8 jaar geleden

Een romantisch uitje plannen

0
(0)

6 tips voor een romantisch uitje met je partner

Wanneer je net een nieuwe partner gevonden hebt, dan is alles nog spannend. De verwachtingen zijn hooggespannen, maar wanneer jullie niet veel verder komen dan het appartement van jou of haar, dan zal de verveling binnen de kortste keren toeslaan. Een goede manier om dit tegen te gaan, is door samen een romantisch weekendje weg te gaan.

Ook voor stellen die al langer bij elkaar zijn, werkt dit overigens prima om weer wat nieuwe vonken in de relatie te krijgen. Omdat jullie beiden uit de vertrouwde omgeving zijn, kunnen er zomaar eens hele leuke dingen gebeuren.

Om je op weg te helpen heb ik 6 tips op een rijtje gezet die je kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat het een romantisch tripje wordt.

Begin klein

Wanneer je op zoek bent naar een leuke bestemming voor een romantisch weekendje weg, dan hoef je niet direct naar verre bestemmingen en je hoeft ook niet direct twee weken van huis te zijn. Zeker in het geval van een relatie die nog jong is, is het slim om de verwachtingen niet te hoog te zetten. Begin gewoon klein, houd het betaalbaar en kijk eerst eens hoe dat gaat samen.

Zorg ervoor dat je een bestemming uitzoekt waar genoeg te doen is voor jou en voor haar. De hele dag naar elkaar kijken is in eerste instantie vermakelijk, maar zal snel gaan vervelen. Wanneer jullie samen iets kunnen gaan ondernemen op vakantie, zal dat de band versterken en dat kan alleen maar goed uitpakken voor de relatie.

Praat over haar droomvakantie

Voordat je een reis boekt of de koffers in gaat pakken, is het slim om haar te vragen hoe haar droomvakantie eruit ziet. Op die manier weet je wat haar verwachtingen bij benadering zijn en je kunt ook je eigen wensen duidelijk maken. Op die manier is het kiezen van een bestemming net even een stukje makkelijker en jullie weten direct van elkaar wat het idee achter de vakantie is.

Wil ze graag aan het strand liggen en wil jij graag zwemmen, dan is een plek aan zee al snel aantrekkelijk. Zijn jullie beide meer van het lange wandelen en de wilde natuur, inclusief de mogelijkheid om eens lekker te gaan vissen, dan kan Scandinavië een stuk aantrekkelijker zijn.

Zorg dat er geen leider is

Mensen hebben vaak de neiging om beslissingen voor een ander te maken. Dat gebeurt ook redelijk veel in een relatie. Er is altijd iemand die de overhand heeft en hoewel dat in veel situaties gemakkelijk kan zijn, is het niet handig bij het plannen van een romantisch uitje. Je hoeft natuurlijk niet alles lang en breed te overleggen of te gaan stemmen om een beslissing te maken, maar zorg ervoor dat beide partners een evenredig aandeel hebben in het kiezen van de activiteiten.

Zo weet je niet alleen dat jullie beiden een leuke vakantie gaan hebben, maar je geeft haar ook de ruimte om zelf de dingen te kiezen die zij leuk vindt. Doe jij gewoon mee, dan scoor je alvast bonuspunten voor de zesde tip, helemaal onderaan deze lijst.

Zorg dat geld geen probleem wordt

Geld wordt vaak een probleem op vakantie en bij stellen die voor het eerst op een romantisch uitje gaan, wordt het vaak een groter probleem. Dat kan van alles zijn overigens. Wil jij niet teveel uitgeven en wil zij exclusief uit eten, dan wordt dat een probleem. Wil jij alles betalen en is zij het daar helemaal niet mee eens, dan wordt dat ook een probleem. Het beste dat je kunt doen, is voor de vakantie al overleggen wat het idee achter de financiële kant van de vakantie is. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je zeker dat het romantische uitje niet uitmondt in een enorme vechtpartij. Doorgaans is het verstandig om aan te bieden de kosten voor de vakantie te delen. Wil je haar dan alsnog eenmaal verrassen met een etentje op jouw kosten, dan zal ze dat al snel accepteren omdat ze weet dat de rest eerlijk verdeeld is.

Hotelseks

Seks op een hotelkamer is vaak veel beter dan de seks thuis. Hoe kan dat? Seks op een hotelkamer heeft niets te maken met verantwoordelijkheden en er is er niets dat je zal doen denken aan de verantwoordelijkheden of het dagelijks leven. Voor een vrouw is dat een geweldig uitgangspunt om klaar te kunnen komen, dus heb je de kans, ga er dan voor!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: