Ejaculatie Controle En De Vergeving Van Vrouwen

5
(1)

Het komt vaker en vaker voor dat ik reacties krijg van vrouwen over partners die kampen met Ejaculatie controle problemen.

De reacties zijn uiteenlopend, maar er is een aspect wat telkens terugkeert. Dit heeft te maken met het gedrag in bed. Niet zo zeer het gedrag in directe relatie tot het vroegtijdig klaarkomen, maar de algemene houding in bed van deze mannen.

Update: Als jij zelf problemen hebt met vroegtijdige ejaculaties, en je hebt het gevoel dat dit je relatie in gevaar brengt, bekijk dan snel mijn videotip en leer het minimaal 30 minuten volhouden.

Gedrag van mannen met ejaculatie controle problemen

Zoals de meeste van ons maar al te goed weten, speelt in bed het mannelijk ego een grote rol. De man past in de meeste gevallen, als het op seksuele relaties tussen mannen en vrouwen aankomt, in de rol van leider en initiatiefnemer. Hierbij moet wel vermeld worden dat dit tegenwoordig niet meer in alle situaties zo is, maar bij het overgrote deel van heteroseksuele stellen, is het de man die de leiding neemt tussen de lakens.

Ik ben er van overtuigd dat dit een natuurlijk verschijnsel is en dat wij als mannen geprogrammeerd zijn om ons op die manier te gedragen. De vrouw is onderbewust op zoek naar de juiste partner met als hoger doel, het baren van gezonde kinderen.

Dit soort doelen spelen op de achtergrond altijd een rol. In dit geval is de man die initiatief neemt aantrekkelijker en wordt deze gezien als de betere partnerkeuze. In feite is het assertieve gedrag van de man tussen de lakens dus een positieve eigenschap.

Gooien we echter een flink geval van Vroegtijdige Ejaculatie in de mix, dan veranderd er veel.
De man kan nog altijd het assertieve gedrag vertonen en het initiatief nemen, maar de vrouw gaat dit, vooral op langere termijn, op een andere manier ontvangen.

Opmerking: lijdt jouw relatie eronder omdat je last hebt van vroegtijdige ejaculatie? Bekijk mijn videotip en leer je orgasme direct langer uit te stellen.

Ik heb tevens een completere update van dit artikel gepubliceerd als handleiding tegen vroegtijdige ejaculaties. Dit artikel vind je hier…

De realiteit van prestatieproblemen

De harde waarheid, is dat een man zonder een timingsprobleem, het gemakkelijker lang vol kan houden tijdens gemeenschap, waardoor een vrouw, zelfs zonder verdere seksuele kunsten sneller tevreden zal zijn en minder kritisch zal staan tegenover de verdere initiatieven van de man.
Vele mannen komen daarom ook niet verder dan een routinematige, snelle vorm van gemeenschap, zonder veel versiering, zonder veel voorspel en zonder verlengingen.

In het geval van verminderde ejaculatie controle echter, wordt deze eenvoudige vorm van gemeenschap plotseling ook nog zeer kort. Hierdoor valt het ontbreken van verdere aankleding en verlenging van de gemeenschap plotseling veel meer op bij de vrouw dan in andere gevallen.

ejaculatie controle vergeving

De meeste vrouwen staan aan jouw kant als jij het toelaat!

De reactie van de meeste vrouwen die merken dat dit te maken heeft met het timingprobleem van de man, is VERGEVING.

De vergeving van vrouwen

Het wordt de man niet kwalijk genomen, vooral in het begin, dat hij het nu eenmaal niet lang vol kan houden. In wat serieuzere relaties doen vrouwen vaak hun uiterste best om vroegtijdige zaadlozing niet tot een punt van wrijving te laten komen. Ze willen het ego van de man sparen en kiezen er vaak voor het er niet over te hebben.

De ene vrouw houdt het vergeven langer vol dan de ander, maar wat ik hier vandaag duidelijk wil maken is dat er bij de meeste dames wel een grens is. Het gaat er hierbij dan helemaal niet om dat ze plotseling geen begrip meer hebben voor de Premature Ejaculatie en de lasten die dit met zich meebrengt. Maar dat het dan langzaam aan te veel op gaat vallen dat de man weinig moeite doet haar op andere manieren te bevredigen.

Het ontstaan van de problemen rondom verminderde ejaculatie controle

Hier komt het ego weer in het plaatje. Waar de vrouw het ego van de man in bed, de rol van initiatiefnemer, eerst aantrekkelijk vond; kan dit nu als een storende factor worden ervaren.

Veel mannen zien vroegtijdige zaadlozingen als een excuus om niet te hoeven proberen een vrouw te bevredigen. Sommige mannen realiseren zich gewoonweg niet dat er vele andere vormen van seksueel genot tussen twee partners mogelijk zijn dan alleen gemeenschap.

Bij de vrouw wordt het hoe langer hoe moeilijker om te blijven vergeven, terwijl de man zich in bed gedraagt als een macho en zich na enkele minuten wegdraait. Dit kan op lange termijn voor serieuze storingen zorgen.

Berichten die ik over de afgelopen maanden ontving van vrouwen, waren voornamelijk vragen over hoe zij hun partner er toe konden zetten, hem ook eens wat andere dingen te laten proberen, zonder op het pijnlijke onderwerp van vroegtijdige ejaculatie te hoeven komen. Bijna geen enkele van deze vrouwen heeft een probleem met het feit dat de partner last heeft ejaculatie controle verbeterenvan PE. Het is het ontbreken van andere vormen van seks, dat ervaren ze als storend.

Stille hints

Veel dames denken dat stille hints de boodschap wel over zullen brengen. Helaas missen deze signalen vaak hun doel, met als resultaat dat de vrouw alleen nog maar gefrustreerder raakt.

In sommige gevallen kan de vrouw gewoonweg het initiatief gaan nemen en andere dingen proberen, maar het is weer het mannelijk ego, wat dit in de weg kan staan.

Mannen en vrouwen, wees gewaarschuwd.

Communicatie is cruciaal, hoe confronterend dit ook mag zijn. Uiteindelijk zijn beiden partijen hiermee veel meer geholpen dan met alleen de vergeving van de vrouw.

Wil jij aan de slag met het verbeteren van je ejaculatie controle? Wil jij zorgen dat je partner je niet meer hoeft te vergeven. Bekijk dan mijn gratis video waarin ik je tips geef om je orgasme voorgoed onder je controle te krijgen!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: