De beste gratis seksspeeltjes voor stellen

0
(0)

De beste gratis seksspeeltjes voor stellen

De gratis seksspeeltjes die je nu al in huis hebt.

Er zitten veel nadelen aan het gebruik van gratis seksspeeltjes. Ze kunnen onveilig zijn, of nep overkomen tijdens de seks. Dit gaat echter niet op voor alle mogelijkheden die je nu al in huis hebt. Een aantal voorwerpen kunnen namelijk prima dienen als de beste seksspeeltjes die je samen met je partner kunt gebruiken.

Wil je wat meer spanning tijdens de seks hebben, dan is dit zeker een artikel voor jou. Ik geef je namelijk direct al vijf tips voor gratis seksspeeltjes die ook in jouw huis aanwezig zijn. Pas als je het artikel gelezen hebt, weet je precies waar je moet beginnen om de seks nog leuker te maken, zonder een euro uit te geven.

Warm en koud

Orale seks is geweldig voor een vrouw. Wanneer jij de tijd neemt om haar beste seksspeeltjes met warm en koud orale seks gevengoed te beffen, dan is dat een volledige sensatie op zich. Het wordt nog een stuk beter wanneer jij je bewust bent van de gratis seksspeeltjes die je in huis hebt en die je kunt gebruiken tijdens het geven van de orale seks.

Jouw tong en lippen zijn een prachtige manier om je partner te stimuleren, maar je kunt het voor haar een stuk interessanter maken door iets te gebruiken dat warm is, en iets te gebruiken dat koud is. Je kunt bijvoorbeeld denken aan koffie en ijs. Door beide dingen afwisselend in je mond te nemen tijdens het beffen, kun je haar tot een ongekend hoogtepunt brengen.

Denk ook aan jezelf met deze gratis seksspeeltjes. Probeer smaken te vinden die goed bij elkaar passen, zodat je niet misselijk wordt. IJs is vaak goed te combineren, omdat het in verschillende smaken te vinden is. Zo kun je altijd wel iets warms vinden dat er goed bij past.

Shawl of stropdas

Er zijn veel attributen die je tijdens de seks kunt gebruiken, op verschillende manieren. Shawls en stropdassen passen daar goed bij. Deze gratis seksspeeltjes worden vaak gebruikt als blinddoek om je partner te verrassen. Als bondagemateriaal zijn ze niet geschikt. Wanneer je dit doet, ben je namelijk de shawl of stropdas kwijt. Maakt dat niet uit, dan kun je gewoon je gang gaan, zolang je het niet te strak aantrekt.

Als blinddoek werken deze attributen een stuk beter. Het is leuk om je partner het zicht te ontnemen. Op die manier gaan haar hersenen meer ruimte vrijmaken voor de andere prikkels die binnenkomen. Daarnaast wordt zij een stuk minder snel afgeleid tijdens de seks, waardoor de volledige aandacht bij het genot komt te liggen.

Natuurlijk kun je jezelf ook laten blinddoeken om haar meer controle in de slaapkamer te geven. Zo heeft zij veel meer ruimte om eindelijk eens te proberen wat ze al zolang wilde.

Meubilair

Meubilair valt ook onder de gratis seksspeeltjes, en misschien heb je het ook al wel eens op die manier gedaan. De missionaris houding wordt op een gegeven moment saai, en alleen maar seks in bed hebben, dat werkt ook niet bevorderlijk. Waarom zou je het niet eens op een andere manier doen?

Zij kan zich vasthouden aan een kast, over de bank hangen en de meeste stoelen lenen zich ook prima voor een spannende seksstandje. Deze gratis seksspeeltjes maken de seks avontuurlijk, maar zij hebben nog een groot voordeel. Ze werken de sleur tegen: Je haalt de seks uit de slaapkamer, of in ieder geval uit bed. Daarmee liggen alle mogelijkheden open en dat zorgt voor extra spanning. Daarmee schiet jouw en haar libido ook omhoog.

Douchekop

Je hebt vast wel eens gehoord of gezien dat een vrouw zichzelf kan verwennen met de douchekop. Dit gratis seksspeeltje kunnen jullie ook samen gebruiken tijdens de seks. Er zijn speciale steunen te koop in de seksshops waardoor je net iets meer grip hebt. Heb je een randje waar je op kunt zitten in de douche, dan heb je dit niet eens nodig.

Je kunt de douchekop gebruiken om haar te bevredigen. Wanneer een hand vrij kunt houden, kun je haar tegelijkertijd strelen om zo te zorgen voor net iets meer sensatie dan alleen de douchekop.

Pen en papier

seksspelletje met pen en papier

beste seksspeeltjes pen en papier om opdrachten te gevenEr zijn veel manieren om de seks leuker te maken. Daar kun je gratis seksspeeltjes voor gebruiken, maar je kunt het ook met pen en papier doen. Door elkaar opdrachtjes te geven, kun je het een stuk spannender maken. Dat betekent direct ook dat pen en papier onder de gratis seksspeeltjes gerekend kunnen worden.

Dit kun je aanpakken zoals je zelf wilt. Je kunt ergens een envelop verstoppen in huis en vervolgens je partner een berichtje sturen vlak voordat je naar huis gaat. Je kunt ook briefjes ophangen door het huis heen, waarbij jouw partner uit mag kiezen wat ze wil doen.

Wil je het nog anders doen, dan kun je er een spelletje van maken. De seksspelletjes die te koop zijn in de winkels, kun je namelijk ook makkelijk zelf maken. Het gaat simpelweg om het maken van opdrachten voor elkaar. Vervolgens moeten er stapels gemaakt worden, en verzin je een manier om te bepalen wie een opdracht moet pakken. Steen-papier-schaar kan een leuke manier zijn, het werpen van een muntje of dobbelstenen werkt minstens zo goed.

Let er goed op dat je geen opdrachten uitschrijft waar je partner het nooit mee eens zou zijn. Het is wel de bedoeling dat het leuk blijft voor beide partners, want dan weet je zeker dat het een vervolg kan krijgen.

De beste gratis seksspeeltjes

voorzichtig met gratis seksspeeltjes

Niet alle attributen in huis lenen zich goed tijdens de seks, maar de lijst die je hierboven hebt gekregen, geeft een goed beeld over de mogelijkheden waar je wel gebruik van kunt maken. Op die manier kun je de dingen die je toch al hebt inzetten als gratis seksspeeltjes, waardoor het net even iets leuker en spannender kan worden.

Wees altijd voorzichtig met gratis seksspeeltjes en wees je bewust van de risico’s. Je wilt jezelf of je partner geen schade toebrengen tijdens de seks.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Hoe gebruik je een vibrator om je partner te stimuleren?

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in