5 jaar geleden

De nadelen van gratis seks speeltjes

0
(0)

De 3 grootste nadelen van de gratis seks speeltjes in de slaapkamer

Wanneer de seks in jouw relatie niet meer spannend genoeg is, dan kun je ervoor kiezen om voor seks speeltjes te gaan. Er zijn meer stellen die wel seksspeeltjes gebruiken dan dat er stelletjes zijn die geen speeltjes in huis hebben. Dat kan het echte werk zijn, maar dat is meestal te duur. Toch zitten er nadelen aan de gratis seks speeltjes die je kunt maken met je partner.

Wat zijn nou de grootste nadelen van gratis seks speeltjes en hoe kun je hier het beste mee omgaan om het risico te beperken? Er moet immers een manier zijn om toch spannendere seks te kunnen hebben zonder honderden euro’s uit te moeten geven aan de toys?

Gratis seksspeeltjes kunnen gevaarlijk zijn

Op het moment dat het er heet aan toe gaat in de slaapkamer, maak je een van de nadelen van gratis seks speeltjes is dat deze gevaarlijk kunnen zijnkeuzes die niet bepaald rationeel overwogen zijn. Wanneer je gratis seks speeltjes wilt gaan gebruiken, kun je in principe alles gebruiken dat je in de slaapkamer tegen kunt komen. Het is alleen de vraag hoe verstandig het precies is om touwen te gaan gebruiken, stropdassen, of de kaarsen die beneden in de kandelaar stonden.

Tijdens de seks maak je de overwegingen op een heel andere manier. Je hersenen denken niet aan wat het meest verstandig is om te doen, zij laten zich leiden door de opwinding. Je kunt je vast situaties herinneren waarin je tijdens de seks iets bedacht had, wat je nu echt nooit meer zou willen doen. Toch leek het op dat moment een goed idee.

De gratis seks speeltjes die je in de slaapkamer kunt vinden, die hebben als nadeel dat zij gevaarlijk kunnen zijn voor jou, voor je partner of voor jullie beiden. Je zal echt niet de eerste persoon zijn die naar het ziekenhuis gebracht moet worden omdat een goed plan toch niet echt een goed plan bleek.

Dit nadeel kun je aardig beperken in haar omvang. Wanneer je graag gebruik wilt maken van gratis seks speeltjes, probeer dan van tevoren eens hoe scherp dat touw precies is, of hoe gemakkelijk de knopen weer uit de stropdas te halen zijn. Wanneer je deze dingen probeert voordat je seks hebt, kun je namelijk nog gewoon met je hersenen nadenken, in plaats van met je geslachtsdelen.

Ze kunnen behoorlijk onpraktisch zijn

De betere seksspeeltjes zijn uitvoerig getest, ontworpen om handig te zijn tijdens de seks, en voldoen aan de veiligheidsvoorwaarden. Ze zijn in de meeste gevallen ook prijzig en daarom kan het handig zijn om op zoek te gaan naar gratis seks speeltjes die je tijdens de seks kunt gebruiken.

Wat je daarbij nooit moet vergeten, is dat de attributen die je wilt gaan gebruiken, niet bedoeld zijn om dienst te doen als seks speeltjes. Zij zijn dus nooit zo praktisch als de echte seks speeltjes, voldoen niet aan de veiligheidseisen en in de meeste gevallen moet de voorwerpen na de seks weer gewoon gebruikt worden waar ze voor bedoeld zijn.

Dat alles kan het flink onpraktisch maken, en dat is een van de nadelen van gratis seks speeltjes. Hoe verstandig het ook kan lijken om de kosten zo laag mogelijk te houden, op de langere termijn heb je eigenlijk alleen maar jezelf en je partner te pakken, want het is een oplossing die voor veel minder plezier in bed zorgt, terwijl je juist de seks weer spannender wilde maken.

Seksspeeltjes kunnen de sfeer verpesten

een van de nadelen van gratis seks speelltjes is dat zij erg nep over kunnen komenStel je voor dat jouw partner de woonkamer in komt lopen, verkleed als agente. Je hebt een openstaande bekeuring die betaald moet worden en aangezien je geen geld bij je hebt, moet dat maar in de slaapkamer gebeuren. Op dat moment schieten jouw levels van opwinding de lucht in, maar wanneer zij vervolgens met touwtjes aan komt die handboeien voor moeten stellen, dan is de voorpret al snel weg.

Op het moment dat alles in een bepaald scenario gehouden wordt, is het jammer wanneer er neppe seks speeltjes naar voren moeten komen als hulpmiddel. Speel je geen rollenspel maar wil je de seks gewoon wat leuker maken, dan gaat de spanning er ook snel af wanneer je huishoudelijke voorwerpen moet gaan gebruiken om de sfeer te verhogen.

Hier is eigenlijk geen goed alternatief op, behalve het aanschaffen van de echte seks speeltjes. Wanneer een speeltje alleen gebruikt wordt als speeltje, werkt dit al snel bevorderend voor de hersenen. Daarnaast werkt het beter wanneer de handboeien ook echt handboeien zijn, en je partner ook echt niet los kan komen.

De nadelen van gratis seks speeltjes

Er zijn veel mensen die op zoek zijn naar manieren om het seksleven interessanter te maken. Dat kan te maken hebben met sleur, maar het kan ook te maken hebben met het verbreden van de horizon. Het verkennen van nieuwe mogelijkheden is immers altijd spannend en wanneer dat tijdens de seks kan, dan kan het alleen maar leuker worden.

Wanneer je de prijzen van de gemiddelde seks speeltjes ziet, dan kan dat even slikken zijn. Wanneer je kwaliteit wilt hebben, dan moet die betaald worden. Toch is het niet zo duur als je in de meeste gevallen denkt, je ziet het namelijk op een verkeerde manier.

Ten eerste is het goed om je te beseffen dat je niet de hele sekswinkel in een keer hoeft te kopen. De meeste stellen beginnen met wat kleine dingetjes om te kijken of het echt zo leuk is. Handboeien, een vibrator of een vibrerende penisring zijn goede voorbeelden van de kleinere dingen. Hieraan zie je ook direct dat deze niet zomaar vervangen kunnen worden door gratis seks speeltjes.

Daarnaast is het een investering. Wanneer je voor een paar tientjes seks speeltjes koopt, dan kun je daarmee veel meer experimenteren tijdens de seks. Het is ook meer ‘echt’ voor jezelf en voor je partner, waardoor het al snel een stuk spannender wordt. Wanneer je vervolgens het assortiment een beetje uit wilt breiden, ben je vaak al weer een paar weken verder en met de levensduur van de gemiddelde seks speeltjes die beschikbaar zijn, kun je daarmee ook minstens maanden vooruit.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: