De Beste Tips Om Te Beffen!

by Mark Meijers  - mei 15, 2013

4.6
(34)

Als er iets is waarmee jij je partner tijdens seks blij kan maken, dan is het wel beffen. Orale seks is voor vrouwen misschien nog wel belangrijker dan voor mannen!
Al presteer jij tussen de lakens helemaal niets. Al heb jij een kleine penismaat. Al heb je altijd last van premature ejaculatie. Het maakt nauwelijks meer uit als jij weet hoe jij je partner ultiem genot kunt bieden met je mond!

Daarom dit artikel. Hierin deel ik enkele cruciale tips met je over hoe je het beste kunt beffen.
Neem de tijd om deze adviezen goed te bestuderen. Leer ze uit je hoofd en ga er de eerst volgende keer dat je seks hebt, mee aan de slag. Je zult zien wat ik bedoel. Er is voor een man geen betere, effectievere, snellere manier om een vrouw te laten genieten en zelfs tot een orgasme te laten komen, dan orale seks, ofwel beffen.

Wat is beffen?

Beffen is het seksueel bevredigen van een vrouw met de mond. Dit doe je door de meest gevoelige delen van haar vagina, zoals de clitoris en debinnenste schaamlippen te strelen met je tong en te zoenen met je lippen.

Er zijn heel wat technieken om deze manier van bevredigen afwisselend en interessant te maken.

De meeste mannen gebruiken beffen als voorspel en dit is geen slecht idee.

Hoe begin je met beffen?

hoe kun je orale seks makkelijker maken

Tijdens seks met een vrouw moet je altijd rekening houden met het feit dat ze er waarschijnlijk iets langer over doet om opgewonden te raken dan jijzelf. Hierover spreek ik in het artikel over voorspel tijdens seks.

Het is dus niet altijd even plezierig als jij direct haar kleren van haar lijf rukt en met allerlei technieken op de proppen komt. Het beffen, ofwel het likken, zoeken en kussen van haar meest intieme plekjes, kan voor haar heel erg veel genot brengen. Maar dit gebeurt alleen als jij het juiste moment kiest.

Begin daarom rustig. Streel eerst haar lichaam. Verken elkaar naakt en zoen een tijdje voor je de volgende stap zet.

Hierna kun je in een rustig tempo steeds lager op haar lichaam zoenen. Als je voldoende tijd hebt besteed aan haar nek, borsten, buik en zelfs benen, dan zul je merken dat zij langzaam aan helemaal los komt.

Aan haar lichamelijke reactie en haar gezichtsuitdrukking zul je merken dat ook zij in volledige staat van opwinding is geraakt. Dit is het moment om voor het eerst met je mond contact te maken met haar vagina.

Beffen en oraal bevredigen, hoe pak ik dat aan?

Omdat de gevoeligheid van de vagina en de clitoris per vrouw verschilt, is het verstandig om zachtjes te beginnen en langzaam de druk op te voeren om er achter te komen waar haar grenzen liggen.

Het eerste wat je kunt doen is vlakbij haar vagina zoenen. Zoen er bijvoorbeeld vlak boven en naast. Je kunt ook je vingers gebruiken om tot vlakbij haar schaamlippen te tasten. Op deze manier voer je de spanning op tot een punt waarop ze niets anders meer in haar hoofd heeft dan jouw mond op haar geslacht.

De eerste aanraking kun je het beste maken met je tong. Deze is zacht, vochtig en warm en is daarom het plezierigst voor haar om te voelen. Daarbij kun je je tong heel goed sturen en dus gericht stimuleren.

Begin haar buitenste schaamlippen beetje bij beetje te verkennen. Zoen en lik deze aandachtig. De volgende stap is haar clitoris.
Een zeer goede tip is om je tong plat over haar clitoris te leggen. Je kunt er dan wat gemakkelijker druk op uitoefenen, ook raak je een groter oppervlak, en omdat haar huid hier vol zit met zenuwuiteinden, is dit nog veel plezieriger voor haar. Ook wordt je eigen tong minder moe en verkrampt.

Wrijf een tijdje zachtjes over haar clitoris. En wissel dit af met een actieve beweging van je tong op haar clitoris en over haar schaamlippen.

Een orgasme d.m.v. beffen?

orale seks bij vrouw
Orgasme door beffen

Niet iedere vrouw komt even gemakkelijk klaar, maar als er een manier is om dit toch voor elkaar te krijgen, dan is het wel door middel van orale bevrediging gecombineerd met penetratie.

Wat ik je daarom aanraad, is om na een serieuze periode van stimulering met je tong, ook je vingers mee te laten doen met het spelletje.

Begin langzaam tijdens het kussen van haar clitoris, met je vinger haar vagina binnen te gaan. De gespierde wand waarlangs je binnenkomt is het gevoeligst, dus het is niet nodig je vinger diep naar binnen te drukken.

Zachte deinende bewegingen zijn vaak genoeg om heftige reacties bij haar los te maken.

Let altijd goed op hoe ze reageert! Het kan zijn dat je met een dame te maken hebt die hier niet zo van houdt, of die wat verlegen is. Dan kan het zijn dat ze hiermee niet verder wil. Respecteer dat altijd!

Als je merkt dat ze geniet, voer dan langzaam het tempo van de deinende beweging van je vinger op, en oefen met je mond en tong wat meer druk uit op haar clitoris.

Veel vrouwen komen op deze manier in vrij korte tijd klaar. Zorg dat je goed onthoudt dat je je tong plat houdt en er veel bewegingen mee maakt. De wrijving is wat haar het goede prikkelende gevoel geeft.

Het vingeren is puur ter ondersteuning. Sommige vrouwen hebben graag een wat actievere masturbatie tijdens het beffen, dit merk je vanzelf aan haar reactie.

Meer tips om effectief te beffen

Snel klaarkomen beffen

Het daadwerkelijk binnendringen in de vagina met je tong, is voor sommige vrouwen een heerlijke ervaring. Probeer dit eens uit, het kan je een positieve verassing brengen!

Een andere goed trucje is om af en toe al het fysieke contact met haar geslacht te verbreken. Je begint opnieuw vlakbij haar vagina te strelen zonder deze aan te raken.

Misschien heb je dit soort tips al eens eerder gehoord? Ik noem het ‘1 stap vooruit, 3 stappen terug’. Dit betekent dat je slechts heel langzaam intiemer wordt en stukje bij beetje wat verder gaat.
De spanning wordt hierdoor vele malen verder opgebouwd en als ze zich dan eenmaal laat gaan en jij zelf de druk opvoert, dan is het resultaat vaak heftig en intens.

Wees niet verbaasd als je op deze manier je eerste spuitorgasme bij een vrouw meemaakt!

Let op haar reactie tijdens het beffen

orale seks makkelijker maken door te letten op haar reactie

Wil je orale seks geven echt makkelijker en leuker maken, dan moet je zorgen dat je je partner kunt lezen zonder woorden. De reacties die zij jou geeft tijdens de seks, zijn de middelen waar je mee aan het werk zou moeten gaan. Op het moment dat een vrouw ontspannen aan het genieten is, geeft ze veel meer informatie prijs dan ze zelf bewust weet.

 

Je kunt het beste letten op haar ademhaling. Heb je het geluk dat jij een partner hebt die geluid maakt tijdens de seks, dan wordt het nog veel makkelijker, maar het grootste gedeelte van de vrouwen blijft stil tijdens de orale seks. De ademhaling blijft echter altijd doorgaan.

Blijft haar ademhaling rustig en stabiel, dan ben je verkeerd bezig. Het is de bedoeling dat zij ‘harder’ in gaat ademen. Dit is duidelijk hoorbaar. Het uitademen wordt meer zuchten dan echt uitademen. Zie je dat haar borstkas onregelmatig op en neer gaat tijdens de seks, dan doe je het goed. Ze is zo druk met het genieten dat zij niet meer kan letten op haar ademhaling. De hersenen gaan daarom over tot onregelmatig ademhalen, en dat betekent dat zij te druk zijn met de prikkels die jij haar geeft.

Een laatste punt waar je op kunt letten, is haar spierspanning. Het grootste gedeelte van de vrouwen verliest de controle over de spierspanning tijdens de aanloop naar het orgasme. Wanneer jouw partner gaat kronkelen over het bed, en haar vuisten balt om een deken, of kussen, dan moet je vooral door blijven gaan.

Waar je rekening mee moet houden bij beffen

Net als dat een man voorvocht afscheidt als hij opgewonden is, gebeurt ditzelfde bij een vrouw, en soms in vrij heftige maten. Het vocht werkt bij de vrouw ook als glijmiddel. Hierdoor wordt seks voor haar plezierig, anders zou fysiek contact met haar vagina pijn kunnen doen bij haar.

Als je gaat beffen, moet je mentaal zijn voorbereid op het feit dat jullie lichaamsvocht zullen uitwisselen. Ik kan je nu vast op je hart drukken dat er NIETS VIES aan is. Het is doodnormale neutrale vloeistof. Echte smaak zit er niet aan, al kan dit per vrouw wel wat variëren. Natuurlijk is hygiëne bij dit soort contact erg belangrijk.
Je moet er dus van op aan kunnen dat je partner schoon is!

Soms kan beffen voor een man wat benauwend zijn. De ruimte tussen haar benen kan je gezicht beknellen. Zorg dat je ademweg vrij blijft, anders kan het benauwende gevoel een afkeer van het beffen als gevolg hebben, terwijl dit nergens voor nodig is.

Realiseer je dat orale seks voor veel mensen betekent dat er, vooral in het begin, eventjes een grens overschreden moet worden. Het vergt, vooral als je weinig ervaring hebt, wat lef om er mee te beginnen. Weet dat dit voor je partner net zo is. Als jij hoopt op orale bevrediging, dan kan het niet zo zijn dat je zelf niet bereid bent dit te geven!

Strategisch beffen!

Zoals je weet, heb ik een deel van deze website gewijd aan het probleem van te snel klaarkomen bij mannen. Als jij moeite hebt met het inhouden van je orgasme, en je wilt je partner niet tekort doen, dan is orale seks de perfecte manier om haar intens te laten genieten en haar klaar te laten komen voor jijzelf zo ver bent.

Je kunt bijvoorbeeld het vrijen onderbreken en dit direct vervangen door orale seks, om voor haar het genot door te laten gaan, maar voor jezelf een kleine pauze in te lassen.

Mannen met erectiele disfunctie of impotentie, kunnen met de juiste beftechniek hun partner toch meer dan genoeg bieden in bed.
Natuurlijk is orale seks niet het enige wapen in je arsenaal, maar het is wel een ZEER belangrijk onderdeel, vooral omdat het een erg effectieve manier is om het grootste deel van alle vrouwen te laten klaarkomen!

Overige beftips

Dus even ter conclusie. Vrouwen zijn niet hetzelfde als mannen. Neem daarom bij alles wat je doet tijdens seks, je tijd! Ook beffen is iets wat je dient op te bouwen. Ga stap voor stap te werk, zoen steeds dichterbij haar vagina, maar laat haar een tijdje wensen dat je doorgaat voordat je dit daadwerkelijk doet.

Geniet zelf van wat je doet! Het moet voor jou een plezier zijn haar dit genot te bieden. Het mag nooit zo zijn dat je puur en alleen orale seks geeft omdat je het zelf ook verwacht.

tips om te beffen
orgasme door beffen

Verwachtingen zijn in zulke gevallen nooit bevorderlijk!

Oefen!
Maak dit soort technieken een tweede natuur en zorg ervoor dat jij het geven van een goede orale beurt gaat zien als een standaard onderdeel van goede seks!
Leef je in in wat je partner voelt en put trots uit het feit dat jij haar zo intens laat genieten.

Je zult zien dat er altijd een beloning wacht! Soms is dit in de vorm van wat zij seksueel met je van plan is, soms is het alleen de uitdrukking op haar gezicht als ze klaarkomt. Wat het ook is, ik garandeer je dat het de moeite waard is!

 

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 4.6 / 5. Aantal stemmen: 34

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Het Orgasme Tegenhouden Met Andere Prikkels

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. Vroeger hield ze enorm van beffen, nu zegt ze geen voldoening meer te hebben vwb orale seks, niettemin ik dat zeer graag doe,ik heb er met haar over gesproken doch ontvang hetzelfde –wat kan ik doen

 2. Beste SER,

  Het is lastig van buitenaf in een relatie te kijken en hierover uitspraken te doen. Geeft ze ook een reden waarom ze niet langer geniet van orale seks?
  Mijn advies als je hiermee niet verder komt, is om andere seksuele technieken te proberen of te achterhalen wat er bij haar is verandert.

  Succes!
  Mark

 3. Uw artikel komt heel serieus over !
  De vele taalfouten zijn daarom extra genant !

 4. Persoonlijk vind ik t niet fijn als t neuken wordt onderbroken en dan gebeft te worden. Beffen moet met iets zachts en vochtigs gebeuren als voorspel om er optimaal v te kunnen genieten. Door t neuken wordt t wat ruwer ‘betast’, dus ongevoeliger.

 5. Ik vind t ook superlekker als mn anus tijdens t beffen ook gestimuleerd wordt. Meestal volgt er n helfige soms wel n spuitorgasme

 6. Goed artikel. Soms zou ik wel eens willen weten hoe het is om een vrouw te zijn.
  Ik heb het idee dat het orgasme van een vrouw veel intenser is en langduriger,dan
  bij ons mannetjes,maar als je je vrouw graag ziet genieten dan maakt dat het meer dan goed.
  Voor mij is beffen zoiets als het knielen voor een heilig altaar(nee ik ben niet katho).
  En ik vind het hoog tijd dat er juist daarom eens wat meer aandacht besteed aan het
  genoegen van de vrouw.mijn grootste genoegen aan sex is het zien en voelen dat mijn
  Partner het heerlijk naar haar zin heeft.Als je zegt dat beffen niet vies is….dan ken ik nog veel
  te veel mannen die maar eens op cursus mogen.vergeet niet dat jezelf uit de Moederschoot komt
  en dat die verering verdient wanneer een vrouw dat verlangt.
  Vrouwen verdienen meer dan alleen maar penetratie. Theo

 7. Hoi Theo,
  Ik ben het volledig met je eens. Het vreemde is dat best veel mannen helemaal geen probleem hebben met beffen, of het in andere vormen geven van seksuele aandacht. Waar het vaak fout gaat is kennis. Veel mannen nemen niet de stap om redelijk basis handelingen (zoals beffen) een keer goed uit te pluizen. Dat is natuurlijk jammer maar begrijpelijk als je je bedenkt dat deze informatie ook niet zomaar voor handen is. De beste bron van informatie blijft communicatie met je partner zelf, maar met dit soort geschreven materiaal kom je ook een stapje in de goede richting.
  Bedankt voor je reactie.
  Mark

 8. Ik Ben Een meisje en ik heb al 7 maanden een vriendje en hij wil mij super graag beffen maar ik zie er best tegenop. Op internet vind ik alleen maar tips voor mannen maar vrouwen hebben ook struggles want hij zit wel met zijn hooft bij je edele delen en het ruikt daar allemaal niet heel fris (ookal kan je van tevoren wel douchen) en het is gewoon awkward afgezien van het feit dat ik ongelofelijk veel can mijn vriend houd en hem 100% vertrouw. T is ook niet dat ik onzeker ben over hoe t daar beneden is want mijn vriend heeft mij ontmaagd maar toch.. Heb je nog tips hoe ik mezelf gemakkelijker kan voelen ?

 9. Beste,
  Allereerst ben ik er blij mee dat je deze vraag stelt. Ik ben er van overtuigd dat meerdere mensen hiermee rondlopen!
  Dit is een obstakel wat iedereen een keer tegenkomt. Het is iets waarover ik met meerdere meisjes heb gepraat in mijn leven.
  Wat je misschien kan helpen, is dat het andersom precies zo werkt. Het mannelijk geslachtsdeel is ook niet altijd 100% zuiver. De meeste mensen waarderen schone genitaliën tijdens seks, maar soms moet je je gewoon mee laten nemen in het moment. Seks is spontaan, en soms gaat deze spontaniteit gepaard met geurtjes en smaakjes, die overigens lang niet altijd en door iedereen als negatief ervaren worden!
  Daar komt bij dat het voor je partner ontzettend leuk is om je te laten genieten.

  Je vraagt me om tips over hoe je je gemakkelijker kan voelen. Ik denk dat dit vanzelf komt. Het is misschien een beetje wennen, maar tegelijk ook zo fijn voor jullie beiden dat het het dubbel en dwars waard is.

 10. Wat jammer is, is dat beffen vaak als soft sex word gezien.
  Uiteraard is het een intieme ervaring die voorspel enorm kan stimuleren.
  Maar we mogen niet vergeten dat beffen ook het sex in hogere dimensies kan brengen.
  Beffen word vaak gezien als likken…en dat is jammer, want je kan veel meer doen met beffen.
  Zo kan je likkend de vagina extra voorzien van speeksel, en hiermee te gaan spelen.
  Je kan op de clitoris extra speeksel maken en deze weer “op-slurpen” en zo doorgaan.
  Het slurpen…zuigen aan een clitoris geeft een enorme genot bij een vrouw.
  Ga ook eens met je tong over de anus van de vrouw, gevolgd door een vinger..
  Wacht dan de reactie af…en reageer daar op..
  Vaak zal je zien dat het “kinky” idee uitbarst naar een enorme sexleven met meer mogelijkheden

 11. Beste,
  Ik wil graag mijn vriendin laten klaarkomen door middel van beffen. Ik zie dat ze het altijd heerlijk vind aan haar ogen die sluiten, snellere ademhaling, mij vastpakken etc. Maar ik kan maar met 1 vinger maximaal naar binnen. Hoe lang duurt het “gemiddeld” voor dat een vrouw klaar komt? En hoe kan ik dit het snelst laten gebeuren? Ik weet dat alle vrouwen anders zijn maar ik zou wel graag een inschatting kunnen maken.

 12. Hoi Giovanni,

  Hoe lang het duurt voordat een vrouw klaarkomt is persoonlijk, maar de meeste vrouwen doen er wat langer over dan mannen. Beffen, eventueel gecombineerd met vingeren, is voor veel vrouwen de “gemakkelijkste” manier van klaarkomen. Het duurt toch zelfs hiermee vaak nog wel een tijdje. Het draait allemaal om de opbouw.
  Ook is het orgasme bij vrouwen wat meer afhankelijk van haar ‘state of mind’. Bij mannen is dit anders, wij kunnen altijd redelijk gemakkelijk klaarkomen, maar als een vrouw niet volledig ontspannen is, dan kan het orgasme lastig op gang komen.

  De enige inschatting die ik je kan geven is dat het de meeste vrouwen niet lukt binnen 5 minuten. Richt eerst eens op beffen gedurende een minuut of 10 (dit is best lang!) en kijk waar je staat! Praat hier ook over met haar. Zij weet als geen ander hoe ze haar hoogtepunt bereikt!

  Succes!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in