6 jaar geleden

De 5 beste seksspeeltjes om je partner mee te verwennen

0
(0)

De 5 beste seksspeeltjes om een vrouw een groot plezier mee te doen

Ben je ten einde raad over de mogelijkheden om je seksleven weer nieuw leven in te blazen? Heb je het idee dat je echt alles geprobeerd hebt, maar wil het echt niet? Dan is het een goed moment om eens te kijken naar de beste seksspeeltjes om je partner mee te verwennen. De kans is namelijk groot dat je nog lang niet alle mogelijkheden overwogen hebt.

Seksspeeltjes kunnen een grote aanwinst zijn in de slaapkamer, zeker wanneer je ervoor zorgt dat het een hulpmiddel is en blijft. Het is niet de bedoeling dat de speeltjes de hoofdrol gaan spelen. Zolang je dat in de gaten blijft houden, is deze lijst met de 5 beste seksspeeltjes om een vrouw een groot plezier mee te doen zeker een lijst die je in overweging zou moeten nemen.

Blinddoeken

Een van de meest simpele seksspeeltjes is direct een van de meest een van de beste seksspeeltjes is de blinddoekeffectieve in de slaapkamer. Jouw partner komt namelijk moeilijker aan genieten toe omdat zij makkelijker afgeleid wordt tijdens de seks dan jij. Zij ziet de was nog liggen, ziet hoe laat het is en merkt dat haar bovenbenen wel erg dik lijken in het licht.

Dat is iets waar je mee aan het werk moet. De makkelijkste manier is haar het zicht te ontnemen door haar te blinddoeken. Op die manier gaan haar andere zintuigen namelijk veel meer werken, en kan zij het genot makkelijker over zich heen laten komen. Ze kan zich geen zorgen meer maken over hoe ze erbij ligt, want ze kan het niet zien.

Daarbij geeft dit jou een enorm voordeel. Wanneer zij niet kan zien wat jij aan het doen bent, kun je haar een stuk makkelijker verrassen met jouw acties. Daardoor wordt de seks weer spannend voor haar, en dat draagt ook zeker bij aan het genot dat zij ervaart tijdens de seks. Wil je direct een tip hebben waar je haar mee kunt verrassen?

Wanneer zij geblinddoekt is, haal je een kop koffie en een bakje met ijsblokjes op. Je kunt ook andere dingen kiezen, zolang het maar warm en koud is. Neem afwisselend de dingen in je mond tijdens het beffen. Omdat ze niet kan zien wat je gaat doen, is het elke keer een onverwachte sensatie en wanneer je dit goed speelt, laat je je partner ongetwijfeld een enorm orgasme beleven.

Vibrator

Wil je je partner eens echt laten genieten, dan is het verstandig om de hulp in te roepen van een seksspeeltje dat speciaal gemaakt is om jouw partner te stimuleren. De vibrator hoort daarmee zeker thuis in de lijst van de beste seksspeeltjes om je partner mee te verwennen.

De vibrator is speciaal ontworpen om jouw partner te stimuleren. De vorm en de trillingen zijn iets wat jij nooit zelf voor elkaar kunt krijgen tijdens het stimuleren van je partner. Denk nou niet dat de vibrator een speeltje is dat jouw partner vooral solo gebruikt. Meer dan de helft van de vrouwen wil zulke speeltjes het liefst samen gebruiken. Het wordt een hulpmiddel voor jou om haar mee te stimuleren.

Je kunt daarbij het beste gebruikmaken van een lange opbouw. Plaag haar eerst met zachte trillingen over haar schaambeen en rond haar schaamlippen. Het is de perfecte manier om de spanning flink op te bouwen voor je partner, want de zachte stimulatie zorgt voor spanning. Haar hersenen willen dat je echt aan de slag gaat, maar ze hebben geen idee wanneer je daarmee gaat beginnen. Die spanning is in jouw voordeel.

Dit seksspeeltje is natuurlijk perfect te combineren met de blinddoek, zodat zij niet kan zien of je de vibrator wel of niet gaat gebruiken. Zorg er in dat geval voor dat ze wel weet dat je de vibrator op het bed hebt liggen. Op die manier wordt de spanning namelijk groter. Weet ze het niet, dan kan ze er ook geen rekening mee houden!

De vibrerende penisring

Jouw partner kan niet klaarkomen door jouw penetratie wanneer ze niet minstens een orgasme gehad heeft tijdens het voorspel. Dat is jammer, maar er is een oplossing voor je. Wanneer je haar gestimuleerd hebt tijdens het voorspel, kan de vibrerende penisring het werk voor je afmaken. Eigenlijk werkt die heel simpel en logisch.

Je schuift de penisring om je penis, en je zorgt ervoor dat het vibrerende gedeelte aan de bovenkant zit. Vervolgens moet je er even rekening mee houden dat je je partner op een andere manier moet penetreren. Begin op de normale manier zodat zij af en toe het trillende gedeelte op haar clitoris krijgt. Daarna is het verstandig om haar bovenop te laten zitten, zodat zij zelf kan bepalen wanneer ze de trillingen wel en wanneer niet wil hebben. Op die manier kan zij zichzelf stimuleren door over jouw penis te bewegen.

Er zijn verschillende penisringen met vibrerende functies te vinden in de erotiekwinkels. Let erop dat je de maat van je penis eerst meet in toestand van erectie. Houd er vooral rekening mee dat de ringen van een paar euro ook echt maar een paar euro waard zijn. Die van een paar tientjes zijn al snel stukken beter en hebben daardoor veel meer effect op jouw partner, en op jou.

Massageolie

massageolie is een van de beste seksspeeltjesMassage is een perfecte manier om het voorspel een stuk leuker voor je partner te maken. Het verhoogt ook jouw kansen op een orgasme voor je partner, maar dan moet je het wel goed doen. Gebruik je geen massageolie, dan wordt het al snel een pijnlijke massage. Er is simpelweg te veel wrijving om echt te kunnen genieten. Daarom moet de massageolie zeker bij de beste seksspeeltjes voor je partner staan, hoewel het niet echt een speeltje is.

Jouw partner kan nauwelijks tot een orgasme komen wanneer zij gespannen is, of stress heeft. Seks is een emotionele handeling voor je partner en wanneer er stoorzenders zijn, kan zij zich niet laten gaan. Op dat moment kun je net zo goed stoppen met je inspanningen, want er zal echt geen orgasme komen wanneer zij druk is in haar hoofd.

Een manier om de spanning weg te halen, is door een uitgebreide massage te geven met massageolie. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt het beperken tot een massage van de rug, schouders en onderrug, maar je kunt er ook een erotische massage van maken waarbij je constant naar haar erogene zones gaat, maar die telkens net niet raakt.

Welke massage je ook gebruikt, maak gebruik van massageolie en kies een geurtje die zij prettig vindt. Op die manier scoor je meerdere pluspunten, want de geur van de olie zal een langere tijd blijven hangen in de slaapkamer, en dat draagt weer bij aan haar genot.

Vibratie eitjes

Wanneer je de spanning echt op wilt voeren, is er een ander speeltje dat bij de 5 beste seksspeeltjes hoort. Dit speeltje draait vooral om het opbouwen van de spanning. Hoe langer de aanloop naar de seks is, hoe groter de opwinding van jouw partner zal zijn, en dat maakt de weg naar haar orgasme een stuk kleiner.

De vibratie eitjes zijn balletjes die zij in kan brengen. Zij werken op afstand en de betere modellen hebben geen snoertje tussen de balletjes en de afstandsbediening zitten. Je kunt ze dus gewoon gebruiken tijdens het boodschappen doen, of uit eten gaan. Je kunt het zo stout maken als je zelf wilt. Houd hierbij vooral in de gaten dat de spanning het meeste werk doet. Zodra zij de balletjes in heeft, laat je ze even trillen zodat zij weet hoe het voelt.

Daarna kun je eigenlijk de hele avond de afstandsbediening met rust laten. Zelfs dan heeft dit speeltje effect, want zij zal niet vergeten dat zij de balletjes of de eitjes in heeft. Ze weet dat jij de afstandsbediening hebt en dat je op elk moment de trekker over kunt halen. Dit zorgt voor een enorme opbouw van de spanning die ervoor zal zorgen dat zij steeds meer opgewonden wordt.

Uiteraard kun je dit op verschillende manieren toepassen, met verschillende toevoegingen die je in de slaapkamer uit kunt voeren, of ook buiten de deur wanneer de situatie zich daartoe leent.

De beste seksspeeltjes

Deze lijst bestaat uit de vijf beste seksspeeltjes om je partner mee te verwennen, en wanneer je een combinatie met alle vijf speeltjes maakt, merk je dat het bedrag veel lager uitvalt dan je in eerste instantie dacht. Het probleem met de erotiekwinkels is dat er veel te veel aanbod is, waardoor de klanten het overzicht kwijt raken.

Heb je de beste seksspeeltjes al maar wil je alsnog meer uit gaan breiden, ga dan niet naar de winkel om te kijken. Het is beter om het precies andersom aan te pakken. Bedenk wat voor speeltje je nodig hebt zonder een catalogus open te slaan. Wat moet het speeltje doen, bij wie moet het speeltje het doen en wat zijn de eisen die jullie aan de sekstoy stellen? Wanneer je vervolgens gaat kijken in de winkel, kom je veel sneller tot een seksspeeltje dat precies doet wat jullie wilden!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: