7 jaar geleden

De 6 beste bef tips

4.8
(4)

De meeste vrouwen weten precies wat zij in bed willen. Ze willen aandacht krijgen en zich helemaal kunnen laten gaan door de inspanningen van hun partner. Bij voorkeur willen ze ook een hoogtepunt hebben, zonder dit direct een orgasme te noemen. Om zo ver te kunnen komen, is meestal orale seks nodig.

Maar zo gemakkelijk is beffen niet voor de meeste mannen. Het blijft een vak apart. Om je toch een voorsprong te geven heb ik de zes beste bef tips op een rijtje gezet. Het zijn makkelijke tips en adviezen die je direct kunt gebruiken om jouw partner beter te verwennen bij de volgende keer dat je orale seks geeft.

Neem het initiatief

Orale seks is misschien wel een gedeelte van het voorspel voor jou, bef tips neem het initiatiefmaar voor jouw partner is het veel meer dan voorspel. De meeste vrouwen kunnen namelijk niet klaarkomen door penetratie. Zij hebben hun momenten voordat de penetratie begint en dat is een extra reden om aandacht te besteden aan het beffen.

De beste bef tips moeten hier rekening mee houden en het is verstandig dat je het initiatief neemt. Vraag haar niet of ze zin heeft om oraal bevredigd te worden, maar vertel haar dat je ontzettend zin hebt om haar te likken. Het effect van de tweede aanpak is vele malen groter dan de eerste aanpak. Ze weet dat je naar haar verlangt en omdat je het niet over seks hebt, weet ze dat ze de aandacht zal krijgen tijdens het beffen.

Wil je het echt een keer een aparte gewaarwording voor haar maken op een manier die ze niet snel zal vergeten? Bef haar dan uitgebreid tot ze een of meerdere orgasmes gehad heeft. Vervolgens knuffel je haar, en ga je niet verder met penetreren, maar ga je gewoon tegen haar aan liggen. Grote kans dat die keer de eerste keer geweest is dat de seks volledig om jouw partner draaide!

Wees flexibel

Heb je een handleiding gevonden waarin precies beschreven staat hoe je een vrouw moet beffen om haar te laten genieten, gooi die handleiding dan direct weg. Er bestaat geen gids en geen gouden regel. Elke vrouw is anders en elke vrouw heeft haar eigen voorkeuren wanneer het aankomt op orale seks.

Het is belangrijk om flexibel te zijn. Wanneer jouw partner de ene avond een bepaalde voorkeur uitspreekt voor een standje of techniek, dan betekent dit niet dat het de volgende keer op dezelfde manier moet gebeuren. Probeer je aan te passen naar de omstandigheden en let op de kleine gebaren. Het is natuurlijk altijd in jouw voordeel wanneer je meerdere standjes en technieken kent zodat je dit aan kunt passen op het moment dat je het nodig hebt.

Bouw het op

bef tips denk aan de opbouwEen vrouw wordt op een andere manier opgewonden dan een man. Wanneer een man iets ziet dat op seks lijkt, wordt de penis direct stijf. Een vrouw heeft een veel langere aanloop nodig om opgewonden te worden en daar moet je rekening mee houden bij de bef tips. Je kunt hier namelijk gebruik van maken.

Waarom zou je direct op volle snelheid beginnen wanneer jouw partner op dat moment nog niet de maximale status van opwinding bereikt heeft? Het is juist slimmer om rustig te beginnen. Spaar je energie, zorg ervoor dat de spanning flink toeneemt bij haar. Hoe meer spanning en opwinding je op kunt bouwen, hoe makkelijker het zal worden om haar tot een orgasme te brengen.

Gedurende het beffen bouw je de snelheid langzaam maar zeker steeds verder op, tot je merkt dat jouw partner het moeilijk begint te krijgen. Begint haar adem te stokken, dan houd je vanaf dat moment dezelfde snelheid aan om haar de ruimte te geven om klaar te komen. Daarvoor heeft ze een stabiel tempo nodig.

Neem gerust de tijd om de spanning op te bouwen. Een vrouw hoeft geen haast te hebben tijdens de seks. Wanneer je haar het idee geeft dat ze er de hele avond over mag doen, dan is het voor haar een stuk makkelijker om te genieten van de seks en jouw inspanningen.

Let op haar signalen

Je kunt onmogelijk constant vragen of ze het lekker vindt. Allereerst werkt dat niet wanneer je druk met je mond bezig bent, daarnaast leidt het haar af. Maar waarom zou je het haar eigenlijk vragen? Tijdens de seks kan ze immers echt niet stil blijven liggen. De kleine signalen die zij afgeeft, kun je gebruiken om af te lezen hoe goed je precies bezig bent.

Je kunt goed letten op haar ademhaling en haar handen. Wanneer ze haar vuisten balt en haar ademhaling stokt regelmatig, dan doe je duidelijk iets goed. Wanneer ze steeds dieper inademt, nadert ze een orgasme. Dit is het punt waarop je even kunt remmen om de spanning op te bouwen. Wil je liever door naar het orgasme, blijf dan de handeling herhalen die je op dat moment doet.

Gebruik je handen

Er zijn mannen die denken dat orale seks alleen maar met de mond te maken heeft. Dat is onjuist. Het gaat om de complete sensatie en aangezien de kans groot is dat je je handen ook in de buurt hebt, kun je die ook gebruiken. Zo kun je een vinger haar vaginamond in laten glijden om haar daar te stimuleren, maar je kunt er ook voor kiezen om haar borsten te strelen, of het mantelkapje iets omhoog te drukken zodat je er beter bij kunt.

Wil je het echt een geweldige ervaring maken, maak je vinger dan vochtig met speeksel of glijmiddel en laat deze de vagina in glijden. Ga met het topje van je vinger op zoek naar je tong terwijl je aan het beffen bent. Op die manier stimuleer je de clitoris van twee kanten en dat schept een geweldige ervaring voor je partner.

Varieer in het aantal posities

Er zijn veel mogelijke standjes waarin je je partner kunt beffen. Wanneer je constant hetzelfde standje doet, dan is er weinig spanning voor je partner tijdens de seks. Het is daarom verstandig om de houdingen met elkaar af te wisselen zodat het spannend voor haar blijft.

Zo kun je tussen haar benen gaan liggen, de meest doorgaans gekozen positie. Je kunt haar ook op de rand van het bed zetten en tussen haar benen knielen. Standje 69 ken je ongetwijfeld, maar heb je wel eens 9 overwogen terwijl zij jou niet pijpt? Ook dat kan een leuk standje zijn.

Een ander standje dat zeker aan te raden is, is de volgende. Ga op je rug liggen en laat je partner over jouw mond heen knielen. Dit standje maakt het gemakkelijk voor jou, want kramp zal je zo zeker niet krijgen. Voor haar is het een spannende positie omdat zij op deze manier zelf kan sturen tijdens de seks. En het uitzicht is voor haar natuurlijk ook niet vervelend!

De zes beste bef tips

Beffen lijkt misschien moeilijk en lastig, maar met deze zes bef tips wordt het een stuk makkelijker voor je. Wanneer je de verschillende tips met elkaar combineert, zal je merken dat de bef tips nog veel meer effect hebben voor jouw partner.

 

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 4.8 / 5. Aantal stemmen: 4

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: