De Start Stop methode Voor Ejaculatie Controle

0
(0)

Werken aan ejaculatie controle. Het verkrijgen van ejaculatie controle is iets waar iedere man aan moet werken!
Oké, er zijn natuurlijk mannen die het van naturen langer uithouden tijdens seks zonder het krijgen van een vroegtijdige ejaculatie, en andere die dit helaas al snel klaarkomen na aanvang van seks.

Toch kan geen enkele man onbeperkt doorgaan. En dan bedoel ik natuurlijk wel, onbeperkt doorgaan in gezonde seksuele situaties. Dus situaties waarbij een man seksueel opgewonden raakt, en seks heeft met een partner. Situaties waarin dus wordt genoten van de seks.

Maar hoe zit het dan met dat verschil tussen mannen? Waarom kan de ene man langer doorgaan en waarom moet de andere man al puffend na 1 minuut de handdoek in de ring gooien?

Opmerking: Iedere man kan het overigens zonder veel moeite tot wel een half uur volhouden zonder klaar te komen. Hoe je dat doet leer je in deze video die ik speciaal voor je heb opgenomen.

Wel voor een gedetailleerde wetenschappelijke uitleg kan ik je naar dit artikel verwijzen:
Invloed van serotonine bij vroegtijdige zaadlozing.

Het leren kennen van je lichaam en gevoel om ejaculatie controle te verkrijgen

Wat ik vandaag duidelijk wil maken, is dat sommige mannen simpelweg hun eigen gevoelens en lichaam wat beter hebben leren kennen dan andere.

Premature ejaculatie of Ejaculatio Praecox, is meestal geen medisch veroorzaakte aandoening, maar een kwestie van gewenning.
Een man die van nature langer door kan gaan, heeft zichzelf waarschijnlijk nooit onbewust aangeleerd om te focussen op een snel orgasme.

We zien bij mannen die wel met dit probleem rondlopen, vaak wel deze geschiedenis.

Ejaculatie controle wordt van nature verkregen door het moment wat we kennen als het ‘point of no return’, ofwel het moment waarop het orgasme niet meer is tegen te houden, zeer goed te voelen aankomen en het ritme van seks, of juist de mentale gedachtestroom die erbij hoort, aan te passen zodat dit punt niet of nog niet wordt bereikt.

Wanneer je dit punt uit jezelf niet goed voelt aankomen, is het verkrijgen van meer ejaculatie controle te realiseren door een aantal technieken waaronder de bekende start-stop methode.

De start stop methode

Ejaculatie controle start stop methode
Ejaculatie Controle Verwerven Met De Start Stop Methode

Het betekend letterlijk dat de man het ‘point of no return’ in zijn achterhoofd heeft tijdens seks en net zo lang doorgaat tot hij hierbij in de buurt komt. Zodra hij het gevoel heeft dat hij er zo dichtbij komt dat er kans op ejaculatie ontstaat, dan stopt hij letterlijk eventjes met de vorm van seksuele stimulering. Soms betekent dit communicatie met je partner, want ook zij moet misschien eventjes een stapje terug nemen.

Voor veel mannen is het helaas een beschamend moment. Om die reden zijn steeds meer mannen bezig met het permanent verbannen van de voortijdige zaadlozing met natuurlijke methoden.

Toch is de start stop methode geen slecht idee. Deze heeft namelijk één zeer groot voordeel ten opzichte van andere tijdelijke oplossingen en technieken voor het tegengaan van te snel klaarkomen.

Dit is één van een serie technieken die ik heb ontwikkeld en samengevat in dit aansluitende artikel. 

Het grote voordeel van de start stop methode voor ejaculatie controle

De start stop methode, helpt de man juist bij het leren herkennen van het ‘point of no return’ hij werkt er zo regelmatig naar toe en is zo bewust op zoek naar deze grens, dat hij steeds beter zijn moment weet te kiezen.
Ook ontwikkeld de gedachte stroom zich vanzelf steeds meer naar een punt waarbij het orgasme niet alleen meer door fysiek handelen kan worden tegengehouden (dus door te stoppen), maar ook door invloed op de eigen gedachten uit te oefenen.

De menselijke wilskracht is veel sterker dan we denken, en het trainen er van om het orgasme tegen te houden is misschien wel de meest effectieve manier om hiermee om te gaan.

Overigens ligt ook hier een van de oorzaken van het verschil in ejaculatie controle onder mannen.

Wist je dat er een klein, eenvoudig trucje bestaat waarmee iedere man het tot wel 30 minuten vol kan houden zonder vroegtijdig klaar te komen? Kijk snel verder!

De invloed van wilskracht op ejaculatie controle

De ene man heeft nu eenmaal een sterker ontwikkelde mentale wilskracht dan de ander.
Toch is dit slechts bij een zeer klein percentage een bewuste ontwikkeling geweest. Het is een onderwerp wat terug te leiden is naar de ontwikkelingspsychologie.

Het heeft geen zin je hoofd te breken over waarom je de mentale wilskracht wel of niet hebt, mijn advies is: Als je er niet tevreden over bent. Pak het dan aan!

Premature ejaculatie blijvend oplossen

Er zijn een aantal effectieve oefeningen om je het mentale proces van de voortijdige zaadlozing onder controle te brengen. Op deze website kunt u wat voorbeelden vinden. De methode “Orgasme Onder Controle” heeft hierover zelfs een complete module.

Voor meer informatie over het mentale gedeelte van premature ejaculatie verwijs ik u graag naar het artikel:
Het Mentale Gedeelte Van De Vroegtijdige ejaculatie.

Heeft u iets aan deze informatie gehad?
Wilt u iets specifieks weten of heeft u een vraag? Gebruik het reactieformulier onder dit artikel!

Leer vandaag nog hoe je jouw orgasme met minimaal 30 minuten kunt uitstellen! Klik hier voor mijn videotip!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Moeite Met Klaarkomen Uitstellen?

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. VROEGTIJDIG KLAARKOMEN WAAR LIGT HET AAN ?

    De meeste problemen die iemand heeft met ejaculatie controle kan de verschillende redenen hebben. In de meeste gevallen gaat het om 1 van deze 3 redenen.

    1.masturbatie te veel masturbatie in de jeugd kan hebben gezorgd voor een herprogrammering van de seksuele gedachtes, wat kan leiden tot een snelle reactie, het klinkt misschien raar maar eigenlijk is het vrij logisch. masturberen komt vaak samen met steeds heftigere pornografische beelden waardoor je je tijdens de seks focust op het hele andere dingen waardoor de ejaculatie snel word aangewakkerd. hierdoor verlies je grip op je ejaculatie controle.

    2.intensiteit sommigen beleven seks veel intenser dan de andere, deze mensen komen dan ook vaak sneller klaar.door dat ze intens bezig zijn is het moeilijk te stoppen als je eenmaal bent begonnen en is er totaal geen ejaculatie controle.

    3.gevoeligheid sommigen mensen zijn heel erg gevoelig bij hun erogene zones. als deze zones geprikkeld worden raakt dat een gevoelige snaar, waardoor ze sneller klaarkomen. maar wees niet bang met het beheersen van de juiste technieken is dit alleen maar een voordeel en zal het u seksgenot vele malen vergoten en zodanig ook u ejaculatie controle.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in