Beter in bed worden met deze 10 supertips

0
(0)

Beter in bed dankzij deze 10 eenvoudige manieren

In elke relatie komt een punt waarop de seks net even iets minder wordt. Vaak heeft dit te maken met routine, sleur, of een van de partners die teveel aandacht heeft voor andere dingen. Op die momenten komt de seks als eerste onder druk te staan en wanneer je hier niet genoeg aandacht aan besteed, gaat het vanaf dit punt alleen nog maar bergafwaarts.

Daarom is het een goed moment om even tijd vrij te maken voor deze 10 tips die ervoor kunnen zorgen dat de seks direct weer stukken beter zal worden. Het zijn gemakkelijke tips waar je niet veel voor nodig hebt, dus er is geen enkele reden om het aanpakken van de problemen uit te stellen. Maak het vanavond weer leuk voor jou en je partner door de onderstaande adviezen te gebruiken, of te combineren.

Gebruik je mond

Nu moet je niet direct denken aan orale seks, want zo is praten beter in beddeze tip niet bedoeld. Betere seks begint bij het weten wat jouw partner lekker vindt, en jouw partner moet weten waar jij van geniet. Communicatie is de sleutel tot betere seks. Ga daarom eens met elkaar aan tafel zitten.

Het is van groot belang dat je dit gesprek niet houdt op het moment dat jullie je klaarmaken voor de seks. Mannen en vrouwen hebben het idee dat zij dan spannende antwoorden moeten geven, omdat alles klaar staat voor de seks. Dat is niet de bedoeling. Je wilt juist de eerlijke antwoorden hebben en daarom is het verstandig om vroeg op de avond twee glazen wijn in te schenken.

Stuur het gesprek niet. Geef haar geen multiple choice antwoorden, want zo kom je er nog steeds niet. Maak er een leuk gesprek van, onderbreek haar niet en buig het gesprek niet om naar de dingen die jij graag zou willen, behalve wanneer zij daar zelf om vraagt. Het allerbelangrijkste is dat je de antwoorden goed onthoudt die zij gegeven heeft. Wees daarom zo slim om na het gesprek even aantekeningen te maken, maar zorg er wel voor dat zij dit niet ziet.

Gebruik glijmiddel

Voor veel vrouwen kan de seks onprettig zijn. Dat heeft te maken met een te droge vagina. Wanneer er niet genoeg vocht aangemaakt is, of de seks duurt te lang, dan gaat het schuren op een onprettige plek. Daarom is het verstandig om goede voorzorgsmaatregelen te nemen. Jouw speeksel houdt het namelijk ook niet zolang vol.

Door het goede glijmiddel te gebruiken, is het een stuk prettiger voor haar. Zij kan zich dan concentreren op het genot, omdat er geen pijn meer bij komt kijken. Dat betekent direct ook dat de seks een stuk langer kan duren. De storende factoren zijn immers weg, en daardoor wordt het ineens een stuk prettiger. Gebruik je glijmiddel en een condoom dan is de kans helemaal klein dat zij nog pijn zal ervaren tijdens de seks.

Overweeg eens seksspeeltjes in te schakelen

Natuurlijk ben jij ontzettend goed en flexibel, maar seksspeeltjes zijn speciaal ontworpen om het moeilijke werk af te maken. Zij zijn ontworpen om de beste stimulans te geven, door de G-spot voor je te zoeken, door langer te trillen dan jij kunt beffen, en ga zo maar verder.

De meeste seksspeeltjes zijn helemaal niet duur en deze zijn zeker het overwegen waard. Meer dan de helft van de vrouwen heeft seksspeeltjes in huis, dus de kans is groter dan 50% dat zij er helemaal niet vreemd van op zal kijken als je het voorstelt. Daarnaast is niet geschoten altijd mis.

Denk ook aan je eigen genot

De meeste tips rond betere seks focussen zich op het genot van je partner. Goede seks gaat echter om het genot van twee mensen, dus besteed genoeg aandacht aan je eigen genot tijdens de seks. Ga op zoek naar de dingen die jij heel erg lekker vindt en laat je partner weten waar jij helemaal warm voor kunt lopen.

Probeer hierbij vooral gebruik te maken van de wisselwerking. Doe iets waar zij helemaal heet van wordt, en stel vervolgens voor dat zij ‘dat ene’ kan doen. Op die manier behagen jullie elkaar tijdens de seks en dat is een bijzonder goed uitgangspunt tijdens de seks met je partner.

Doorbreek de routine

Het grootste probleem in de meeste relaties is de sleur. Deze komt de slaapkamer in door het ontwikkelen van een bepaalde routine die afgewerkt wordt. Waarschijnlijk herken je het probleem al bij het lezen van dit stukje, en daarom is het belangrijk om direct hiermee aan de slag te gaan.

Doe eens iets wat jullie zelden doen. Ga eens uit eten, huur een bowlingbaan of ga eens naar de bioscoop. Je hoeft niet direct te denken aan de sleur tijdens de seks, de routine zit meestal door heel de relatie heen.

[stextbox id=”info”]Wil je de sleur direct verbreken op een rigoureuze manier, boek dan een hotel in Parijs voor volgend weekend en verras je partner hiermee. Grote kans dat er weinig routine over zal blijven op deze manier![/stextbox]

Zorg voor genoeg nachtrust

Wanneer je vermoeid bent door te weinig nachtrust, dan is het lastig om zelfs maar aan seks te denken. Een slechte nachtrust zorgt voor veel meer problemen die direct of indirect een uitwerking hebben op de kwaliteit van de seks. Daarom is het belangrijk om genoeg te slapen.

Daarbij gaat het niet om de uren die je ’s morgens kunt blijven liggen. Een goede nachtrust betekent dat je minstens voor middernacht in bed moet liggen, en op tijd eruit moet zijn. Op die manier pak je namelijk ook zoveel mogelijk daglicht, en zo vallen de factoren optimaal samen.

Help mee in het huishouden

Het klinkt misschien raar, maar hoe meer jij in huis doet, hoe eerder zij aan seks zal denken. Het versterkt de band tussen de partners, en daarbij geef je aan dat je de klussen in huis ziet liggen. Daarmee scoor je een heel aantal punten ten opzichte van de andere mannen die dit helemaal niet zien.

Hoe beter het huis in orde is, hoe eerder zij aan seks kan denken en hoe vrijer ze zich kan laten gaan. Wanneer je niets in huis doet, hoef je ook geen seks te verwachten.

Ga niet op zoek naar een makkelijke weg

Er zijn verschillende pillen en zalfjes op de markt die jou zouden kunnen helpen, als je de fabrikant zou mogen geloven. Trap daar niet in, de meeste producten zijn bijzonder prijzig voor de werking, als zij die al hebben. Je kunt veel beter zelf aan de slag gaan om de seks beter te maken. Zo weet je ook zeker dat je partner opgewonden wordt van jou en niet van hulpmiddelen.

Daarnaast zorg je ervoor dat de seks niet afhankelijk wordt van de hulpmiddelen. Dat is een belangrijk uitgangspunt, want zodra je hersenen de pillen gaan associëren met goede seks, zal je constant de pillen in huis willen hebben wanneer je goede seks wilt hebben, en dat is bijzonder onwenselijk.

Maak tijd vrij voor goede seks

tijd-nemen beter in bedWanneer je altijd druk bent, en constant door moet naar de volgende verplichting, heb je nooit de rust in je lichaam die je nodig hebt om goede seks te hebben. Je bent nauwelijks aanwezig immers.

Dat kan ook voor je partner gelden. Het is belangrijk om tijd voor elkaar te hebben. Dat kan een vaste avond in de week zijn, of gewoon het streven om minstens eenmaal in de week een vrije avond te maken met elkaar, zodat jullie de aandacht voor elkaar hebben.

Op die manier kan zij haar verhaal kwijt, en zijn jullie een stuk meer verbonden als partners. Hoe beter de band tussen de geliefden is, hoe beter de seks zal zijn.

Vanuit het oogpunt van de vrouw is dat het meest logisch: Zij heeft een band nodig met haar partner om goede seks te kunnen hebben. Op die momenten kan zij zich vele malen makkelijker laten gaan, dus dat uit zich in betere seks. Voor de man is het prettig om zich geliefd en gewild te voelen. Dat draagt bij aan een betere ervaring.

Verdiep je in de mogelijkheden

De laatste tip die ik je vandaag mee wil geven, is een bijzonder uitgebreide tip. Het gaat om het uitbreiden van je kennis over de mogelijkheden. Wanneer je weinig weet van de standjes en hulpmiddelen in de slaapkamer, dan is het tijd om er eens een studie naar te doen. Hoe meer je weet van de mogelijkheden, hoe makkelijker het wordt om juist die ene actie te doen op het goede moment waardoor je partner wel klaarkomt.

Zoek eens naar glijmiddel met extra sensatie, een vibrator met G-Spot functie en de beste manieren om een vrouw te beffen. Ook is het vrouwelijk orgasme een goed onderwerp om eens informatie over op te zoeken. Zo weet je zeker dat jij je partner heel erg gelukkig kan maken tijdens de seks.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Drie manieren om je orgasme uit te stellen (en hoe je partner hierbij kan helpen!)

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in