De tien beste erotische massage tips

5
(1)

De beste erotische massage tips op een rijtje

Er zijn veel manieren om je partner een plezier te doen. Een aantal van deze manieren zijn ook prima te gebruiken in jouw eigen voordeel, zoals de erotische massage. Het is echter nog niet zo gemakkelijk om een goede erotische massage te geven waar je partner je echt dankbaar voor zal zijn.

Daarom heb ik vandaag 10 tips voor een erotische massage voor je. Het zijn dingen waar je op moet letten wanneer je jouw partner echt wilt laten genieten, maar het zijn ook manieren om ervoor te zorgen dat jouw eigen kansen groter worden. Want een erotische massage moet in meeste gevallen toch tot meer kunnen leiden.

Noem het geen voorspel

De hersenen van een vrouw werken anders dan die van een man. Wanneer een man hoort dat er iets gaat gebeuren, waarna er seks komt, dan zijn we direct opgewonden. Jouw partner heeft een andere manier van denken en dat betekent dat je haar niet moet vertellen dat het voorspel op de seks is.

Wanneer je een erotische massage wilt geven, is het de bedoeling dat je partner lekker kan ontspannen door jouw inspanningen. Echte ontspanning is niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk. Weet zij dat het jou alleen maar om de seks gaat, dan verlies je de bonuspunten voor je inspanningen al snel. Daarnaast kan zij zich minder laten gaan, omdat ze in haar hoofd al bezig is met de handelingen die na de massage plaats zullen vinden.

Vertel haar dat je haar een massage wilt geven, maar laat niet weten wat het idee erachter is, wanneer je een extra doelstelling hebt. Door het niet te vertellen, vergroot je de kans op succes.

Gebruik de juiste olie

Een erotische massage geef je niet droog. Maar welke olie kun je het tips voor een erotische massage gebruik de goede oliebeste gebruiken? Er zijn verschillende soorten massageolie, en de kwaliteit loopt sterk uiteen. Er zijn echter slechts twee dingen waar je op zou moeten letten.

Het eerste is wat de olie met de huid doet. Kun je een verzorgende olie vinden die de huid helpt te herstellen, of die de huid verzorgt, dan sla je twee vliegen in één klap. Vette olie die niets voor de huid doet, heeft namelijk als bijwerking dat de huid vetter wordt en dat de poriën verstopt raken. Dat is niet echt de bedoeling.

Het tweede waar je op moet letten, is minstens zo belangrijk. Het is een punt waar vrouwen altijd op letten, en de mannen vergeten dit nagenoeg altijd. Het is de geur. Je moet een olie vinden met een geur die jouw partner prettig vindt. Doorgaans zijn geuren als lavendel of andere zoeten altijd goed. Deze geuren wekken stoffen op in de hersenen die in jouw voordeel werken. Het helpt jouw partner vervolgens ook goed om te ontspannen tijdens de massage.

Vergeet het erotische niet

Ben je lekker bezig met haar schouders, onderrug en haar benen, dan zal je partner heerlijk kunnen ontspannen. Maar wanneer je een erotische massage wilt geven, ben je eigenlijk verkeerd bezig. Je wilt de spanning hoog houden, dus een van de tips voor een erotische massage is het niet vergeten van het erotische gedeelte.

Bepaal van tevoren of je een erotische massage wilt geven, of een normale massage zonder bijbedoelingen. Wanneer je de twee door elkaar heen gebruikt, geef je gemengde signalen af en dat is niet goed voor de ervaring van je partner.

Het is een massage, geen seks

Mannen laten zich snel gaan bij het geven van een erotische massage. Voordat ze het weten, zijn ze in feite al bezig met het vingeren van hun partner. Probeer jezelf te remmen op die momenten. Het idee is dat het een langzaam voorspel is, waarbij je de erogene zones van je partner zolang mogelijk net niet raakt, zodat de spanning flink op kan lopen voordat je aan het echte werk begint.

Leer het lichaam van je partner kennen

tips voor een erotische massage leer het lichaam van je partner kennenWil je een goede erotische massage kunnen geven, dan moet je je verdiepen in het lichaam van je partner. Een erotische massage draait om het opbouwen van de spanning door te beginnen met de licht erogene zones, om het vervolgens steeds verder op te bouwen. Een punt waar je extra aandacht aan zou moeten besteden, zijn haar handen en voeten.

De handen en voeten zijn knooppunten voor veel de zenuwen die door het lichaam lopen. Door deze punten te masseren, komt je partner tot ontspanning. Daarnaast worden er signalen naar de hersenen gestuurd die jouw partner vertellen dat ze opgewonden moet worden, omdat de zenuwen gestimuleerd worden.

Wanneer je haar voeten gaan masseren, let dan wel even op. Wanneer je haar eerst kietelt, blijft het gevoelig. Je kunt beter direct beginnen met masseren, om dit te voorkomen. Dit ligt uiteraard wel aan je partner, en daarom moet je haar lichaam leren kennen.

Denk aan de omgeving

Mannen vergeten vaak te denken aan de omgeving, dus deze moet zeker in de tips voor een erotische massage komen te staan. Zorg voor een goede temperatuur op de plaats waar je gaat masseren. Een rustig muziekje op de achtergrond kan ook wonderen doen, net als twee glazen wijn in de buurt.

Wat er niet aanwezig mag zijn, zijn mobiele telefoons of troep. Je partner kan zich veel minder goed laten gaan wanneer er storende factoren aanwezig zijn. Bedenk je goed dat je haar echt wilt laten genieten, en dat kan goed betekenen dat je van tevoren op moet ruimen om jouw kansen aanzienlijk groter te maken.

Let op haar reactie

Wanneer je druk bezig bent met het uitvoeren van je plan, neem dan een paar keer een moment om je partner te vragen hoe ze het vindt. Ben je getraind in het lezen van je partner, dan kun je aan haar ademhaling en manier van praten al horen of ze echt geniet.

De kans bestaat namelijk dat je het te zacht of te hard doet. Dit kun je haar gerust vragen. Het is namelijk voor jou en voor haar zonde wanneer je een uur druk bent op een manier die zij eigenlijk helemaal niet zo prettig vindt. Let daarom goed op haar reactie, zodat je de technieken aan kunt passen.

Praat niet teveel

De vorige tip voor een erotische massage ging om af en toe een vraag stellen. Het is echter niet de bedoeling dat je hele verhalen gaat vertellen, of haar veel vragen gaat stellen tijdens een erotische massage. Je wilt de ontspanning en de opwinding samen laten vallen, en wanneer je daar constant bij aan het praten bent, leid je haar in feite elke keer af, waardoor je opnieuw kunt beginnen.

Laat haar genieten en praat met je handen, maar zeker niet met je mond.

De overgang naar seks

Wanneer je van een erotische massage over wilt gaan tot seks, bedenk je dan goed dat je jouw partner al voorbereid hebt, maar dat zij in een volledig andere mindset is. Ze is ontspannen, haar lichaam is wat trager en haar hersenen zijn de prikkels nog aan het verwerken. Wanneer je ineens op je partner springt, haal je al het effect weg van de inspanningen.

Het is beter om langzaam te beginnen. Ga van de erotische massage bij voorkeur direct over tot de seks door tussen haar benen te blijven hangen met je vingers of je tong. Begin langzaam en bouw het langzaam op. De kans is groot dat zij het heerlijk zal vinden omdat het precies in haar mindset past, daarbij is de kans op een orgasme voor haar op deze manier optimaal.

[pullquote align=”normal”]Update: Ik heb inmiddels een uitgebreidere handleiding voor erotische massages geschreven. [/pullquote]

Geniet zelf ook

Wanneer je druk bezig bent met het masseren van je partner, neem dan even de tijd om te genieten van het moois dat onder je ligt. Laat haar ook merken dat je zelf ook geniet. Dat maakt het voor haar makkelijker, en het is voor jou een leuke eerste beloning tijdens de erotische massage.

De kans is groot dat jullie veel langs elkaar leven en druk zijn. Een erotische massage is een goede manier om even wat dichter bij elkaar te komen en even echt van elkaar te genieten. Bevalt het goed, dan kunnen jullie er altijd nog een wekelijks terugkomend iets van maken. Spreek echter geen vaste dag af. Wanneer het een afspraak is, is het grootste gedeelte van het genot en de verrassing er namelijk af.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in