Buitenseks: De 10 Beste Plekken. Voor Extra Adrenaline, Spanning en Mannelijke Controle.

4.7
(10)

buitenseks de beste plekken voor extra spanning

Zoals bij de meeste mannen, zal de gedachte van buitenseks hebben wel een keer (of meer) in je op zijn gekomen.

Misschien is het de spanning, of het idee dat het de vrouw in kwestie erg opgewonden zal maken, of misschien is het gewoon iets wat je van je bucket list af wil kunnen strepen.
Wat ook de reden mag zijn, buitenseks hebben is een van de beste manieren om de seksuele spanning op te voeren.

Laten we eerlijk zijn: Je kunt wat pit in de slaapkamer brengen door middel van spannende pakjes, BDSM light, en al dat soort dingen… maar soms doet dat ‘em gewoon niet.
Je zoekt naar manieren om de slaapkamer om te toveren tot een stomend hete setting, maar misschien is de oplossing juist buiten de slaapkamerdeur te vinden.

De spanning om seks buiten de deur te hebben geeft op zichzelf al een adrenaline boost. De meeste mensen ervaren toch een lichtelijke spanning bij het idee zich bloot te stellen in het openbaar of betrapt te worden. Dit is juist één van de redenen waarom het zo goed voelt!

In dit artikel leer je: Hoe outdoor seks de seksuele spanning in je relatie kan vergroten. Een aantal van de beste plaatsen om seks buiten de deur te hebben. En de geweldige voordelen die het experimenteren met nieuwe dingen heeft op je seksleven.

buitenseks voor extra spanning in je seksleven

[stextbox id=”info”]Wil je meteen weten wat de 10 beste plekken zijn? Klik op de inhoudsopgave hieronder om naar de juiste paragraaf te gaan.[/stextbox]

Buitenseks hebben verhoogt seksuele spanning

Om in enigszins wetenschappelijke termen te spreken: Seksuele spanning is de sociale intensiteit die plaatsvindt bij een interactie tussen twee mensen, waarbij een of beide partijen een seksueel verlangen ervaart, terwijl seks op zich niet daadwerkelijk plaats hoeft te vinden.
Dat is een hele mond vol…(dit is niet dubbelzinnig bedoeld).

Seks buiten de deur hebben, laat de seksuele spanning stijgen en kan zowel jou als je partner uiteindelijk extra voldoening geven.

Maar je hoeft echt geen gekke dingen uit te gaan halen (aan lianen slingeren zoals Tarzan en Jane bijvoorbeeld), vooral niet wanneer het ‘je eerste keer’ is. Het feit dat je seks buiten de deur gaat hebben is al voldoende om de seksuele spanning op te voeren en een adrenaline boost teweeg te brengen die ervoor zorgt dat jullie elkaar het liefst zouden willen bespringen. .

Als jij of je partner je/zich er nog niet helemaal comfortabel bij voelt, dan kun je eerst voor een afgezonderde, maar opwindende plek kiezen om alvast in de stemming te komen.

Om een vrouw echt in de stemming te brengen voor buitenseks, kun je een aantal vragen stellen die haar alvast een eindje op weg helpen: 
“Wat is het gekste wat je ooit gedaan hebt?”
“Wat is de meest opwindende plek waar je ooit seks hebt gehad?”
“Ben je avontuurlijk?”

Deel ideeën met elkaar over de beste plekken om outside seks te hebben. Des te meer jullie er over praten, des te meer jullie er allebei naar zullen verlangen om het in de praktijk te brengen.

Seks buiten de deur is een van de beste manieren om te experimenteren en om de leiding te nemen. Het is op dit soort momenten dat je je realiseert dat je niet altijd hoeft te wachten tot het perfecte moment of de perfecte plaats. Als man zijnde moet je zelf het moment creëren en ervoor gaan, waar je ook mag zijn.

[pullquote align=”normal”]Je hoeft echt geen gekke dingen uit te gaan halen (aan lianen slingeren zoals Tarzan en Jane bijvoorbeeld), vooral niet wanneer het ‘je eerste keer’ is. [/pullquote]

[stextbox id=”info”]Wil je meer tips voor een spannender seksleven? Lees dan eens het artikel over de beste plekken en manieren om een vluggertjes te hebben. Of het artikel waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe je een vrouw het beste op kan winden door middel van een erotische massage. [/stextbox]

Hoe kies je de beste plekken om seks buiten de deur te hebben?

Oké, jullie zijn er nu klaar voor om seks te hebben op de meest geweldige plaatsen. Maar waar begin je? Hoe kies je de plek die op dit moment het best bij jullie past?

Het is een goed idee om met haar te praten over waar jullie seks gaan hebben. Natuurlijk, het is helemaal geweldig als je het aan het moment over kan laten. Soms zorgt vooraf “plannen” ervoor dat de echte spanning er vanaf gaat, maar je moet wel van te voren weten waar zij zich wel en niet comfortabel bij voelt. Ze zal je zorgzaamheid waarderen.

Er zijn een paar dingen die je in gedachten moet houden:

  • Als je allebei een beetje nerveus bent, is het een goed idee om eerst te beginnen op een plek waar jullie allebei op jullie gemak zijn en waarvan je weet dat er weinig tot geen kans is dat je betrapt zult worden. Op deze manier blijft de spanningsfactor er wel inzitten; het is per slot van rekening wel buiten de deur. Maar als je te erg gefocust bent op het je zorgen maken, kun je nog wel eens problemen hebben met het omhoog krijgen of houden van je kleine vriend.
  • Denk altijd van te voren na over de risico’s en gevaren die een bepaalde locatie met zich mee kan brengen. Kies bijvoorbeeld geen plek met veel verkeer of een plek waar vaak gecontroleerd wordt door politie of beveiliging.
  • Zoek naar plekken die van nature een romantische setting De geur en geluiden van natuur kunnen bijvoorbeeld voor de juiste stemming en extra seksuele opwinding zorgen tijdens buitenseks.

Oké dan, nu kunnen we wat meer in detail treden.

buitenseks kies de juiste plek

[stextbox id=”info”]Heb jij in het algemeen wel eens last van het niet omhoog krijgen of houden van je penis? Lees dan eens mijn artikel over verschillende oorzaken van erectieproblemen en over manieren om zelf erectieproblemen aan te pakken. [/stextbox]

De 10 beste plaatsen om outdoor seks te hebben

Ben je klaar voor de beste plekken om seks buiten de deur te hebben? Hier zijn de 10 beste suggesties:

Het zwembad

Dit werkt supergoed in een privé zwembad, maar is ook zeker mogelijk in een openbaar zwembad. Als het een openbaar zwembad is, kan het echter een goed idee zijn om dit alleen ’s nachts te doen.

Hier zijn een paar tips om het beter te maken:

  • Beetje flauw, maar toch: ga het zwembad in als er niemand anders is.
  • Probeer standjes die speels lijken om op (eventueel) anderen niet ‘verdacht’ over te komen.
  • Gebruik sproeiers of bubbels om je achter te verschuilen.

Je moet een beetje sneaky zijn, maar lekker spannend is het zeker!

buitenseks in het zwembad

Openbaar Park

Een openbaar park biedt een hoop ‘hulpmiddelen’ zoals bankjes, bosjes en fonteinen voor enige beschutting tijdens de seks. Dit kan superleuk zijn! En zoals eerder gezegd: een natuurlijke setting kan jullie helpen om in de juiste romantische stemming te komen (mits je van dat soort dingen houdt natuurlijk).

Als je echt indruk op de dame in kwestie wilt maken, kun je beginnen met een picknick onder de sterrenhemel om vervolgens te eindigen met een hete nacht, vol passie, in de buitenlucht.

Verlaat tijdens het wandelen het pad en waarschijnlijk vind je een rustig plekje voor twee. Wat er daarna gebeurt, is aan jullie ;-).

LET OP: Probeer dit alleen als het donker is. Overdag is de kans veel te groot dat je gesnapt wordt door kinderen, parkwachters, of andere mensen (en dat wil je niet).

buitenseks in openbaar park

Het strand

Sex on the beach is niet alleen een lekker drankje. Het is ook een spannend en leuk idee, waar velen goed van in de stemming komen.

Let er wel op dat het zand overal (maar dan ook OVERAL) inkruipt!

Neem een goede grote handdoek of een zonnescherm mee om je mee te bedekken of achter te verschuilen. Kies een afgezonderde plek of een plek met weinig verkeer.

Wat natuurlijk ook een erg goed idee is: sluit je avondwandeling op het strand af met echte passie. En geniet van de adembenemende zonsondergang. Als dat niet romantisch is…

buitenseks op het strand

Rooftop Experience

Nee, ik suggereer hier niet dat je het dak van je huis moet beklimmen. Maar, het wonen in een grote stad heeft serieuze voordelen, zoals de geweldige uitzichten die je vanaf een aantal (woon)complexen hebt.

En niet alleen het uitzicht is prachtig, het is ook een erg goede locatie voor seks. Meestal kun je je lekker laten gaan. Niemand die je hoort…

Zorg er wel voor dat je gebouwen kiest waar geen beveiliging aanwezig is, om beschamende onderbrekingen te voorkomen.
Oh ja, en kijk uit dat je niet vast komt te zitten op het dak (stop bijvoorbeeld iets tussen de deur).

Neem een dekentje mee voor comfort en een telefoon voor de juiste achtergrondmuziek. Beide zullen ook goed van pas komen als je per ongeluk wel vast komt te zitten en je wat langer dan verwacht op het dak zult moeten doorbrengen.

buitenseks op het dak van een gebouw

In het bos

Houden jij en je dame van wandelen, kamperen, of in de natuur zijn in het algemeen? Dan is het combineren hiervan met wat passie en goede seks een erg goed idee voor jullie!

Tijdens het wandelen of (wild)kamperen zullen jullie zeker te weten een hoop geschikte plaatsen tegenkomen. Laat het voorspel maar beginnen!

Om het moment extra spannend te maken, kun je tegen een boom leunen (kijk uit voor stekels of uitstekende takken). Duw haar tegen de boom, fluister wat stoute dingen in haar oor en begin haar rustig uit te kleden. Succes gegarandeerd!

buitenseks in de natuur in het bos

In de sauna

Wat is een betere plek voor hete seks dan in een stomend hete sauna cabine?! Zonder kleren, heerlijk warm en lekker glibberig.

Een sauna heeft vele voordelen die voor de juiste stemming zorgen. Zo zorgt de sauna ervoor dat je je ontspannen voelt, gedachten makkelijk los kunt laten, en meer open staat voor elkaar. Dit maakt de stap naar lekker intiem met elkaar zijn een stuk kleiner.

Respecteer in een openbare sauna natuurlijk wel de andere gasten. Zoek een plekje op waar jullie even helemaal alleen zijn. Beter nog is het om dit in een privésauna te doen. Kunnen jullie lekker je gang gaan!

Oh ja, nog iets: sla die megahete sauna’s maar even over. Je wilt niet dat één van jullie KO gaat natuurlijk. Blijf ook niet te lang in de sauna (10-20 min. afhankelijk van de temperatuur).

buitenseks seks in de sauna

Op het balkon

Het balkon, een erg romantische locatie voor extra adrenaline. En waarschijnlijk niet moeilijk om te vinden.
Meestal krijg je er een geweldig uitzicht bij!

Maak het comfortabel met kleedjes, kussens, hangmatten, noem maar op! Een flesje wijn erbij en wat kaarsjes, en jullie romantische avontuur kan niet meer stuk!

buitenseks op het balkon

Op de motorkap van je auto

Het is vrij gebruikelijk om seks in de auto te hebben, maar heb je het weleens geprobeerd op de motorkap?

Rijd naar een plek met een mooi uitzicht, buig haar over de auto, en ga aan het werk.

buitenseks seks op de motorkap van je auto

Op een boot(je)

Een boot(je) is een ideale plek voor outdoor seks. Laat je meedeinen op het water in een mooie omgeving!

Vaar naar een rustige plek. Het dek is nu van jullie!

Dit is alleen aan te raden als je niet makkelijk zeeziek wordt of bang bent voor water. Anders kan het de stemming nogal verpesten.

En zorg ervoor dat je boot goed vastligt, zodat jullie niet afdrijven terwijl jullie bezig zijn…

buitenseks seks op een boot

Afgelegen waterplas

Een afgelegen waterplas is een goed idee voor stellen die wel outdoor seks willen hebben, maar bang zijn om betrapt te worden.

Afgelegen waterplassen zijn minder druk bezocht en bieden een hoop intieme plekken voor een leuke seksuele ervaring.

En je kunt het weer zo romantisch maken als je wilt, met kleedjes, kaarsjes, hapjes en drankjes. Tja, daar houden vrouwen nou eenmaal van.

Tip: kijk uit voor die mierenhoop.

buitenseks seks bij een afgelegen waterplas

Het Belang van experimenteren om je seksleven levendig te houden

Heren: Een gezonde relatie is voor een belangrijk deel gebaseerd op het durven proberen van nieuwe dingen. Als je nooit iets nieuws probeert, zal het vuur langzaam doven. Zo simpel is het.

Het komt allemaal neer op experimenteren.

Het verlangen om je open te stellen naar elkaar en te experimenteren met verschillende seksuele standjes, locaties en prikkels kan iedere relatie stimuleren, zowel fysiek als emotioneel.

Wees niet bang om haar te vertellen dat je graag iets nieuws wilt proberen. Zo laat je haar zien dat je er belang aan hecht om je seksleven weer wat nieuw leven in te blazen en dat je dit wil doen door met HAAR op avontuur te gaan.

Wees niet bang om de controle te nemen. Jij bent de man en je moet in je relatie de leiding kunnen nemen.

En dit geldt niet alleen voor het hebben van buitenseks. Laat het haar weten als je rollenspellen, speeltjes, dirty talk, of wat dan ook wilt proberen! Seks is als een speeltuin voor volwassenen. Het is de bedoeling dat je het leuk hebt samen. Maar als je haar niet vertelt wat je wilt, dan zal ze ook niet weten hoe ze het je moet geven.

buitenseks experimenteren YOLO

Een paar laatste tips

De beslissing om een seksueel avontuur buiten de deur aan te gaan, zal wel eens een van de beste beslissingen kunnen zijn die je met betrekking tot je seksleven kan nemen.

Het belangrijkste om te onthouden, is om een leuke tijd te hebben en je door het moment te laten meevoeren. Iedereen wilt romantiek in zijn of haar leven. En er is niks mis mee om wat spanning toe te voegen aan deze romantische momenten.

Wat spanning betreft…

YOLO: You Only Live Once

Misschien wordt het iets te vaak geroepen, maar het is oh zo waar: Je leeft maar één keer, dus kun je het beste maar zoveel mogelijk proberen!

Laat je niet tegenhouden.

Je seksleven hoeft niet saai of middelmatig te zijn. Seks zou iets stimulerends moeten zijn, iets waar je naar uitkijkt!

Buitenseks is een ervaring waar veel mensen alleen maar van dromen, omdat ze bang zijn voor het onbekende, bang zijn om betrapt te worden, of bang zijn om “Nee” te horen.

Ontzeg jezelf niet het genot en de vervulling die zo’n spannende ervaring met zich meebrengt.

Als het de eerste keer niet lukt, probeer het dan nog een keer. Misschien was de eerste locatie niet zo’n goed idee. Maar laat dat je er niet van weerhouden om op een ander moment een andere locatie te proberen.

Probeer een aantal plekken uit dit artikel. Houd het leuk en luchtig, voer de spanning op, neem de leiding. Op deze manier zullen jij en je dame in no time geweldige buitenseks hebben!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 4.7 / 5. Aantal stemmen: 10

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Stoppen met Porno Kijken! De invloed van te veel porno kijken en wat je hiertegen doet

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in