3 jaar geleden

De beste 5 tips om orale seks makkelijker te maken voor jou

Orale seks wordt makkelijker met deze 5 tips

De meeste vrouwen kunnen niet zomaar een orgasme krijgen door een lange tijd gepenetreerd te worden. Om een vrouwelijk orgasme te kunnen bewerkstelligen, is meer actie van jouw kant nodig. Daarbij kun je aan voorspel denken, maar vooral orale seks is een goede zet wanneer je jouw partner wilt laten genieten.

Er zijn echter veel mannen die een hekel hebben aan het geven van orale seks. Daar hebben zij meestal een heel aantal redenen voor, zoals verkramping en vieze smaakjes of geuren, maar met deze vijf tips die ik vandaag heb opgesteld voor je, wordt het veel gemakkelijker om orale seks te geven, met het gewenste resultaat. Probeer dit eens uit en je partner is je direct dankbaar!

(Wil je ook weten hoe pijpen zowel voor jou als voor haar spannend en leuk is? Lees dan het artikel waarin ik 5 tips geef, zowel voor haar als voor jouzelf, zodat jij een geweldige pijpbeurt krijgt.)

Duik er niet direct in

De fout die vaak gemaakt wordt, is dat de man direct op zijn doel afgaat. Hij begint direct met de orale seks, zodat het sneller voorbij is. Die manier werkt volledig averechts:

[stextbox id=”info”]Doordat je direct begint met beffen, ben je veel langer bezig om haar tot een orgasme te laten komen.[/stextbox]

Je bent namelijk vergeten dat een vrouw een langere aanloop nodig heeft naar het orgasme dan een man. Wanneer zij haar lippen om jouw eikel legt, steigert de penis direct. Een vrouw heeft meer nodig en daarom kun je beter niet direct beginnen met het beffen.

Begin de volgende keer eens met vrijen. Kleed haar langzaam uit, kus haar over haar hele lichaam en masseer haar borsten voordat je richting haar kruis gaat. Kus en streel haar bovenbenen, adem plagend over haar clitoris en je zal direct merken dat je partner vele malen meer opgewonden is dan de vorige keren dat je haar orale seks wilde geven.

Het gevolg van deze aanpak is dat je net zolang bezig bent met het veroorzaken van een orgasme bij je partner, maar je bent veel minder bezig met de orale seks zelf. De voorbereidingen zijn hier dus letterlijk het halve werk.

De geur en smaak van beffen

Onprettige geurtjes en smaakjes zijn altijd een afknapper, en wanneer er orale seks makkelijker maken door geurtjes en smaken aan te pakken met pepermuntde hele dag een onderbroek over heen zit, is het onmogelijk om alle mogelijkheden uit te sluiten. Dat kun jij zelf namelijk ook niet. Goed wassen is een goed begin, maar het sluit niet de mogelijkheid uit dat er alsnog vervelende smaakjes en geurtjes ontwikkeld worden.

Gelukkig is er een manier waarop je het veel makkelijker kunt maken voor jezelf. Hoewel je denkt dat het de smaakjes zijn die het vies maken, is het doorgaans meestal de geur. Geur en smaak zijn binnen de hersenen sterk aan elkaar verbonden, wat ervoor zorgt dat je het onderscheid moeilijk kunt vinden. Eten dat vies ruikt, smaakt altijd vies. Eten dat lekker ruikt, smaakt nagenoeg altijd lekker.

Je moet er dus voor zorgen dat de geur verdwijnt. Dit kun je makkelijk doen door er zelf voor te zorgen dat je een veel sterkere smaak en geur hebt. Voordat je beging aan de orale seks, neem je daarom een slokje sterke drank, of een pepermuntje die je tegen je wang aanhoudt. Je moet dus kiezen voor iets met een sterke geur en een sterke smaak.

Op die manier ruik je de geurtjes niet meer. Tegelijkertijd geef je zelf een zeer sterke geur en smaak af aan haar kruis, waardoor het ook op langere termijn makkelijker is om haar orale seks te geven.

Let hierbij wel goed op. Er zijn mensen die adviseren om er te gaan smeren met slagroom of chocolade, maar dat wordt al snel een bende. Daarbij werkt het niet echt goed, want je partner denkt er tijdens de orale seks al aan hoe zij het in hemelsnaam weer overal uit moet krijgen na de seks. De tips met een sterke geur of smaak in je mond werkt op die manier vele malen beter.

Denk aan je houding tijdens orale seks

Heb je ook wel eens het idee dat je al uren aan het werk bent met beffen en dat het maar niet opschiet? Wanneer je vervolgens op de klok kijkt, zie je dat je nog geen vijf minuten bezig bent. Blijkbaar heb je een verkeerde houding aangenomen waardoor zij minder kan genieten, en jij last begint te krijgen van verkramping.

De meeste mannen vergeten het één en ander wanneer het aankomt op het geven van orale seks. Wanneer het aankomt op standjes tijdens de seks, denken we over de manier waarop we kunnen penetreren en wisselen we regelmatig van standje. Tijdens de orale seks blijven we krampachtig liggen. Waarom eigenlijk?

We zijn bang dat onze partner de mate van opwinding verliest wanneer we een andere houding aannemen. De enige manier waarop zij haar opwinding kan verliezen, is wanneer je haar vraagt of ze een ander standje wil proberen tijdens het beffen. Neem de leiding, draai haar in een andere richting en ga gewoon verder. Wisselen van standje kan het makkelijker maken voor jou.

Daarnaast is het altijd goed om eens te denken over de beste houdingen om haar te beffen. Standje 69 klinkt bijvoorbeeld leuk, maar jij komt eerder klaar dan zij kan, dus erg handig is het niet. Wanneer je tussen haar benen ligt, krijg je al snel kramp in je nek. Daar is echter een oplossing voor. Leg haar op haar rug en leg een kussen onder haar billen. Vervolgens maak je een vuist van een van je handen, waar je met je kin op steunt. Op die manier is de hoek een stuk natuurlijker, en heb je ook nog eens het voordeel dat je met je vingers met de vaginamond en schaamlippen kunt spelen om het effect te vergroten.

Werk aan je bef-techniek

Wanneer het je nog nooit gelukt is om je partner klaar te laten komen door orale seks, dan is het logisch dat je er weinig zin in hebt. Je moet de kansen op succes vergroten om het echt leuk te kunnen maken voor jezelf. Dat begint met het ontwikkelen van nieuwe technieken.

Wanneer je echt goed wilt worden in orale seks, dan moet je minstens drie technieken kennen die je af kunt wisselen om je partner te verrassen. Gelukkig zijn er veel meer technieken dan je kunt bedenken. Een aantal zijn gemakkelijk om te leren.

De eerste techniek die je zou moeten kennen, is het beffen van het alfabet. Je ‘schrijft’ de letters van het alfabet rond haar clitoris. Dit zorgt voor verschillende manieren van stimulatie, maar maakt het ook makkelijker voor jou zelf. Je weet namelijk wat je aan het doen bent, en daardoor houd je de focus op de seks.

Een andere techniek is de koud-warm techniek. Door kou en warmte af te wisselen, kun je de mate van genot enorm vergroten voor je partner. Dat kun je doen door koffie en ijs af te wisselen in je mond, of door ijsblokjes te gebruiken waarmee je kort over de clitoris wrijft, om deze daarna weer warm te maken met je mond.

Een derde en laatste techniek die ik hier nog wil noemen, die haakt in op de houding die ik hierboven beschreven heb. Door je vingers bij de vaginamond te houden, kun je op elk moment zorgen voor een tweede manier van stimuleren. Op die manier wordt het voor je partner moeilijk om geen orgasme te krijgen.

Let op haar reactie tijdens het beffen

orale seks makkelijker maken door te letten op haar reactieWil je orale seks geven echt makkelijker en leuker maken, dan moet je zorgen dat je je partner kunt lezen zonder woorden. De reacties die zij jou geeft tijdens de seks, zijn de middelen waar je mee aan het werk zou moeten gaan. Op het moment dat een vrouw ontspannen aan het genieten is, geeft ze veel meer informatie prijs dan ze zelf bewust weet.

Je kunt het beste letten op haar ademhaling. Heb je het geluk dat jij een partner hebt die geluid maakt tijdens de seks, dan wordt het nog veel makkelijker, maar het grootste gedeelte van de vrouwen blijft stil tijdens de orale seks. De ademhaling blijft echter altijd doorgaan.

Blijft haar ademhaling rustig en stabiel, dan ben je verkeerd bezig. Het is de bedoeling dat zij ‘harder’ in gaat ademen. Dit is duidelijk hoorbaar. Het uitademen wordt meer zuchten dan echt uitademen. Zie je dat haar borstkas onregelmatig op en neer gaat tijdens de seks, dan doe je het goed. Ze is zo druk met het genieten dat zij niet meer kan letten op haar ademhaling. De hersenen gaan daarom over tot onregelmatig ademhalen, en dat betekent dat zij te druk zijn met de prikkels die jij haar geeft.

Een laatste punt waar je op kunt letten, is haar spierspanning. Het grootste gedeelte van de vrouwen verliest de controle over de spierspanning tijdens de aanloop naar het orgasme. Wanneer jouw partner gaat kronkelen over het bed, en haar vuisten balt om een deken, of kussen, dan moet je vooral door blijven gaan.

Hoe beter jij de signalen van jouw partner kunt lezen, hoe leuker en makkelijker het wordt om orale seks te geven. Dit kost wat tijd, maar het effect is zo groot dat het zeker de moeite waard is.

 

Orgasme onder controle

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: