Hoe houd je haar aandacht vast tijdens een date?

0
(0)

Houd haar aandacht vast tijdens een date

In de vorige artikelen op mijn website heb je kunnen lezen hoe je aantrekkelijker kunt worden. Je hebt ook kunnen lezen hoe je de aandacht van een vrouw kunt krijgen, maar daarmee ben je er natuurlijk nog niet. De aandacht van een vrouw winnen is bijzonder leuk, maar wanneer je haar aandacht niet vast kunt houden, dan is het verloren moeite.

Het is een punt waar veel mannen moeite mee hebben. Halverwege het gesprek vallen de onderwerpen dood, en de vrouw krijgt het idee dat zij in een interview beland is. Op dat moment kun je beter gewoon opstaan en weglopen, want alles wat je doet vanaf dit punt, is verkeerd.

Wat zijn de manieren om haar aandacht vast te houden tijdens een date, zodat je de krampachtige situaties kunt vermijden die eerder het einde van jouw dates betekenden?

Nadat je de aandacht gewonnen hebt

De aandacht van een vrouw winnen is slechts een kleine stap binnen je kunt haar aandacht vasthouden door een aanrakinghet versieren van een vrouw. Daarvoor heb je alleen maar uitstraling en zelfvertrouwen nodig, dat is genoeg om haar over de streep te trekken. Daarna wordt het pas echt moeilijk. Je moet haar aandacht vast weten te houden en de eerste minuten zijn daarbij doorslaggevend.

Wat je echt niet moet doen, is jezelf proberen te verkopen. Er zijn veel mannen die het idee hebben dat zij in de eerste minuten moeten zorgen dat de vrouw hen interessant vindt. Ze vertellen dat ze een goedbetaalde baan hebben, een leuk huis en dat ze ontzettend goed zijn binnen een relatie.

Allemaal leuk en aardig, maar voor de vrouw is dat nog helemaal niet interessant. Ze zit gewoon in een kroeg, of een barretje, en wil een leuke tijd hebben. Als ze mannen wilde spreken die zichzelf proberen te verkopen, dan had ze gewoon thuis een datingsite kunnen openen. Je moet zorgen dat je op een hoger niveau gaat spelen. Een veel hoger niveau.

Trek de aandacht van vrouwen

Versieren op een ander level

Om de aandacht van een vrouw vast te kunnen houden, moet je op een volledig ander level gaan versieren. Je moet jezelf niet verkopen, je moet ervoor zorgen dat zij zichzelf wil gaan verkopen. Je wilt dat zij interesse in jou krijgt. Je wilt dat zij alles over je te weten wil komen, omdat ze jou leuk vindt.

Om dit voor elkaar te krijgen, moet je beginnen met de goede vragen te stellen. Begin niet met te vragen over waar ze woont, en wat voor baan ze heeft. Vraag haar liever naar iets wat op dit moment gebeurt in de omgeving. Drinkt ze een apart drankje, ga daar dan eens op in. Heeft ze aparte schoenen aan, maak daar dan een grap over, zoals ‘Als je op die schoenen hierheen gekomen bent, moet je wel in de buurt wonen.’ Je plaagt haar, en tegelijkertijd geef je haar de ruimte om uit haar hoek te komen.

Het allerbelangrijkste is luisteren. Dat mag je op geen enkel moment vergeten. Wanneer je goed kunt luisteren, heb je een enorme voorsprong tijdens het daten. Alles wat zij zegt, kun jij namelijk gebruiken tijdens het daten. Door de informatie te gebruiken die je hebt, zorg je dat zij het idee heeft dat jullie elkaar al langer kennen.

Nog meer tips om haar aandacht vast te houden

Zo houd je haar aandacht vast tijdens een date

Er zijn nog meer tips waarmee je haar aandacht een stuk makkelijker vast kunt houden. Ik heb er een aantal onder elkaar gezet voor je zodat het wat overzichtelijker wordt:

  • Raak haar af en toe aan, dat houdt haar scherp
  • Vertel halve waarheden in één zin zodat ze moet kiezen waar ze op door wil gaan
  • Houd oogcontact, maar maak het niet obsessief
  • Vraag haar niet om haar nummer maar regel direct een tweede date
  • Wees een gentleman, 90% van de mannen is vergeten hoe dat precies werkt
  • Plaag haar om haar uit de hoek te lokken

je kunt haar aandacht vasthouden door haar te plagenWanneer je bovenstaande tips gebruikt, merk je dat je haar aandacht veel makkelijker vast kunt houden. De tweede tip heeft misschien wat meer aandacht nodig. Je wilt spanningsbogen maken om haar interesse aan te wakkeren. Door spanningsbogen te maken, verleng je de aandacht.

Vertel haar bijvoorbeeld ‘toen ik voor mijn werk in Berlijn was, heb ik iets meegemaakt wat ik nooit vergeten zal, ik kan er een boek over schrijven.’ In die zin zitten drie onderdelen waar zij op door kan gaan, en alle drie kunnen even interessant zijn voor haar. Ze moet kiezen, maar reken er maar op dat ze de open eindjes gaat onthouden voor een later moment. Zo valt het gesprek nooit dood.

Haar aandacht vasthouden

De aandacht van een vrouw krijgen is een stuk makkelijker dan de aandacht van een vrouw vasthouden. Daarom heb ik dit artikel voor je opgezet, zodat je goede tips hebt rond het vasthouden van de aandacht van een vrouw. Het zijn kleine adviezen die je met elkaar kunt combineren. Niet alle vrouwen reageren even goed op alle tips, dus probeer vooral zelf even uit welke van de tips het beste werkt.

Heb je ervaring opgedaan met deze tips, of wil je graag je eigen tips delen met de lezers van TopSeksLeven, laat dan hieronder een berichtje achter.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Een vrouw versieren in 3 stappen

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in