4 jaar geleden

Ejaculatio praecox, hoe ga je er mee om? 4 tips

4 tips om voortijdige zaadlozingen niet tussen jou en je partner te laten komen

Veel mannen ervaren regelmatig de gevolgen van ejaculatio praecox of voortijdige ejaculatie, maar we willen nog wel eens vergeten dat we niet de enigen zijn die er last van hebben.

Vrouwen zullen echter niet snel toegeven dat zij last hebben van de ejaculatio praecox van hun partner.
De meeste vrouwen zullen zelfs zeggen dat het helemaal geen invloed heeft op het seksleven en dat alles prima gaat zoals het is.

Die uitspraak kan zij alleen doen wanneer jij alles goed doet.
Voortijdige ejaculaties zijn buitengewoon vervelend en het kan een bedreiging lijken voor je relatie.

Wanneer je na een fijne avond al binnen vijf minuten hijgend naast haar ligt omdat je het orgasme niet uit kon stellen, dan hoeft dat geen probleem te zijn.
Het gaat er namelijk vooral om wat je met de situatie doet.

Je kunt het goed doen, maar je kunt het ook helemaal verkeerd aanpakken.

In dit artikel zal ik de meest gemaakte fouten langs laten komen zodat je precies weet hoe je niet moet reageren in een situatie als hierboven. Het is namelijk niet de bedoeling dat je de problemen nog groter maakt dan ze al zijn.

Om meer te weten te komen over behandelingen bij vroegtijdige ejaculatie, kun je het artikel lezen dat ik hierover geschreven heb.

Als jij zelf problemen hebt met vroegtijdige ejaculaties, en je hebt het gevoel dat dit je relatie in gevaar brengt, bekijk dan snel mijn videotip en leer het minimaal 30 minuten volhouden.

Ontkennen van ejaculatio praecox

Er is een fout die veel mannen maken. Mannen die last hebben van ejaculatio praecox zullen na een voortijdig orgasme doen alsof er niets aan de hand is.

Alsof zij klaar wilden komen op dat moment.ejaculatio praecox omdraaien

Je hoeft natuurlijk niet je partner huilend in de armen te storten, je blijft immers de mannelijke rol houden, maar ontkennen dat er een probleem is, is nog veel zwakker dan dat.

Het is veel verstandiger om haar te vertellen dat je bewust bent van het probleem en dat je samen met haar naar een oplossing wilt werken.

Ontkennen van het probleem zal ervoor zorgen dat zij inziet dat het nooit beter wordt.

Pas wanneer je zelf inziet dat je een probleem hebt, kun je ermee aan het werk gaan. Dat is iets wat de meeste vrouwen maar al te goed weten.

Het toegeven dat je een probleem hebt en dat je daarvan op de hoogte bent, is niet alleen de meest volwassen aanpak, het is ook de eerste stap richting de oplossing.

Als je haar vertelt dat je problemen hebt met ejaculatio praecox en dat je het orgasme niet uit kunt stellen, zal ze dat begrijpen.

Je kunt wel elke keer zeggen dat ze te goed is in bed en dat je daarom gewoon te snel klaarkomt, maar dat excuus kun je niet elke keer gebruiken. Je partner is namelijk niet achterlijk. Benoem het probleem, geef het toe en werk naar een oplossing toe. Dat laatste is direct ook de volgende stap.

Elke man kan leren om zijn orgasme uit te stellen door middel van een korte termijn techniek. Die techniek leer ik je in mijn nieuwe videotip.

Werk naar een oplossing toe

De meeste mensen met ejaculatio praecox ondernemen niet direct actie.

Zij die wel actie ondernemen en beginnen met trainen, zullen dat niet altijd tegen hun partner zeggen omdat dit ook beschamend kan zijn.

Zo werkt het niet.
Je kunt haar veel beter zeggen dat je werkt aan een oplossing en dat je je best wilt gaan doen om haar in de toekomst meer te laten genieten van de seks met jou.

Niet alleen zorg je er zo voor dat ze bij je zal blijven en je punten scoort vanwege je openheid, je wint nog iets veel belangrijkers.
Je doet het namelijk niet meer alleen.

Je partner kan je steunen en helpen. Wanneer je met zijn tweeën ergens aan werkt, wordt het al snel een stuk makkelijker.

Tips en technieken om het klaarkomen uit te stellen en het point of no return beter te leren kennen, vind je in overvloed op mijn website.

TIP: ik heb een video opgenomen met een tip waarmee je direct 30 minuten langer door kan gaan.

Ejaculatio praecox en het naspel

De term voorspel zal je ongetwijfeld kennen. ejaculatio praecox oplossen
Daarom zal ik daar geen aandacht aan besteden in dit artikel, ik wil het namelijk over het naspel hebben.

Wanneer je last hebt van ejaculatio praecox, dan is de kans maximaal dat jij eerder klaar zal komen dan je partner. Dat is natuurlijk erg vervelend, maar het kan veel erger worden.

Wanneer je de dekens over je heen trekt en gaat slapen, dan laat je je partner wel heel ongelukkig achter.

Er zijn genoeg manieren om haar te plezieren nadat jij een orgasme gehad hebt.
De zin in seks zal misschien flink afgenomen zijn na je orgasme, maar vraag je eens af of je zin moet hebben in seks om haar te bevredigen.

Zet je over het gevoel heen en neem de verantwoordelijkheid die je als minnaar hebt. Het is niet jouw moment om te genieten, het is een moment van genot voor haar.

Vaak zal je merken dat je na een tijdje weer zin krijgt in seks.

Je lichaam is klaar voor de tweede ronde.
Omdat de druk al van de ketel af is, is de kans groot dat je ditmaal langer vol zal kunnen houden.

In ieder geval heb je het belangrijkste aspect van de seks netjes afgevinkt: Je hebt de tijd en aandacht voor je partner gehad, zodat de seks voor haar ook weer prettig kan zijn.

UpdateJe leert in deze video direct hoe jij je orgasme effectief kunt tegenhouden gedurende 15 tot 30 minuten, en dit advies is zo concreet dat je hiermee vanavond al succes kunt hebben.

Eerlijkheid en inzet bij het oplossen van ejaculatio praecox

Het probleem van ejaculatio praecox is niet alleen jouw probleem.

Je partner heeft er meer mee te maken dan je wellicht denkt en het is een goed moment om daar aandacht aan te besteden. Ook aan je seksuele relatie moet gewerkt worden om het leuk te houden voor beide partners.

Met de adviezen die ik hier heb gegeven, los je premature ejaculatie niet op.

Het is een manier om er beter mee om te gaan met je partner.
Daarnaast weet je nu beter welke rol zij kan spelen bij de oplossing van het probleem. Wanneer je besluit hier aan te gaan werken, kijk dan eens naar mijn gratis videotip. Deze effectieve tip kan je leren om direct je orgasme tot wel 30 minuten uit te stellen.

Orgasme onder controle

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: