Hoe gebruik je een vibrator om je partner te stimuleren?

4.4
(5)

Hoe gebruik je een vibrator?

Er zijn verschillende manieren om seks te hebben. Zo kun je seks hebben in je eentje, en je kunt seks hebben met een partner. Wanneer je langere tijd met dezelfde partner seks hebt, kan de sleur toe gaan slaan. De attributen die zij doorgaans zelf gebruikt bij de soloseks, kun jij gebruiken om de seks spannender te maken.

De vibrator is daar een uitstekend voorbeeld van. De meeste vrouwen willen de vibrator namelijk het liefst met hun partner gebruiken. Het is geen speeltje dat uitsluitend voor de soloseks gebruikt wordt. Maar hoe gebruik je een vibrator het beste om je partner te stimuleren wanneer je nog nooit een vibrator zelf gebruikt hebt?

Om je op weg te helpen, heb ik vandaag een soort handleiding geschreven over hoe je een vibrator kunt gebruiken tijdens de seks met je partner. Waar moet je op letten, wat moet je nou echt niet doen en wat moet je zeker wel doen met een vibrator?

Hoe begin je het beste met een vibrator?

Wanneer je jouw partner wilt verrassen door een vibrator in bed te gebruiken, hoe gebruik je een vibrator om je partner te verwennen?dan is het verstandig om dat van tevoren te laten merken. Het is niet verstandig om ineens iets tegen haar clitoris te houden dat trilt. Dat zorgt er alleen maar voor dat zij enorm zal schrikken, waardoor de opwinding ineens verdwenen is.

Laat van tevoren zien of weten dat je een vibrator wilt gebruiken tijdens het stimuleren. Begin bij voorkeur met je tong en lippen om haar kruis vochtig te krijgen. Wil je dit liever niet omdat de vibrator het middelpunt van de seks moet zijn ditmaal, gebruik dan glijmiddel. Zonder vocht of glijmiddel gaat het namelijk vooral schuren in eerste instantie. Daar wordt ze minder opgewonden van, waardoor ze zelf minder vocht aan zal maken.

Begin bij voorkeur niet direct tussen haar benen. Bij al het voorspel draait het om het opbouwen van de spanning, en dat geldt ook voor het gebruik van een stimulator. Wanneer je haar eerst streelt en langzaam richting de erogene zones gaat, is de mate van opwinding vele malen hoger bij je partner, waardoor je meer resultaat zal hebben met het gebruiken van de vibrator.

Hoe gebruik je een vibrator tijdens het voorspel?

Gebruik van vibrator

Wanneer zij opgewonden geraakt is, en je hebt speeksel of glijmiddel op de vibrator aangebracht en de schaamlippen van je partner, dan kun je zijlings naast haar gaan liggen. Dit is het makkelijkste omdat de bewegingen die je gaat maken, het beste te simuleren zijn met haar eigen bewegingen. Om het anders te zeggen: De hoek die je op deze manier maakt, is de hoek die zij zelf ook gebruikt.

Begin ongeveer bij de vaginamond en trek een streep met de vibrator richting de clitoris. Hierbij gebruik je eerst een lichte trilling, en lichte druk. Je wilt de spanning opbouwen, en je wilt zeker niet je partner afschrikken. Naar mate je langer bezig bent, kun je meer variaties gebruiken, en de trillingen heftiger maken, net als de druk. Wat goed is om te weten, is dat de clitoris doorloopt het lichaam van de vrouw in.

Waar je dus zeker druk wilt zetten met de vibrator, is niet op de clitoris zelf, maar op het gebied tussen de clitoris en de navel. De clitoris loopt zeker een aantal centimeter door, en dit gedeelte mis jij technisch gezien elke keer dat jullie seks hebben. Het is dus handig om de vibrator te gebruiken om op deze manier iets meer druk te zetten op het gedeelte dat te weinig aandacht gekregen heeft!

Wat moet je vooral niet doen?

hoe gebruik je een vibrator om je partner te verwennen in bed?Om te weten wat je wel kunt doen, is het altijd handig om te weten wat je vooral niet moet doen met een vibrator. Ook daar zijn genoeg voorbeelden van te noemen gelukkig.

Zo is het onverstandig om een vibrator te gebruiken die niet schoongemaakt is. Niet alleen is dit onhygiënisch, het kan ook zorgen voor de verspreiding van SOA’s en dat moet altijd vermeden worden wanneer de mogelijkheid er is. Zorg er dus voor dat de stimulatoren goed schoongemaakt zijn.

Wat ook niet verstandig is, is om direct de vibrator de vagina in te schuiven om je partner een plezier te doen. Door het opbouwen zorg je ervoor dat zij vochtig wordt, en een bepaalde mate van opwinding bereikt waardoor penetraties prettig kunnen voelen. Wanneer je dit direct in het begin doet, is het alleen maar pijnlijk.

Let er dus altijd op dat je de tijd neemt om op te bouwen. Je wilt ervoor zorgen dat het een fijne beleving voor je partner wordt. Je wilt dat zij geniet van jouw inspanningen en bijkans zelfs een hoogtepunt kan beleven.

Vibrator te vaak gebruiken

Wat je ook echt niet moet doen, is de vibrator elke keer gebruiken wanneer jullie seks hebben. Op die manier word je zelf namelijk lui en dat zal je partner merken. Door het gebruiken van een vibrator hoef je zelf minder inspanningen te leveren, maar dat mag niet de doelstelling zijn. Zorg er dus voor dat je seks met vibrator af weet te wisselen met seks zonder een speeltje.

Is het gebruik van een vibrator aan te raden?

Het is zeker aan te raden om een vibrator te gebruiken tijdens de seks met je partner. Het is namelijk een manier om je partner meer genot te schenken op een relatief eenvoudige manier. Wanneer jij het idee hebt dat dit niets voor jouw partner is, dan is het tijd om de cijfers onder ogen te zien. Meer dan 60% van de huishoudens heeft stimulatoren in huis en ruim de helft van alle vrouwen zou de speeltjes als vibrators graag samen gebruiken met haar partner.

De kans is dus groot dat jouw partner het juist erg spannend zou vinden, en nu jij precies weet wat je moet doen om haar echt te laten genieten, moet het wel een leuke avond worden voor jullie beiden!

te snel klaarkomen inschrijving banner

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 4.4 / 5. Aantal stemmen: 5

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in