Haar telefoonnummer vragen, hoe werkt dat?

5
(1)

Hoe vraag je om haar telefoonnummer?

Ben jij een van de mannen die het maar niet lukt om haar telefoonnummer te krijgen? Werk je tijdens de date hard om haar interesse te krijgen, maar gaat het helemaal verkeerd op het moment dat je om haar telefoonnummer vraagt? Dan is de kans groot dat je het op de verkeerde manier aanpakt. Een kleine aanpassing in jouw manier kan een grote verandering betekenen in het vervolg.

Er zijn veel mannen die het telefoonnummer vragen zelf als doel gesteld hebben. Zij vragen de vrouw om haar telefoonnummer, alsof het telefoonnummer zelf het doel van de missie is. Maar denk eens goed na: Is het telefoonnummer het uiteindelijke doel, of zit er juist een doel achter de vraag verscholen?

Het doel van het telefoonnummer vragen

‘Mag ik je telefoonnummer?’

Heb je ooit op deze manier om een nummer van een vrouw gevraagd? haar telefoonnummer krijgen is slechts een deel van de missieDan is de kans groot dat ze gelachen heeft, en het gesprek voortgezet heeft zonder haar nummer te geven. Je bent namelijk iets vergeten wat ontzettend belangrijk is. Niet alleen voor vrouwen, ook voor mannen geldt dit. We willen niet weten wat het middel is, we willen weten wat het doel is.

Het telefoonnummer is op geen enkele manier een doelstelling. Je hebt niets aan het telefoonnummer zelf. Je hebt juist haar telefoonnummer nodig om haar te kunnen bereiken, om een vervolgdate af te kunnen spreken. Dat is precies wat het doel is. Je wilt haar telefoonnummer alleen maar hebben om een vervolgdate af te spreken, dus moet je niet inzetten op het nummer, maar op het vervolg.

Dat klinkt gemakkelijk, en voor mannen die goed zijn in het versieren van een vrouw is het ook echt niet moeilijk. Ben je echter een beetje roestig omdat je uit een langere relatie komt, of wil je je skills verbeteren om eens een nummer te scoren, dan kun je wel een beetje hulp gebruiken.

De doelstelling bepalen

Voordat je begint aan jouw missie, moet je achter de feiten zien te komen. Het telefoonnummer heb je nodig om de doelstelling van de vervolgdate te bereiken. Maar voordat je daar aan kunt beginnen, moet je weten wat de vervolgdate gaat worden. Het moet namelijk interessant zijn voor jou, maar zij moet het ook echt leuk vinden, anders bestaat de kans dat je afgewezen wordt.

Hoe doe je dat? Heel simpel, je moet goed luisteren naar wat ze zegt. Laat ze vallen dat ze vorige week naar de Star Wars film geweest is, dan heb je twee aanknopingspunten. Je kunt verder gaan op Star Wars, wat tot niets zal leiden, of je kunt haar vragen of ze vaker naar de film gaat. Vindt ze het bijzonder leuk om naar de bioscoop te gaan, dan kun je haar vragen of ze een bepaalde film al gezien heeft.

Luister goed naar wat ze zegt

Heeft ze dat niet, dan zeg je dat jij die ook nog niet gezien hebt, en dat het een goed idee is om die samen te bekijken. Vervolgens laat je een korte stilte vallen. Je vraagt haar niet of ze mee wil gaan, maar je laat weten dat je interesse hebt om samen te gaan. Het balletje ligt op die manier bij haar.

Wanneer ze niet van films houdt, geldt dezelfde aanpak nog altijd. Luister naar wat ze zegt, zoek een gemeenschappelijke interesse en haak daar op in. Op die manier kun je gemakkelijk een doelstelling vinden, een vervolgdate. Vervolgens kun je laten weten dat je haar telefoonnummer nodig hebt om te laten weten wanneer je verhinderd bent. Maar de kans is groot dat ze die nog niet wil geven. Dat is geen probleem in dit geval, want je hebt nog een joker in je hand.

Haar telefoonnummer vragen

De doelstelling verzekeren

is haar telefoonnummer krijgen echt jouw doel?Je hebt een gemeenschappelijke interesse gevonden, en je hebt een voorstel gedaan voor een vervolgdate. Zij heeft daar op gereageerd (met of zonder woorden), dus je weet al of zij het wel of niet interessant vindt. Is zij duidelijk voor het voorstel, pak dan een bierviltje en schrijf daar het adres (van de bioscoop, het museum, de kroeg) op, en de tijd die je genoemd hebt. Geef haar het viltje en ga verder met het gesprek. Wanneer ze niet reageert, heb je een date te pakken.

Wat heb je nu voor elkaar gekregen? Dankzij deze aanpak heb je de doelstelling behaald, zonder dat je een telefoonnummer nodig hebt. Je hebt haar nummer niet nodig wanneer de vervolgdate al staat. Uiteraard kun je je eigen nummer op het viltje schrijven om te kijken wat er gebeurt, maar de date staat al. De kans is groot dat zij na een tweede geslaagde date wel haar nummer zal geven, omdat haar interesse gewekt is. Zeker omdat ze zonder enige moeite in een tweede date gelokt is.

Haar telefoonnummer is niet zo belangrijk

Ik heb je in dit artikel laten zien dat haar telefoonnummer lang niet zo belangrijk is als de meeste mannen denken tijdens het daten. Wat heb je aan het telefoonnummer zelf? Je kunt hoogstens een berichtje sturen dat verkeerd opgevat kan worden omdat jullie elkaar pas net hebben leren kennen.

Het is veel slimmer om na te denken over het echte doel van de missie. Daar heb je het telefoonnummer helemaal niet voor nodig. Je wilt namelijk nog een keer afspreken, bijkans met iets meer privacy dan midden in een drukke kroeg. Wanneer het je lukt om het vervolgafspraakje op te zetten, dan heb je het telefoonnummer niet eens meer nodig. En laat zij zich in een vervolgdate lokken, dan heb je het telefoonnummer ook binnen de kortste keren te pakken.

Orgasme onder controle

Waardevol artikel?

Klik op een ster om te beoordelen!

gemiddelde beoordeling 5 / 5. Aantal stemmen: 1

Er is nog niet gestemd! Wees de eerste!

bonus

Get the free guide just for you!

Free

Mark Meijers

Mark Meijers is sekscoach en initiatiefnemer van Topseksleven.com.
Iedereen kan een geweldig seksleven verkrijgen met de juiste informatie!
Heb je een vraag? Stel hem gerust door hier onder een reactie achter te laten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

You may be interested in