De 10 beste versiertips voor mannen

0
(0)

beste versiertips voor mannen

Heb je ooit op het punt gestaan om maar gewoon naar huis te gaan, omdat alle vrouwen in de kroeg onbereikbaar leken? Lukte het keer op keer niet om een dame aan de haak te slaan, wat je ook probeerde? Dan is dit een goed moment om even verder te lezen. Ik heb namelijk de 10 beste versiertips voor mannen op een rijtje gezet.

Dit zijn niet de tips die je overal tegen kunt komen op het internet. Het zijn versiertips die stuk voor stuk in jouw voordeel zullen werken wanneer je een vrouw wilt versieren in een bar, in een winkel, of tijdens een diner voor twee. Wanneer je alle 10 beste versiertips kunt onthouden en kunt gebruiken, is de kans groot dat je elke avond succes kunt hebben bij de dames!

De 10 beste versiertips om vrouwen te versieren

Luister goed

Wanneer je een vrouw wilt versieren, dan is het belangrijk om goed te luisteren naar alles wat zij zegt, en naar alles wat ze niet zegt. Dit is goed om een band te creëren tussen jullie twee, maar dat is niet waar het mij hier om te doen is. Goed luisteren en onthouden wat zij zegt, kan je namelijk nog veel meer bonuspunten bezorgen, zonder dat zij dat direct weet.

Wanneer ze het heeft over haar werk, onthoud dan goed wat ze zegt. Noemt ze namen van vriendinnen, met bepaalde eigenschappen die zij niet leuk vindt, sla die dan op. Vervolgens gaat het gesprek verder, maar ik garandeer je dat er meerdere bruggetjes komen waarbij je ‘haar feitjes’ weer terug kunt laten komen. Zij heeft het idee dat je haar goed kent, en je hebt de bonuspunten die je nodig hebt.

Wees interessant

Ben jij iemand die alles weggeeft in de eerste drie minuten? beste versiertips voo rmannen, houd haar interesse vastDan doe je iets verkeerd. Je wilt spannend zijn, en je wilt ervoor zorgen dat zij meer wil weten. Hoe kun je dat doen wanneer je direct alle informatie geeft?

Het lijkt lastig om spannend te zijn, maar dat is gemakkelijk te leren. Vertel haar drie halve feiten. Vertel bijvoorbeeld dat je nog niet lang hier woont, vertel dat je een baan hebt met gevaren en dat je een uitzonderlijke hobby hebt. Door haar drie halve feiten te vertellen, houd je het spannend. Zij moet kiezen welke van de feiten ze als eerste wil weten, en de andere twee blijven openliggen. Ze heeft altijd iets om op terug te vallen.

Vertel haar niet alles. Stelt ze een vraag die voor extra spanning kan zorgen, vertel haar dan dat je dat nooit in de eerste tien minuten van een gesprek vertelt omdat het mensen kan laten schrikken. Wedden dat je ineens al haar aandacht hebt?

Eerlijkheid duurt het langst

Misschien ben je geneigd om de feiten een beetje aan te zetten na de vorige tip. Dat is niet aan te raden. Het is juist verstandiger om altijd dicht bij de waarheid te blijven. Dit heeft verschillende voordelen. Allereerst hoef je niet na te denken over de dingen die je vertelt. Je weet wat de waarheid is.

De andere kant van het verhaal is dat je misschien wel op date gaat met de vrouw die later hopelijk je partner wordt. Wanneer je de leugens de rest van je leven mee moet dragen, dan wordt het een lastig verhaal. Dan is het vele malen makkelijker om direct de waarheid te vertellen.

Opmerkzaamheid

Kleine details worden altijd door mannen gemist. We zijn niet zo scherp, zeker niet wanneer we een paar biertjes op hebben. Vrouwen leggen daarentegen veel aandacht op de details. Dat maakt het nog vervelender wanneer wij deze missen.

Dit geldt vooral voor de mannen die vaker met één partner op date gaan. Probeer opmerkzaam te zijn op de kleine dingen. Heeft ze andere kleding aan, andere sieraden, een andere haarkleur? Maak hier een grap over. Iets als ‘deze haarkleur geeft je er minstens twee punten bij’ is tegelijkertijd een compliment, maar ook een manier om te laten merken dat je weet dat zij het haar geverfd heeft.

Vlugge versiertips voor mannen

Praat langzamer

Spanning en nervositeit hebben weerslag op ons lichaam en onze hersenen. Het zorgt ervoor dat we sneller gaan transpireren, onhandig worden, en we gaan vele malen sneller praten. Omdat we sneller gaan praten, merken de hersenen op dat we zenuwachtig zijn. Het gevolg is dat we nog meer stress krijgen uit de situatie, en de dame waar we een date mee hebben, kan niets meer verstaan van wat we zeggen.

Daarom is een van de beste versiertips langzamer te gaan praten. Let op je ademhaling en vertraag de ademhaling, net als de snelheid waarmee je aan het praten bent. Wanneer je te snel praat, kan zij jou niet meer verstaan en raakt ze geïrriteerd. Dit zorgt voor extra spanning, en die spanning kunnen we niet gebruiken.

Daarnaast is uit veel onderzoeken gebleken dat mensen die langzaam praten, meer te vertellen hebben dan mensen die sneller praten. Mensen die langzamer praten, vinden we sneller interessant omdat zij autoriteit uitstralen. Dit heeft vermoedelijk te maken met de leraren die we vroeger gehad hebben.

Plaag haar

de beste versiertips voor mannen, plagen is goedDe meeste mannen zijn veel te voorzichtig tijdens het versieren van een vrouw. Natuurlijk kun je haar voorzichtig uithoren, complimentjes maken, maar denk je niet dat alle mannen het op deze manier aanpakken? Wanneer je echt haar aandacht wilt hebben, moet je haar plagen. En dat kan op heel erg veel manieren.

Let op de kleine acties die ze doet, de kleine handelingen. Laat ze jou het eerste en tweede drankje betalen, maak daar dan een grap over. ‘Ben ik een manier om gratis te drinken, of is dit een investering in de toekomst?’ Door haar te plagen, kom je boven alle mannen te staan die haar wilden versieren. Je laat zien dat je humor hebt, dat je ballen hebt en dat je haar aan kunt.

Bereid haar vragen voor

Je kent ze wel. De standaardvragen. De vragen die je haar echt niet moet stellen, maar die ze jou nog zeker wel gaat vragen. Ze gaat vragen waar je woont bijvoorbeeld, wat je voor werk doet en wat je hobby’s zijn. Maak daar gebruik van. Bedenk leukere antwoorden dan de standaard antwoorden die ze altijd krijgt.

Vraagt ze je waar je woont, zeg haar dan dat je dat wel laat zien als het gesprek verloopt zoals je hoopt. Je laat zien dat je interesse in haar hebt, en je maakt gebruik van een saaie vraag om het interessant te maken. Vraagt ze naar je werk, bedenk dan eens een compleet andere naam voor wat je doet. En je hobby’s, daar zijn genoeg leuke antwoorden op te bedenken natuurlijk.

Door de standaardvragen om te bouwen naar iets leuks, trek je haar direct uit de veilige zone. Je maakt het direct spannend en je laat zien dat je anders bent dan alle andere mannen die haar wilden versieren.

Laat weten wat je wilt

De minst geslaagde date is een date waarbij de partners niet van elkaar weten wat het idee is. Na een half uur zitten jullie tegenover elkaar, maar niemand maakt een move, omdat het idee niet duidelijk is. Wat is de bedoeling? Wat wil je van haar?

Laat haar merken wat je wilt. Wil je haar leren kennen om hierna eens wat leuks samen te gaan doen? Wil je een gezellige avond, en is dat alles wat je wilt? Of wil je eens een leuk gesprek maken met een bijzonder leuk uitziende vrouw? Wanneer je dit van tevoren laat merken, kunnen er geen misverstanden ontstaan. En je kunt het idee altijd later nog bijstellen wanneer zij bijzonder goed in bed blijkt.

Wees jezelf

Er zijn veel websites met tips rond het versieren. De meeste websites raden je aan om een act op te gaan zetten, maar dat is precies wat je niet moet doen. Vrouwen prikken zo door een act heen. Je kunt veel beter jezelf blijven.

Ten eerste omdat dit veel makkelijker is. Ten tweede omdat je hoopt dat de vrouw in kwestie jou interessant vindt. Wanneer ze verliefd wil worden op een act, kan ze beter een film aanzetten immers.

Wissel de gespreksonderwerpen af

Wanneer je tien minuten gepraat hebt over haar werk, is het onderwerp op. Je hebt het verkeerd aangepakt, want zodra je een onderwerp helemaal uitpraat, hebben jullie beide het idee dat het gesprek saai aan het worden is. Wissel daarom de gespreksonderwerpen af, en maak bruggetjes om het niet helemaal vreemd over te laten komen.

Door de gespreksonderwerpen met elkaar af te wisselen, creëer je voor haar ook nog eens het idee dat ze jou al veel langer kent. Dat doen partners namelijk. Tijdens een date blijf je meestal rond een onderwerp houden. Door verschillende onderwerpen op te gooien, maak je het jezelf een stuk makkelijker, en maak je het een stuk interessanter voor haar.

De 10 beste versiertips

Met deze 10 beste versiertips voor mannen kun je verder komen dan ooit tevoren, maar ik wil je op de valreep nog één ding meegeven. Geen twee vrouwen zijn exact hetzelfde. Probeer dus verschillende tips uit en bekijk waar zij het beste op reageert. Het echte versieren van een vrouw komt namelijk neer op goede improvisatie op de goede momenten.

De 10 versiertips die ik je gegeven heb, zijn een uitstekend uitgangspunt om mee te beginnen. Probeer gaandeweg tijdens de date in te schatten welke kant je het beste op kunt gaan tijdens het versieren van de vrouw in kwestie. Op die manier maak je de kans op succes nog eens vele malen groter namelijk.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Behandelingen voor Vroegtijdige Ejaculatie

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in