Betere seks met je partner dankzij deze vier tips

by Mark Meijers  - oktober 19, 2015

0
(0)

4 tips om direct betere seks met je partner te hebben vanavond

Er is geen enkel onderwerp op het internet dat zo populair is als seks. De tips vliegen je om de oren, maar vaak zijn het korte tips die vaag gehouden worden. Daarom is het tijd voor 4 goede tips voor betere seks met je partner, tips die je direct kunt gebruiken om er vanavond al een feestje van te maken met zijn tweeën.

Wanneer je wat minder seks hebt dan in het begin van de relatie, dan kun je besluiten dat dit normaal is en dat alle relaties hiermee kampen, maar je kunt ook besluiten dat het tijd is om het roer om te gooien en te investeren in betere seks, en daarbij kun je direct gebruik maken van de tips die ik hier op een rijtje gezet heb.

Betere seks? Vergeet de automatische piloot

Veel mensen gaan na verloop van tijd een vast ritme ontwikkelen tijdens de seks. Dit gebeurt vanzelf, het is geen bewuste keuze waarvan je niemand de schuld in de schoenen kunt schuiven. Het is een routine die ontstaat omdat seks altijd op dezelfde manier wordt aangepakt, en daarom gebeurt het de volgende keer op dezelfde manier.

Dat is geen gezonde manier van seks hebben met je partner, tenminste niet als je jouw seksleven spannend wil houden. Sterker nog, het is een manier om sleur te ontwikkelen die ervoor kan zorgen dat de seks alleen maar slechter wordt.

Jij werkt een bepaald ritme af, en voor je partner is de hele spanning van de seks ver te zoeken. Er is geen verrassing mogelijk, en dat zorgt ervoor dat alle fantasieën die jullie kunnen hebben, nooit ten uitvoer gebracht kunnen worden. Er is namelijk geen ruimte voor.

Deze automatische piloot is vaak de reden voor een slecht seksleven, en het is een routine die aangepakt moet worden. Dat kan redelijk eenvoudig door ergens anders te beginnen, of door de opstelling van de slaapkamer aan te passen.

Kleine veranderingen zorgen ervoor dat de routine geen kans meer krijgt. Je kunt uiteraard ook andere standjes proberen, om op die manier te zorgen voor nieuwe spanning tijdens de seks, waardoor de seks vele malen beter wordt.

Wanneer je merkt dat de routine terug begint te komen, grijp dan zo snel mogelijk in. Hoe meer ruimte je geeft aan een routine of een sleur, hoe moeilijker het uiteindelijk wordt om deze routine er weer uit te krijgen.

Gewoontes zijn een slecht uitgangspunt in de slaapkamer, dus probeer hier op te letten.

Geef elkaar eens echt de aandacht

Voor een vrouw is het verschrikkelijk vervelend wanneer een man betere seks met je partner door haar meer aandacht te gevenoverdag en ’s avonds geen aandacht voor haar heeft, maar vervolgens ineens wel heel veel aandacht aan haar kan besteden wanneer er een kans op seks is.

Het zorgt ervoor dat de vrouw zich gebruikt voelt, en eigenlijk kan ze daar geen ongelijk in krijgen. Hoewel het misschien goed bedoeld is, komt het aan alle kanten verkeerd over.

Voor een man kan dit precies zo werken.

Overdag weinig aandacht, ’s avonds alleen de televisie en vervolgens is de vrouw in bed wel ineens aanspreekbaar. Ook dit is een uitgangspunt waar aan gewerkt moet worden, want dat kan natuurlijk niet de manier zijn.

Daarom is het goed om elkaar eens echt aandacht te geven. Kies minstens een avond in de week uit waarop jullie leuke dingen gaan doen met elkaar, of waarop jullie samen in huis blijven, maar zonder televisie.

Praat eens iets meer met elkaar, ga leuke dingen doen en besteed tijd en aandacht aan elkaar. Het is niet de bedoeling dat stellen langs elkaar heen gaan leven en alleen tijdens de seks aandacht voor elkaar hebben.

Voor een vrouw werkt dit namelijk niet. Zij heeft een band nodig met haar partner om zich echt te kunnen laten gaan in bed. Wanneer zij het idee heeft dat hij haar nauwelijks ziet staan, dan is het veel moeilijker om van de seks te genieten. Weet zij dat hij veel van haar houdt en zowel tijd als aandacht aan haar besteed, dan kan ze zich veel makkelijker laten gaan en is het eenvoudiger om seks te hebben met hem.

[stextbox id=”info”]Hoe meer aandacht je voor haar vrij kan maken, hoe beter het is.[/stextbox]

Durf met elkaar te praten

Betere seks met je partner begint met beter kunnen praten met je partner. Daarbij kun je denken aan gesprekken over koetjes en kalfjes, maar ook aan de gesprekken over de seks zelf.

Het is belangrijk dat jij weet wat jouw partner graag in bed zou willen, en wederzijds geldt natuurlijk precies hetzelfde. Wanneer jullie van elkaar niet weten wat jullie precies zouden willen, hoe kan de seks dan beter worden?

Zulke gesprekken doe je niet vlak voor het slapen gaan. Het beste is om het gesprek te starten op het moment dat er geen seks uit voort kan komen. Op die manier heeft zij niet de drang om gedwongen antwoorden te geven.

Vrouwen denken namelijk vaak dat de man een spannend antwoord wil hebben, maar dat is niet in alle gevallen waar. Bespreek je zoiets tijdens de lunch ergens buiten het huis, dan geeft ze de eerlijkere antwoorden en daar kun je iets mee.

Let er goed op dat je haar uit laat praten. Mannen nemen bij deze gesprekken al snel het roer over en beginnen te praten over alle dingen die zij zelf eens willen proberen.
Dat kun je gerust doen, maar pas op het moment dat jouw partner aan jou vraagt wat jij graag zou willen. Hoe beter de communicatie is, hoe makkelijker het wordt om betere seks te hebben met je partner.

Probeer eens iets nieuws

Seks wordt al snel een sleur wanneer je een bepaald arsenaal aan technieken betere seks met je partner door meer technieken te gebruikenen standjes hebt, en daar aan vast houdt.

Eigenlijk is dat het ergste dat jij je partner aan kunt doen. Op het gebied van sociale contacten, werk en intellect blijf je jezelf constant ontwikkelen. Je leert nieuwe dingen, je probeert nieuwe dingen en door het proberen kom je altijd een stap verder dan je was.

Waarom doe je dit dan niet in de slaapkamer? Er zijn honderden standjes te vinden, technieken kunnen elke dag uitgebreid worden en zelfs speeltjes zijn er volop te vinden voor in de slaapkamer.

Op die manier zorg je ervoor dat je altijd iets nieuws kunt doen. Je kunt je partner altijd verrassen, en wanneer je alle deuren openhoudt, kan zij jou op haar beurt ook verrassen wanneer zij daar zin in heeft.

Zo krijg je gegarandeerd betere seks met je partner, maar het zorgt ook voor een extra element dat belangrijk is in de slaapkamer.

Wanneer een standje of speeltje echt helemaal niet werkt, dan kan er hartelijk gelachen worden in de slaapkamer.

[stextbox id=”info”]Elke slaapkamer waarin goed gelachen kan worden, huist een goede relatie en dat is een uitstekend uitgangspunt voor een goed seksleven.[/stextbox]

Betere seks met je partner

Hierboven heb je vier tips gevonden waarmee je betere seks met je partner kunt krijgen. Alle tips zijn direct te gebruiken en daardoor is het eenvoudig om direct verandering aan te brengen in je seksleven.

Vergeet niet genoeg aandacht aan je partner te schenken en combineer de tips met elkaar om een nog beter effect te kunnen krijgen, zodat het seksleven weer echt spectaculair kan worden in de toekomst!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Hoe het orgasme uitstellen niet genoeg is

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in