7 jaar geleden
0
(0)

Waarom is het orgasme uitstellen moeilijk en wat kun je er aan doen? Leer hoe jij de grootste risico’s kunt ontwijken en controle over je orgasme kunt herwinnen.

In dit artikel deel ik een aantal super oplossingen tegen het vroegtijdig klaarkomen tijdens seks met je! Zelf heb ik lang last gehad van dit geniepige probleem. Als jij met regelmaat sneller klaarkomt tijdens seks dan je zou willen, en als het je hierdoor niet lukt seks lang genoeg voort te laten duren, dan kan wat ik hieronder beschrijf jouw seksleven voorgoed veranderen!

Na 4 jaar worstelen met dit probleem tijdens een relatie met mijn droomvrouw, zorgde het continu te snel klaarkomen ervoor dat onze relatie strandde. Het lukte me gewoon niet om haar te geven wat ze verdiende.
Dit had alles te maken met het feit dat ik tijdens en na mijn puberteit, jarenlang had gemasturbeerd met als doel zelf te genieten van mijn orgasme. Hierdoor was ik gewend om naar het klaarkomen te streven tijdens seks. Iets wat ik mijzelf niet kon afleren.orgasme uitstellen is moeilijk vanwege deze factoren

Telkens weer kwam ik al na enkele minuten (soms zelfs slechts seconden klaar). En mijn vriendin bleef hierdoor altijd onbevredigd achter. Nadat ik klaarkwam had ik geen seksuele drang meer en daarom eindigde seks op dat moment in bijna alle gevallen.

Dit was niet genoeg voor haar (kun je het haar kwalijk nemen?) en ze verliet me, toen bleek dat de situatie niet veranderde.

TIP: Als jij zelf problemen hebt met vroegtijdige ejaculaties, en je hebt het gevoel dat dit je relatie in gevaar brengt, bekijk dan snel mijn videotip en leer het minimaal 30 minuten volhouden.

Ik realiseerde me dat ik zelf in actie moest komen

Pas toen ik mijn relatie verloor werd ik wakker en drong tot me door wat ik al zo lang verkeerd deed. Ik was passief, en ondernam geen échte actie om van dit probleem af te komen. Het was deze passiviteit die mijn ex vriendin zo stoorde. Als jij zelf vaak sneller klaarkomen dan jij en je partner willen, dan herken je misschien deze situatie.
Het is niet zo dat je partner het niet begrijpt.

Ze snapt wel dat je weinig controle hebt over het moment van je eigen ejaculatie, maar het begrip eindigt wanneer wij er als mannen nooit tegen in actie komen, en de situatie zo laten ontwikkelen dat zij telkens de dupe is tijden seks. Wij komen immers gewoon klaar!

Ik leerde de geheimen waarmee ik mijn eigen orgasme kon uitstellen

En de weg die ik hiervoor bewandelde wil ik graag met je delen!

Heb jij wel eens écht actie ondernomen om langer door te gaan tijdens seks? En dan bedoel ik niet dat je hebt geprobeerd tijdens seks aan vieze dingen te denken of jezelf af te leiden? Nee! Heb je wel eens écht geoefend? Heb je wel eens een masturbeer sessie gewijd aan het proberen langer door te gaan?

Ben je bekend met het fenomeen edging? Het opzoeken van je grens om zo de signalen van je lijf beter te begrijpen?

Heb je wel eens jouw plezier en genot aan de kant gezet en je gericht op wat nodig was om vooruitgang te boeken?

Als je enigszins op mij lijkt, waarschijnlijk niet! Nog nooit eerder had ik me gerealiseerd dat het mijn verantwoordelijkheid was om mijn vroegtijdige ejaculaties op te lossen. Net als dat het in jouw geval jouw verantwoordelijkheid is tegenover je partner om aan de oplossing van dit probleem te werken.

Maar toen ik eenmaal van start ging en mijn zoektocht begon, leerde ik een aantal krachtige geheimen die mij er toe in staat stelde met het grootste gemak mijn orgasme uit te stellen en binnen de kortste keren voegde ik tientallen minuten aan mijn seksuele uithoudingsvermogen toe.

De reden dat veel van ons mannen nooit op dit punt komen heeft te maken met een aantal obstakels.

TIP: ik heb een video opgenomen met een tip waarmee je direct 30 minuten langer door kan gaan. Bekijk hem eerst.

Valkuil #1: Angst, een geniepig probleemwaarom het orgasme uitstellen moeilijk is dankzij angst

Angst is een van de grootste problemen die ons er van weerhoudt in actie te komen. Het is ook een nare factor, want angst zal
alleen maar groter worden naarmate je langer rond blijft lopen met de problemen van premature ejaculatie.

Ik weet nog goed dat ik in mijn relatie bang was om aan mijzelf toe te geven dat ik überhaupt een probleem had. Alsof het dan pas waarheid zou worden.

 

Deze angst weerhoud ons er van om toe te geven dat de verantwoordelijkheid voor de slechte, korte seks, bij ons ligt. We zijn bang voor wat dit betekend.
Zou onze relatie wel stand houden? Wat zou ze van je denken? Wat betekend het voor je toekomst? Zou je ooit goede seks kunnen hebben? Zou je ooit wel langer door kunnen gaan?

Om deze pijnlijke oncomfortabele gedachtes uit de weg te gaan steken we onze kop in het zand en komen we niet in actie. Dit probleem is voor de meeste partners groter dan het feit dat seks niet lang voortduurt.

 

 

Valkuil #2: Het oplossen van het probleem uitstellen

Als we dan toch zo ver komen dat we accepteren dat we een probleem hebben. Als we ons over de angst heen hebben gezet.
Dan is het volgende enorme obstakel wat veel mannen weerhoud van het bereiken van echte verandering, uitstelgedrag.

 

Zelfs al heb jij je concreet gerealiseerd dat je een probleem hebt waarvoor jij in actie moet komen, dan nog is het telkens weer pijnlijk jezelf hieraan te herinneren. Het is veel gemakkelijker om de daadwerkelijke actie voor je uit te schuiven.

Veel stellen die kampen met vroegtijdige ejaculaties, komen tot een moment van actie, om er vervolgens maanden later achter te komen dat er nog altijd niets is veranderd.

Pas goed op, want dit is iets wat je partner bij je vandaan drijft. Ze vergeeft je misschien voor het feit dat je minder controle hebt, en ze respecteert misschien je initiële intentie om hieraan te werken, maar als concrete actie en resultaat uitblijft zal haar geduld opraken en dan is het de vraag hoe lang de relatie standhoudt.

Als jij zelf problemen hebt met vroegtijdige ejaculaties, en je hebt het gevoel dat dit je relatie in gevaar brengt, bekijk dan snel mijn videotip en leer het minimaal 30 minuten volhouden.

Valkuil #3: Het zoeken naar een oplossing op de verkeerde plekwaarom het orgasme uitstellen moeilijk is als je de verkeerde oplossingen zoekt

 

Een zeer begrijpelijke reactie als je eindelijk van start bent, is zoeken naar de weg van de minste weerstand. De snelste, gemakkelijkste oplossing.
Dit leidde mijzelf toen ik aan de slag ging, al vrij snel in de richting van verdovende crèmes zoals emla crème, en benzocaïne condooms (zoals durex performa).

In een notendop: Dit zijn chemische producten die de zenuwuiteinden in de huid tijdelijk verdoven en er voor zorgen dat we hierdoor de overmatige prikkels die ons orgasme opwekken verminderen.

In veel gevallen leidt dit er inderdaad toe dat we ons orgasme kunnen uitstellen en het tijdens seks die paar minuten extra volhouden. Wat je echter zult merken wanneer je met deze producten aan de slag gaat, is dat het bijna altijd bij slechts enkele minuten blijft. Je verkrijgt hiermee niet ‘meer controle’ over je orgasme. Het is slechts een kunstmatig middeltje waarmee je een paar minuten vals kunt spelen.

Ik heb de voor en nadelen van dit soort middelen uitééngezet in dit artikel over het verdoven van de penis met emla crème of verdovende condooms en als je dit overweegt raad ik je aan dit eerst te lezen.

Effectief je orgasme uitstellen leer je door het proces wat je lichaam doormaakt in de aanloop er naartoe beter te leren kennen.
Het orgasme bestaat uit een aantal fasen, en deze fasen beginnen veel eerder dan wij mannen denken.

[stextbox id=”info” mode=”css”]Hint! Het is niet pas tijdens penetratie, dat de aanloop naar het orgasme inzet. Dit begint al voordat jij in bed ligt met je partner![/stextbox]

Dit lijkt meer moeite dan het smeren van een zalfje, maar het is de enige manier waarop wij mannen écht de controle over het moment waarop we klaarkomen kunnen vergroten.

Ik heb een speciaal artikel geschreven om je te helpen de fasen van het orgasme te onderscheiden. Het geweldige hieraan, is dat iedere fasen een soort punten van ‘houvast’ heeft, waarop jij het orgasme bewust kunt beïnvloeden, en dit zonder dat je hoeft te stoppen met seks!

Je kunt tijdens penetratie jouw orgasme sturen en effectief uitstellen. Voor een concreet stappenplan tegen te snel klaarkomen verwijs ik je graag naar dit artikel

Valkuil #4: Denken dat je dit probleem niet kunt oplossen

Dit is tricky! Ik heb lang gewacht voor ik eindelijk aan de gang ging en actief een oplossing ging zoeken. De reden hiervoor is dat wanneer je als man zo gevoelig bent, en zo snel klaarkomt, dit aanvoelt alsof het onderdeel van je lichaam is. Alsof het onderdeel van jouw karakter is of zelfs een fysieke, lichamelijke eigenschap die jij met je meedraagt en waar andere mannen geen last van hebben.

Het is heel erg jammer dat veel mannen vanwege deze gedachte nooit aan het werk gaan. Ze startten niet met de (relatief) eenvoudige oplossingen die tegen dit probleem bestaan. Ze ontdekken de fasen van het orgasme niet en ze leren niet hoe ze mentaal controle kunnen uitoefenen over het moment van ejaculatie tijdens seks.

De gedachte dat dit aangeboren is en dat het probleem voor altijd bij je zal zijn, klinkt als een absolute waarheid voor veel van ons mannen. Ik ben er om je te zeggen dat ik dit exact zo voelde en zag!

Niets blijkt minder waar. Vaak zijn het één of twee kleine aanpassingen in de seksuele routine die we ons in enkele weken eigen kunnen maken, die ervoor zorgen dat we plotseling tientallen minuten langer door kunnen gaan.

Neem het van mij en de inmiddels honderden mannen aan die mijn aanpak hebben geprobeerd aan! Iedere man kan leren zijn orgasme volledig te controleren en te kiezen wanneer hij klaarkomt

Effectieve techniek waarmee jij direct vanavond al langer door kunt gaan tijdens seks

Nadat ik maandenlang de verkeerde dingen deed (zalfjes smeren, mijzelf knijpen, tot 1000 tellen, aan mijn oma denken) stuitte ik op de eerste échte concrete techniek waarmee ik plotseling langer door kon gaan.

Dit was mijn eerste stap naar volledige controle. Inmiddels zijn we jaren verder. Ik raakte zo gefascineerd dat ik een ware studie maakte van het leren uitstellen van het orgasme en ik kwam tot de ontdekking dat de fasen die ons lichaam doorloopt in de aanloop hiernaartoe de sleutel bevatten tot het bewust sturen van het moment dat je klaarkomt als man.

Deze bevinding heb ik uitgewerkt in een concrete aanpak tegen dit probleem waarmee ik nu al jaren lang mannen help. Voor de eerste keer heb ik een speciale video opgenomen waarin ik je de eerste concrete stap naar volledige controle meegeef.

Het is een concrete techniek waarmee je direct profijt hebt, het is namelijk die eerste cruciale stap die ik zelf ontdekte en waarmee ik mijn eerste vooruitgang boekte.

Je kunt deze video hier bekijken! Ook nodig ik je van harte uit me in de reacties te laten weten wat het voor je heeft gedaan! Misschien heb je zelf ook nog tips! Deel ze in dat geval! Wie weet help je er iemand mee!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: