De 4 grootste fouten die mannen maken als minnaar

5
(1)

Wat zijn de grootste fouten die mannen maken als minnaar?

Wij mannen maken keer op keer een aantal fouten in bed die het voor onze vrouwelijke partners soms heel lastig maken om echt van de seks te genieten.

Door de jaren heen hebben veel dames zich bij me gemeld en toen ik een half jaar geleden naar vrouwelijke lezers een vragenlijst stuurde over seks, antwoordde maarliefst 67% dat hun partner deze ‘grove’ fouten maakt in de slaapkamer.

Maar wat zijn nu die punten waar de dames zo zwaar aan tillen?
Wat is het nu precies wat wij mannen regelmatig fout doen waardoor we erin falen onze partner te voorzien van volledige seksuele vervulling?

Ontdek in dit artikel de vier meest gemaakte ‘grove’ fouten die ervoor zorgen dat jij het seksuele succes bij jouw partner bijna onmogelijk maakt!

fouten die mannen maken infographic

Fout nummer 1: Onzekerheid

[thrive_fill_counter color=”red” value=”90%” before=”” after=”” percentage=”90″ label=”90% van de mannen begrijpt nog steeds niet wat onzekerheid teweeg brengt”]

Laat me je uitleggen wat 90% van de mannen op deze planeet nog steeds niet begrijpt. Veel van ons heren begrijpt wel dat onzekerheid niet per sé aantrekkelijk is, maar wat dan precies hetgene is wat onzekerheid uitstraalt schijnen we niet te begrijpen.

Toch is dit misschien wel de grootste turn-off bij vrouwen op seksueel vlak. Zorg er dus voor dat jij deze fout niet maakt!

Om je hiervoor te behoeden moet je begrijpen wat er in eerste instantie voor zorgt dat een vrouw zich seksueel aangetrokken voelt tot een man.

Evolutionaire partnerkeuze bij vrouwen

Hoe werkt seksuele aantrekkingskracht bij vrouwen nu eigenlijk precies?
Dit heeft alles te maken met de evolutionaire ontwikkeling van ons voortplantingssysteem. Wij mensen zijn een zeer succesvolle diersoort op deze planeet en de reden hiervoor is dat wij er als soort in zijn geslaagd een voortplantingsmechanisme te ontwikkelen wat er telkens voor zorgt dat we een sterker nageslacht produceren.de alfa man fouten die mannen maken

Onze evolutionaire ontwikkeling maakt dat zowel mannen als vrouwen zich aangetrokken voelen tot de “beste” partner, en in de evolutieleer betekend het woord ‘beste’ ookwel ‘diegene met wie het nageslacht de grootste overlevingskans heeft’.

Voor vrouwen is dit op te delen in 2 belangrijke aspecten.

Fysieke eigenschappen

De fysieke eigenschappen van de mannelijke partner dragen bij aan de overlevingskans van het eventuele nageslacht. Een gezond persoon zonder handicaps, zonder ziekte, in de bloei van zijn of haar leven zijn heel erg belangrijk. Een man die aan deze zaken voldoet heeft in eerste instantie een streepje voor.

Dit betekend simpelweg dat vrouwen zich van nature gemakkelijker aangetrokken voelen tot sterke, gezonde, jonge mannen zonder opvallende fysieke zwakten.

Sociale eigenschappen

Nog veel belangrijker echter zijn de gedragsmatige en sociale eigenschappen van de man. Het evolutionaire voortplantingsmechanisme van de vrouw moet er zorg voor dragen dat er een gezond nageslacht komt. Ze doet dit door mannelijke potentiële partners te beoordelen op sociale status en gedrag.

De bepaling op basis van gedrag betekend dat ze op zoek gaat naar tekenen in het gedrag van de man die er op wijzen dat hij een individu met grote overlevingskans is.

Zelfverzekerd gedrag wijst er op dat de man weet wat hij doet. Dat hij zich geen zorgen hoeft te maken over zijn persoonlijke veiligheid en dat hij ook niet bang hoeft te zijn achte het net te vissen bij het vinden van een partner. Zijn zelfverzekerdheid communiceert dat hij simpelweg op succes kan rekenen.
De redenen van zijn zelfverzekerdheid kunnen voortkomen uit ervaring, fysieke kracht, of sociale signalen.

Domme boer of tjap

fouten die mannen maken als tjappen

De sociale status van de man wordt bepaald door de groep waarin hij zich bevindt. Neemt hij in het bijzijn van anderen een volgzame houding aan, of staat hij letterlijk zijn mannetje, durft hij zijn eigen keuzes te maken en voor zijn eigen welzijn te kiezen, of neemt hij een lage sociale plaats in laat hij over zich heen lopen?

Dit signaal wordt door de vrouw feilloos opgepikt (vaak onbewust) en haar evolutionaire programmering deelt extra punten uit aan een man die een zogenaamde ‘alfa rol’ inneemt.

LET OP! Dit betekend niet per se dat je als man de baas moet zijn over anderen. Het betekend niet dat je schreeuwerig moet zijn of dat anderen naar je moeten luisteren.

Het betekend voornamelijk dat je voor je persoonlijke welzijn niet afhankelijk bent van de mening van anderen en dat jij er toe in staat bent je eigen keuzes te maken en jezelf op die manier te redden. Mannen die schreeuwerig zijn communiceren vaak juist een achterliggende onzekerheid waarvoor ze willen compenseren. Deze omschrijf ik ook wel als de ‘domme boer’ of  ’tjap’, zorg dat je hier niet bij hoort.

Wat niet te doen

Terugkomend op wat de eerste grote fout van mannen tussen de lakens precies inhoudt. Het zijn de signalen die jij onbewust stuurt die haar vertellen dat je eigenlijk niet op je gemak bent. Dat je niet goed weet wat je doet. Dat je eigenlijk een afwachtende houding wil aannemen en dat je ‘mannelijke’ rol gespeeld en onecht is.

Zorg er voor dat jij, niet alleen tijdens seks, maar in alle communicatie met een potentiële partner bewust blijft van wie en wat je bent.

Weet dat jij een leuk, geliefd, tof persoon bent. Onthoud dat je slimmer bent dat de gemiddelde mens (je leest immers dit artikel wat inmiddels de nodige kantjes telt, iets waar de gemiddelde tjap nogal wat moeite mee zou hebben) en schroom er niet voor dit af en toe te laten merken.

Wat je wil voorkomen is dat jij communiceert dat:

  • Je niet weet wat je wilt
  • Je bang bent om knopen door te hakken
  • Je bang bent om volgende stappen te zetten tijdens seks
  • Je jezelf afhankelijk opstelt tegenover haar
  • Je de touwtjes aan haar uit handen geeft
  • Je volledig tot haar beschikking staat

De bedoeling is dat jullie samen plezier maken, en dat betekend dat jij je mannetje mag staan, verwachtingen mag hebben en, aangezien jij een superleuk persoon bent met een daadwerkelijk waanzinnig karakter, je in principe mag gedragen zoals jij goeddunkt.

Als je wat verlegen aangelegd bent, acteer dan niet ’toffer’ dan je bent, maar leer wél je eigen waarde kennen. Zorg er voor dat jij nooit je partner boven jezelf zet. Onthoud; ze is misschien leuk, mooi en sexy, maar ten eerste ben jij dat ook, en ten tweede zijn er heel veel leuke, mooie, sexy vrouwen die maar wat graag iets met zo’n leuk persoon als jij zouden beginnen!

Fout nummer 2: Vrouwen benaderen als mannen

De tweede superfout is wat meer ‘seks gericht’. Waar we het bij fout nummer 1 hadden over onzeker gedrag, hebben we het nu meer over fysieke handelingen in de slaapkamer.vrouwen zijn geen mannen de grootste fout

De fout die veel mannen maken, en die jij misschien nu nog steeds maakt, is seks met een vrouw te benaderen alsof ze hetzelfde wil als jij.
Wij mannen raken opgewonden als een pijl uit een boog. Dat dit bij vrouwen over het algemeen wat minder snel gaat is de meeste van ons wel bekend

Daarom hanteren veel mannen een strategie die ongeveer op het volgende neerkomt.

Stap 1: We weten dat een vrouw meer tijd nodig heeft dan wij om op te warmen. We strelen en kussen daarom iets langer dan we zelf nodig vinden.

Zo! Zijn wij even goed bezig! Maar dat moet toch voldoende zijn

Stap 2: BAM! Orale seks, masturbatie, penetratie en orgasme.

Stap 3: Hijgend concluderen dat zij niet écht genoten heeft en jij al klaar bent.

Klinkt iets in die richting bekend?

De grote fout is dat wij denken dat ze, na enkele tellen voorspel, hetzelfde verlangt als wij. Direct stimulatie en puur fysieke seks tot aan een ontlading.
Benader het op deze manier en ik garandeer je dat die ontlading er nooit komt!

Fouten die mannen maken tijdens het voorspel

Maak jij de bovenstaande grove fout dan heb je waarschijnlijk nooit geleerd van een vrouw wat écht voorspel nu eigenlijk inhoudt en hoe dat voor haar alle ingrediënten voor maximale opwinding kan bevatten.de grootste fouten die mannen maken tijdens voorspel

Wat je hierbij vooral moet onthouden:

HET GAAT NOG STEEDS OM HAAR EVOLUTIONAIRE VOORTPLANTINGS MECHANISME!

Voorspel is niet wat veel mannen denken, een periode waarin we seksuele handelingen verrichten, maar dan korter en zachter.

Nee. Het is een periode waarin we ons bezig houden van het opbouwen van een enorme hoeveelheid seksuele spanning bij onze vrouwelijke partner door haar te ‘prikkelen en plagen’. Hiervoor heb ik een techniek ontwikkeld die ik ‘switching’ noem. Je wisselt/switcht met regelmaat je aanpak om haar nooit het idee te geven dat ze weet wat er komen gaan en om haar in een staat van seksuele afhankelijkheid te brengen.

Switching, het ultieme voorspel

switchen om voorspel te verlengen

Je begint langzaam. Er worden wat kledingstukken verwijderd en jij neemt een flinke stap vooruit en streelt haar borsten.

Zij denkt…dat gaat rap, maar voordat ze er een conclusie aan kan hangen, heb je 2 stappen terug genomen en masseer je haar hals sensueel, maar zacht (switch 1).

Je bouwt dit een tijdje op en werkt heel langzaam weer richting één van haar erogene zones, maar voordat je hier aankomt kus je haar innig (switch 2).

Deze kus breek je vervolgens vrij plotseling af en opnieuw streel je haar borst, deze keer misschien iets langer of intenser (switch 3).

Wat ze nu probeert is aan jou af te lezen wat je volgende ‘move’ wordt. Maar in plaats van een stap terug, kus je haar borsten zonder blikken of blozen op een sexy manier (switch 4).

Nu neem je weer wel flink gas terug. Je trekt haar shirt terug omlaag om haar bovenlichaam te bedekken, kust haar en geleid haar handen over je borstkas (switch 5).

Begrijp je het doel?
Je bouwt de seksuele spanning op door haar te laten raden wat er gaat gebeuren, door haar geen moment van rust te gunnen. Rust ontstaat wanneer ze weet wat er komt, dit zijn de momenten dat haar gedachtes afdwalen en haar seksuele spanning afneemt. Deze rust neem jij weg door compleet onvoorpspelbaar te zijn.

Doe dit lang genoeg en ze gaat verlangen naar de volgende stap.
Een goede vuistregel is om dit proces minimaal 10 a 15 minuten vol te houden. Voor meer tips om deze tijd te vullen, bekijk deze 11 tips voor betere seks eens.

Het benaderen van vrouwen als mannen en het gaan voor directe fysieke stimulatie is bij vrouwen één van de grootste frustraties en afknappers bij een nieuwe seksuele partner. Maak dus van deze informatie jouw nieuwe persoonlijke seksuele routine en skip hem nooit meer.

Voor een nog intensere, uitgebreidere vorm van voorspel raad ik je deze onderstaande video aan van AskMen.

[responsive_video type=’youtube’ hide_related=’1′ hide_logo=’1′ hide_controls=’1′ hide_title=’1′ hide_fullscreen=’1′ autoplay=’0′]https://www.youtube.com/watch?v=YEMHP9wdPpc[/responsive_video]

Fout nummer 3: Snelheid

Het benaderen van vrouwen als mannen heeft ook betrekking op de snelheid waarmee wij mannen te werk gaan. De tijd tussen de eerste penetratie en het uiteindelijke orgasme is bij veel mannen een kwestie van seconden.

Als het aan de vrouw lag, was dit echter nooit korter dan minimaal 10 minuten (en soms veel en veel langer!).

In mijn methode tegen vroegtijdige ejaculatie omschrijf ik de zogenaamde ‘willen’ fase van het mannelijke orgasme. Tijdens deze fase zijn we midden in seksuele stimulering (zoals bij penetratie) beland. Er komen allerlei chemische stofjes vrij in onze hersenen en waar we een minuut eerder nog hadden besloten onze partner eens uitgebreid te verwennen, denken we plotseling in een waas van extase dat het absoluut ok is om nu te ejaculeren.

Wat gebeurde er?

We verloren de controle. Niet omdat we het orgasme niet kunnen tegenhouden. Niet omdat we lichamelijk niet in staat zijn om langer door te gaan. Maar omdat we toegaven aan een instinct wat (daar gaan we weer) bedoeld is om voor nageslacht te zorgen.

Wij rationeel denkende mensen zijn echter één van de weinige diersoorten die dit kunnen voorkomen. Wij zijn er toe in staat, met wat oefening, om dit mechanisme wat zorgt voor snelle efficiënte voortplanting te dwarsbomen.15 min vuistregel uithoudingsvermogen in bed

Wanneer je jouw uithoudingsvermogen in bed traint en zo leert langer door te gaan, dan vervul je één van de wensen die vele mannen onvervuld laten bij vrouwen. De wens om zelf tot seksuele vervulling, extase en zelfs een orgasme te komen tijdens penetratie.

Werk je hier niet aan dan doe je wat de meeste mannen doen. Dan kies je alleen voor je eigen genot, en ondanks het feit dat je natuurlijk zelf van seks mag genieten is dit één van de grootste fouten die mannen maken in de ogen van vrouwen.

Daarbij is het leren controleren van je orgasme om langer door te gaan zonder klaar te komen, een zeer waardevolle eigenschap. Ik raad je dan ook aan deze speciale videotip te bekijken waarmee jij direct, vanavond al minimaal 30 minuten langer door kunt gaan.

Fout nummer 4: Variatie

De laatste fout waarvoor we deze vierde podiumplaats in het leven roepen, is het ontbreken van variatie tijdens seks. Begrijp me niet verkeerd. De meeste vrouwen zitten er niet op te wachten om een halve circus act op te moeten voeren en af en toe een vluggertje is voor de meeste vrouwen net zo fijn als voor mannen. Er is echter een hele goede reden dat seksuele methodes zoals tantra, kama sutra technieken en taoistische seks, zo enorm populair zijn.

De grote fout op dit vlak is dat mannen te lang en te vaak een routinematige aanpak van seks handhaven waaruit alle spanning en verassing op den duur verdwenen is.

Je hebt zoëven al kunnen lezen over écht voorspel. De reden hiervoor was duidelijk. Het bouwen van seksuele spanning.

Dit geld echter ook na het voorspel in grote mate!

Op het moment dat jouw partner de tijd krijgt tijdens seks aan iets anders te denken dan de geweldige opwindende stimulatie die ze van je ontvangt, dan is er iets mis.

Het is daarom niet verkeerd om tijd te steken in je persoonlijke ‘seksstandjes arsenaal’. Leer eens wat meer verschillende posities en hanteer ook hierin weer een ‘switching’ aanpak.
Bouw op met één techniek, maar voordat ze weet wat haar te wachten staat, verander je plotseling. Het enige verschil is dat hierbij de verschillende technieken iets langer aangehouden mogen worden dan bij voorspel. Veel vrouwen hebben langer achter elkaar stimulatie nodig en als jij op de juiste manier weet te variëren dan heb jij een voet tussen de deur om haar heerlijk te laten klaarkomen.

Maak niet de fout om alleen de missionaris positie uit te voeren. Voeg er vandaag nog minimaal 1 exotisch seksstandje aan toe!

Deed jij dit ook fout?

Wat je hierboven omschreven hebt gezien is meer ‘wet’ dan ‘suggestie’. Blijf je dezelfde fouten maken die al talloze keren door vrouwen zijn omschreven als frustrerend en die vaak genoeg worden gezien als goede reden om een (seksuele) relatie te beëindigen, of zet jij de stap om meer waard te worden in bed.

  • Om meer waard te worden dan de meeste andere mannen
  • Om meer waard te worden dan haar ex
  • Om meer waard te worden in bed dan ze achter je had gezocht
  • Om meer waard te worden tijdens seks dan jij ooit van jezelf had verwacht?

Laat me weten in de reacties onderaan de pagina wat jij gaat veranderen!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Klaarkomen uitstellen en de rol van serotonine

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in