De Tien Meest Belangrijke Tips Voor De Beste Seks

0
(0)

Deze website is, zoals je waarschijnlijk is opgevallen, bedoeld voor alle mannen die hun seksleven willen verbeteren.
Je seksleven kan om allerlei redenen (nog) niet zijn wat je het zou willen laten zijn. Of dit nu komt doordat je nog wat weinig ervaring hebt, omdat je last hebt van een seksueel probleem, of simpelweg omdat je graag nieuwe dingen leert. Op deze website kan iedere man iets nieuws ontdekken.

In dit artikel wil ik een basis met je neerleggen. Zie het als een grondwerk vanuit waar jij je seksuele ervaringen kunt uitbouwen tot je een daadwerkelijke seksgod bent geworden en je iedere vrouw de beste seks kunt schenken.

Het heeft immers geen zin om direct met geavanceerde technieken of zelfs psychologische aspecten te beginnen, als we de basis niet onder de knie hebben. Dit werkt bij alle nieuwe onderwerpen waarin jij je wil verdiepen zo, en bij seks is het niet anders.

Daarom presenteer ik hier de tien basisbeginselen van een goed seksleven. Met alle tien deze onderdelen MOET altijd rekening gehouden worden voor en tijdens seks. Sommigen hiervan zullen misschien logisch klinken, maar soms helpt het al om de dingen gewoon een keer letterlijk zwart op wit te hebben zien staan, om je je te laten realiseren dat ze echt belangrijk zijn.

Sekstip #1: Respecteer elkaar

Respect voor de beste seks

Het lijkt misschien voordehand liggend, maar seks is een spelletje wat je met zijn tweeën speelt. Rekening houden met je partner en deze met respect behandelen is cruciaal. Zonder wederzijds respect kan van echt intens genot nooit sprake zijn.

Vandaag de dag worden wij mannen met regelmaat geconfronteerd met a-realistische beelden van seks door bijvoorbeeld pornografie. Hier is als fantasie niets mis mee, maar wees je er altijd van bewust dat dit geen afspiegeling is van de werkelijkheid.
Realiseer je dat je partner een mens is van vlees en bloed, met gevoelens en haar eigen set verwachtingen waar rekening mee gehouden moet worden.

Sekstip #2: Geven en nemen

Goede seks voor je partner kan er anders uitzien dan goede seks voor jou. Hier is niets mis mee, het houdt de zaken interessant. Probeer altijd zo open mogelijk te staan voor haar ideeën. Nieuwe dingen die jij nog niet hebt geprobeerd kunnen je seksuele ervaring verrijken. Ook al past het misschien niet altijd in je persoonlijke ideaalbeeld. Dit kan met de tijd veranderen.

Je moet je tijdens seks nooit gedwongen voelen dingen te doen die je niet wilt. Maar realiseer je altijd dat goede seks gaat om de balans tussen geven en nemen. Als zij iets van je vraagt waar je over twijfelt, bedenk je dan dat zij misschien die zelfde twijfels heeft bij jouw ideeën.
Je mag best een grens trekken, zolang deze maar realistisch is en zolang jij en je partner het hierover eens kunnen worden.

Sekstip #3: Hygiëne

Het vermelden van deze tip klinkt misschien overdreven, maar geloof me. Te veel van ons mannen vergeten hygiëne zijn verdiende aandacht te geven en de beste seks is zonder dit

hygiene en de beste seks

onderdeel onmogelijk!
Jezelf voor aanvang van seks een klein momentje excuseren om jezelf op te frissen is NORMAAL. Dit niet doen is MINDER NORMAAL dan dit wel doen!

Stamp dit er in bij jezelf, want reken maar dat je minpunten scoort als zij er tijdens seks achter komt dat je niet schoon bent.

Vooral bij orale seks speelt hygiëne een cruciale rol.
Orale seks is bij de meeste koppels een uitgebreid agendapunt. Hiermee heeft niet iedereen het even gemakkelijk en dit is niet vreemd. Natuurlijk is het de moeite waard en kan je er beiden enorm veel genot uit halen, maar het is belangrijk dat je de drempel niet extra hoog maakt! Een verkeerde geur of een zichtbaar spoor op je geslachtsdeel kan direct een einde maken aan je seksuele avontuur!

Voor de dames geld dit net zo zeer als voor de heren!

Sekstip #4: Variatie

Verandering van spijs doet eten. Seks wordt leuker als je de eentonigheid er uit haalt.
Voor ons mannen is een vluggertje soms erg bevredigend, en op zijn tijd is hier niets mis mee. Maar neem, vooral in een vaste relatie, af en toe de tijd voor een langer, uitgebreider seksspel.

Neem er de tijd voor, probeer verschillende standjes, en verschillende vormen van bevrediging. Wissel penetratie af met orale seks en ontdek alle persoonlijke erogene zones van je partner.

Simpelweg een lijstje van deze erogene zones in gedachten houden en ze om beurten aandacht geven kan voor wonderbaarlijke seks zorgen.
Afwisseling en variatie maken dat niets gaat vervelen en dat de seks eigenlijk vol zit met kleine verrassingen. Denk je ook in wat het voor jou doet als je partner veel verschillende technieken en ideeën op je toepast. Het verrijkt de ervaring en sensatie intens!

Sekstip #5: Voorspel

In het artikel over de redenen van een lang voorspel tijdens seks, heb ik het al uitgebreid behandeld. Voorspel tijdens seks is vooral voor vrouwen enorm waardevol. Vrouwen komen wat minder snel in hun optimale opgewonden staat dan mannen. Er is voor mannen slechts een kleine prikkel nodig, vrouwen doen er wat langer over en een voorspel kan hen de tijd geven die ze nodig hebben om opgewonden genoeg te raken.

Voorspel voor de beste seks


Toch is het ook voor ons mannen een belangrijk onderdeel. Het feit dat tijdens het voorspel al duidelijk is dat echte seks gaat komen, maar dat het nog net niet binnen handbereik ligt, maakt dat we er nog meer naar gaan verlangen. Dit verlangen bouwt spanning op en hoe langer we dat laten duren, hoe fijner de seks erna wordt als het dan eindelijk zover is.

Bij vrouwen is het voorspel ook fysiek belangrijk. Zoals je weet is het belangrijk dat voor penetratie aanvangt, de vagina van de vrouw vochtig wordt. Dit gebeurt als zij opgewonden raakt. Krijgt ze hier niet genoeg tijd voor, dan is seks hierna misschien onplezierig voor haar.

Sekstip #6: Neem de tijd

Gehaaste goede seks bestaat niet.
De beste seks kan best snel ontstaan vanuit een passievol moment, maar wanneer je de tijd hebt, neem deze dan ook.

Seks is vele malen fijner voor zowel jezelf als je partner wanneer jullie beiden de tijd hebben om alle kleine details op te merken. Om stukje bij beetje de intensiteit te vergroten en spanning op te bouwen.
Bij een nieuwe partner, kan te snel te grote stappen zetten ook een verkeerd beeld scheppen. De tijd voor je partner nemen, is ook een signaal dat je haar respecteert. Helemaal als jij je dan ook nog eens inzet om haar zo veel mogelijk te laten genieten.

Sekstip #7: Communicatie

Communicatie vindt altijd plaats tussen twee mensen, maar ik heb het in dit geval over bewuste communicatie. Dat wil zeggen dat je moet proberen zo min mogelijk over te laten aan toeval. Je partner kan soms toevallig raden wat jij lekker vindt, maar wat nu als ze verkeerd gokt? Het kan zijn dat jullie beiden tijd en misschien zelfs libido verliezen door te zoeken en te gokken wat de anders plezierig vindt.
Mijn advies is daarom: Wees letterlijk!
Zeg haar precies wat jij het lekkerst vindt en laat het haar direct weten als je iets juist minder fijn vind.

communicatie voor de beste seks

Vraag die zelfde duidelijkheid ook van haar. Vraag of je technieken voor haar ideaal zijn. Vraag haar naar input! Wees beheerst maar laat er geen ruimte bestaan voor onduidelijkheid.

Hoe meer jullie communiceren tijdens seks, hoe dichter je bij elkaar ideaalbeeld van de beste seks kunt komen.

Sekstip #8: Wees niet te serieus

Vooral bij de eerste keer met een nieuwe partner, gaat er van alles door ons hoofd. We moeten rekening houden met zo veel kleine details. Vindt ze dit wel lekker? Is ze op haar gemak? Gaat het de goede kant op? Doe ik haar geen pijn? Wat kan ik nog meer doen? Houd ik het nog wel vol?

Er gaan zoveel gedachten door ons heen dat we helemaal vergeten dat seks SUPERLEUK is. Dat het zelfs één van de leukste dingen is die er maar bestaan en dat er eigenlijk geen reden is om er zo serieus mee om te gaan.

Zodra je leert je tijdens seks te ontspannen en je je volledig laat gaan, dan zul je een nieuwe diepte in seksueel plezier ontdekken. Af en toe een grapje, een beetje stoeien, een klein kneepje, of een ander detail wat de spanning doorbreekt kan wonderen doen.

Seks wordt door veel mannen gezien als iets moeilijks, iets waarvoor hard gewerkt moet worden en iets waarvoor concentratie nodig is. Niets is minder waar. Seks is juist een tijd van ontspanning en plezier!
Houdt dit in je achterhoofd en je zult zien dat dit een van de belangrijkste stappen is naar het bereiken van de beste seks.

Sekstip #9: Verras elkaar

Seks is erg fijn als je erop bent voorbereid, maar het zijn juist de verrassende momenten waarop jij of je partner plotseling wordt overrompeld, die seks memorabel kunnen maken.

Je hoort stelletjes wel eens praten over de vreemdste plekken waar ze het hebben gedaan. Dit doen ze omdat het spannend is. Deze spanning, maakt seks interessanter. Het is het verrassende effect wat er voor zorgt dat je van een gewoon potje seksen, een onvergetelijke ervaring maakt die zij in haar hoofd bestempeld als het beste wat haar ooit overkwam.

Sesktip #10: Acteer!

De laatste en misschien wel belangrijkste tip! Ik had het er eerder al over dat communicatie cruciaal is! Welnu, het acteren is wat je doet met de informatie die jij uit jullie communicatie verzameld.

Transformeer en wordt tijdens seks, de man uit haar stoutste dromen. Of dit nu de prins op het witte paard is die haar red, of een ruige oerman die geen grenzen kent. Zorg dat jij je compleet verplaatst in je rol. Als je doel is om de beste seks te geven die ze zich kan wensen, dan is dit je gouden sleutel. Maak het acteren tijdens seks een tweede natuur. Natuurlijk hoef jij niet echt te veranderen. Het is iets wat je voor haar en haar plezier over moet hebben. Zij zal ditzelfde voor jou doen en wees eerlijk, zou jij het niet fantastisch vinden als zij zich presenteerde als de vrouw uit jouw stoutste fantastieën?

Tips voor de beste seks

Acteren voor de beste seks

We hebben deze 10 basisbeginselen behandeld als eerste stap. De eerste stap naar een nieuw topseksleven! Zoals gezegd kan het zijn dat hier niet veel nieuwe informatie voor je bij zat. Dat is een goed teken! Dat betekend dat jij de basis van de beste seks als bij je draagt.
Zaten er wel nieuwe tips tussen, neem ze dan serieus, oefen ze met je partner(s) en werk er aan om hiervan een tweede natuur te maken.

Seks moet naar mijn mening ALTIJD zo veel mogelijk van de bovenstaande aspecten bevatten.
Misschien is het je overigens al opgemerkt, maar in de bovenstaande lijst, staat niets over dat jij voor de beste seks, je lichaam compleet moet aftrainen. Er staat niet bij dat jij minsten een uur moeten kunnen doorgaan zonder klaar te komen, ook staat er niets over dat een twee meter lange adonis hoeft te zijn.

Goede seks komt voort uit kleine subtiele manieren van aanpakken. Deze gaan we in een reeks diepgaande artikelen behandelen. Neem de tijd. Bestudeer ze goed!
Seks is iets wat we van naturen allemaal kunnen, maar net als met alles moet je het oefenen en bestuderen om er echt goed in te worden!

Ik hoop dat jij die persoon bent die hiervoor de tijd neemt! De beste seks van je leven ligt dan binnen handbereik!

Veel genot gewenst!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. Goed artikel.
  Ik heb sinds een maand een vriendin en we hebben goede seks. Zij is ervaren en ik niet, maar ik heb van haar heel veel geleerd. Als ik dan dit artikel lees heb ik echt zoiets van ‘ja’ het geheel klopt heel aardig met hoe we het doen.
  Dit is mijn eerste echte relatie (39) en zij is dan wel een stuk jonger (22) maar zij heeft al relaties gehad en ook veel ellende met mannen. Je dan kunnen geven is heel waardevol en meteen een elfde tip voor uw artikel.
  –Toon affectie. Elkaar diep in de ogen kijken met een zachte blik is heel intiem en heel prettig. De ogen zijn de spiegel van de ziel en dit is echt wat het de finishing touch geeft.
  Goede seks is belangrijk en dat betekend op momenten heel zacht en soms hard gaan (stoten) wat vrouwen ook prettig blijken te vinden.

  Maar bovenal; seks is een heel mooi iets tussen 2 mensen en daar behoor je aandacht aan te besteden.

  PS: Wij zijn 2 mensen met autisme en dan help ik meteen de mythe dat mensen met autisme geen affectie kennen de wereld uit.

 2. Pingback: Goede Seks | Sexy Met Cam
 3. Wat willen mannen in bed? “Meer seks” klinkt waarschijnlijk als een goede gok, vooral bij koppels in langdurige relaties. Het goede nieuws is dat je geen acrobatische yoga hoeft te volgen of porno dient na te spelen om hem plezier te geven. Eigenlijk is het het best makkelijk om te weten wat mannen in bed willen dan je denkt. Sommige vrouwen – en mannen – vinden dit misschien een beetje gênant, maar er is niets zo opwindend als kijken naar hoe een zelfverzekerde vrouw zich volledig verbindt met haar seksualiteit.
  Het is alsof je je man een privé peepshow geeft, en als hij het plezier op je gezicht kan zien en beter begrijpt hoe je precies aangeraakt wilt worden, is dat echt iets wat hem heel geil kan maken.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in