Word een betere minnaar in drie stappen

0
(0)

In 3 stappen een betere minnaar worden

Er zijn veel mannen die het erover hebben dat de seks maar matig is. Zij wijten dit bijzonder graag aan hun partner die een laag libido heeft. De vrouw heeft nooit zin in seks, en daarmee kun je natuurlijk nooit goede seks hebben!

Het probleem hierbij is dat het probleem in de meeste gevallen toch bij de man ligt. Wanneer je geen goede minnaar bent, kun je je partner niet verwijten dat zij weinig zin heeft in seks. Je doet het zelf verkeerd en daarmee is de seks ook niet veel aan voor haar.

Daarom heb ik vandaag een stappenplan uitgewerkt waarmee je in drie stappen een betere minnaar kunt worden. Het is natuurlijk geen ijzeren wet, je zal de adviezen om moeten zetten naar de adviezen die het beste bij jou passen.

Werk aan jezelf

Wanneer je lange dagen maakt op je werk, dan is de kans groot dat sporten betere minnaarje nauwelijks toekomt aan sporten en ontspanning. Je bent vaak druk, je hebt het idee dat je constant tijd tekort komt en daarmee sta je automatisch al op een flinke achterstand. Je moet aan jezelf gaan werken om ervoor te zorgen dat je weer interessant wordt.

Om dat voor elkaar te krijgen moet je beter in je vel komen te zitten. Je hebt de energie en de kracht nodig van een flinke kerel. Daarvoor heb je feitelijk maar twee verschillende factoren nodig die samen moeten vallen. Je moet op zoek naar goede manieren om te ontspannen, en daarnaast moet je meer gaan bewegen.

Sporten is niet alleen bijzonder goed voor je lichaam, het zorgt er ook voor dat je lichaam beter gaat werken. De functies van het lichaam worden grotendeels bepaald door de voeding die je eet, en de bloedsomloop tijdens de inspanning. Door het eten aan te passen en regelmatig te gaan sporten, win je terrein op veel vlakken tegelijkertijd. Je kunt hiervoor naar de sportschool, maar je kunt er ook voor kiezen om met de fiets naar het werk te gaan.

Probeer iedere dag minstens een half uur intensief met jezelf bezig te zijn op deze manier. Dan heb je de helft van je ontspanning ook al te pakken. De ontspanning is belangrijk om de rust te kunnen vinden, en ruimte in je hoofd te houden. Wanneer je beide punten goed onder controle hebt, ben je al een flinke stap op weg in de goede richting. Wanneer je partner al jouw inspanningen ziet, zal ze ook onder de indruk zijn van je voortgang. Daarbij word je een vrolijker persoon. Je gaat namelijk steeds beter in je vel zitten.

Het aan jezelf werken gaat ook op voor de geestelijke kant van het verhaal. Wanneer je problemen hebt die je nog nooit met iemand besproken hebt, dan is dit een goed moment. Hoe minder last je met je meedraagt, hoe beter je kunt functioneren als partner, en hoe beter de seks wordt. Probeer direct de oplossing van het probleem te vinden, stel dit niet uit. Leg het op zijn minst aan je partner voor, zodat er iets met de problemen kan gebeuren.

Verdiep je in de mogelijkheden, de standjes en de kansen

Wanneer je een betere minnaar wilt worden, is het niet alleen belangrijk dat je beter in je vel komt te zitten. Dat schiet weliswaar een eind op, maar het is niet het hele verhaal. Je wordt beter in bed, maar je bent daarmee niet direct een betere minnaar. Om echt een betere minnaar te kunnen worden, moet je je verdiepen in de seks zelf. Wat vindt jouw partner lekker, op welke manieren kun je zorgen dat je partner een orgasme kan beleven, welke speeltjes zijn er voorhanden die je kunt gebruiken om het jezelf makkelijker te maken?

Tegenwoordig zijn er hele websites volgeschreven met adviezen rond seks. Daar kun je eigenlijk niet veel mee. Het zijn de algemene adviezen zoals deze die je veel verder helpen.

[stextbox id=”info”]De meeste mensen vergeten dat alle vrouwen verschillend zijn. Niemand weet wat jouw partner in vuur en vlam zet.[/stextbox]

Daarom moet je zelf gaan experimenteren om erachter te komen wat jouw partner bijzonder opwindend vindt. Dat kun je het beste doen door een paar verschillende manieren op te zoeken en die uit te proberen. Je kunt ook in gesprek met je partner vragen wat zij graag eens zou willen proberen. Zo leg je het experiment in het midden neer. Jij komt erachter wat zij wil, en zij komt er zelf achter of haar idee van de seks klopt met de werkelijkheid.

Zulke gesprekken kun je het beste houden op het moment dat er geen enkele kans op seks is. Op dat moment krijg je de meest eerlijke antwoorden en kom je het verst. Wanneer jullie al in bed liggen, is er voor haar een drempel. Alles wat ze zegt, kan direct gebruikt worden, en zo werken fantasieën doorgaans niet. Het moet op langere termijn eens een keer kunnen gebeuren, niet op het moment zelf.

Wanneer je jezelf verdiept hebt in alle mogelijkheden, standjes en kansen in de slaapkamer, ben je nog veel verder op weg naar goede seks dan wanneer je alleen met jezelf aan het werk gaat. Maar de derde stap van dit plan is minstens zo belangrijk als de voorgaande twee stappen.

Neem de tijd en de rust

De beste seks komt voor uit een avond waarbij geen horloge belangrijk is, waarbij geen klok aan de muur tikt en waarbij geen enkele mobiele telefoon een geluid kan maken. We leven in een maatschappij waarbij de klok een enorme rol is gaan spelen. We leven tevens in een tijd waarin de mensen vaker dan ooit klagen over de seks. Het verband mag duidelijk zijn.

Wanneer je echt een betere minnaar wilt worden, en je hebt de vorige twee stappen opgevolgd, dan is het tijd voor de grote finale. Plan een avond waarop je geen tijd bij je hoeft te hebben en vertel dit je partner ook. Zet vervolgens de mobiele telefoons uit, sluit de computers en laptoppen en trek de stekker uit de deurbel. Het is een avond die alleen voor jullie samen is.

Steek wat kaarsen aan, schenk twee glazen wijn in en rek het moment zolang mogelijk. Je partner weet al wat het doel van de avond is, maar hoe langer je het kunt laten duren, hoe meer haar hoofd klaar zal zijn voor de seks. Begin eens met een lange massage waarbij jouw partner compleet kan ontspannen, zet een leuk muziekje op en maak nergens haast bij.

tijd-nemen betere minnaarDeze manier van genieten is niet alleen geweldig voor jezelf, hoewel het een beleving is voor de personen die altijd haast hebben bij alles. Het is vooral heerlijk voor je partner. Zij heeft voor het eerst sinds lange tijd haar partner eens volledig voor zichzelf, maar wat belangrijker is, is dat zij volledig van de seks zal kunnen genieten.

Dat heeft te maken met de lange aanloop, en het feit dat er geen haast bij komt kijken. De lange aanloop zorgt ervoor dat haar hoofd al heel vroeg begint te denken aan seks. Daarom moet je het ook zo lang mogelijk rekken. Haar lichaam komt stapsgewijs steeds dichter bij het moment waarop zij maximaal opgewonden is. Aangezien er geen tijd aan verbonden is, kan zij zich helemaal laten gaan tijdens de seks.

Wanneer je het te lang rekt, is er maar één risico en dat is dat zij jou de kleren van het lijf zal scheuren. Er zijn ergere dingen te bedenken!

Een betere minnaar worden, en blijven

Wanneer je aan jezelf gewerkt hebt, je bent bekend met de mogelijkheden en je neemt de tijd voor de seks, dan ben je een betere minnaar geworden dan de gemiddelde man. Daarmee is het over het algemeen af. Je kunt je partner namelijk het ultieme genot geven tijdens de seks en die beleving zorgt ervoor dat je zelf scherp blijft. Daarnaast heeft je partner al gauw het idee dat zij iets terug moet doen voor de ontwikkeling die jij doorgemaakt hebt: De seks wordt op die manier in twee richtingen vele malen beter, waardoor het helemaal niet meer verkeerd kan gaan.

Probeer altijd de rust en de tijd te nemen voor jezelf. Veel mensen zoeken naar manieren om betere seks te hebben en leggen daarbij de nadruk op het bevredigen van de partner. Wanneer jij niet lekker in je vel zit, en te druk bent om zelf te kunnen ontspannen, kun je het bevredigen van je partner volledig vergeten. Seks heeft altijd te maken met twee partners, en wanneer een van deze partner niet optimaal bij de seks aanwezig is, houdt het hele verhaal al direct op.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in