8 jaar geleden

Hoe moet je goed beffen?

0
(0)

Voor veel mannen is het best lastig met creatieve oplossingen te komen tussen de lakens. Het is voor ons vaak een uitdaging om seksuele bezigheden te bedenken die ons het idee geven dat we onze partner, de vrouw, evenveel laten genieten als wij zelf genieten. Eén van de vraagstukken die bij veel  mannen speelt, is: “Hoe kunnen wij onze partner goed beffen, op zo’n manier dat ze tot een heerlijk orgasme komt?”.

Een man komt gemakkelijk en snel klaar, helemaal wanneer hij zijn orgasme niet tegenhoud. Voor een vrouw die bereid is wat inzet te tonen, is het dus meestal niet moeilijk ons met grote mate te laten genieten.

Om er voor te zorgen dat wij onszelf niet als minder capabel gaan zien in bed, is het voor ons vaak een doel onze partner ook tot dat begeerde orgasme te brengen. Het orgasme staat immers voor ultiem genot, of in ieder geval een gevoel waarvan wij als man zeker weten dat het ook voor onze partner goed voelt, al is het dan misschien anders dan hoe wij ons eigen orgasme ervaren.

Keer op keer vallen we daarom terug op orale seks, het beffen van onze partner om er voor te zorgen dat de scores niet te ver uit elkaar gaan lopen.
Maar hier begint bij veel mannen een nieuw probleem. Wanneer wij ons proberen te bedenken hoe wij onze partner goed kunnen beffen, dan komen wij uit op bedachte technieken, die eerder bij ons als man goed zouden werken. Hard en heftig is in veel gevallen ons motto. Dit is niet voor iedere vrouw even plezierig, en brengt al helemaal niet ieder meisje tot klaarkomen.

In dit artikel leer ik je daarom hoe goed te beffen, met enkele eenvoudige best practices voor tijdens het beffen.

Als je op zoek bent naar uitvoerende tips en technieken dan verwijs ik je graag naar dit artikel met onze selectie van de beste beftips (ontwikkeld in samenwerking met Eveline de Bruin)

Orale seks bij vrouwen

Orale seks en beffen werkt bij vrouwen anders dan bij mannen.
De clitoris staat hierbij letterlijk centraal, maar de clitoris is niet vergelijkbaar met het gevoelige gedeelte van de penis, zoals veel mannen denken. Bij mannen is het oppervlakte van de eikel, het gevoeligste deel, maar deze dient bij de meeste heren veelvuldig en soms zelfs heftig gestimuleerd te worden om tot orgasme te komen (dit is misschien niet in iedere situatie zo, maar het is over het algemeen voor de meeste mannen waar).

De clitoris werkt anders. Deze is bij veel vrouwen dusdanig gevoelig, dat direct contact met bijvoorbeeld je vingers, onplezierig is. Helemaal wanneer de vagina onvoldoende vochtig is, is direct contact meestal eerder pijnlijk dan plezierig.

Wanneer we echter orale seks toepassen bij vrouwen, dan is het de reeds bevochtigde tong, die in wezen dus een iets minder direct contact maakt. De tong is zachter en heft een wat sponzige structuur wanneer we deze niet aanspannen.

Dit is voor veel vrouwen precies de juiste formule. De eerste tip luidt dan ook: Span je tong bij het beffen van een vrouw nooit aan!

Goed beffen betekent opbouw van spanning

Wanneer wij als man door onze partner onder handen genomen moeten worden is het meestal eerder zo dat we ons orgasme tegen moeten houden, om een vroegtijdige zaadlozing tegen te gaan, dan dat het klaarkomen ons moeite kost.

Bij vrouwen is het een ander verhaal. De seksuele spanning die zich opbouwt in zowel ons hoofd (mentale seksuele spanning) als in ons lichaam en onze ledematen (fysieke seksuele spanning), moet bij vrouwen precies goed zijn.
Pas wanneer de routine perfect verloopt en zij steeds dieper in haar seksuele gedachtes is verzonken, komt het orgasme pas om de hoek kijken.

Dit is wat wij bij het goed beffen van een vrouw in gedachten moeten houden.vrouw orgasme goed beffen
De opbouw is de sleutel.
Begin traag en zacht, maar neem direct een ritme aan bij het zacht likken van de vagina.
Wanneer je positieve reacties van haar krijgt kun je deze volgende tip toepassen:

Tijdens het beffen: 2 stappen naar voren 1 terug!

Niet letterlijk natuurlijk! Maar het is zo dat spanning veel sneller oploopt, wanneer wij als mensen denken dat we iets krijgen, om het vervolgens voor onze neus te zien verdwijnen.

Dit is bij seks net zo. Je hebt vast wel eens van de term teasen gehoord.
Wanneer je haar oraal bevredigt, verhoog dan heel langzaam aan de druk van je tong. Zodra je dit hebt gedaan, verlaag je juist direct deze druk weer en vertraag je ook nog eens je ritme.

Dit klinkt tegenstrijdig, je wil haar immers stappen vooruit laten maken in haar weg naar het orgasme.
Geloof me, dat is precies wat je hiermee bereikt.

Als je mijn woord hier niet voor wil aannemen, let dan maar eens op haar lichamelijke reactie wanneer je dit toepast! Je zult zien dat ze kreunt en kronkelt van genot!

Welke plekjes zijn het belangrijkst bij het beffen?

Welke plekjes zijn nu het belangrijkst als jij haar het beste wil beffen van al haar partners tot nu toe? We hebben het gehad over de clitoris, deze staat letterlijk en figuurlijk in het middelpunt.
De clitoris is bij het beffen het lichaamsdeel wat het orgasme het meest direct beïnvloedt. Ze noemen het meest gangbare orgasme van de vrouw ook wel een clitoraal orgasme.

De clitoris is echter niet het enige belangrijke gedeelte van haar geslacht wat jou aandacht verdient tijdens het oraal bevredigen.goed beffen techniek

Het woord voor het voorste gedeelte van de vagina, wat ook het gedeelte is met de meeste zenuwuiteinden, kennen we ook als de vulva. De vulva in zijn geheel dient door jou met je tong gestimuleerd te worden om haar optimaal te laten genieten.

Het beste beffen heft alles te maken met afwisseling. Begin daarom zoal hierboven beschreven zachtjes en met een platte ontspannen tong op en rond haar clitoris, maar vestig je aandacht daarna een tijdje op de lagere gedeeltes van de vulva. Lik met je tong iets aangespannen haar buitenste schaamlippen en dring met het puntje steeds een klein beetje naar binnen.

Dit maakt dat haar mentale seksuele spanning zich steeds meer inleeft in het evolutionaire gedeelte van seks, de penetratie, en dit stimuleert vervolgens haar stap richting het orgasme.

Hoe laat je een vrouw klaarkomen met beffen?

Heb je langzaam opgebouwd? Heb je de 2 stappen vooruit, en 1 achteruit tip gehanteerd? Dan zul je merken dat haar reactie op de aanrakingen van jouw tong steeds intenser worden.

Om haar nu over het randje te duwen en tot een orgasme te brengen met beffen, verhoog je plotseling de druk behoorlijk. Meteen daarna ontspan je weer, en direct verhoog je de druk opnieuw. Herhaal deze stap regelmatig en met intensiteit.
Dit is het moment waarop je aan haar reactie zult merken of ze tegen een orgasme aan zit.

Wanneer zij steeds minder controle heeft over haar eigen bewegingen, en wanneer ze steeds heftiger kreunt, zullen de spieren rond haar vagina een drukkend gevoel gaan uitoefenen. Het kan zijn dat ze haar bekken naar voren duwt. Dit is het signaal dat jij vooral niet meer mag stoppen.

Hoe verkrampt je tong nu ook raakt, even doorgaan en volhouden. Ze zal het je in dank afnemen.

Tijdens het orgasme wordt de clitoris extreem gevoelig. Voor veel vrouwen is zelfs aanraking van je tong dan te veel.
Neem deze leuke tip van me aan. Geef haar hele zachte kusjes op de clitoris met tussenpozen om haar bij te laten komen. Je merkt vanzelf waarom!

Ik krijg het benauwd en raak verkrampt tijdens het beffen en soms vind ik beffen vies

Dit is iets wat bijna alle mannen die orale bevrediging beoefenen bij vrouwen wel eens meemaken.
Net als de penis, vind ook in de vagina afscheiding plaats van lichaamsvocht. De vagina heeft een slijmvlies en dit slijmvlies produceert een stof die de vagina schoon houdt.

Ik kan je het volgende verzekeren: Als een vrouw er goede persoonlijke hygiëne op nahoud, dan heb je niets te vrezen. Wel kun je soms een bepaalde smaak proeven of een bepaalde lichaamsgeur ruiken. Ieder mens is anders. Als je hier een probleem mee hebt, wees er dan niet te direct over. Niemand vind het leuk te horen dat een ander last heeft van zijn of haar meest intieme plekjes. Wees echter ook niet te kinderachtig. Houdt in gedachte dat wat jij nu voor haar doet, waarschijnlijk ook vice versa plaats kan vinden.

Het verkrampt raken van het intensief gebruiken van de tong is een ander verhaal. Soms willen we nog zo graag maar onze tong is een spier, en net als alle andere spieren kan deze vermoeid raken.

Om dit te voorkomen is mijn tip: Ontspan je tong zo veel mogelijk tijdens het beffen.

Wanneer je een platte ontspannen tong hebt tijdens het beffen, dan is de aanraking hiervan zachter en daardoor vaak plezieriger voor je partner. Een platte tong stimuleert daarbij ook nog eens meerdere zenuwuiteinden tegelijk. Extra voordeel dus! Jij wordt niet moe en je raakt niet verkrampt van het beffen en zij geniet extra intens.

Mijn hoop is dat deze informatie je van dienst zal zijn. Mocht je zal leuke, creatieve manieren hebben om orale seks voor jou en je partner leuker te maken, deel deze dan door een comment achter te laten onder dit artikel. Hiermee help je een ander weer!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: