Hoe overtuig je haar om te experimenteren tijdens seks?

0
(0)

Een beter seksleven door experimenteren tijdens seks?

Je hebt ongetwijfeld wel gehoord of gelezen dat slechte seks altijd begint met sleur. Wanneer de seks altijd een vaste routine is, dan hebben beide partners op een gegeven moment geen zin meer in seks. Dat heeft alles te maken met anticipatie en participatie. Als je al precies wat er gaat komen, dan is seks niet meer interessant en wanneer het niet meer aantrekkelijk is, beperk je jouw rol tijdens de seks.

Veel mensen zijn huiverig voor experimenten tijdens seks. Zij denken dat het beter is om gewoon saaie seks te hebben dan hun partner iets raars voor te stellen. Ze weten niet hoe de partner zal reageren en daarom houden ze de ideeën en fantasieën voor zichzelf. Maar wat nou wanneer jouw partner precies hetzelfde doet?

Experimenteren tijdens seks is belangrijk. Het houdt de seks interessant, maar biedt tegelijkertijd veel meer mogelijkheden, vrijheden en opties. En die beperken zich niet tot de slaapkamer. Om je een eindje op weg te helpen, heb ik hieronder een aantal manieren opgesteld die je kunt gebruiken om te gaan experimenteren tussen de lakens.

Speeltjes in de slaapkamer zijn niet raar

Je hebt vast wel eens een website gezien met seksspeeltjes, of een catalogus met producten die het plezier in bed moeten verhogen. Veel mensen doen experimenteren tijdens seks met speeltjeser lacherig over en zeggen dat zij nooit zoiets aan zouden schaffen. De cijfers spreken dat echter tegen. In meer dan de helft van de Nederlandse huishoudens is minstens één seksspeeltje aanwezig.

Het is een vreemd taboe. Waarom zou je lacherig doen over iets dat meer mensen wel dan niet doen? Het introduceren van seksspeeltjes is namelijk precies zo lastig als dat je het zelf maakt.

Wanneer je een speeltje online bestelt, of in de winkel koopt, dan heb je twee manieren om het te introduceren. Je kunt het heel omslachtig en voorzichtig aan je partner vertellen, maar daarmee werp je direct een drempel op. Je vormt zelf een taboe. Je kunt het ook inpakken en op bed neerleggen, om te zien wat ze ermee doet. De reactie kan je prima verrassen, want hoe vreemd ze het ook vindt, ze zal het zeker willen proberen.

Ga niet direct voor de lakleren overtrekken, maar bestel eens iets grappigs. Een blinddoek kan al een wereld van verschil maken. Omdat zij (of jij!) tijdens de seks niets kan zien, is ze makkelijker te verrassen. Dat werkt in jouw voordeel. Een ander voordeel dat zeker zal werken, is dat haar zintuigen geblokkeerd zijn, waardoor ze veel meer aandacht heeft voor de prikkels die zij binnenkrijgt wanneer ze bijvoorbeeld gebeft wordt.

Andere leuke ideeën zijn een vibrator voor haar, handboeien of een spel met dobbelstenen met seksopdrachten. Het is een prima manier om de sleur direct te doorbreken, want je hebt een nieuw element de slaapkamer ingebracht en begint met experimenteren tijdens seks en dat brengt veel extra mogelijkheden met zich mee.

Standjes en plaats

experimenteren tijdens seks dmv positiesSleur kan alleen maar ontwikkeld worden wanneer de seks elke keer hetzelfde is. Eerst missionaris, een keertje op zijn hondjes ertussendoor en dat is het repertoire bijvoorbeeld. Dat werkt misschien voor jou wanneer je gericht bent op het orgasme, maar echt bevorderlijk is het niet voor jouw partner en voor jouw seksleven. Het is belangrijk om de mogelijkheden open te houden.

Zoek eens naar verschillende seksstandjes. Er zijn veel meer houdingen dan je denkt. Jouw partner kan bijvoorbeeld bovenop je gaan zitten, met haar rug naar je toe. Een ander standje dat te weinig aandacht krijgt, is het standje waarbij jij met je benen over elkaar gaat zitten. Zij gaat vervolgens bij je op schoot zitten. Het is een langzaam standje, want echt stoten kun je niet, maar veel intiemer kan het ook niet worden.

Ook de plaats waar je seks hebt zou je af moeten wisselen met andere plekken. Dat hoeft niet direct in de struiken bij de buren te zijn, maar wat denk je van de badkamer? Sekswinkels hebben speciale attributen waarmee je houvast in de badkamer kunt creëren en de badkuip is ook altijd een leuke plek. Begint de seks altijd in de slaapkamer, kleed haar dan vanavond eens uit in de woonkamer.

Wanneer ze zich opgelaten voelt, kun je altijd nog verhuizen naar de slaapkamer. Laat ze zich helemaal gaan, dan heb je een leuke nieuwe plek om eens van elkaar te genieten.

Neem de tijd om te experimenteren tijdens seks

Zijn jullie beiden druk? Dat is tegenwoordig heel normaal. Veel mensen lopen langs elkaar heen omdat er weinig tijd is. Het gevolg is dat de seks een vluggertje wordt en dan slapen omdat de volgende dag weer een lange en zware dag wordt.

Voor die mensen geldt deze tip helemaal. Wanneer je vaak druk bent, heb je tijd nodig om de batterij weer op te laden. Goede seks en een leuke tijd met je partner is een perfecte manier om op te laden, maar de kans is klein dat zoiets lukt in een huis waar de stress nog hangt. Ga daarom eens samen weg. Pak een weekendje in een hotel, of boek een hutje op de hei, of aan het strand.

Daar zet je de mobiel uit en doe je je horloge af. Neem een goede fles wijn mee en ga eens lekker lang samen in bed liggen. Goede seks begint niet met kwantiteit, maar met kwali-tijd. Neem de tijd voor elkaar en geniet van elkaar. De seks is dan direct al stukken beter.

Zorg dat je beter wordt

Saaie seks heeft ook te maken met partners die niet goed weten wat hun partner lekker vindt. Dat heeft vaak te maken met onkunde. Er wordt vaak gezegd dat vrouwen nauwelijks klaar kunnen komen; het jammere hieraan is dat dit meestal aan de man ligt, en niet aan de vrouw.

Weet je niet hoe je moet beffen, waar de G-spot ligt of wat erogene zones bij een vrouw zijn? Dan is het hoog tijd om daar eens naar op zoek te gaan, want zolang je niet weet wat je tijdens de seks zou moeten doen, kom je nooit op een hoger niveau. Gelukkig helpt je partner je daarbij, al is het volledig onbewust.

Let tijdens de seks op haar ademhaling en de manier waarop ze kreunt. Daarmee verraadt ze hoe goed je bent. Wanneer haar ademhaling gelijkmatig is, dan gebeurt er helemaal niets. Wanneer ze onregelmatig gaat ademen en haar adem regelmatig stokt, dan doe je het goed. Hoor je haar adem niet omdat je tussen haar benen ligt, houd dan haar borstkas in de gaten. Haar handen zijn ook een goede graadmeter. Zijn deze ontspannen en liggen ze naast het lichaam dan verveelt ze zich. Balt ze haar vuisten, grijpt ze de lakens of je haar vast, dan moet je vooral doorgaan met wat je doet.

Je hoeft geen cursussen te volgen om beter te worden in bed, je moet alleen weten waar je precies op moet letten bij je partner, want zij vertelt je onbewust alles wat je nodig hebt. Om er achter te komen wat haar voorkeuren zijn en hoe je het leuk kunt houden, is experimenteren tijdens seks cruciaal.

Experimenteren op weg naar betere seks

Alle mensen verdienen goede seks. Zo simpel is het, want iedereen zou moeten kunnen genieten van het meest intieme dat wij als mensen hebben. Daar moet je wel het één en ander voor doen om ervoor te zorgen dat alles ook optimaal werkt. Bij de meeste stellen betekent dit dat er gewerkt moet worden om over bepaalde drempels heen te komen. Besef je op zulke momenten goed dat saaie seks niets waard is. Wanneer je de saaie seks verliest, pas dan heb je de mogelijkheid om naar een volgend niveau te komen. Dat kan door speeltjes, door andere standjes en plekken, door meer tijd te nemen, maar ook door beter op je partner te letten tijdens de seks. Daarmee kun je de helft al winnen op weg naar veel betere seks.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in