8 jaar geleden

Ejaculatie training, langer doorgaan tijdens seks met deze supertips!

5
(2)

Hoe kun je jezelf trainen om langer door te gaan tijdens seks zonder te snel tot een ejaculatie te komen? Ejaculatie training zijn specifieke oefeningen om dit doel te bereiken.

Ken jij het gevoel dat je net goed en wel begonnen bent met seks, en dat je eigenlijk vrijwel meteen op dat “randje balanceert”? Dat moment van ultieme wanhoop dat iedere beweging, ieder schokje te veel zal zijn en je over dat ‘point of no return’ zal duwen?
Heb jij wel eens gewenst dat je jouw orgasme zou kunnen sturen? Dat je zelf kon bepalen hoe lang je door kan gaan tijdens seks?

Dan ben jij op het punt beland waar ik me enkele jaren geleden bevond! En ik heb het met je te doen, want ik weet hoe storend, frustrerend en ronduit NAAR het is om telkens sneller klaar te komen dan jij en je partner zouden wensen!

Dit probleem zit mij niet langer dwars. Na er een periode mijn allerhoogste prioriteit van gemaakt te hebben om dit op te lossen, kwam ik tot een aantal concrete oplossingen en begon ik met de oefeningen die er uiteindelijk voor hebben gezorgd dat ik nu zelf kan kiezen wanneer ik wel of juist niet klaarkomt als mijn partner het me flink naar mijn zin maakt in bed.

Als je meer wil weten over mijn zoektocht en vondst van de échte oplossing tegen te snel klaarkomen, lees dan dit artikel over de oplossingen van dit probleem

In dit artikel geef ik je een introductie in wat jij zelf kunt doen om je controle in bed te vergroten.

Ik heb een de meest effectieve tip voor het uitstellen van het orgasme voor je opgenomen? Bekijk snel deze video en leer één van mijn meest krachtig technieken die je direct zelf kunt toepassen.

Ejaculatie training, iets wat iedere man zou moeten doen!

Dit concept is wat je gaat helpen voor altijd de schaamte en confrontatie met je partner achter je te laten. In plaats daarvan leer jij wat slechts een enkele man weet. Het geheim van het trainen van het moment van ejaculatie zodat jij kiest wanneer dit plaatsvindt tijdens seks.

Wat me opvalt is dat wij mannen die last hebben van dit ’timing probleem’ eigenlijk zelden in actie komen.
Bij mijzelf kostte het jaren van waardeloze seks voordat ik überhaupt een poging waagde om deze situatie te veranderen.

Waarom is het voor ons mannen wel redelijk normaal om bijvoorbeeld een sport te beoefenen, te letten op onze alcoholinname, of zelfs onze eetpatronen aan te passen om onze kwaliteit van leven te verbeteren? En waarom komen we er nauwelijks op om op deze zelfde manier te werken aan het verbeteren aan de kwaliteit van ons seksleven?

Ejaculatie training waarbij wij leren beter om te gaan met ons eigen lichaam, en waarbij we er een gewoonte van maken dit te oefenen, is in mijn ogen net zo belangrijk en zou net zo normaal moeten zijn als het leren dagelijks je tanden te poetsen!

Waarom hebben we in de eerste plaats last van dit probleem?

Ejaculatio praecox, zoals dit probleem officieel is genoemd, heeft meerdere oorzaken en daarom zijn er ook verschillende manieren om dit probleem aan te pakken.
Dat je het aan moet pakken mag duidelijk zijn.
Wanneer je er niets aan doet, blijft het probleem bestaan en daar zal niet alleen je seksleven onder lijden. Ook zullen jij en jouw partner er last van krijgen in het dagelijks leven, zeker op de langere termijn. Je kunt je waarschijnlijk wel een voorstelling maken hoe en waarom.

Mij is dit overkomen binnen meerdere relaties uit mijn verleden. We hadden het als stelletje samen goed. Er was zelfs sprake van verliefdheid, maar de aanhoudende seksuele problematiek zorgde voor een druk op de relatie, waardoor deze uiteindelijk ten einde kwam.

Hoe komt dit?

Wanneer je ‘ongeoefend’ aan het werk gaat tijdens seks, en je hebt eigenlijk nooit echt moeite gedaan om te leren controle te verwerven, dan is de kans dat dit fout gaat groot.
De beschamende, confronterende situaties die dit met je vriendin of partner oplevert zorgen hierna voor wat ik noem: “Prestatiedruk

Iedere keer dat je de slaapkamer met haar betreedt begin jij je al vroeg zorgen te maken. De spanning in je lijf neemt toe, en er worden stresshormonen losgelaten in je bloedbaan.

“(in dit artikel meer over de effecten van stress op premature ejaculatie)”

Deze stressfactoren hebben een enorm negatief effect op je ejaculatie controle.

Wil jij weer controle over je ejaculatie? Ik leer je een eenvoudige truc in deze video, waarmee je het tot wel 30 minuten langer vol kan houden zonder vroegtijdig klaar te komen.

Hoe helpt ejaculatie training hiertegen?

Wanneer je een periode actief de controle over het moment dat je tot een orgasme komt hebt getraind, dan weet jij veel beter wat je te wachten staat. Je hebt wanneer je de slaapkamer betreedt een plan, je hebt houvast.

Niet alleen zorgt het oefenen van je ejaculatiecontrole er voor dat je deze bewust wat langer tegen kunt houden, maar het feit dat je beter voorbereid te werk gaat neemt veel stress bij je weg.

Minder stress betekend minder spanning. Minder spanning betekent? Juist! Meer controle!

En guess what! Deze aanpak heeft een krachtig secundair effect! Doordat je seksuele ervaringen nu vaker goed aflopen creëer jij een positievere associatie met seks. Je leert vertrouwen op je eigen kunnen. Het wordt normaler voor je om uit te gaan van je eigen uithoudingsvermogen tussen de lakens.

Ejaculatietraining tegen vroegtijdig klaarkomen

Het is een methode die al vaak succesvol gebleken is, maar erg eenvoudig is het niet. Desalniettemin is het een goed antwoord op de vraag: “Waar moet ik beginnen bij het overkomen van vroegtijdige ejaculaties?”

Wanneer je merkt dat je wantrouwen en spanningen tijdens seks lastig op te lossen zijn, dan is er nog een goede techniek om toe te passen.

Heb je wel eens gehoord van de theorie van Pavlov?

Het idee is dat je telkens wanneer jij een seksuele ervaring hebt (in sommige gevallen zelfs bij masturbatie) die je spanning geeft, je er een zeer specifieke positieve gedachte aan toekent.

Dus jij stap, schaars gekleed, over de drempel van de slaapkamer waar je vriendin naakt op bed op jouw wacht. Dit is het moment om een positieve gedachte te ‘planten’. Denk bij jezelf:

Iedere keer seks is een oefenmoment. Iedere keer dat het fout gaat leer ik, iedere keer dat het goed gaat onthoud ik!”

Op deze manier neem je op een wat langere termijn ook een gedeelte van de spanning weg die aan de basis van je ejaculatie probleem ligt.

Dit is één manier om je te leren je orgasme uit te stellen. Een andere effectieve manier leer je in deze video, waarin ik je een simpele maar krachtige tip geef waarmee je jouw orgasme tot wel 30 minuten kan uitstellen.

Ejaculatie training technieken

Oké! Aan de slag!
Zoals ik je vertelde heb ik jaren lang last gehad van dit probleem en heeft het me een flinke tijd gekost om in actie te komen, en daarna nog eens maanden van zoeken en oefenen om tot een concrete eerste stap richting de oplossing te komen.

Deze eerste stap in de vorm van trainingstechnieken die je zelf thuis kunt uitvoeren, wil ik hier graag met je delen!

Techniek #1: Edging

Edging ejaculatietraining techniek 1

Deze techniek klinkt je misschien bekend in de oren. Hij is ook wel bekend als de start-stop methode. Je kunt deze techniek oefenen tijdens het masturberen of tijdens daadwerkelijke seks met je partner. In dat laatste geval is het wel handig als zij er aan meewerkt, zodat ze je niet weer per ongeluk over het randje stuurt na enkele seconden seks!

Breng jezelf zo dicht mogelijk bij het zogenaamde ‘point of no return’. Zorg dat je voelt dat je bijna gaat klaarkomen. Je merkt dit als de huid van het scrotum zich straktrekt en je een licht tintelend gevoel in je penis en onderbuik krijgt.

Op dit moment stop je met je de stimulatie (als je het orgasme écht goed dicht bent genaderd dan is dit soms moeilijk, maar oefening baart kunst!).
Wacht nu een momentje tot de gevoelens van seksuele overvloed een beetje zijn weggeebt en begin opnieuw.

Na een tijdje zul je merken dat je steeds sneller op het randje beland. Wees je zo bewust mogelijk van alle stapjes die je lijf telkens zet in de aanloop naar het klaarkomen. Op deze manier schets je eigenlijk een mentale kaart van je orgasme en leer jij alle stapjes kennen waarna je ze kunt gebruiken om zelf meer controle uit te oefenen en langer door te gaan.

Daag jezelf uit!

Probeer steeds vaker tot het randje te komen, en steeds dichter op het point of no return te gaan zitten zonder klaar te komen! Oefen dit lang en intensief genoeg en je zult zien dat jij 100% controle leert uitoefenen en precies zelf bepaald wanneer je wel of niet klaarkomt!

Techniek #2: Ademhaling

Ademtechniek ejaculatietraining techniek 2

Deze tweede techniek ontwikkelde ik zelf. Het is misschien wel hetgeen waar ik het meest trots op ben van alles!
Ik noem deze techniek de ‘gevarendriehoek techniek’

Ik leg hem specifiek uit in deze video

Als je deze video nog niet hebt gezien dan raad ik je aan dit eerst te doen. Niets is krachtiger bij het leren controleren van je orgasme dan wat ik je daarin vertel.

Techniek #3: Spierspanning

spierspanning techniek ejaculatie training

Ook deze techniek oefen je tijdens het masturberen (vervelend hè! een reden om te masturberen!). Misschien is het je al eens opgevallen dat in de aanloop naar het orgasme je bekkenbodemspieren (ookwel bekend als de kegelspieren) zich steeds meer spannen.

Wat je leert bij deze techniek is om deze spieren juist ontspannen te houden.

Je doet dit door tijdens masturbatie telkens te stoppen zodra je merkt dat deze spieren op spanning zijn gekomen (hetzelfde gevoel als het ophouden van je plas, dus zeer herkenbaar!).
Zodra dat is gebeurd stop je en probeer je de spieren te ‘sturen’ en bewust te ontspannen.

Vervolgens pas je deze getrainde bewuste sturing van je seksuele spieren toe tijdens seks om als een echte kampioen door te gaan zonder te vroeg klaar te komen!

Mentale controle over je orgasme

Toen ik deze concrete lichamelijke oefeningen een periode had uitgevoerd en ik mijn eerste échte resultaten boekte (oh wat was mijn vriendin gelukkig!). Ontdekte ik iets wat misschien wel ‘de gouden sleutel van orgasme controle’ genoemd kan worden.
Wij mannen die last hebben van ejaculatio praecox, hebben namelijk een probleem.

Zoals ik eerder aangaf, zet het lichaam een aantal stapjes om tot het orgasme te komen, maar wij (mannen die te snel klaarkomen) voelen deze stapjes, of fasen, niet goed aan!

Daarom is het belangrijk om de fasen van het orgasme te leren kennen.
Wanneer je de fasen kent, en ook kunt herkennen tijdens de seks, zal het veel makkelijker worden om volledige ejaculatiecontrole te verkrijgen.

Ik maakte er een heuse studie van om deze fasen te leren kennen, en met de tijd leerde ik zelfs beïnvloeden in welke van deze fasen ik me bevond!

Dat betekend concreet dat ik op een punt ben beland waarbij ik KIES wanneer ik dichter bij het orgasme kom, en ook KIES wanneer ik er juist weer wat afstand van neem, zonder dat ik hoef te stoppen met stimulatie.
Zelfs tijdens penetratie kan ik nu zo lang doorgaan als ikzelf, of nog belangrijker, mijn partner, verlangt!

Nadat ik deze aanpak volledig had uitgewerkt (ik was inmiddels aan mijn seksuologie studies begonnen maar dat is een ander verhaal) ontwikkelde ik een aanpak waarmee iedere man kan leren volledige controle uit te oefenen over zijn orgasme. Wil je vrijblijvend kennismaken met mijn aanpak? Bekijk mijn gratis videotip en leer hoe je jouw orgasme binnen korte tijd kan uitstellen.

Video advies om je ejaculatie te trainen

Om je op weg te helpen naar eindeloze controle over het moment van klaarkomen, heb ik nu voor de allereerste keer mijn meest krachtige adviezen voor je opgenomen in een speciale video.
Deze video is speciaal bedoeld voor mannen die de schaamte en confrontatie van het te snel klaarkomen kennen en die hier graag korte metten mee willen maken

Je leert in deze video direct hoe jij je orgasme effectief kunt tegenhouden gedurende 15 tot 30 minuten, en dit advies is zo concreet dat je hiermee vanavond al succes kunt hebben. Mijn hoop is dat je hiermee geholpen bent.

Ik hoor graag van je wat je van deze adviezen vond en of je al vooruitgang hebt geboekt! Laat hier onder een reactie achter. Je kunt natuurlijk ook vragen stellen!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal stemmen: 2

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: