Eenvoudige Oefening Voor Een Grotere Erectie

0
(0)

Natuurlijk zijn er veel technieken gebaseerd op het daadwerkelijk veranderen van je penis, zoals penis vergroting of penis verlengingsoefeningen.

Maar het hoeft niet altijd zo ingewikkeld.

Er zijn ook eenvoudige technieken om direct, zonder iets te veranderen al wat grote en dikte aan je erectie toe te voegen.

Techniek voor een grotere erectie

Wat het doel van de techniek is, is het verkrijgen van de meest grote erectie die in je huidige fysieke staat mogelijk is.

Dit doe je door tijdens seksuele stimulering, wanneer de erectie nog aan het groeien is, deze niet aan te raken, maar je puur en alleen te focussen op de stimuli.
Dit kan je partner zijn, of andere dingen waarvan je opgewonden raakt.
Het is belangrijk dat je in deze tijd de penis niet of nauwelijks aanraakt. Wanneer de penis door druk van buitenaf gestimuleerd wordt, dan duwen we eigenlijk effectief een klein beetje van het bloed wat voor de erectie zorgt, uit de erectie terug het lichaam in.

Bij sommige mannen kost het even tijd voordat dit bloed zich weer een weg naar binnen heeft gebaand. Als we echter in de groeifase van de erectie eventjes wachten met het beginnen van stimuleren tot de erectie op zijn grootst is, dan is het kleine verschil in volume bij veel mannen verwaarloosbaas.

Het bereiken van een grote erectie voordat wordt begonnen met seksuele stimulatie, is de meest eenvoudige manier van maximaliseren van de grootte van de penis.

Erectieprobleem

Het is wel iets waar veel mannen die last hebben van een erectie probleem, erg mee geholpen kunnen zijn.
Het af en toe onderbreken van de fysieke stimulering van de penis, dus door aanraking, heeft tot gevolg dat het bloed weer vrij naar binnen kan stromen, waardoor de erectie groter wordt.

Het is dus niet daadwerkelijk een vorm van penis vergroting, maar veel mannen kunnen hier al wel hun voordeel mee doen, om zo toch het maximale te bieden aan hun partner tijdens seks.

Natuurlijke penis vergroting

Grotere Erectie Opwekken

Natuurlijke wijze van erectie vergroting

Wanneer de penis op zichzelf niet voldoende groeit tijdens de erectie om genot te schenken aan de partner of aan jezelf, dan is natuurlijke penis verlenging waarschijnlijke de beste optie.

De technieken van natuurlijke penis vergroting of natuurlijke penis verlenging, zijn gebaseerd op het vergroten van de kamers in de penis die tijdens de erectie het bloed vasthouden.

Deze ‘corpora cavernosa’ hebben wanden van stevig weefsel. Deze wanden kunnen door middel van bepaalde oefeningen worden vergroot en versterkt, waardoor de erectie meer bloed vast kan houden en zo een grotere erectie kan worden bereikt.
Hierover vindt u meer uitleg in het artikel over natuurlijke penisvergroting.

Alternatieven voor het verlengen van de penis

Er helaas niet veel opties voor mannen die ontevreden zijn over de verschijning van hun penis.

De natuurlijke oplossing, wordt sinds een aantal jaren zeer veel toegepast, en is voor veel mannen een goede oplossing.
Er zijn enkele chirurgische ingrepen ontwikkeld voor het ‘groter laten lijken’ van de penis. Deze zijn echter risicovol en hebben lang niet altijd het gewenste effect.
Hierover kunt u meer details lezen in het artikel over penis operaties

Er is sprake van een omstreden techniek met het injecteren van vloeistof in de penis. Hierover is echter geen data beschikbaar, en de techniek is niet voor commercieel gebruik doorontwikkeld.

De penispomp voor het vergroten van de erectie is een onderwerp waarover veel verwarring ontstaat. De penispomp vergroot de penis niet, maar kan wel een stimulerend effect hebben op de erectie. Bekijke het volgende artikel voor de werking van de penispomp

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com. Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie! Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Klik hier om uw reactie achter te laten

Laat een reactie achter: