelijk één van de meest belangrijke tips die je hier zult krijgen. Met de juiste motieven bedoel ik dat je oprecht moet zijn in je bedoelingen. Je moet alleen beffen omdat je het leuk vindt om te doen. Omdat je er plezier en voldoening aan beleeft om je bedpartner te laten genieten en een fantastisch orgasme te geven. Je moet het dus nooit doen omdat je het als een verplichting of als wederdienst ziet. Dus niet; zij heeft jou orale seks gegeven, dus nu zul jij dat ook moeten doen. Of jij geeft orale seks in de hoop dat je dat dan ook zult terug ontvangen van haar. Wanneer je er niet helemaal achter staat en zonder plezier en de juiste motieven te werk gaat, gaat dit ten koste van je techniek en van haar beleving (een vrouw is immers moeilijker voor de gek te houden dan wij mannen vaak denken). Zonder er echt plezier in te hebben, zul je ook nooit goed in orale seks worden.

  1. Bouw het langzaam op.

Beffen is het oraal stimuleren van de vrouwelijke genitalia. Maar met deze ‘koude’, bijna medische omschrijving van het hele gebeuren gaan we voorbij aan wat beffen eigenlijk is, namelijk een vorm van de liefde bedrijven. Als je gelijk ‘het diepe induikt’, zullen maar weinig vrouwen dit kunnen waarderen. Bouw het dus op. Kus haar hele lichaam en werk langzaam naar beneden, helemaal tot aan haar voeten. Gebruik daarbij vooral ook je handen en streel haar gevoelige plekjes. Wanneer je voelt dat haar vagina vochtig is geworden, is het een goed moment om langzaam je weg naar boven te hervatten. Vergeet vooral ook de binnenkant van haar dijen niet terwijl je je omhoog werkt. Ben je eenmaal in haar kruis aangekomen, ga dan niet gelijk voor de clitoris. Bewerk eerst de buitenkant van lippen met je tong. Open met je vingers haar vagina zodat de clitoris vrijkomt. Blaas er een keer tegen! Nu heb je haar volle aandacht. Nu is het moment om je op de clitoris te richten (Let op! Voor sommige vrouwen is de clitoris gewoon te gevoelig om direct onder ‘handen’ te nemen. Andere vrouwen kunnen juist niet klaarkomen zonder directe stimulering van de clitoris. De enige manier om erachter te komen, is door daar over te praten).

  1. De clitoris stimuleren.

Nu je bij de clitoris bent aangekomen, is het tijd om deze te stimuleren. Gebruik hiervoor niet alleen je tong maar ook je lippen. Erg belangrijk; ga geweldig orgasme beffenrustig te werk, druk vooral niet te hard. Draai rondjes met je tong, ga van links naar rechts en van boven naar beneden en zuig eraan. ‘De enige juiste manier’ van beffen bestaat gewoon niet. Het verschilt van vrouw tot vrouw. Het is jouw taak om erachter te komen welke techniek zij specifiek lekker vindt. Dit kan alleen door de techniek te variëren en goed te blijven opletten hoe zij daarop reageert. Hoor je haar kreunen en klemt ze jouw hoofd tussen haar dijen en duwt ze met haar handen tegen je achterhoofd, dan ben je waarschijnlijk ‘aan het goede adres’. Probeert ze je hoofd van zich af te duwen of haar lichaam wat van je terug te trekken, dan is het op dat moment waarschijnlijk allemaal een beetje te veel van het goede. Maak niet de fout door te denken dat wanneer je de juiste slag hebt te pakken niet meer te variëren. Blijf variëren en blijf haar verrassen. Ik weet het, het is misschien een beetje een flauwe in deze context, maar ook zeker bij beffen geldt; verandering van spijs doet eten.

  1. Gebruik je handen bij het beffen.

Je handen zijn een belangrijk lichaamsdeel tijdens het liefdesspel. Gebruik ze daarom ook tijdens de orale seks. Je kunt ze gebruiken om aan haar tepels te draaien terwijl je haar beft. Sommige vrouwen kunnen hier helemaal dol van worden. Vooral als je met hetzelfde ritme rondjes draait om haar clitoris. Je handen zijn ook ideaal om haar lippen te spreiden zodat haar clitoris goed bloot komt te liggen en je deze goed met je tong kan verwennen. Ook houden veel vrouwen ervan wanneer je één of twee vingers bij haar binnen steekt terwijl je haar clitoris met je tong bewerkt. Steek één of twee vingers, met je handpalm naar boven, in haar vagina, houd ze enigszins gekromd en maak een ‘kom hier’ beweging. Hiermee stimuleer je haar G-spot en kun je haar naar een ongekend hoogtepunt brengen. Voor de echt avonturiers onder ons kun je ook een vinger in haar anus steken. Niet iedere vrouw houdt hiervan, maar zij die ervan houden, kunnen hier helemaal hun dak mee uitgaan. (Denk er wel aan dat je de vinger die in haar anus is geweest niet meer in haar vagina moet steken. Dit kan zorgen voor een vervelende infectie).

  1. Gebruik bij het beffen je tong op de juiste manier.

Deze tip klinkt misschien op het eerste gezicht wat vreemd. Beffen zonder tong is immers gewoonweg onmogelijk, maar je kunt je tong in plaats van om mee te likken, ook gebruiken om haar te penetreren. Steek je tong recht vooruit en zo ver mogelijk naar voren en breng hem bij haar naar binnen. Beweeg hem op en neer (net als je met je penis zou doen) door je tong in- en uit te steken. Of je houdt je tong gewoon stil en laat de op- en neer beweging gebeuren door je hele hoofd op en neer te bewegen. Een gevorderde beffer gebruikt hierbij ook nog zijn neus om tegelijkertijd de clitoris te stimuleren.

  1. Vrouwen aan de top.

Stop een kussen, of twee kussens, onder je nek en laat haar op je gezicht zitten. Zo heeft zij de touwtjes in handen. Naast dat dit psychisch voor haar heel opwindend kan zijn, heeft zij ook veel meer de controle over de intensiteit van het hele gebeuren. Zoals ik in een eerdere tip al zei; iedere vrouw is anders en vindt iets anders lekker. Het is altijd een zoektocht naar wat zij specifiek lekker vindt. Wat is er dan makkelijker om haar te laten bepalen wat zij lekker vindt. Door boven op je gezicht te gaan zitten kan zij het tempo en de intensiteit van befbeurt bepalen. Ze kan de druk opvoeren of juist iets terug trekken. Misschien is het wel handig om bij deze techniek één van haar handen vast te houden. Zo kun je met een kneepje in haar hand aangeven wanneer het te heftig wordt en je even op adem moet komen. Want het is bij deze techniek goed mogelijk, wanneer zij er helemaal in opgaat, dat jij blauw begint aan te lopen!

  1. Heel belangrijk tijdens beffen, maak oogcontact.

Vind jij het ook zo opwindend wanneer je partner je aankijkt terwijl ze je pijpt? Dan ben je zeker niet de enige. En dit geldt ook zeker niet alleen voor mannen. Bij veel vrouwen werkt het precies hetzelfde. Maak dus oogcontact met haar terwijl bezig bent met orale seks. Raak je het oogcontact kwijt omdat ze haar hoofd achterover gooit of haar ogen sluit? Een veel betere bevestiging dat je goed bezig bent kun je niet krijgen!

Dit waren enkele tips voor het beffen. Gebruik deze technieken en je zult er zeker de vruchten van plukken tussen de lakens. Laat ik tot slot nog eens benadrukken wat ik al in dit stuk gezegd heb. Iedere vrouw is anders en iedere vrouw vindt iets anders lekker. Uitvinden wat jouw partner leuk vindt, is een uitdaging. Haal je plezier uit ontdekken wat haar opwindt. Vergeet nooit dat orale seks (en welke soort seks dan ook) altijd een samenspel is. Alles mag en niets moet. Houd je oren open en let goed op hoe zij op jouw aanrakingen reageert en je zult vanzelf ontdekken wat zij lekker vindt. Overigens is het ook helemaal geen schande om gewoon te vragen wat zij precies lekker vindt. Hier hoef je je dus absoluut niet ongemakkelijk bij te voelen. Bedenk dat door gewoon te vragen wat zij precies lekker vindt juist een hoop ongemakkelijke momenten kunnen worden voorkomen.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in