7 jaar geleden

Ejaculatio Praecox 60% effectiever bestrijden met NLP

0
(0)

Neuro linguïstisch programmeren is een oplossingsgerichte therapie waarbij gekeken wordt naar het gedrag van mensen die een bepaald probleem hebben overwonnen of niet hebben. Dit gedrag wordt vervolgens gemodelleerd en een NLP practitioner probeert vervolgens d.m.v. training dit gedrag over te brengen op een ander individu om een probleem op te lossen.

Je kunt je voorstellen dat meerdere mannen die last hebben van ejaculatio praecox, NLP als oplossing probeerden.
Eigenlijk is NLP veel meer toegepast dan je waarschijnlijk denkt. Wanneer jij een tip krijgt om je orgasme uit te stellen, door bijvoorbeeld aan iets anders te denken tijdens seks, dan is dit gedrag wat waarschijnlijk bij iemand anders gewerkt heeft.

Dit gedrag is gemodelleerd en op jou overgebracht in de vorm van advies.

De kans is groot dat je de truc wel eens gebruikt hebt. De meeste mannen die last hebben van ejaculatio praecox hebben de truc minstens eenmaal gebruikt om te zien of het werkt. Het orgasme uitstellen door aan iets anders te denken, iets dat helemaal niet met seks te maken heeft.

Het verleggen van je aandacht is een krachtige oplossing om het klaarkomen uit te stellen. Door de focus weg te halen van de seksuele prikkels als gevolg van de seks, en te verleggen naar iets dat je veel minder opwindend vindt, kun je je lichaam remmen op weg richting het orgasme.

Het is een vorm van NLP die we kunnen gebruiken om ejaculatio praecox tegen te gaan.

Dit trucje zal je vast kennen en dat is dan ook niet wat ik hier wil gaan behandelen. Ik wil een nieuwe benadering van deze methode laten zien die minstens zestig procent effectiever zal blijken wanneer je ermee aan de slag gaat. Na het lezen van dit artikel kun je de techniek direct toepassen om te zien hoe goed het voor jou werkt.

TIP: Voor meer informatie en tips bij het oplossen van ejaculatio praecox, lees dit complete overzicht.

Ejaculatio Praecox en NLP

In dit artikel schetsen we hoe jij een model van succesvol ejaculatio praecox uitstellen op jezelf kunt toepassen.

We nemen hierbij een model van gedrag van een persoon die geen last heeft van ejaculatio praecox. We bekijken wat deze persoon precies doet tijdens seks en proberen dit model op onszelf toe te passen.

Wanneer wij merken dat een bepaalde handeling een gewenst effect heeft, dan zal dit gedrag in de toekomst gestimuleerd worden.

Bij seks vertaalt dit zich in het klaarkomen (het effect) dat teweeg gebracht wordt door de seksuele stimulering (de handeling).

Dit betekent ook dat mannen tijdens de seks door zullen gaan wanneer zij het point of no return aan voelen komen. Als je eenmaal bij het point of no return bent aanbeland is er geen weg meer terug. De kunst is om in de voorgaande fasen de controle te behouden, hoe je dat kan doen leer je in deze video.
De ervaringen uit het verleden hebben immers bewezen dat er een orgasme op zal volgen, en aangezien het orgasme het initiële doel was van de seks, is dat een positief effect.

Om ejaculatie praecox aan te pakken met behulp van NLP, moeten we ervoor zorgen dat het label met ‘positieve uitkomst’ aangepast zal worden.
Het model van de persoon die geen last heeft van ejaculatio praecox verteld ons immers dat deze persoon minder op het klaarkomen gefocust is en meer op de weg er naartoe.

Om dit te bereiken moeten we gedachtes kunnen verleggen tijdens de seks en om dat succesvol te doen, moeten er beloningen tegenover staan. Deze moeten uiteraard voor het point of no return komen, anders is ingrijpen zinloos.

Hoe gebruik je deze techniek?

Je kunt deze techniek de volgende keer gebruiken wanneer je seks hebt. Dat kan seks met een partner zijn, maar het kan ook tijdens het masturberen.

Het punt is dat we tijdens de seks onze ratio en ons bewustzijn voor een groot deel verliezen. Het enige dat ons helder bij zal blijven tijdens en na de seks, is het orgasme.

Het is het orgasme en het positieve gevoel ervan, dat uiteindelijk geassocieerd zal worden met seks, hoewel je de rest ook zal kunnen herinneren. Het heet niet voor niets het ‘hoogtepunt’.

We moeten ervoor zorgen dat we het bewustzijn terugkrijgen voordat het point of no return in het zicht komt. Om dit te kunnen doen, kun je voordat je het orgasme aan voelt komen, het volgende tegen jezelf zeggen:

Ik kan zeker nog uren doorgaan
Het gaat prima op deze manier
Ik kom niet klaar, goed zo!

Het gaat erom dat je jezelf een positieve feedback geeft over het feit dat je nog niet bent klaargekomen. Dit is het verschil tussen de persoon met ejaculatio praecox en de persoon zonder ejaculatio praecox. Die tweede heeft een positieve associatie met het ‘nog niet klaarkomen’ die wij moeten overnemen.

TIP: naast NLP zijn er nog andere methoden om meer controle over je orgasme te krijgen. Met de tip uit deze video kan je vanavond al 30 minuten langer doorgaan.

Wat is het nut van NLP bij ejaculatio praecox?

Onze hersenen zijn gevoelig voor het effect van de handelingen uit het verleden die in eenzelfde situatie voorgekomen zijn.
De associatie met het verleden wordt snel gelegd en daaruit wordt de vraag gesteld of een bepaalde handeling goed of slecht is.

Wanneer je voordat je klaar gaat komen het seintje geeft aan je hersenen dat het goed is dat je nog niet klaargekomen bent, zullen de hersenen dit meenemen tijdens de volgende keer dat je seks hebt.

Het punt wordt zo steeds makkelijker te herkennen en op een gegeven moment zal het volledig onbewust gaan.

De hersenen zullen een voortijdig orgasme niet meer als positief zien, maar weten nu dat langer doorgaan een positief effect is bij de handelingen die verricht worden.

Op die manier kun je ervoor kiezen om klaar te komen. Je wordt niet langer geplaagd door ejaculatio praecox dus.

De gedragstherapie is een sterke manier om van de problemen af te komen en het is één van de technieken die ik beschreven heb ik mijn methode ‘Orgasme Onder Controle.’

De voordelen van deze techniek

Deze techniek is in mijn ogen een betere techniek dan veel van de andere technieken en trucs.
Het is feitelijk mentale herprogrammering om tot een beter resultaat te komen in de toekomst, met mindere inspanning.

Alleen in het begin zal je wat oefening en training nodig hebben om de techniek te perfectioneren. Het is een eenvoudig toe te passen techniek die snel resultaat zal brengen.

Daarnaast hoef je niet elke keer de seks te onderbreken, zoals bij andere technieken die gebruikt worden.

Het is een techniek die alle mannen kunnen gebruiken, zonder dat hun partner merkt dat er een manier gebruikt wordt om ejaculatio praecox tegen te gaan.

Daar komt nog eens bij dat het te gebruiken is voor verschillende vormen van premature ejaculatie. Het moet wel gezegd worden dat voortijdige zaadlozingen in sommige gevallen zo heftig zijn dat alleen NLP geen oplossing kan bieden.

In dat geval moeten verschillende technieken met elkaar gecombineerd worden om zo tot het meest wenselijke resultaat te kunnen komen.
Wil je zelf aan de slag met een effectieve techniek? Bekijk dan hier mijn gratis videotip om je orgasme tot wel 30 minuten uit te stellen!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: