Welke seksspeeltjes gebruiken vrouwen het liefst?

3
(1)

Seksspeeltjes zijn speeltjes die je kunt gebruiken om de seks interessant te maken. Het is een verkeerde aanname dat vrouwen het niet op deze speeltjes hebben. Het merendeel van de vrouwen zou namelijk graag seksspeeltjes in de slaapkamer willen. Het grootste gedeelte gebruikt de speeltjes al.

Denk jij dat seksspeeltjes vooral voor soloseks zijn, dan heb je het mis. Meer dan 60% van de vrouwen wil de speeltjes het liefst gebruiken tijdens de seks met haar partner. Maar hoe maak je een keuze uit alle mogelijke speeltjes die je in de seksshop kunt vinden? Het aanbod is immers immens.

Om je op weg te helpen, heb ik vandaag een lijst gemaakt met de seksspeeltjes die vrouwen het liefst willen gebruiken in jouw bijzijn. Dan weet je precies waar jij jouw partner mee kunt verrassen!

Vibrator of dildo

Mannen hebben twee handen. Dat is een feit, maar het is ook seksspeeltjes voor vrouwen de vibratoreen beperking wanneer je seks hebt met je partner. Je herkent de situatie vast wel waarin je je wenste dat je meer middelen had om je partner te stimuleren. Die middelen zijn er, en die vind je in de seksspeeltjes.

Een vrouw wil tijdens de seks graag op meerdere manieren gestimuleerd worden. Dat is niet altijd even praktisch, want niet alle houdingen zijn even gemakkelijk aan te nemen. En wanneer je twee handen hebt, en een penis, ben je al met al door de mogelijkheden heen om je partner te verwennen. Wat dan als jouw partner nog net een klein beetje nodig heeft om een orgasme te bereiken?

Een vibrator of een dildo kan een ideaal verlengstuk zijn om je partner meer te laten genieten. Het is het meest favoriete speeltje van een vrouw om samen te gebruiken. De extra stimulans zorgt ervoor dat zij zich meer kan laten gaan tijdens de seks, omdat zij veel meer prikkels binnen krijgt tijdens de seks.

Het voordeel van deze speeltjes is overigens dubbelop. Je kunt deze speeltjes gebruiken om je partner te bevredigen, maar zij kan de vibrator ook zelf gebruiken tijdens de seks om extra gestimuleerd te worden. Wanneer zij boven op jou zit tijdens het penetreren, dan kan zij iets achterover leunen om zo haar clitoris te kunnen stimuleren met de vibrator. En jij hebt mooi iets om naar te kijken!

Een ander voordeel is dat je haar langer kunt laten genieten dan je wellicht zelf zou kunnen. Een half uur seks is moeilijk vol te houden. Ten eerste omdat het best veel energie vergt, maar ook omdat je op een gegeven moment toch zelf tot een orgasme zal komen. Dat gebeurt je niet wanneer je de dildo of vibrator gebruikt.

Bondagematerialen

Dankzij Vijftig Tinten Grijs is er een duidelijke run gekomen op bondage producten. Deze vallen in de categorie van speeltjes die jouw partner graag eens zou willen proberen. Daarbij hoef je niet direct te denken aan een volledige SM-kelder. De meeste vrouwen willen eerst eens zien of het iets voor hen is.

Daar kun je mee aan het werk. Er zijn namelijk veel manieren om ervoor te zorgen dat de seks een stuk leuker wordt voor jouw partner, en veel van de manieren zijn in deze hoek te vinden. Het is namelijk eenvoudig om ervoor te zorgen dat een vrouw de seks beter kan beleven.

Daarvoor moeten we eerst even een stap terugdoen. Wat zijn de dingen die een vrouw kan remmen tijdens de seks? Op nummer één staat onzekerheid. Vrouwen nemen sneller de passieve rol aan tijdens de seks, maar dat wil niet zeggen dat zij zich hier prettig bij voelen. Daarnaast zijn vrouwen vaak sneller afgeleid. Zij zien nog werk liggen, of vragen zich af hoe zij eruit zien in jouw ogen.

Daar kun je gemakkelijk een einde aan maken dankzij de bondagematerialen. Denk aan een blinddoek waarmee je je partner het zicht kunt ontnemen. Ze is minder snel afgeleid, en heeft daardoor veel meer aandacht voor de andere prikkels die zij binnen krijgt. Aangezien één van de zintuigen uitgeschakeld is, gaan de andere zintuigen veel harder aan het werk.

De passieve rol is ook niet langer een probleem. Door haar in de handboeien te slaan, kun je haar in een passieve rol dwingen. Zij weet dat ze niets kan, en dat jij de leidende rol in bed hebt. Daardoor kan het een stuk makkelijker zijn om de vrijheid te nemen tijdens de seks. Het genot komt intenser binnen omdat de twijfel geen rol krijgt.

Andersom werkt dit natuurlijk net zo goed. Door jezelf in de onderdanige positie te zetten, krijgt zij ineens veel meer macht in de slaapkamer. Daardoor gaat haar fantasie op de loop en dat is altijd een goed teken. Ze kan doen wat ze wil, en dat is goed voor zowel haar genot als voor haar libido.

Zoals ik eerder al zei, hoef je niet direct op zoek naar de meest extreme dingen. Begin eens met een blinddoek en handboeien. Bevalt het jullie, dan kun je altijd nog op zoek naar uitbreidingen zoals een zweepje, enkelboeien of andere attributen.

Alles wat spannend is

seksspeeltjes voor vrouwen alles wat spannend isDe derde optie in deze lijst is eigenlijk een optie die je zelf uit moet vinden. Elke vrouw heeft eigen voorkeuren, en wanneer je kijkt naar de meest verkochte seksspeeltjes, dan krijg je een verkeerd beeld. Veel mensen kopen namelijk wat speeltjes, en gebruiken daar een klein gedeelte van. De meest goedkope seksspeeltjes worden dus vaak mee besteld, maar niet gebruikt.

Hoe kom je er nou achter wat jouw partner graag wil? Wanneer je het haar op een directe manier vraagt, is de kans bijzonder klein dat je een eerlijk en volledig antwoord zal krijgen. Ze weet het niet precies, of ze wil het liever niet zeggen. Daarvoor heb ik een truc ontwikkeld die ook hier werkt. Eigenlijk is het namelijk de manier om haar fantasie bloot te leggen.

Ga op een rustige avond eens naast haar zitten, steek kaarsjes aan en schenk twee glazen in. Zorg voor een ontspannen sfeer, met een romantische achtergrond. Vervolgens pak je pen en papiertjes en schrijf daar, samen met je partner, verschillende seksspeeltjes op die jullie tegenkomen in een random seksshop.

Pak vervolgens alle papiertjes en gooi die in een schaal, of hoed. Laat haar de papiertjes eruit pakken en maak vervolgens drie stapeltjes. De eerste stapel is de stapel met ‘Echt niet’. Dat zijn de speeltjes waar je ook niet op door gaat vragen. Nee is nee. De andere stapel is de ‘Echt wel’ stapel. Dat zijn de speeltjes die zij graag zou willen proberen. De derde stapel is de stapel waarvan ze nog niet weet of ze het weet of niet.

Het lijkt een kinderachtige manier om tot een punt te komen, maar ik kan je garanderen dat dit een manier is die gemakkelijk is voor je partner. Hoe goed je relatie ook is, de meeste vrouwen zijn wat meer terughoudend op dit gebied. Zij schromen zich voor zulke gesprekken, al zijn zij er in hun hoofd net zozeer mee bezig.

Door het gemakkelijk te maken met een keuze en drie opties, maak je het voor haar een stuk gemakkelijker om te kiezen wat zij wel wil, en wat zij niet wil.

De meest populaire seksspeeltjes voor vrouwen

De meest populaire seksspeeltjes voor vrouwen zijn de vibrator of de dildo, en bondagematerialen. Met de derde heb ik geprobeerd duidelijk te maken dat alle vrouwen van elkaar verschillen. De meest verkochte seksspeeltjes zijn niet altijd de meest gebruikte seksspeeltjes. Sterker nog, wanneer je een duurdere vibrator aankoopt, dan gaat deze vele jaren mee, en op die manier komt die nooit in de lijst met meest verkochte producten.

Ga daarom eens op zoek naar de speeltjes die jouw partner echt leuk vindt. Gebruik de speeltjes als een manier om de seks spannender te maken, maar zorg er ook voor dat jullie ook regelmatig seks kunnen hebben zonder de seksspeeltjes. Op die manier weet je zeker dat de seksspeeltjes een extraatje blijven, in plaats van dat deze de hoofdrol gaan spelen tijdens de seks.

 

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 3 / 5. Aantal stemmen: 1

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Prestatiedruk als obstakel voor goede seks

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in