6 jaar geleden

8 manieren om betere seks te krijgen

0
(0)

Vanavond al betere seks dankzij deze 8 manieren

Goede seks is altijd een goed streven. Seks is een moment van ontspanning en ontlading, maar dat geldt alleen voor de betere seks die je kunt hebben. Voor veel mensen is het helaas een bittere waarheid dat de kwaliteit van de seks steeds minder geworden is naar mate de relatie vorderde. Op een gegeven moment is de seks zelfs saai.

Dat is een punt dat je niet moet accepteren. Wanneer je merkt dat de seks saai begint te worden en dat het vooral de sleur en de routine zijn die de seks bepalen, dan ben je op een punt aangekomen waarop je in zou moeten grijpen.

Slechte seks is slecht voor je relatie en met de acht manieren die ik op een rijtje gezet heb, kun je vanavond alweer betere seks hebben.

Het zijn gemakkelijke punten die ik hier uiteen gezet heb. Het zijn kleine dingen die een groot verschil maken. Probeer eens een combinatie, of vertaal de tips naar dingen die jij zelf in zou willen passen in jouw relatie.

Besteed meer aandacht aan het voorspel

Veel mannen vergeten op een gegeven moment dat hun partner ook graag wil genieten van de seks. Zij verliezen zich in hun eigen opwinding en gaan al snel over tot penetratie. Voor je partner is dat een slecht iets. Zij kan niet volledig genieten, omdat zij nog niet helemaal opgewarmd is. Daarbij kunnen de meeste vrouwen geen orgasme krijgen tijdens penetratie wanneer zij geen orgasme gehad hebben tijdens het voorspel.

Trek daarom genoeg tijd uit voor het voorspel. Begin eens met een massage, zodat je partner eens helemaal kan ontspannen voordat je op zoek gaat naar de erogene zones. Door een goed voorspel met een massage, vingers en je tong, kun je jouw partner helemaal in vuur en vlam krijgen. Dat heeft voor jou ook een heel aantal voordelen.

[stextbox id=”info”]Omdat jouw partner inziet dat haar genot belangrijk is voor jou, zal ze zich eerder laten gaan.[/stextbox]

Dat zorgt er weer voor dat ze veel sneller opgewonden kan worden. Dat zorgt er op zijn beurt weer voor dat de kans groot is dat jouw partner veel vaker zin in seks zal krijgen. En dat is altijd een goed streven natuurlijk!

Weet waar zij helemaal gek van wordt

Wanneer je op zoek wilt naar de beste uitgangspunten voor goede seks, betere seks blije vrouwdan is het belangrijk om bij jouw partner te beginnen. Seks is een samenspel tussen twee mensen en hoe beter de samenwerking tijdens de seks is, hoe beter de seks is. Dat betekent dat je precies moet weten wat zij enorm lekker vindt.

Veel mannen denken precies te weten waar hun partner helemaal opgewonden van wordt, maar de realiteit laat zien dat veel vrouwen de seks maar saai en dwangmatig vinden. De mannen doen wat zij denken dat ze moeten doen, en daarbij werken ze een routine af die niet heel best is voor de seks.

Ga eens met je partner aan tafel zitten. Vraag haar wat zij echt eens zou willen doen in bed, en vraag waar jij echt goed in bent. Dat vraag je niet tijdens de seks, je vraagt het voor de seks, zodat zij volledig ongedwongen antwoord kan geven zonder het idee te hebben dat ze een kinky antwoord moet geven om jou op te winden. Hoe neutraler de setting is tijdens het gesprek, hoe makkelijker jullie samen tot een goede basis van de seks kunnen komen.

Het allerbelangrijkste hierbij is heel goed te onthouden welke antwoorden zij gegeven heeft. Maak een spiekbriefje of aantekening na de seks zodat je het terug kunt lezen, want nogmaals hetzelfde gesprek beginnen is natuurlijk volledig zinloos.

Een vluggertje leidt soms ook tot betere seks

Wanneer de seks altijd via een bepaalde routine plaatsheeft, haal je de kwaliteit van de seks eraf.

Er is geen spanning, geen anticipatie en de lust zal ver te zoeken zijn. Overweeg eens een vluggertje, op de achterbank van de auto, of in de woonkamer. Door de routine en de sleur op een harde manier te verbreken, wordt de seks namelijk al snel veel meer waard. Het is een verrassing, het is niet normaal en daarom direct opwindend.

Zorg ervoor dat het vluggertje geen standaard beurt wordt. Blijf elkaar verrassen. Hoe raar het ook kan klinken, dit zal er voor zorgen dat de seks in de slaapkamer ook direct stukken beter wordt. Jullie kennen elkaar beter en de spanning tijdens de seks is weer volledig terug door het doorbreken van de routine.

Verleg je grenzen

Elk stel heeft bepaalde dingen die zij niet doen tijdens de seks. Vaak is dat omdat de ene partner denkt dat de andere dat liever niet wil. Daar is meestal geen contact over geweest, het is een aanname gebaseerd op een beweging of een uitspraak, en dat zorgt ervoor dat je eigenlijk flink wat van de actie mist tijdens de seks.

Daarom is het goed om je grenzen eens te verleggen samen met je partner. Dat kan betekenen dat je op andere plekken seks kunt hebben, maar het kan ook betekenen dat jullie je eens gaan verdiepen in andere dingen die je kunt doen tijdens de seks. Hebben jullie standje 69 wel eens geprobeerd bijvoorbeeld? Of zoenend seks hebben?

Er zijn veel dingen die je kunt proberen tijdens de seks. Van tevoren ergens nee tegen zeggen is gemakkelijk, maar hoe weet je dan precies wat je mist? Samen experimenteren in de slaapkamer is niet alleen goed voor je seksleven, het is ook nog eens bijzonder gezond voor je relatie.

Ga niet in één keer door

betere seks orgasmeWanneer je een vrouw of man echt op wilt winden, dan moet je meerdere malen bij het randje geweest zijn voordat je toestemming geeft om klaar te komen. Wanneer je altijd in één keer doorgaat naar het orgasme, dan creëer je een bepaald patroon. Patronen zorgen voor sleur, dus laat haar eens smeken om klaar te mogen komen.

Dat geldt voor beide partners. Hevige opwinding komt pas echt bij de seks kijken wanneer je echt heel graag klaar wilt komen, en al meerdere malen op het randje van het orgasme geweest bent. Dat kun je combineren met handboeien, maar met een beetje kracht kom je ook al een flink eind.

Accepteer hulp in de slaapkamer

Wanneer je de seks echt weer leven in wilt blazen, kan het een goed idee zijn om eens op zoek te gaan naar seksspeeltjes. Meer dan de helft van de vrouwen heeft speeltjes in huis en ruim 80 procent van deze vrouwen gebruikt de speeltjes tijdens de seks met hun partner.

Er zijn duizenden verschillende speeltjes te vinden die de opwinding flink kunnen verhogen. Je kunt denken aan klemmetjes, boeien, maar ook sleeves die je rond de penis kunt doen zodat je de vagina van binnen wat beter stimuleert. Er zijn zelfs meerdere speeltjes op de markt die je kunnen helpen bij het vinden van de G-spot, ook niet heel verkeerd wanneer je betere seks wilt hebben.

Wil je echt een duw in de goede richting hebben, dan is het verstandig om eens te kijken naar de spelletjes die er zijn. Wanneer je ’s avonds al begint met een seksueel getint spel, dan is de aanloop naar de seks groot genoeg voor je partner om bijzonder opgewonden te worden. Het is namelijk een soort van voorspel voor haar, en dat is winst voor jou!

Verras haar

Dit gaat een keer niet over bloemen, of een fles wijn. Wanneer je jouw partner weet te verrassen, dan gaan haar hersenen een stuk sneller werken in jouw voordeel. Neem haar vrijdagmiddag mee, en vertel niet dat je naar een hotel gaat met haar. Of stuur haar in de middag een berichtje met wat je ’s avonds met haar wilt gaan doen. Zij waardeert het dat je aan haar denkt, en de opwinding vormt zich al snel in haar hoofd. Pluspunten overal dus!

Zorg voor betere communicatie

Communicatie is vaak de sleutel tot succes in een relatie. Dat geldt ook voor de seks. Hoe beter de communicatie tussen de partners is, hoe beter de seks is. Dat heeft met veel factoren te maken:

  • Een betere verstandhouding creëert een betere band
  • De partners voelen elkaar beter aan
  • De partners voelen zich gelijkwaardig
  • Problemen blijven nooit lang hangen

Communicatie is echter niet alleen in woorden uit te drukken. Er bestaat ook non-verbale communicatie en die is zeer belangrijk tijdens de seks. Wanneer een vrouw druk bezig is met het genieten van jouw acties, hoef je geen volzinnen te verwachten. Je moet op de signalen letten die haar lichaam geeft.

Daarbij is het verstandig om te letten op haar ademhaling, en de manier van kreunen. De meeste vrouwen slaken zuchten tijdens de seks. Wanneer dat constant op dezelfde manier is, doe je iets verkeerd. Ze denkt eraan te zuchten, om je te laten merken dat ze actief is bij de seks. Wanneer de zuchtjes op verschillende hoogtes zijn, en zeer onregelmatig komen, doe je het goed.

De ademhaling van de vrouw zou alleen maar moeten versnellen tijdens de seks. Gaat ze ineens van heel snel ademhalen naar het vasthouden van haar adem, blijf dan vooral doen wat je deed, en stop niet. Ze is op weg naar een orgasme en heeft daarbij jouw hulp hard nodig.

Betere seks in acht stappen

Deze acht manieren zijn vooral een houvast. Je kunt ze gebruiken op de manier die jij het best vindt passen bij jouw relatie. Ga er vooral mee aan de slag en bedenk je eigen inval, je weet nooit of je partner dit artikel ook gelezen heeft immers!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: