Wat is haar geheim? De fantasie van vrouwen

by Mark Meijers  - oktober 26, 2015

0
(0)

De fantasie van vrouwen gaat verder dan je denkt

Veel stellen zouden graag meer en betere seks hebben. De seks is het moment dat de partners tijd voor elkaar hebben en intiem van elkaar kunnen genieten. In veel relaties is het echter zo dat de seks af gaat nemen na een bepaalde tijd. Het lijkt alsof het minder interessant wordt, maar is dat niet voor een groot deel aan jezelf te wijten?

Het probleem is dat mannen voor vrouwen denken. Zij vullen zelf in wat hun partner wel of niet leuk zou vinden in de slaapkamer en op dat moment gaat het eigenlijk altijd verkeerd. Wij kunnen als man geen goede inschattingen maken over wat onze partner wel of niet zou willen. Zij kan dat zelf een stuk beter.

Daarom heb ik vandaag vier fantasieën van vrouwen op een rijtje gezet. Deze zijn naar voren gekomen in een heel aantal onafhankelijke onderzoeken waarbij de vrouwen gevraagd werd naar wat zij nou eigenlijk echt heel graag in de slaapkamer wilden zien. En dat kan nog wel eens heel verrassend voor je zijn!

Houd je niet in

Het grootste gedeelte van de vrouwen vond dat de seks wel wat ruiger zou mogen.fantasie van vrouwen Druk je partner eens tegen de muur aan, geef haar eens een tik op haar billen, of overweeg het gebruik van handboeien. De vrouwen zouden graag wat meer actie in de slaapkamer zien, en dat vooral op de stoute manier.

Daar zijn veel wetenschappelijke verklaringen voor. Het genot tijdens de seks wordt voor een vrouw bepaald door de verrassing, door de afwisseling en door zichzelf te kunnen laten gaan. Wanneer jij een dominante rol aanneemt als de alfa in de slaapkamer, dan kan zij zich veel gemakkelijker overwegen aan alles wat er gebeurt.

Wanneer je nog nooit ruig geweest bent in de slaapkamer, is dit de eerste keer een beetje vreemd. Let er goed op dat je je partner echt geen blauwe plekken hoeft te bezorgen, begin eens met een leidende rol aan te nemen tijdens de seks om te kijken hoe zij daar op reageert. Gooi haar op het bed, houd haar handen stevig vast en kijk wat er gebeurt. Wanneer zij aangenaam verrast is, kun je gewoon doorgaan.

Vind je dit een beetje een te hoge drempel, dan kun je altijd beginnen met een rollenspel. Je kunt daarin de rol aannemen van een leraar, een agent of een andere autoritaire functie zodat de drempel een stuk minder hoog wordt. Uit de onderzoeken is gebleken dat jouw partner er al voor open staat, dus waarom zou je het niet eens proberen?

Buiten de slaapkamer

Sleur is een groot probleem in het seksleven van de meeste mensen. Wanneer je altijd hetzelfde doet, dan weten de hersenen al wat er gaat gebeuren. De spanning is uit de seks verdwenen op die manier. Daarom is het niet verrassend dat veel vrouwen eens een keer seks buiten de slaapkamer zouden willen.

Daarbij hoef je niet direct te denken aan seks in de tuin van de buren, of op een publiek toilet. Voor veel vrouwen is het al spannend genoeg om het eens in de woonkamer te doen, of te beginnen in de hal wanneer jullie na een avondje stappen thuiskomen.

Het gaat erom dat de sleur van de seks doorbroken wordt en de makkelijkste manier om dat te doen, is door buiten de slaapkamer te beginnen. Wanneer het echt lastig is, kun je het altijd afmaken in de slaapkamer. Het gaat er namelijk vooral om dat je haar verrast door op een plek te beginnen waar jullie normaal gesproken nooit seks hebben.

Houd je wel van een beetje avontuur, dan kun je ergens buitenshuis beginnen en bekijken hoe je partner reageert. Denk niet direct dat dit niets voor jouw partner is. De meeste vrouwen zijn een stuk stouter dan je in eerste instantie denkt. En de enige manier waarop je er achter kunt komen of je partner het leuk vindt, is door het te proberen.

Meer tijd nemen

De ultieme fantasie van een vrouw kost altijd tijd. Vrouwen willen dan ook graag dat hun partner meer tijd voor hen vrijmaakt. Dat gaat overigens niet alleen om tijd voor seks. Het gaat om tijd die kwalitatief samen besteed kan worden. Dat kan ook door samen een film te kijken op de bank, of door samen een lange wandeling te maken.

Daarbij zijn een aantal dingen belangrijk en dat zijn dingen die veel mannen vergeten. Allereerst moet je je computer en tablet uitzetten, net als je mobiele telefoon. Je moet geen verplichtingen hebben die later op dezelfde dag gepland staan, en je moet zeker niet beginnen over dingen die nog moeten gebeuren. Doe net alsof je in een tijdsvacuüm zit.

Ook tijdens de seks is dit belangrijk. Je hebt vast wel eens gehoord over het feit dat het voorspel ontzettend belangrijk is. Wanneer je hier met je partner gaat praten, merk je dat er nog meer belangrijke factoren zijn. Zo hebben vrouwen het vaak over het voorspel op het voorspel.

Dit is een nieuwe term die steeds vaker op het internet te vinden is. Het gaat om alle acties die je doet voordat er kledingstukken uitgetrokken worden. Hierbij kun je denken aan het kopen van een leuk presentje, maar een lange knuffel of regelmatige zoenen zijn evengoed onderdeel van voorspel op het voorspel.

Waarom is dit zo belangrijk? Het antwoord is eenvoudig: Omdat vrouwen geen mannen zijn. Wanneer onze partner een kledingstuk uittrekt, of sensueel een lolly likt, merken wij al dat het begint te kriebelen in ons ondergoed. Voor een vrouw is er veel meer nodig, en dat betekent dat een langere aanloop nodig is om ervoor te zorgen dat jouw partner maximaal opgewonden is op het moment dat de seks begint. Voorspel op het voorspel is daarvoor een zeer geschikte manier.

Speeltjes in de slaapkamer

wat is de fantasie van vrouwen precies?Ben jij een van de mannen die denkt dat jouw partner niets moet hebben van speeltjes in de slaapkamer? Dan is de kans groot dat jij jouw eigen glazen ingegooid hebt, want uit de onderzoeken is gebleken dat bijzonder veel vrouwen speeltjes in de slaapkamer willen gebruiken. Welke speeltjes dat zijn, dat hangt van jouw partner af.

De meeste vrouwen kiezen in ieder geval voor vibrators en dildos. Dit heeft een goed aan te wijzen reden: Hoe goed jij ook jouw best doet in bed, de speeltjes zijn gemaakt om jouw partner optimaal te laten genieten tijdens de seks. Deze speeltjes werden lange tijd gezien als speeltjes die alleen gebruikt werden tijdens de soloseks, maar dat idee is al lange tijd volledig achterhaald.

Er zijn steeds meer stellen die samen speeltjes gebruiken in de slaapkamer. Waarom zou je het eigenlijk niet proberen? De speeltjes zijn ontwikkeld om het seksleven een boost te geven door een betere en makkelijkere manier van stimuleren, en dit kan precies zijn wat je nodig hebt om jouw partner aan een hoogtepunt te helpen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer speeltjes. Je kunt daarbij denken aan de eerste fantasie die ik hier besproken heb. Door handboeien, een blinddoek of een zweepje te gebruiken, kun je beide fantasieën van je partner combineren. Doe je dat in de woonkamer, en neem je er genoeg tijd voor, dan heb je zelfs alle vier de fantasieën gebruikt die ik in dit artikel genoemd hebt. Combineren levert altijd meer succes op.

Combineer de tips

Vrouwen hebben vaak een fantasie die jou kan verrassen. Mannen denken te vaak voor vrouwen en daarbij strepen we dingen af die we zelf wel zouden willen proberen, maar die we niet voor durven te leggen aan onze partner omdat we denken dat het niet geaccepteerd zal worden.

Daarom is dit een handig handvat voor de volgende keren. Probeer niet voor je partner te denken en gebruik de tips die ik in dit artikel voor je op een rijtje gezet heb. De kans is aanzienlijk dat het seksleven met sprongen vooruit zal gaan, en dat het ineens een stuk makkelijker wordt om in de toekomst over fantasie te praten.

Onthoud altijd dat een seksleven twee partners tevreden moet stellen. Hoe beter jij het maakt voor jouw partner, hoe groter de kans is dat zij iets voor jou terug wil doen.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in