De clitoris als hulpmiddel naar een vrouwelijk orgasme

0
(0)

Het vrouwelijk orgasme door gebruik te maken van de clitoris

Wanneer het op het internet over de clitoris gaat, dan wordt de aandacht gericht op het kleine ‘bobbeltje’ onder het mantelkapje. Dat is het zachte stukje huid dat je opzij kunt drukken om bij de clitoris te komen. Maar weet je wel dat dit een bijzonder klein gedeelte van de clitoris is?

De clitoris zelf loopt namelijk door, het lichaam van je partner in. Deze erogene zone is maar liefst vier inch lang, en door gebruik te maken van deze kennis kun je veel sneller bij het vrouwelijk orgasme komen. Hoe beter je haar kunt stimuleren, hoe groter de kans is dat zij tot een spetterend orgasme kan komen.

De manieren om tot een vrouwelijk orgasme te komen

Het vrouwelijk orgasme is helaas lange tijd als een mythe vrouwelijk-orgasme-clitorisbestempeld. Dat is jammer, want wanneer er niet geloofd wordt in een vrouwelijk orgasme, zal de gemiddelde man minder zijn best doen om de vrouw tot een orgasme te laten komen. In de geschiedenis werd het vrouwelijk orgasme gezien als een manier om demonen uit te drijven, dus dat het een mythe genoemd werd, is begrijpelijk.

Toch is het zeker geen mythe. Het vrouwelijk orgasme is alleen vele malen moeilijker te bereiken dan het orgasme van een man. Dat heeft alles te maken met de manier waarop de hersenen van een vrouw werken, maar ook de manier waarop gestimuleerd moet worden om tot een orgasme te komen, wijkt sterkt af.

Bij een man is het genoeg om een wrijvende beweging te maken langs de schacht van de penis om zo de eikel te stimuleren. Voor een vrouw is dat veel lastiger. Zij moet een compleet pakket van stimulatie krijgen om zo tot een climax te kunnen komen. Waarom is dat nou belangrijk om te weten? Het is belangrijk om te weten omdat de clitoris daar een grote rol in speelt. Het is één van de meest belangrijke erogene zones wanneer je jouw partner een orgasme wilt bezorgen.

Wat moet je in de gaten houden wanneer je de clitoris optimaal wilt gebruiken om je partner een vrouwelijk orgasme te bezorgen?

Gebruik niet alleen het knopje

Zoals je eerder in dit artikel hebt kunnen lezen, is de clitoris niet alleen het knopje dat onder het mantelkapje zit. De clitoris loopt het lichaam van de vrouw in en heeft een gemiddelde grootte van 4 inch. Dat is een flinke grootte voor iets waarvan jij dacht dat het een speldenknop was. Maar dat knopje kan groter worden wanneer jij goed je best doet.

Je weet ongetwijfeld dat er bloed naar de penis stroomt wanneer je opgewonden wordt. Wanneer je een vrouw maximaal op kunt winden, komt er meer bloed naar de clitoris waardoor deze op zal zetten. De clitoris wordt dan gevoeliger en daarmee kun je jouw partner klaar laten komen.

[stextbox id=”info”]Nu is de truc echter om vooral het stukje onder het mantelkapje niet teveel te gebruiken. Directe aanrakingen daar kunnen onprettig zijn, en dat werkt juist in jouw nadeel. Het is slimmer om het gedeelte te gebruiken dat je niet ziet.[/stextbox]

Leg je duim denkbeeldig op de clitoris, en wijs met je wijsvinger zo goed mogelijk naar de navel. Het gedeelte onder jouw duim is het gedeelte dat je moet benutten om jouw partner te laten genieten. Je kunt hier cirkelende bewegingen maken met je vinger. Maar er is nog een manier die je kunt gebruiken.

Je kunt dit gebied nog veel makkelijker benutten wanneer je jouw partner klaar wilt laten komen.

  • Ga naast je partner liggen, jij op je zij, je partner op haar rug
  • Leg één van haar benen over jouw benen heen, zodat haar schaamstreek open ligt
  • Leg je middelvinger en wijsvinger op haar schaamlippen
  • De muis van jouw hand ligt nu op het gedeelte dat je wilt stimuleren, de clitoris die daar onder de huid ligt
  • Tijdens het spelen met haar schaamlippen en het vingeren stimuleer je automatisch het gedeelte waar je gebruik van wilt maken!

Stimulans van binnenuit

Wanneer de clitoris doorloopt het lichaam in, dan betekent dit automatisch dat je jouw partner ook vanaf de andere kant zou moeten kunnen stimuleren. De clitoris loopt immers het lichaam in, dus kun je deze plek ook via de vaginawand bereiken. Dit kun je doen tijdens het vingeren bijvoorbeeld.

Maak met je vinger een hoek wanneer je de vaginamond in gaat. Aangezien je ongetwijfeld bekend bent met de bouw van je partner, kun je prima inschatten waar de clitoris door zou moeten lopen. Wanneer je grote handen hebt, of lenig bent en twee handen kunt gebruiken, kun je zelfs de buitenzijde en binnenzijde tegelijkertijd stimuleren. Heb je hier echter nog nooit aandacht aan besteed, want er dan even mee. Je moet niet direct alles prijsgeven wat je geleerd hebt!

succes bij vrouwelijk orgasmeJe kunt deze plek ook gebruiken tijdens het penetreren van je partner. Dat kan eigenlijk het beste in slechts twee posities. De eerste is met je partner bovenop. Je kunt het zo sturen dat je met de penis aan de binnenkant van de clitoris stoot.

Het andere standje is achterlangs. Deze is ongetwijfeld makkelijker voor de meeste mannen, want je hoeft maar één ding in de gaten te houden. Je moet je bekken ‘te hoog’ hebben om makkelijk te kunnen stoten. Wanneer je dat doet, moet je altijd omlaag stoten om ruimte in de vagina te vinden. En dat is precies waar de plek ligt.

Het gevolg van deze aanpak is dubbel: Omdat je haar op nieuwe manieren penetreert, stimuleer je de vaginamond op een andere manier en je kunt de binnenzijde van de clitoris bereiken met je penis. Aan de andere kant verras je je partner door een compleet nieuwe stimulans, en wanneer deze twee factoren samenvallen, is de kans groot dat het kan leiden tot een orgasme van haar kant.

De clitoris gebruiken om tot een orgasme te komen

Natuurlijk moet de aandacht niet alleen bij de clitoris liggen. Het is de bedoeling dat je de aandacht over haar lichaam verspreidt. Hoe completer de sensatie is, hoe makkelijker zij zich kan laten gaan tijdens de seks en dat is een vereiste in de richting van een vrouwelijk orgasme.

Hoe meer je weet van haar erogene zones, hoe makkelijker het zal worden om haar tot een explosie te laten komen. De clitoris speelt daar een grote rol in, maar besef je goed dat de sensatie per vrouw verschillend is. Daarom is het verstandig om eens te gaan experimenteren met je partner. Je doet er verstandig aan om haar niet te vertellen dat je gaat experimenteren, het is de bedoeling dat zij er geen rekening mee houdt tijdens de seks.

Leg haar op bed met een kussen onder haar billen en ga eens aan de slag met haar clitoris. Bekijk eens of je de volledige clitoris kunt vinden en let op hoe zij reageert op het moment dat je deze zone gebruikt. Ademt ze steeds sneller en maakt ze vuisten van haar handen, dan weet je dat deze techniek perfect op haar werkt en dat je zeker niet moet stoppen!

 

 

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Vrouwelijk ejaculaat, wat is het precies?

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in