Hoe kies je de beste vibrator voor je vrouw?

0
(0)

Beste vibrator voor je vrouw

Als we praten over de nieuwste en beste vibrator of dildo’s op de markt, denken we vaak dat het alleen vrijgezelle vrouwen zijn die hier gebruik van maken.

Ik bedoel, een vrouw met een man zou dit normaal niet nodig hebben, toch?

Maar soms is het goed om even je ego te checken door jezelf af te vragen;
Hoe zeker ben je ervan dat je partner de seks net zo lekker vindt als jij?

Zou je het beter kunnen maken voor haar?

Zou ze het waarderen en het je “in natura” teruggeven?

In dit artikel zullen beschikbare vibrators besproken worden, hoe ze je seksleven drastisch kunnen verbeteren en welke vibrator je het beste kunt kiezen voor je vrouw. Ook zullen we door de mogelijkheden heenlopen, waar je op moet letten bij het uitkiezen van een vibrator, en waarom (en hoe) je het vooral niet persoonlijk op moet vatten als een vrouw er eentje wilt gebruiken in de slaapkamer.

Betere seks met vibrator

Feit: Vrouwen geven de voorkeur aan een vibrator tijdens de seks.

De vibrator, een vertrouwd en effectief seksspeeltje voor vrouwen, is nu een gewenste toevoeging tijdens de seks. Maar liefst de helft van de vrouwen heeft wel eens een vibrator gebruikt.

Terwijl sommige mannen het persoonlijk opvatten door te denken dat hun penis niet goed genoeg is om een vrouw tevreden te stellen, moet je begrijpen dat een vrouw die een vibrator gebruikt, meer doet dan alleen haar persoonlijke verlangens bevredigen.

Ze wilt je graag extra hard zien
Vibrators zijn er niet alleen voor haar, ze kan het ook bij jouw gebruiken.

Vrouwen willen graag dat je hard wordt. Ze willen het zien en voelen.

Het begint allemaal als ze er zachtjes mee over je lichaam gaat, terwijl ze zich aan het uitkleden is. Ze zal dan langzaam maar intiem de vibrator gebruiken om je penis te stimuleren. De manier waarop ze dat doet, zorgt ervoor dat je penis harder en harder wordt voor haar.

Ze heeft het zelf nog niet eens gebruikt en jij bent al meer verheugd op seks met haar.

Ze wilt je zo graag

Terwijl jij denkt dat ze misschien haar interesse in jou verliest, denkt en voelt zij dit juist anders: Ze wilt je simpel weg zo graag, dat ze gewoonweg niet wilt dat jij jezelf sip voelt omdat het bij haar zo lang duurt voor ze een orgasme krijgt.

Geloof me – soms is dit ook voor vrouwen heel frustrerend.

Met een vibrator kun je haar nu genoegen doen op een manier die ze niet kan weerstaan.
Terwijl jij je tong gebruikt en met haar clitoris speelt, kun je de vibrator bij haar naar binnen laten gaan, in de richting van haar navel, richting de G-spot. Door dit te doen, kun je niets anders dan een heftig orgasme verwachten.

Wat is de beste vibrator?

Ze wilt dat jij de controle neemt.

Nogmaals, het gaat nog steeds niet over jou: Ze wilt je en wilt graag dat jij de controle neemt tijdens de seks. Ze wilt zich onderwerpen en genomen worden. Door het gebruik van een vibrator, merken vrouwen dat jij kunt experimenteren en dit zorgt voor een enorme opwinding bij vrouwen. Ze kunnen ervoor zorgen dat je penis harder wordt, maar dan kun jij de controle overnemen. Gebruik een vibrator om je vrouw te penetreren en zorg dat ze je nog meer wilt.

Bonus: Iedere man kan het overigens zonder veel moeite tot wel een half uur volhouden zonder klaar te komen. Hoe je dat doet leer je in deze video die ik speciaal voor je heb opgenomen.

Weten welke vibrators er op de markt zijn; waarin verschillen deze van elkaar?

Net als elk ander seksspeeltje, kan het uitzoeken van de beste vibrator een echte uitdaging zijn. Omdat mannen, vrouwen en stellen allemaal verschillende voorkeuren hebben, worden er continue nieuwe vibrators op de markt gebracht om elk verlangen te bevredigen.

Er zijn veel voorkomende opties die goed zijn voor verschillende groepen, maar het feit blijft – er zijn véél verschillende types.

We zullen behandelen waarop je moet letten als je een vibrator wilt kopen, maar vibrators verschillen voornamelijk in de volgende drie aspecten:

1) Het beoogde lichaamsdeel

We hebben allemaal onze eigen fetisj en dit is een van de dingen die je zeker in gedachten moet houden. Denk eraan, terwijl er lange en dunne zijn, geschikt voor penetratie en meer specifiek voor in het lichaam, zijn er ook vibrators die een ring of eivorm hebben. Deze zijn niet heel erg geschikt voor binnen in het lichaam en zijn meer gemaakt voor het vasthouden en stimuleren van bijvoorbeeld de clitoris en de penis.

2) Materiaal

Vibrators lijken dan misschien erg op elkaar, maar kunnen toch heel verschillend zijn door het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Sommige zijn gemaakt van hard plastic met een mix van metaal, om tegemoet te komen aan gebruikers die van heftigere vibraties houden. Aan de andere kant, zijn er ook vibrators gemaakt van zachter, lichter materiaal wat resulteert in mildere vibraties.

Afhankelijk van het materiaal, scheelt het ook hoe makkelijk de vibrator schoon te maken is na het gebruik.

Sommige materialen zijn ook niet geschikt voor bepaalde soorten glijmiddel, dus zorg ervoor dat je dit op voorhand even uitzoekt!

3) Batterijduur

Om wat meer in detail te treden: de levensduur van de batterij bij vibrators is vooral afhankelijk van het type batterij. Sommige gebruiken normale, simpele batterijen, andere zijn oplaadbaar, terwijl sommige weer in het stopcontact moeten zitten bij gebruik.

De vibrators waar batterijen bij horen zijn, natuurlijk, makkelijker in gebruik en kunnen resulteren in een meer avontuurlijke ervaring (geen kabels = geen limieten). Maar, dit type is dan ook het duurst.

Oplaadbare kunnen qua intensiteit hetzelfde zijn als degene waar batterijen bij horen, maar kunnen soms wat vervelend zijn omdat het lang duur voordat ze opgeladen zijn… EN je moet er zeker van zijn dat dat gebeurt voor ‘het moment’. Het zou erg vervelend zijn als je vergeten bent om hem op te laden.

Tot slot, terwijl je jezelf bij plug-in vibrators geen zorgen hoeft te maken om batterijen, kunnen ze wel beperkt zijn in de mogelijkheden om op zoek te gaan naar plekjes, vanwege de kabellengte.

Soorten vibrators op de markt - infographic

Beslissen: waar moet je opletten bij een vibrator?

Vibrators kunnen behoorlijk prijzig zijn, je wilt dus een winkel binnen stappen (offline of online) en weten waar je naar opzoek bent.

Wees zeker van het materiaal en de fabrikant.

We weten allemaal dat de lengte er wel degelijk toe doet. als jij een van degenen bent die het fijner vind om online te winkelen, dan moet je extra voorzichtig zijn met wat je koopt.

Houd er rekening mee dat vibrators in verschillende vormen en maten bestaan, het is dus echt belangrijk om de specificaties en opties te bekijken.

Laten we zeggen dat je besluit om de wat traditionelere, of de harde plastic variant, in de lengte tussen de tien en twintig centimeter aan te schaffen. Dan moet je van de volgende twee dingen extra zeker zijn. De diameter en de omtrek. Deze twee afmetingen kunnen verschillend zijn en zijn erg handig om te bepalen welke maat jij of je partner zoeken.

Doe altijd een dubbelcheck met je partner voor je er een bestelt, omdat de vibrator te klein kan zijn om haar te bevredigen, of juist te groot.

Op welke manier kun je kijken welke maat nu goed is voor haar? Je kunt haar vragen of ze er ooit een heeft gebruikt, of dat ze ooit met iemand is geweest die er een had die te groot of te klein was. Je kunt het ook met schone vingers of groentes uit proberen; Gebruik simpelweg je vinger of een groente zoals een wortel of komkommer om de diepte van je partners vagina te bepalen. Gebaseerd op hoe ze reageert en wat ze je vertelt, kun je dan de meest gewenste maat bepalen voor je aankoop.

Communicatie is de oplossing; Je doet dit om de mate van plezier voor jullie beide te vergroten, dus wees niet te verlegen om haar vragen te stellen.

Let er ook op dat je altijd een vertrouwd merk neemt, die al een tijdje op de markt is, met goede veiligheid accreditaties.

Weet wat haar type is en wat haar plezier geeft – De 3 verschillende type vibrators

Er zijn drie veelvoorkomende types van vibrators.

Als je iets zoekt wat zowel jou als je partner een plezier doet, dan zou de veiligste keuze een G-spot Vibrator zijn. Hiermee zijn zowel de anale als vaginale fantasieën erg bereikbaar. Het beste zou zijn om de vibrator te gebruiken met een condoom. Zo krijgen bacteriën geen kans en is het makkelijker schoon te maken.

Wil je iets dat echt intens is voor haar? Dan is er geen betere manier dan het stimuleren van haar clitoris, wat als meest gevoelige plekje beschouwd wordt voor vibraties, vergeleken met de kop van de penis. Je kunt er dan voor kiezen om een Clitoris Vibrator aan te schaffen.

Als je zowel haar clitoris als de randen van haar vagina wilt stimuleren, dan kunnen Rabbit Vibrators wel eens de beste uitkomst zijn voor je. De schaften zijn bedoeld voor het penetreren terwijl de “konijnenoortjes” bedoelt zijn om de clitoris te stimuleren. Vrouwen geven aan dat de dubbele sensatie geweldig te vinden en dat dit zorgt voor een snel orgasme.

Let erop dat de bediening makkelijk en gebruiksvriendelijk is

Goedkopere vibrators komen vaak alleen met een simpele aan- en uitknop. Maar met dit type, kun je niet heel veel ontdekken.

Aan de andere kant, als je meer te besteden hebt, is het leuker om te gaan voor een vibrator met een snelheidsfunctie. Met meer opties, zal het zeker opwindender worden voor jullie beiden.

Nog een vraag die je jezelf zou moeten stellen: Geef je de voorkeur aan handbediende of op afstand bedienbare vibrators? Handbediende vibrators zijn vaak wat meer discreet en geven je de mogelijkheid om de volledige controle te nemen en geven je de mogelijkheid om het in de richting te sturen die jij wilt. Aan de andere kant, de op afstand bestuurbare vibrators zijn makkelijker te gebruiken (zelfs in openbare ruimtes) maar maken vaak wat meer lawaai, dus moet je wel eerst uitzoeken hoe luid de vibrator is voordat je er een aanschaft.

Een voorbeeld van de beste vibrators, momenteel op de markt.

Om het wat makkelijker te maken voor je, heb ik een lijst samengesteld met de beste vibrators die momenteel beschikbaar zijn. Deze kun je wellicht in overweging nemen, omdat het de meeste gekochte vibrators zijn en tegelijkertijd ook de meest veilige:

Lovelife Cuddle G-spot Vibe

Als je een wat krapper budget hebt, kan deze Lovelife Cuddle G-spot Vibe vibrator van 59 Euro ($69), te koop op OhMiBod, zeker geen vrouw teleurstellen. Het is gemaakt van silicone materialen en is ftalaat-vrij.

Het vinden van haar G-spot kan een uitdaging zijn, maar dit zal de zoektocht ten einde brengen en zal al haar verlangens bereiken door de krachtige, maar discrete vibraties. Dit is zeker een goede vibrator om mee te starten.

Iroha Sakura

Als je nog eens 25 Euro ($30) te besteden hebt, dan zul je de kwaliteit van de latex-free Iroha Sakura zeker heerlijk vinden. Bekend door zijn split-tip en flexibele / gladde structuur, zul je zeker al haar meest gevoelige plekjes kunnen stimuleren. Bekijk dit item nu op Amazon.

We Vibe Tango

Als je erop hoopt om iets met de vibrator te kunnen bereiken, dan zou de We Vibe Tango nog wel eens de beste optie voor je kunnen zijn. Het is oplaadbaar, handig (op zak formaat), en kan het reizen met je partner extra intens maken. Ook is het 100% water bestendig, dus kun je het mee in de douche, bad or zee nemen ;).
Bekijk hun website om een winkel in de buurt te vinden.

Magic Wand Rechargeable

Terwijl hij toch wel bekend staat als een vrij dure variant, zelfs het dubbele van de originele versie, geeft de Magic Wand Rechargeable je wel een hoop verschillende mogelijkheden met vier verschillende krachtstanden en vier vibratiepatronen.  Als je opzoek bent naar de beste clitoris vibrator om haar het meest intense orgasme te geven, is dit zeker de beste kandidaat. Je kunt er een bestellen op HitachiMagic.

Als ik zelf moest kiezen, zou ik zeker voor de Magic Wand Rechargeable gaan. Hij mag dan wel duurder zijn, maar je kunt er op alle aspecten ook veel meer van verwachten. Functies, kwaliteit en effect. Alle vrouwen die ik gesproken heb, geven hier de voorkeur aan.

Wat je in gedachte moet houden als je als man een vibrator koopt.

Nu je de beste vibrator voor je vrouw hebt kunnen kiezen, kun je niets anders meer verwachten dan geweldige, bevredigende seks voor jullie beide.

Het zal misschien wat tijd kosten om over je ego heen te komen, maar laat je gedachten los dat ze nooit tevreden zal zijn met enkel jou. Bekijk dit puur als een manier om de dingen intens te houden tussen jullie.

Ik ben er zeker van dat je liever hebt dat ze dit samen met jou gebruikt, dan dat ze het in haar eentje gebruikt. Of in het ergste geval, met iemand anders, die meer open-minded is dan jij en die het wel met haar wilt doen.

Houd in gedachte – Je vrouw zal zich niet alleen hetzelfde bevredigd voelen zoals jij doordat jij haar een extra hulpmiddel geeft om klaar te komen, maar je laat haar jou ook meer waarderen: Je laat zien dat je open-minded bent, net zo veel om haar genot geeft als om dat van jezelf en dat je je ego opzij kunt schuiven. Dit toont zelfvertrouwen en zorgzaamheid en die combinatie vinden vrouwen erg sexy.

Ook met dit, hoef je er niet meer bang voor te zijn dat je weg gezet word als de egoïst, en door jezelf  open-minded op te stellen door een vibrator te gebruiken, zal het niet eens in haar opkomen om andere manieren te zoeken om haarzelf te kunnen bevredigen, anders dan jij.

Mogelijk vind je ook dit artikel over meer genot tijdens de seks interessant.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Erogene zones bij de vrouw - Doe er je voordeel mee!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Ben je op zoek naar een vibrator? Dan kun je heel voordelig eentje bij ons bestellen. We hebben vele soorten en maten en al onze vibrators zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen zonder weekmakers. Dus niet schadelijk voor je gezondheid. Ook niet op de langere termijn en bij regelmatig gebruik.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in