Een dikkere penis door glad spierweefseltraining

4.1
(55)

Een dikkere penis verkrijgen, hoe werkt dit?
Penisvergroting is een onderwerp waarover ik met enige regelmaat vragen krijg. In dit artikel wil ik een aantal veelvoorkomende vragen beantwoorden over de werking van natuurlijke penis vergroting. Ook kijken we naar een specifieke oefening die kan worden gebruikt bij het verkrijgen van een dikkere penis.

Om hier dieper op in te kunnen gaan, behandelen we eerst de basis anatomie van de penis.

Een dikkere penis. Stap 1: Begrijp de bouw

De bouw van de penis kun je beschouwen als een aantal lagen vanuit de binnenste kern tot aan de huid die de buitenkant bedekt.

dikkere penis anatomie
Ligging van de corpora cavernosa

De kern van de penis bestaat uit een aantal onderdelen. Er bevinden zich in bijna de gehele lengte van de schacht een tweetal kamers. Deze kamers noemen we de corpora cavernosa. Deze kamers bestaan uit een sponsachtig weefsel genaamd zwellichamen.
De zwellichamen vullen zich tijdens de erectie met bloed waardoor ze uitzetten en tegen de wanden van de copora cavernosa drukken.
Ook bevindt zich in de kern het corpus spongiosum, dit is een kamer van vergelijkbare zwellichamen waar ook de urinebuis doorheen loopt.
De corpora cavernosa komen aan de basis van de schacht samen in het crus. Dit dikkere sponsachtige gedeelte is verankerd aan de bekken.

De volgende laag van de penis is de gespierde wand van de corpora cavernosa. Deze wand is gemaakt van glad spierweefsel wat we niet bewust kunnen spannen of ontspannen.

Normaal gesproken is deze gespierde wand gespannen. Hierdoor is er geen ruimte voor extra bloed en kunnen de zwellichamen niet opzwellen. Dit is de slappe toestand van de penis.
De gespierde wanden van de corpora cavernosa kunnen echter ook ontspannen. Dit gebeurt bij seksuele prikkeling. Nu kan meer bloed de kamers binnenstromen en vullen de zwellichamen zich. Dit is hoe de erectie optreedt.

Rondom de verschillende corpora cavernosa ligt een membraam genaamd de tunica. De tunica kan uit één enkele, of meerdere lagen bestaan en kan dik en stug of dunner en flexibel zijn, afhankelijk van het individu.
De tunica bepaalt door zijn maximale rek, in hoeverre de zwellichamen tijdens de erectie kunnen opzwellen. Zodra de maximale rek is bereikt stijgt de druk in de penis, waardoor deze zijn erectie vorm aanneemt. Ook worden hierdoor de aderen die verantwoordelijk zijn voor de afvoer van bloed uit de penis een beetje dichtgeknepen.

Hierdoor stijgt de druk nog verder en bereikt de erectie zijn maximale hardheid en grootte.

Buiten de tunica liggen de huidlagen van de penis. Deze bevatten bloedvaten die dicht aan het oppervlak liggen. Als bescherming is deze huid erg gevoelig.
De top van de penis bevat de eikel. Dit is een extern gedeelte van de tunica waar geen beschermende huidlaag overheen ligt. Deze groeit in een kromming over de schacht van de penis en heeft een zeer dicht netwerk van zenuwuiteinden.

Hoe werkt natuurlijke penis vergroting?

Natuurlijke penis vergroting heeft twee benaderingen.

 1. Het rekken van de tunica zodat de zwellichamen in de corpora cavernosa verder kunnen uitzetten.
 2. Het trainen van het gladde spierweefsel rondom de corpora cavernosa zodat deze spieren groeien en de penis in omvang toeneemt.

Bij het verkrijgen van een dikkere penis is vooral de tweede methode erg effectief, maar laten we eerst kijken naar de eerste.

Rekken van de tunica voor een dikkere penis

dikkere penis tunica
De tunica

De tunica bepaalt met zijn maximale rek hoe ver de zwellichamen zich kunnen opzetten tijdens een erectie. Dat de tunica op een bepaald moment niet meer meegeeft is normaal. Dit zorgt ervoor dat de druk in de penis kan stijgen en deze een erectie vorm kan aannemen. Ook zorgt het ervoor dat de penis stijf wordt. Zonder deze eigenschappen zou seks onmogelijk zijn.

Zoals gezegd is de tunica bij iedere man verschillend in dikte en rekbaarheid. Een dikkere stugge tunica betekent vaak een dikkere penis in slappe toestand, deze groeit vaak slechts enkele centimeters tijdens een erectie.

Een dunnere flexibelere tunica betekent vaak dat deze in slappe toestand verder inkrimpt, maar tijdens de erectie ook verder kan uitrekken. Hierdoor is het verschil in grootte van een slappe en stijve penis bij een man met een dunnere tunica soms erg groot (tot wel meer dan 10 cm. verschil!).

Het kan voorkomen dat je als man wat minder bedeeld bent wat penis grootte betreft. Dat betekent vaak de combinatie van een kleinere penis in slappe toestand, gecombineerd met een juist dikkere stugge tunica. Dit resulteert in een kleine erectie.
Het tegenovergestelde, een grote penis in slappe toestand met een dunne, flexibele tunica zorgt juist voor een relatief grote erectie.

Wanneer de eerste van de twee op jou van toepassing is, dan is er een eenvoudige oefening om hier iets aan te doen.

De tunica kan namelijk een beetje opgerekt worden. Het verschil wat hiermee gemaakt kan worden is niet enorm. Het gaat niet om 10 centimeter extra lengte of een 2 centimeter dikkere penis.

Een groei van de erectie van ongeveer 1 cm. wordt echter regelmatig gemeld door mannen die deze techniek toepassen.

Hoe rek je de tunica?

dikkere penis apparaatje
Penis vergroting hulpmiddel

Er bestaan apparaatjes welke de penis vergroten door de eikel vast te klemmen en met een veer trekkracht in uitwaartse richting uit te oefenen.
Ik ben echter meer een voorstander van handmatige oefeningen. De reden hiervoor is dat het te veel of te snel rekken van de schacht van de penis schadelijk kan zijn.
Je voelt zelf het beste wat wel of niet comfortabel aanvoelt.

Wanneer je met je duim en wijsvinger vlak onder de eikel een rondje maakt en een beetje knijpt, dan geeft de rand van de eikel je een verankering waardoor je trekkracht op de schacht kunt uitoefenen.

[stextbox id=”info”]TIP: Dit werkt het beste wanneer je een zogenaamde ‘gedeeltelijke erectie’ hebt, en de penis ongeveer half hard is.[/stextbox]

Probeer nu je bekken te ontspannen en trek zachtjes van je lichaam af.
Tast in het begin goed je gevoelens af en loop niet te hard van stapel.
De tunica is van stevig vezelig materiaal. Je beschadigt deze niet gemakkelijk, maar let goed op dat de oefening nooit pijn mag doen!

Oefen nu gedurende 5 seconden trekkracht uit en laat daarna los. Wacht 15 seconden (dit geeft je penis tijd om opnieuw te doorbloeden).

Rek nu nogmaals gedurende 5 seconden.
Herhaal deze oefening 10 keer of stop eerder als je last krijgt.
Oefen nu dagelijks gedurende 10 minuten, maar houd het bij één sessie per dag om de penis kans te geven te herstellen.

Veiligheid bij het verkrijgen van de grotere penis

Om mannen optimaal de begeleiden bij het correct uitvoeren van deze oefening en het maximale resultaat te garanderen, ontwikkelde ik de methode ‘Natuurlijkegevaar dikkere penis Penis Vergroting’
Deze methode is er op gericht om mannen te helpen bij het verkrijgen van een grotere penis, zonder gebruik te hoeven maken van onveilige, of experimentele middelen.

Het is een eenvoudige drie-stappen-methode die er op gericht is om snel de initiële groei van de erectie teweeg te brengen en op een veilige manier een maximaal realistisch resultaat te halen.
Hierbij wordt constant rekening gehouden met maximale belasting, herstelperiodes en rust.

Het trainingsschema in de methode is ontwikkeld en uitgebreid getest op effectiviteit en door ruim 15.000 mannen positief beoordeeld.

Een dikkere penis door glad spierweefsel training

Glad spierweefsel is niet bewust door ons aan te sturen. Het werkt trager dan ander spierweefsel, maar de ontwikkeling en groei ervan lijkt erg veel op die van onze andere spieren.

Glad spierweefsel bevindt zich zoals gezegd rondom de corpora cavernosa. Ook is er glad spierweefsel aanwezig in onze ogen en de wanden van onze aderen.

Het gladde spierweefsel kan getraind worden om de spieren te laten groeien, zoals dit ook bij andere spieren werkt.

De biceps worden dikker wanneer we deze in de sportschool trainen door gewichten te heffen. Zoals gezegd, kunnen we het gladde spierweefsel niet op die zelfde manier besturen, maar dit is ook niet nodig.

De groei van een spier heeft te maken met het ontstaan van hele kleine scheurtjes in de vezels van de spier. Deze scheurtjes ontstaan door overbelasting.
Een lichte vorm hiervan treedt ook op wanneer we een eind gaan hardlopen, of wanneer we halters van 10 kilo heffen in de sportschool.

De groei van de spier treedt op, omdat ons lichaam deze repareert met nieuw spierweefsel. Ons lichaam maakt echter wat extra spierweefsel aan, om de overbelasting in het vervolg te voorkomen.

Wanneer we nu onze inspanning vergroten, ontstaan ook in het nieuwe spierweefsel minuscule scheurtjes. Opnieuw repareert ons lichaam deze, en maakt het extra spierweefsel aan voor de volgende keer.

Het principe van het verkrijgen van een dikkere penis door glad spierweefsel training werkt vergelijkbaar.

We kunnen hetzelfde type scheurtjes veroorzaken die de reparatie en groei van het gladde spierweefsel inzetten, als bij onze biceps. Dit doen we met oefeningen zoals Jelken.

Hoe werkt Jelken?

Bij Jelken gebruiken we wat glijmiddel of olie. De penis moet half stijf zijn.

Maak een ring van duim en wijsvinger en leg deze om de schacht van de penis, waar deze je bekken raakt. Knijp lichtjes en maak nu een trekkende beweging richting de eikel. Stop wanneer je bij de eikel bent aangekomen. Plaats opnieuw de duim en wijsvinger op de beginpositie en herhaal de beweging.

dikkere penis jelken
Uitvoering van Jelken

Het herhalen van deze bewegingen zorgt ervoor dat de spieren van de corpora cavernosa overbelast raken.

In de herstel periode die hierop volgt versterkt ons lichaam deze spieren, waardoor ze groeien.

Begin rustig met deze oefening met ongeveer 10 herhalingen. Stop altijd direct als je last krijgt.
Deze oefening kan, naarmate de groei inzet, worden verlengd.

Het verkrijgen van een dikkere penis werkt erg goed met jelken, omdat de spieren zich in de lengte van de penis bevinden. Groei in dikte van de penis is gemakkelijker te bewerkstelligen dan in lengte.

In de methode ‘Natuurlijke Penis Vergroting’ wordt Jelken uitgebreid behandeld. Het is een krachtige manier van penis vergroting die al jaren erg populair is.
Ook hier geldt weer dat veiligheid en het letten op wat het lichaam maximaal aan kan, erg belangrijk zijn.

[stextbox id=”warning”]Overtraining van het spierweefsel kan leiden tot pijnlijke erecties en zelfs impotentie.[/stextbox]

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 4.1 / 5. Aantal stemmen: 55

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Pompoir een sensuele techniek tijdens seks

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

 1. Zou ik een uitgebreide uitleg kunnen krygen over het Jelken?En weet u misschien ook hoe ik me ballen kan vergroten?

 2. Beste Mitchel,
  Je testikels vergroten is voor zover ik weet geen optie, maar afhankelijk van je leeftijd kan hier nog e.e.a. in veranderen.
  In het eBook ‘natuurlijke penis vergroting’ leg ik precies uit hoe jelken in zijn werk gaat.
  Die kun je via deze link gratis downloaden

 3. Beste Kotwal,

  Ik raad u aan mijn gratis eBook over dit onderwerp eens te downloaden en te lezen. U vindt de link aan de rechterzijde van de pagina.
  Vriendelijke groet

  Mark Meijers

 4. Hoi Viresh, Het beste kun je het gratis eBook via deze pagina downloaden.
  Je krijgt dan direct een uitnodiging voor mijn online workshop over penisvergroting waarin ik meerdere voorbeelden laat zien.
  Hopelijk ben je er bij!

  Mark

 5. Bedankt voor de uit leg op deze site begin straks hoop op uiteindelijk 21cm hij is nu stijf 14cm slap 10cm zal de oefeningen goed doen want belasten wil ik mijn penis niet

 6. Beste Mark,

  Eerder had ik enkele vragen via messenger gestuurd.
  Helaas (nog) geen reactie gehad.
  Heb inmiddels ook geprobeerd toegang tot de minicursus (ebook) te krijgen waarmee je leert je penis te vergroten.
  Maar helaas werkt dit niet.
  Wellicht kun je die naar mijn emailadres sturen.
  Hoor het graag.
  Vast bedankt.

  Met vriendelijke groet,

  Cor

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in