4 jaar geleden

Het belang van voorspel voor haar genot

Laatste update door

0
(0)

Een goed voorspel vergroot jouw kansen op succes

Er zijn honderden boeken geschreven over hoe je een vrouw zou moeten bevredigen. Wanneer je zulke boeken in huis hebt, kun je die allemaal weggooien. Ze vergeten namelijk een klein dingetje: Alle vrouwen zijn anders. Wat de ene vrouw geweldig vindt, vindt een andere vrouw helemaal vreselijk.

Wanneer je op zoek bent naar manieren om jouw partner beter te bevredigen, heb je niets aan de adviezen van de mannen die alles al hebben gezien. Je moet op zoek naar de manier waarop een vrouw genot kan ervaren, en wanneer je daar naar kijkt, zal je zien dat het voorspel een enorme rol van betekenis speelt bij het hebben van goede seks. Wanneer je tijdens het voorspel goed weet te presteren, is de rest van de seks volledig bijzaak voor haar; je hebt jezelf al bewezen.

De rol van het voorspel

Alle vrouwen zijn anders, maar er is een gemeenschappelijke factor die belangrijk is tijdens het hebben van goede seks. Een vrouw moet ontspannen zijn, moet zich volledig kunnen gaan en er moet zo min mogelijk gebeuren op de seks na. En dat is waar de meeste mannen de fout ingaan. Het zijn namelijk de dingen waar wij over het algemeen geen aandacht aan besteden, en dat is waarom we de factoren missen die voor haar een grote rol spelen.

Laat ik eerst eens een stap terug doen. Het voorspel heeft immers zelf ook een aanloop. Wanneer je na het eten je partner meetrekt naar boven om te gaan vrijen, maak je een al een heel aantal fouten. Natuurlijk is spontaniteit leuk, maar ze komt onvoorbereid de slaapkamer in. Haar zintuigen zijn nog niet klaar, haar hoofd is nog bij het doen van de afwas en ze heeft net gegeten.

Het is veel slimmer om verder van tevoren te beginnen met de seks. Je kunt haar een spannend berichtje sturen tijdens de pauze op het werk, of een subtiele hint achterlaten wanneer je naar het werk gaat. Dit kleine gebaar laat haar merken dat je aan haar denkt, en dat je zin hebt om iets leuks met haar te doen. Vervolgens koop je ergens bloemen op de terugweg, die je aan haar geeft. Vervolgens pak je zelf een vaas. Zo ben je namelijk dubbel attent.

[stextbox id=”info”]Pas wanneer het voorspel op het voorspel goed gedaan is, kun je echt aan de slag gaan. Sla je deze factor over, dan kom je al met een achterstand de slaapkamer in.[/stextbox]

Neem de tijd voor het voorspel

langzaamTijdens het voorspel is het belangrijk om de tijd te nemen. Je wilt niet dat zij constant op de klok moet kijken om te zien hoe laat ze weg moet. Je wilt dat zij zich volledig kan ontspannen tijdens de seks, zodat ze optimaal kan genieten van alles wat jij met haar van plan bent. Dat betekent dat je ervoor moet zorgen dat er wat te drinken in de slaapkamer is, dat zij een volledige massage krijgt en dat je zelf je mobiele telefoon beneden op tafel laat liggen, met het geluid uit.

Op die manier verzorg je een beleving van seks die optimaal is voor haar genot. Ze kan zich laten gaan, ze heeft de tijd om te genieten en ze wordt niet afgeleid. Op die manier staan alle zintuigen open voor seks, en komt het orgasme een stuk dichter in de buurt dan wanneer je het voorspel even snel afwerkt. Wat je na het voorspel kunt doen om haar zoveel mogelijk te laten genieten, dat hangt volledig van je partner af. Sommige vrouwen vinden het heerlijk om gebeft te worden, waar anderen meer van vingers en vibrators zijn. Andere vrouwen vinden dat allemaal niet zo nodig, als je maar liefkozend met haar lichaam bezig bent.

Is het voorspel altijd belangrijk?

Er wordt vaak gezegd dat je minstens drie van de vier keren seks gebruik moet maken van een uitgebreid voorspel. Die vierde keer is dan een vluggertje, maar wat de mensen vergeten is dat een vluggertje ook vaak ingeleid wordt. Het begint met een flirt, een berichtje of een geheime afspraak om elkaar ergens te ontmoeten.

Dit werkt technisch gezien bijna hetzelfde als een uitgebreid voorspel. Zij weet van tevoren al wat er gaat gebeuren, en haar hersenen gaan scenario’s ontwikkelen die kunnen gebeuren. Dat zorgt ervoor dat haar lichaam zich klaar gaat maken voor de seks, die spetterend moet worden omdat het een vluggertje is.

Voorspel is altijd belangrijk. Je partner verrassen is een prima idee, maar niet door naakt de slaapkamer in te lopen wanneer zij slaapt, om haar zo te verrassen. Wanneer je spontane seks een beetje handig inleidt, is het voor haar stukken makkelijker om te genieten. Nu gaat dat genot verder dan alleen maar genieten: Wanneer het voorspel goed voor elkaar is, is de kans groter dat jouw partner een orgasme kan beleven.

Dat heeft een aantal voordelen. Allereerst laat je zien dat je een echte vent bent, want je kunt je partner aan een hoogtepunt helpen. Daarnaast is de kans dan groot dat zij tijdens het penetreren ook klaar zal komen, waardoor zij constant blijft genieten van jouw inspanningen. Dat heeft weer andere voordelen. Ze zal meer genieten van de seks, waardoor je vaker seks zal hebben, of ze zal je op een andere manier belonen voor de inspanningen die je verricht hebt.

Een aantal factoren bij goed voorspel

Wanneer je een goed voorspel wilt plannen voor vanavond, kun je gebruikmaken van een of meerdere punten van de lijst die ik hieronder gemaakt heb om je te helpen:

  • Een goed voorspel heeft een aanloop die al vroeg kan beginnenstel
  • Zorg ervoor dat de slaapkamer opgeruimd is
  • Leg je mobiele telefoon weg, en die van haar ook
  • Zorg voor muziek op de achtergrond, zo is ze minder bang om geluid te maken
  • Draai de deur op slot
  • Leg bloemen klaar, of chocolade, of allebei
  • Geef je partner alle tijd en ruimte die ze nodig heeft

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: