Hoe laat je haar meer genieten tijdens het beffen?

5
(1)

Laat haar genieten tijdens beffen

Er is veel geschreven over de manieren waarop je een vrouw op kunt winden. Toch is nog lang niet alles gezegd. Er komt nog altijd nieuwe informatie naar voren toe en dat is ook niet zo vreemd. Het genot van de vrouw in bed staat pas sinds kort in de schijnwerpers. Het heeft een lange tijd een ondergeschikte rol gehad in Europa.

Wat we zeker weten, is dat de meeste vrouwen door goed beffen een orgasme kunnen beleven. Dan moet ze wel in de stemming zijn en je moet veel dingen goed doen. Wat zijn de manieren waarop je haar meer kunt laten genieten tijdens het beffen, zodat de kans op succes ineens een stuk groter wordt?

Denk aan de sfeer tijdens het beffen

De sfeer is een belangrijke factor voor een vrouw. Wanneer je laat haar meer genieten tijdens het beffen door aan de sfeer te denkentijdens de drukte ineens besluit om haar oraal te bevredigen, dan is de kans op succes klein. Je moet iets meer doen om haar echt in de stemming te krijgen. Daarbij kun je aan veel dingen denken. Het meest belangrijke is een goede temperatuur in de kamer waar je haar wilt beffen.

De meeste vrouwen zijn naakt tijdens het beffen. Dit betekent dat zij het aanvankelijk snel koud zullen hebben. De lakens zijn koud, ze beweegt in het begin nauwelijks en de opwinding maakt haar nog niet warm. Dat zijn goede dingen om rekening mee te houden, want wanneer zij het steenkoud heeft tijdens de seks, kan ze zich echt niet laten gaan.

Denk aan de sfeer in de slaapkamer

Waar je ook rekening mee moet houden, is het licht. Tl-buizen zijn ideaal wanneer je aan het werk wilt, maar tijdens het beffen zijn ze niet nodig en ze werken in het nadeel van je partner. Hoe meer licht er is, hoe eerder je partner een gevoel van onzekerheid zal hebben. Alles is zichtbaar en daardoor gaat zij twijfelen aan haar bovenbenen, haar armen, en vooral ook de vorm van haar vagina. Een vrouw heeft minstens één punt aan zichzelf waar ze echt niet over te spreken is.

Sfeerverlichting is de beste keuze. Wanneer je een waxinelichtje op jouw nachtkastje zet en eentje op die van haar, dan heb je genoeg licht om te zien wat je aan het doen bent. Voor je partner is dit een prima uitgangspunt. Hoe minder er te zien is, hoe beter, ook omdat er dan veel meer ruimte is voor fantasie.

Stel haar op haar gemak

Wanneer je ervoor wilt zorgen dat je partner meer kan genieten tijdens het beffen, dan is het goed om even de tijd te nemen om haar op haar gemak te stellen. Dat kan redelijk eenvoudig. Vertel haar dat je zin hebt om haar te beffen. Op die manier voelt ze zich niet bezwaard op het moment dat jij druk bezig bent en zij stil ligt. Stel haar geen vragen tijdens het beffen, want daarmee haal je haar juist uit haar comfort. Ze is aan het genieten en elke vraag haalt haar uit haar genot.

Stel haar op haar  gemak tijdens het beffen

Er zijn uiteraard nog veel manieren waarop je haar op haar gemak kunt stellen. Je kunt hierbij denken aan het zorgen voor genoeg kussens op het bed zodat ze zichzelf kan ondersteunen tijdens de seks. Je kunt ook denken aan geurkaarsen, zodat onaangename geurtjes geen kans hebben. De temperatuur die bij het vorige gedeelte aan bod kwam, telt natuurlijk ook mee hier.

Focus niet op haar orgasme maar op het beffen

Wil je een vrouw klaar laten komen? Noem dan nooit het woord ‘orgasme’ en laat ook niet merken dat je op haar climax uit bent. Zodra zij weet dat je voor een orgasme gaat, kun je het eigenlijk wel vergeten. Zij ervaart dit als een prestatiedruk die er voor zal zorgen dat haar hersenen druk aan het werk gaan met het orgasme, waardoor het onmogelijk wordt.

Leg de nadruk op haar genot. Vertel haar dat je haar wilt laten genieten en dat het genot het belangrijkste is. Op die manier heeft ze geen enkele druk en heeft ze alle ruimte om het genot over zich heen te laten komen. Het gevolg is dat ze een stuk makkelijker klaar kan komen, omdat zij zich er niet op richt.

Neem de tijd

meer genieten tijdens het beffen door de tijd te nemenEen van de fouten die veel mannen maken, is dat zij te weinig tijd nemen. Zij hebben een bepaald tijdskader waarin zij hun partner willen verwennen, maar wanneer jouw partner weet dat er een eindtijd is, of wanneer zij merkt dat je de klok in de gaten houdt, dan wordt het voor haar moeilijker om zich te laten gaan. Ze weet dat er druk achter zit, en eigenlijk kun je dan wel direct stoppen.

Een vrouw voelt zich snel opgelaten wanneer ze het idee heeft dat het te lang duurt voordat zij tot een climax komt. Daarom is het verstandig om de horloges af te doen, de klokken om te draaien en de mobiele telefoons buiten de slaapkamer te laten. Op die manier heb je echt de tijd voor haar en heeft zij geen enkel idee hoe laat het is, of hoe lang jij al bezig bent.

Door de tijdsdruk volledig weg te halen, komt jouw partner veel eerder tot een orgasme. Ze heeft de tijd aan zichzelf, voelt geen druk en kan zich daardoor gemakkelijk volledig laten gaan.

Verras haar

De laatste tip die ik je mee wil geven hier, is het verrassen van je partner. Wanneer je jouw partner wilt laten genieten tijdens de seks, dan moet je zorgen dat er een bepaalde mate van spanning is. Ze moet niet kunnen voorspellen wat de volgende stap is. Wanneer zij dat wel weet, dan is de seks al snel sleur, hoe goed je het ook doet.

Daarom moet je aan de slag met je arsenaal aan middelen om jouw partner te laten genieten. Gebruik je doorgaans alleen je mond tijdens het beffen, dan is dit een goed moment om te bedenken wat je met je handen kunt doen die je vrij hebt op dat moment. Gebruik je je handen en je mond, overweeg dan eens een vibrator of een dildo in te zetten bij het verwennen van je partner.

Er zijn genoeg kleine dingen die je kunt doen om het spannender te maken. Je kunt ook verder gaan door handboeien of een blinddoek te gebruiken. Het maakt het niet alleen spannender voor je partner, je maakt de sensatie ook een stuk intenser voor haar. Dat is uiteindelijk in jouw voordeel, want de kans is groot dat jouw partner daardoor wel tot een orgasme kan komen. Hoe verrassender jij uit de hoek kunt komen tijdens het beffen, hoe beter het is.

Laat haar meer genieten tijdens de seks

De meeste artikelen over beffen gaan over het uitbreiden van je technieken. Dat is niet genoeg en het is logischer om eerst te beginnen bij de manieren waarop jouw partner kan genieten van de seks. Wanneer je deze manieren uit kunt breiden, dan wordt het beffen direct al een stuk fijner voor haar. Zij kan zich meer laten gaan en dat zorgt ervoor dat zij dichter bij een orgasme kan komen omdat je gedacht hebt aan de dingen die belangrijk zijn voor haar.

 

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in