Gouden tip om beter te leren beffen

4
(9)

Gouden Tips Voor Tijdens Het Beffen

In dit artikel wil ik graag een aantal tips met je delen. Deze informatie komt rechtstreeks van een vrouw.
Het gaat om een speciale techniek die je uitvoert met je tong tijdens het beffen. Dit stelt je er niet alleen toe in staat om langer door te gaan met het oraal bevredigen van je partner, maar zal haar ook nog eens extra heftig stimuleren.

Tongtechniek tijdens het beffen

Als er iets is wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd, is het wel dat er ook zoiets bestaat als ‘verkeerde tongtechniek’

Het verkeerd beffen van je partner doordat je tong haar gevoeligste delen niet goed, of juist te heftig raakt brengt haar niet tot orgasme, maar werkt vaak juist averechts.

Helaas zijn niet alle vrouwen even gemakkelijk te plezieren, maar als we een paar vuistregels in ons achterhoofd houden wat betreft het toepassen van tongtechniek tijdens beffen, dan komen we een heel eind!

De meest gemaakte fout tijdens beffen

Wanneer wij beginnen met het likken en tongen in de omgeving van haar vagina, de vulva, dan hebben wij de neiging om de kracht en snelheid waarmee we onze tong bewegen, overeen te laten komen met wat we zelf lekker zouden vinden als de rollen omgedraaid waren.

We duwen vaak vrij hard met de tong of zijn geneigd snelle op-en-neer bewegingen te maken. Dit is een ZEER grote fout tijdens het beffen van je partner.

Zoals gezegd staat of valt haar plezier met de juiste tongtechniek. Daar is een klein beetje uitleg voor nodig.

Harde en zachte tong

Zoals je inmiddels weet, zijn de clitoris en binnenste schaamlippen bij de vrouw erg gevoelig voor direct contact. Directe wrijving voelt vaak niet prettig voor de vrouw, om die reden is er soms glijmiddel nodig, of moet een dame eerst een beetje nat worden voordat seks plezierig wordt.

Ook bij directe wrijving met de tong is er een manier waarop dit erg onprettig kan zijn. Dit gebeurt wanneer wij onze tong ‘hard’ maken.
Een harde tong geeft teveel directe wrijving op de clitoris en binnenste schaamlippen. Voor veel vrouwen geld dat dit te veel prikkelt, en het wordt eerder als pijnlijk dan plezierig ervaren.

Wanneer je hiermee te lang doorgaat dan wordt het bereiken van een orgasme en ander seksueel genot steeds lastiger.

Een harde tong, heb je wanneer je met het puntje ervan je neus aan te raken. De tong is eigenlijk een grote spier. Net als andere spieren kun je deze spannen. Wanneer je hem aanspant dan trekken de vezels samen en vormen een grotere dichtheid, en dus een hardere tong.

De platte tong, de beste techniek om te beffen

Wanneer jij je afvraagt hoe je moet beffen, neem dan de platte tong techniek als basis uitgangspunt.
De platte tong is het tegenovergestelde van de harde tong.
Wanneer je in de spiegel kijkt en probeert je tong zo breed mogelijk te maken, dan zal je merken dat deze ook veel zachter wordt.

Het is deze staat waarin je tong dient te zijn tijdens het beffen.
Vervolgens is het belangrijk dat je haar niet probeert te likken met het puntje van je tong. Je zal merken dat zodra je dit doet, de tong zich weer aanspant en harder wordt.

platte tong leren beffen
De platte tong is de sleutel

In plaats daarvan probeer je haar clitoris en schaamlippen te raken met het middelste gedeelte van de tong.
Omdat deze nog altijd plat is, raakt je nu een groter oppervlakte, waardoor je meer zenuwuiteinden stimuleert.
Haar genot wordt hierdoor substantieel veel groter. Ze voelt je beter, en wordt niet overprikkeld door de directe stimulatie van haar clitoris.

Nu kun je een aantal variaties toepassen.

Variaties tijdens het beffen

Tijdens het toepassen van de platte tong techniek, kun je een aantal dingen doen om het genot van je partner steeds verder te vergroten. Je neemt haar op deze manier mee op een heerlijke weg van intense senuele prikkelingen, helemaal tot aan een geweldige ontlading in de vorm van een orgasme.

De ‘swirly’ tijdens het beffen met de platte tong

De eerste variatie die je kunt toepassen is een langzame draaiing van je platte tong. Je probeert als het ware heel traag en met veel speeksel haar clitoris op te

langzaam leren beffen
langzame bewegingen zorgen voor extra effect

lepelen.
Het klinkt misschien confronterend, maar hoe dieper je hierbij haar clitoris in je mond kunt zuigen, hoe intenser het genot zal zijn. Dit heeft onder andere te maken met de warmte in je mond.
Wanneer je haar een langere periode beft met je tong ver buiten je mond geduwd, bijvoorbeeld omdat je er eigenlijk niet van geniet, of omdat je het niet lekker vind, dan wordt het temperatuurverschil op den duur vervelend voor haar.

De ‘Slow motion’ bef techniek

De slow motion is net als de swirly iets wat draait om intense prikkeling van een zo groot mogelijke oppervlakte van haar vulva. De platte tong is extreem belangrijk.
Begin halverwege de schaamlippen en trek deze met je vingers een heel klein beetje uitelkaar.
Plaats je platte tong nu in het midden en maak met je hoofd een hele trage beweging naar boven.
De beweging maak je niet met je tong, want daarvoor zou je deze moeten aanspannen waardoor hij harder wordt.
Neem voor het afleggen van de weg van haar schaamlippen tot helemaal over haar clitoris ongeveer 12 seconden. Als je merkt dat het haar erg goed bevalt, herhaal het dan, maar neem nog langer de tijd tot wel 20 seconden.
Sommige vrouwen worden dusdanig gevoelig dat zelfs het stilleggen van je tong op haar clitoris haar in de zevende hemel brengt.

Combinatie techniek

Iets wat erg belangrijk is om te onthouden is dat je best je tijd mag nemen tijdens seks. Het wordt ons mannen vaak verweten dat we te snel willen gaan.
Hier zit een kern van waarheid in en het is absoluut belangrijk dat je niet te snel gaat. De tijd nemen mag, maar vergeet niet dat er wel altijd vooruitgang in het spel moet zitten.

Te veel mannen blijven hangen op eenzelfde handeling omdat ze het idee hebben dat dit werkt, of omdat ze zich verplicht voelen een tijdje door te blijven gaan.

Een goede manier om de vooruitgang richting maximale opwinding te waarborgen is de combinatie techniek.

Hierbij begin je eerst de voorgaande technieken af te wisselen. Na enkele minuten masseer je met het topje van je vinger de ingang van haar vagina. Deze zou nu behoorlijk vochtig moeten zijn. Zorg dat dit vocht op je vingers komt of lik kort aan je vinger zodat deze niet stroef aanvoelt (weet je nog? -overprikkeling).

Breng nu je vinger zachtjes in haar vagina tijdens het uitvoeren van één van de voorgaande slow-beftechnieken.
Wissel zachte druk naar boven af met druk naar beneden en de zijwanden van de vagina. Dit is één stap van vooruitgang.

De volgende stap is het opvoeren van de intensiteit. Dit geld voor zowel de bewegingen van je tong als die van je vinger.

Merk je dat ze goed reageert, houd het dan een tijdje vast. Zo niet, neem dan weer een stapje terug.

Je zult zien dat haar lichaam alsmaar heftiger gaat schokken. Ze komt steeds dichter bij het orgasme.

Hoe ga je om met een orgasme tijdens beffen?

Iets wat veel mannen vaak overslaan en wat heel veel verschil maakt in de hoeveelheid plezier voor een vrouw, is het ‘aanhoudende orgasme’. Vrouwen komen niet net als mannen in enkele seconden klaar.

Ten minste niet altijd. Het is belangrijk om haar het orgasme van begin tot eind zo intens mogelijk te laten ervaren. Wanneer je merkt dat haar ademhaling is versnelt, en haar lichaam begint te schokken, dan weet je dat het zo ver is. Stop dan niet met wat je doet, op het hoogtepunt kun je het beste de intensiteit wat verlagen. Veel vrouwen raken tijdens hun orgasme een beetje overgevoelig rond de clitoris. Dit kan tijdens het orgasme roet in het eten gooien als jij even intens door blijft gaan.

Matig je tempo en verzacht de druk een beetje. Als je merkt dat haar orgasme aanhoudt, stop dan vooral niet, maar ga door.

Er is niets mis mee om nadat het orgasme ten einde is gekomen nog eventjes door te gaan. Als ze echter een beetje overgevoelig is geraakt, dan zal ze je dit vanzelf laten merken. Beschouw dit als een compliment, niet als een teken dat ze het niet meer lekker vindt!

Tijdens het beffen is het nemen van je tijd de sleutel. Houd dit in gedachte en je zult merken dat het je in dank zal worden afgenomen!

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 4 / 5. Aantal stemmen: 9

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Voortijdige ejaculatie voorkomen, twee mogelijke opties

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in