7 jaar geleden

Een betere minnaar worden met deze 5 tips

3.8
(4)

Een betere minnaar worden dankzij deze 5 manieren

Een goed seksleven is de basis voor een goede relatie. Helaas is dat nog niet zo gemakkelijk als het lijkt voor de meeste mensen en het zijn vooral de mannen die wel eens tekort schieten tussen de lakens.

Waar denk je dat de mythe vandaan komt dat een vrouw niet klaar kan komen? Precies, een vrouw kan zeker wel een orgasme beleven, als haar kerel zijn best doet.

Om je even goed op weg te helpen, heb ik in dit artikel vijf manieren uitgewerkt waarmee je een betere minnaar kunt worden.

Gebruik het als een handvat, de manieren zijn eenvoudig aan te passen naar wat je al wel of niet doet. Op die manier wordt het seksleven al snel een heel stuk beter, zodat jij ook meer kunt genieten en langer vol kunt houden tussen de lakens.

Meer luisteren

Mannen zeggen vaak dat hun partner niet aangeeft wat zij lekker vindt. Dit probleem ligt in de manier van communiceren. Een man zal veel eerder in woorden uit kunnen drukken wat hij wel of niet wil. Een vrouw is daar meer terughoudend over en dat maakt het af en toe lastig om goede inschattingen te maken.een betere minnaar worden door beter te luisteren

Tot het moment dat je weet waar je op moet letten. Ben je haar aan het bevredigen, let dan op haar borstkas en haar handen. Wanneer haar ademhaling versnelt, dan geniet ze. Wanneer je merkt dat haar ademhaling stokt, dan is dat een goed moment om vooral te blijven doen wat je doet.

Dat is het teken dat het orgasme eraan komt. Dat is te vergelijken met het orgasme van de man. Veel mannen houden vlak voor het orgasme de adem in, zonder dat zij het merken.

Wanneer ze met haar vingers met de lakens speelt, dan is ze zeer waarschijnlijk verveeld. Heeft ze vuisten van haar handen gemaakt, dan doe je het goed. Het is een natuurlijke reactie. Op het moment dat we kracht moeten zetten, spannen we ook spieren aan die we daar niet voor nodig hebben.

Het meest belangrijke is goed te luisteren. Haar ademhaling is een goede indicatie, maar wanneer ze geluid maakt tijdens de seks, is het nog makkelijker voor je.

Aan de kreunen kun je horen of je het goed doet. Maakt ze constant dezelfde geluiden, dan maakt ze geluid om je tevreden te houden. Zijn de geluiden verschillend en niet ritmisch, dan ben je goed bezig.

Betere lover worden door meer tijd te nemen

een betere minnaar worden door meer tijd te nemen voor seksNog een manier om een betere minnaar die te maken heeft met ‘meer’. Veel mannen hebben weinig aandacht voor het voorspel. Zij hebben meer aandacht voor het penetreren en dat is precies waar de vrouwen een stuk minder van genieten dan wij doen.

De meeste vrouwen kunnen alleen door penetratie klaarkomen wanneer zij tijdens het voorspel ook een orgasme gehad hebben. Hebben zij dat niet gehad, dan is de kans op een orgasme tijdens de seks klein.

Neem daarom meer tijd voor het voorspel. Hoe meer tijd zij heeft, hoe meer zij op haar gemak zal zijn en dat is nodig om een orgasme te kunnen bereiken.

Zet je jouw partner onder tijdsdruk, dan kun je het eigenlijk direct wel vergeten. Vergeet niet dat haar libido afhangt van het genot dat jij haar in de slaapkamer kunt geven, en niet hoe diep je kunt stoten.

De goede minnaar stimuleert op meerdere plekken

Deze manier is een beetje dubbel. Je kunt meer plekken op haar lichaam zoeken, de zogeheten erogene zones die haar stimulans geven tijdens de seks.

Je kunt ook meerdere plekken tegelijkertijd gebruiken om haar te stimuleren. De meest bekende manier is door tijdens het beffen met je vingers rond haar schaamlippen te strelen. De kans op een orgasme wordt zo groter en het orgasme zal een stuk intenser zijn op die manier.

Maar je kunt natuurlijk ook op meer plekken seks hebben. Stellen die goede seks hebben, beginnen niet altijd met de seks in de slaapkamer. Dat zou saai zijn en dat past niet bij goede seks. Begin eens in de keuken, de garage of op de trap. Door je partner te verrassen heb je namelijk direct al extra punten gescoord en die punten heb je als goede minnaar hard nodig.

Meer fantasie gebruiken

betere minnaar worden door fantasieSeks is voor een vrouw een gebeurtenis die zich niet alleen lichamelijk afspeelt. Voor een vrouw zit seks voor een heel groot gedeelte tussen de oren, nog veel meer dan bij een man. Daarom heeft zij extra stimulans nodig om tot een orgasme te kunnen komen. Die stimulans kun je onder andere vinden in haar fantasie.

Mannen hebben geen fantasie nodig. Een knipoog kan al zorgen voor een erectie en daarom is het zo lastig om je in te leven in de situatie van de vrouw.

Het is de bedoeling dat je haar fantasie aanspreekt door hints te geven, maar niet alles in te vullen. Je wilt dat haar hersenen aan de slag gaan. Dat kun je doen door overdag een sms te sturen met de tekst ‘vanavond ben je van mij’.

In feite zeg je er weinig mee, maar in een hoofd van een vrouw kan het een heel eind door gaan werken tot een uiteindelijke fantasie.

Ze is dan al flink voorverwarmd op het moment dat je thuiskomt en dat is precies wat het idee was.

Wat je ook kunt doen, is zorgen voor wat speeltjes of attributen. Dit hoeft niet extreem of duur te zijn, een klein aantal dingetjes kunnen al zorgen voor een flinke afwisseling in de slaapkamer, waardoor jij al snel een betere minnaar zal worden omdat de seks veel spannender is.

Meer aandacht voor haar

Tijdens de seks richt een man steeds meer aandacht op zichzelf. Dat wordt wel ‘denken met het andere hoofd’ genoemd. De lust neemt het over en dat zorgt ervoor dat je op een gegeven moment voor je eigen genot gaat. Maar een betere minnaar heeft daar manieren voor om dat te voorkomen.

De beste manier om meer aandacht voor haar genot te hebben, is door haar de controle te geven.

Laat haar eens bovenop zitten zodat zij haar plekjes kan vinden en jou kan berijden. Je zal merken dat je de rollen om wilt draaien, maar laat haar doen wat zij wil.

Jij kunt andere keren wel weer de touwtjes in handen nemen. En waarschijnlijk is haar orgasme rond jouw penis reden genoeg om haar vaker de leiding te geven.

Een betere minnaar worden

Veel mannen zouden de instelling moeten hebben dat zij een betere minnaar willen worden. Op de fora waar vrouwen samenkomen, wordt veel gepraat over de tekortkomingen van de mannen.

Het is een goed moment om je trots eens opzij te zetten en deze tips te volgen en aan te vullen met informatie over hoe je een vrouw het beste kunt bevredigen, en welke standjes het meest prettig zijn voor haar.

Op die manier wordt de seks een stuk beter en daar profiteert de relatie ook weer van.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 3.8 / 5. Aantal stemmen: 4

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: