Erogene zones bij de vrouw – Doe er je voordeel mee!

4
(4)

Alle erogene zones bij de vrouw

Erogene zones zijn de delen van het vrouwelijk lichaam die een bepaalde opwinding veroorzaken als ze aangeraakt worden. Deze delen bevatten veel zenuwen, waardoor ze zo gevoelig zijn. Ze zijn van cruciaal belang tijdens het voorspel, waarbij geen één van deze plekjes overgeslagen zou moeten worden. Er zijn een aantal voor de hand liggende plekjes die, als ze op de juiste manier aangeraakt worden, bij elke vrouw wat los zal maken.

Er zijn natuurlijk ook minder voor de hand liggende erogene zones en persoonlijke erogene zones die bij sommige vrouwen opwinding kunnen veroorzaken, terwijl anderen er totaal niet op reageren.

1. De vagina

De vagina is het vrouwelijke geslachtsorgaan dat bestaat uit de labia, de clitoris en de vaginale opening. Al deze zones zijn erogene zones. Het op de juiste manier aanraken van deze zones, zal altijd een bepaalde opwinding los maken bij een vrouw.

2. De borsten

De borsten van een vrouw, vooral de tepels, zijn erg voor de hand liggende erogene zones. Strelen en zachtjes in de borsten en tepels knijpen kan erg opwindend zijn voor een vrouw. Het kussen van de borsten en het zuigen aan de tepels doen het ook altijd goed. Stop met naar de tepels te staren. Ik weet het – ook al zijn ze perfect uitgelijnd, als een soort bullseye- helaas gaan veel mannen direct voor de bullseye en laten zo een hele hoop kansen liggen, wat erg zonde is. De gehele borst is een erogene zone. De randen van de borst worden vaak vergeten, tot ergernis van vele vrouwen.

3. De binnenkant van de dijen

De binnenkant van de dijen is ook een erg gevoelig gebied. Kus of streel de binnenkant van haar dijen zonder de vagina aan te raken en ze zal je smeken om meer.

4. De schaamheuvel

De schaamheuvel is een driehoekig gebied aan de onderkant van de vrouwenbuik, waar het schaamhaar groeit. Het masseren van dit gebied zal haar in extase brengen. De schaamheuvel en de hele buik van een vrouw is aan te merken als een erogene zone.

5. De buik

Zoals aangegeven in punt 4, is bij een vrouw de hele buik aan te merken als erogene zone. Het zachtjes strelen van haar buik zal haar langzaamaan in de stemming krijgen. En hoe zit het met kussen? Kus haar zachtjes op haar buik en ze zal langzaam smelten. Vergeet vooral het gebied rond de navel niet.

6. De kont

Er zitten veel zenuwen in de kont; ze zijn heel erg gevoelig voor aanrakingen. Nu begrijp je misschien waarom een ongevraagde tik op de billen gezien word als een vorm seksuele intimidatie.

7. De anus

De anus en het omringende gebied zijn ook erg gevoelig. Deze erogene zone is ook erg “gevaarlijk”. Veel vrouwen voelen zich ongemakkelijk als je dit gebied betreedt. Je moet het ook zelf willen. Er is vaak een hoge mentale barrière om dit gebied te stimuleren. Het is beter om dit vooraf eerst even te bespreken voordat je hieraan begint. Dit is waarschijnlijk meer een gebied voor de meer ervaren spelers onder ons.

Let wel, het gebied rond en binnen de anus bevat erg veel zenuwen die heel wat opwinding te weeg kunnen brengen, daarom kan ik het niet uit deze lijst schrappen.

8. De rug

Veel vrouwen vinden het heerlijk om over hun rug gestreeld te worden. Een goederug massage zou eigenlijk altijd onderdeel van een goed voorspel moeten zijn. De lage rug is een gebied dat jouw volledige aandacht verdient.

9. De nek

Vaak vergeten, maar zeker een goede erogene zone. Misschien wel één van de belangrijkste. Het zachtjes kussen, strelen of masseren van de nek zal zeker opwinding veroorzaken. Doe het op de juiste manier en de meeste vrouwen zullen smelten. Vergeet nóóit de nek tijdens het voorspel

10. De keel

De huid rond de keel is erg dun en daardoor erg gevoelig. Er zijn maar weinig vrouwen die een kus op de keel niet kunnen waarderen. De erogene zone loopt vanaf de kin tot aan het sleutelbeen. Vergeet het sleutelbeen niet, het kussen van het sleutelbeen heeft nog nooit iemand teleurgesteld.

Ontdek de erogene zones van de vrouw

11. De handpalm en vingers

De handpalm en de vingers bevatten ook een hoop zenuwen, waardoor ze erg gevoelig zijn voor aanrakingen. Streel of kus dit gebied of steek een van haar vingers in je mond en zuig er aan. Ze zal het geweldig vinden.

12. De lippen

De lippen van een vrouw zijn ook een erogene zone. Ze bevatten veel zenuwen en zijn erg gevoelig. Er is geen vrouw die het niet fijn vind om te zoenen. Een tongzoen kan als erg erotisch ervaren worden, zeker voor een vrouw. Dit is ook de reden waarom we de tong ook een erogene zone kunnen noemen.

13. Het haar

Dit klinkt misschien raar, omdat haar gemaakt is van een ‘dode’ substantie, keratine. Haar bevat geen enkele zenuw. Toch vinden veel vrouwen het heerlijk als je haar haren streelt. Verwen haar door met je vingers cirkelende bewegingen te maken door haar haar. Er zitten tal van zenuwen rond de haarwortel. We weten allemaal hoe pijnlijk het is als je één haartje uittrekt. De hoofdhuid is ook erg gevoelig. Een hoofdmassage is erg rustgevend, maak ook dat onderdeel van het voorspel. Start altijd aan de achterkant van het hoofd en werk met je vingers naar voren door het maken van cirkelende bewegingen.

14. De achterkant van de knie

De achterkant van de knie is ook een gevoelig gebied. Kus haar daar en je zult zelf merken wat voor effect het heeft. De achterkant van de knie wordt vaak vergeten, maar zou zeker onderdeel moeten zijn van het voorspel.

15. De voeten

De voeten zijn erg gevoelig voor aanraking. Een goede voetmassage kan een mooi onderdeel zijn van het voorspel. Als je partner een baan heeft waarbij ze veel moet lopen of staan, zal een voetmassage zeker welkom zijn na een lange werkdag. Vergeet de tenen en de enkels niet. Sommige vrouwen vinden het heerlijk als je aan hun tenen zuigt, maar wees voorzichtig, want sommige vrouwen haten het! Zorg ervoor dat je zeker weet wat ze lekker vindt!

Voorspel en voetmassages

16. De oren

Ik heb de meest belangrijke voor het einde bewaard. De oren zijn zeker een erogene zone. Kus ze, lik ze, of bijt er zachtjes in en je zult een vrouw in extase brengen. Je tong in haar oren steken gaat voor de meeste vrouwen dan weer net iets te ver, houd dat in je achterhoofd !

Waarom vind ik oren zo belangrijk? Omdat dit dubbelwerk verricht. Als je de oorlel kust, likt of zachtjes bijt, zal ze je opgewonden horen ademhalen. Dit zal haar nog meer opwinden. Ook kun je wat lieve woordjes in haar oor fluisteren, elke vrouw vindt dat geweldig, of zelfs ondeugende woorden. Je kunt het bij de oren nooit echt verkeerd doen!

Erogene zones vrouw: de 16 erogene zones van een vrouw

Alle vrouwelijke erogene zones van de vrouw

Dit waren de erogene zones van een vrouw. Het is, zoals je kunt zien, een lange lijst. Heb ik alle erogene zones van de vrouw behandeld? Zeker niet! Over het gehele menselijk lichaam zitten zenuwen. Elke aanraking, ongeacht waar, kan seksuele opwinding veroorzaken. Het is belangrijk om te begrijpen dat dat niet zomaar gebeurt wanneer je een van deze erogene zones aan raakt. Een vrouw is geen machine die altijd op dezelfde manier reageert bij een aanraking. Het werkt niet zoals een knopje op een machine. Seksuele opwinding vindt plaats na een combinatie van veel factoren. De juiste persoon, de juiste locatie, de juiste sfeer, de juiste geur, de juiste woorden en de juiste bewegingen.

Als een van deze factoren ontbreekt, kun je kussen en stelen wat je wilt, maar je zult geen resultaat behalen.

Sterker nog, het resultaat zal het compleet tegenover gestelde zijn!

Goed voorspel hang af van de juiste opbouw, het creëren van de juiste sfeer en – voor de meeste mannen belangrijk – er goed je tijd voor nemen. Limiteer jezelf niet tot de eerdergenoemde erogene zones. Neem de tijd om haar hele lichaam de verkennen en te beminnen. Je zult haar op deze manier laten weten dat je van haar hele lichaam houdt, van top tot teen, elke plekje, zonder uitzonderingen, dat je alles geweldig vind aan haar lichaam. Dit idee zal een vrouw vaak nog het meest opgewonden maken.

 

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 4 / 5. Aantal stemmen: 4

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

“Ik kwam, ik zag, maar ik kwam niet klaar” – Waarom een man moeite kan hebben met klaarkomen.

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in