Penis Grootte gemiddelden van Europa en de wereld

4
(1)

Het idee dat ze een kleine penis hebben, zit erg veel mannen dwars. Dit is ook begrijpelijk. Tegenwoordig worden mannen veel meer geconfronteerd met de esthetiek van andermans penis dan vroeger.

Huidige situatie; minder gène voor het lichaam

Niet alleen door het voor de hand liggende voorbeeld, porno, maar ook vanwege het eenvoudige feit dat men tegenwoordig veel openlijker spreekt over seksualiteit.
Bij veel sportverenigingen is samen douchen de normaalste zaak van de wereld en de jongeman die zich nergens voor hoeft te schamen, trekt zonder moeite zijn kleren uit voor de neus van zijn vrienden om een partijtje te gaan skinny dippen.

Wanneer een man twijfelt over het wel of niet actie ondernemen en te starten met de oefeningen voor penisvergroting, is het misschien een goed idee eerst eens te kijken of die penis wel echt klein is. Daarom in dit artikel wat gemiddelden van penis grootte bij mannen.

De gemiddelde penis grootte in europa

De gemiddelde penis grootte wereldwijd van de man is 14,5 centimeter. Let op, dit geld voor alle leeftijden vanaf 12 jaar en is dus weinig representatief.

Wij zitten er als noord Europeanen een stukje boven met een gemiddelde van 16,5 centimeter.
Dit is gemeten vanaf het schaambeen tot aan het puntje van de eikel.

Alle penis lengte tussen de 13 en 21 centimeter wordt als gezond en zeker niet te klein beschouwd. Minder dan dat maakt gemeenschap een beetje moeilijker, maar nog altijd is er geen sprake van een medisch probleem. De ene penis is gewoonweg groter dan de andere. Overigens is de kleinste penis ooit gemeten slechts 1,34 centimeter lang. Waarschijnlijk heb zet je dus, zelfs al heb je niet de grootste, geen records.

Hieronder zie je wat cijfers specifiek gericht op Europa:

Een grote penis wordt gezien als een penislengte boven de 22 centimeter. Ook dit gemiddelde is wereldwijd, en omdat onze Aziatische medemens helaas niet gezegend is met een gen wat de penis ontwikkeling stimuleert, zit ons gemiddelde een stukje hoger.

Penisvergroting met een methode zoals natuurlijke penis vergroting kan een oplossing zijn voor mannen die twijfelen aan de representativiteit van hun lid. Het voordeel is dat iedereen het kan doen, omdat het vrij eenvoudige oefeningen zijn en het verder geen risico’s met zich meebrengt wanneer er goed met de oefeningen wordt omgegaan.

Natuurlijk is het niet iets wat binnen een week voor elkaar is. Iemand die merkbare lengte en dikte aan zijn penis wil toevoegen is hiermee al snel een aantal maanden bezig, maar het enige wat het je kost is tijd en het zou me allerminst verbazen als in de toekomst iedereen die met een wat kleinere penis is geboren, dit probleem zelf gaat oplossen met oefeningen zoals die in natuurlijke penis vergroting.

penis grootte europa
Gemiddelde Penis Grootte In Europa

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 4 / 5. Aantal stemmen: 1

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

De Rol Van De Voorhuid Bij Snel Klaarkomen

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Pingback: Single guys for single guys - Pagina 17
  2. Beste James,

    Helaas is niet overal een eenvoudige oplossing voor.
    Mijn advies zou zijn om andere leuke seksuele dingen met elkaar te doen zodat jullie toch beiden aan je trekken komen.

    Mark

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in